Tāmēšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība. Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde. Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība. Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri. Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

VT Timber, SIA

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Transportēšana ✓ Ēvelēšana ✓ Projektu tāmēšana ✓ Žāvēšana ✓ Impregnēšana ✓ Terases uzstādīšana objektā

Upīša projekti, SIA

Pils 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par mums:

Mēs esam arhitektūras kompānija, kas sadarbībā ar profesionālu būvnieku komandu piedāvājam saviem klientiem realizēt sapni par savu māju. Līdz ar to, saviem klientiem spējam nodrošināt visu izpildes procesu, sākot no skices līdz mājas atslēgai!​

Mūsu pieredzes bagāžā ir ļoti daudz realizētu arhitektūras un būvniecības projektu, kā rezultātā spējam saviem klientiem nodrošināt profesionālu attieksmi un kvalitatīvu izpildes rezultātu.

EROOF, SIA, Jumtu segumi

Lubānas 191, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Jumta segumi:: ✓ Skārda jumti ✓ Metāla jumti ✓ Metāla dakstiņi ✓ Māla dakstiņi ✓ Betona dakstiņi Jumta profili:: ✓ Moduļveida dakstiņprofils ✓ Trapecveida jumtu profili ✓ Nesošie jumta profili ✓ Valcprofils ✓ Konstruktīvie profili

BG Cranes, SIA, Būvniecības kompānija

Rīga
Pakalpojumi: ✓ Celtniecības darbi un remontdarbi, sākot ar pamatiem ✓ Jaunu ēku, māju, ražošanas būvju un telpu celtniecība ✓ Ēku rekonstrukcija, māju siltināšana ✓ Apdares darbi ✓ Ēku kapitālais remonts, telpu tehniskā modernizācija ✓ Telpu uzkopšana, uzkopšanas darbi, serviss pēc remontdarbiem

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar vairāk kā 10 gadu praksi ārpus valsts, paveiks kvalitatīvus būvniecības un remonta darbus. Kvalitāte un termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

Ainars Makars, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis celtnieks ar vairāk kā 25 gadu darba stāžu, veic pilna cikla iekšējās un ārējās apdares darbus. Esmu strādājis Rietumeiropas un Ziemeļeiropas valstīs, atsauksmes vienmēr bijušas pozitīvas. Darbus paveikšu iekļaujoties noteiktajos termiņos, kvalitatīvi, par pieņemamām cenām. 

Oļegs Grilčuks, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis meistars, strādājis arī ārpus mūsu valsts robežām, kvalitatīvi par pieņemamām cenām veiks pilna cikla apdares darbus, kā arī citus būvniecības darbus. Sadarbībai atvērts!

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

Decon, SIA

Piedrujas 11, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "DECON" piedāvā veikt šādus būvniecības pakalpojumus:

✓ jumta segumu ierīkošana un tirdzniecība; ✓ dažāda veida jumta renovācijas darbi.

Bezmaksas konsultācijas, objektu uzmērīšana, tāmēšana, dokumentu sagatavošana.

Drošībai.lv, SIA

Čiekurkalna 1. līnija 84-208, Rīga LV-1026
Preču grupas: ✓ Videonovērošana ✓ Signalizācija ✓ Piekļuves kontrole, domofoni ✓ Citas drošības sistēmas ✓ Alkometri Pakalpojumi: ✓ Videonovērošanas sistēmu projektēšana un tāmēšana ✓ Konsultēšana. Aprīkojuma demonstrēšana ✓ Alkometru kalibrēšana

Mercell Latvia, SIA

Dzirnavu 37, Rīga, LV-1010

Mercell ir iepirkumu monitoringa pakalpojumu sniedzējs ar plašu informāciju par publicētajiem un aktuālajiem iepirkumiem vienuviet. Mums ir daudzu gadu pieredze elektronisko iepirkumu sfērā, kā arī mūsu rīcībā ir plašākā informācija par publiskajiem iepirkumiem, ļaujot mums sniegt veiksmīgus elektronisko iepirkumu risinājumus daudziem uzņēmumiem. Esam viens no vadošajiem iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā, un, apzinoties klientu nepieciešamību pēc iepirkumu konkursu informācijas vienuviet, esam kļuvuši par veiksmīgāko informācijas piegādātāju un visizplatītāko elektronisko iepirkumu risinājumu pasūtītājiem un to piegādātajiem arī Latvijā. Mūsu risinājums nodrošina to, ka iepirkuma konkursa process norit elektroniski, caurskatāmi un droši. Šādā veidā tiek panākts efektīvāks iepirkums ar augstu drošību un kvalitāti, kā arī samazināts resursu patēriņš gan pircējiem, gan piegādātājiem.

Enesan, SIA

Rītausmas 2, Rīga, LV-1058
Pakalpojumi:: ✓ Avārijas dienests ✓ Ūdensapgāde ✓ Siltummezgli ✓ Ūdens filtru uzstādīšana ✓ Kanalizācijas ierīkošana ✓ Kanalizācijas serviss ✓ Ēku tehniskā apkalpošana ✓ Apkure ✓ Santehnikas uzstādīšana Mēs piedāvājam:: ✓ Elastīgu maksājumu sistēmu, kā arī fiksētu ikmēneša maksu un faktiskās darba izmaksas ✓ Speciālistus, kas strādā mūsu komandā, ar lielu pieredzi šajā jomā, meistari prot darīt savu darbu ātri un efektīvi ✓ Avārijas dienestu 24h septiņas dienas nedēļā  ✓ Garantiju visiem izpildītiem darbiem ✓ Risinājuma piedāvājums un darbu tāmēšana ir bez maksas ✓ Augstas kvalitātes materiālus un instrumentus, mēs sadarbojamies ar tādiem ražotājiem kā: ANT, Danfoss, TAC, Grundfos, Wilo, SWEP, Alfa Laval

NL Truck Serviss, SIA, Kravas autoserviss

Uriekstes 1C, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Kravas automašīnu serviss piedāvā dažādus remonta pakalpojumus - iespējama ritošās daļas un bremžu sistēmas diagnostika uz Beissbarth stenda, riepu montāža un balansēšana, eļļas maiņa dzinējā un transmisijā, bremžu sistēmu apkope un remonts, kā arī citi auto remonta darbi. Lielākai efektivitātei un ērtībām mēs būsim priecīgi izstrādāt detalizētas, individuālas programmas Jūsu transporta apkopei.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

ASPTR, SIA

Kāvu 1, Rīga, LV-1015
Par SIA "ASPTR":

Ūdenslīdēju uzņēmumam "ASPTR" ir ilgu gadu veiksmīga darba pieredze gan ar Latvijas, gan ar ārvalstu klientiem. Piedāvājam Jums veikt savus darbus kvalitatīvi, par saprātīgu cenu, neatkarīgi no gadalaika un visā diennaktī. Sadarbojamies gan ar pašvaldībām, gan ar individuālajiem klientiem.

Energo partneris, SIA

Sergeja Eizenšteina 29, Rīga LV-1079
Par uzņēmumu:

Pieredzējušu profesionāļu uzņēmums veic plaša spektra elektromontāžas, elekotroinstalācijas darbus. Strādājam visā Latvijas teritorijā, kvalitatīvs darbs, pieņemamas izmaksas. Aicinām sadarbībai!

BKAbūve

Lokomotīves 88-55, Rīga LV-1057
Apraksts:

Profesionāļu komanda ar ilggadēju pieredzi veiks pilnu iekšējās apdares darbu ciklu. Telpu, dzīvokļu, māju kosmētiskais remonts. Telpu, dzīvokļu, māju kapitālais remonts. Veicam arī atsevišķus profesionālus darbus. Ģipškartona uzstādīšana. Elektrība (sertifikāts). Santehnika (sertifikāts). Krāsošanas darbi. Flīžu ieklāšana. Logu, durvju montāža. Pieejami profesionāli instrumenti. Portfolio ar pabeigto projektu fotogrāfijām. Labas atsauksmes no iepriekšējiem klientiem. Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta, sastādām tāmes, slēdzam līgumus.

Ziedonis Kagainis IDV

Lielirbes 17a-45, Rīga LV-1046
Par mani:

Strādāju būvniecībā kopš 1995. gada gan kā galvenais būvuzņēmējs, gan kā apakšuzņēmējs, gan kā pasūtītāja pārstāvis būvuzraudzībā, gan kā pilnvarotā persona no pasūtītāja, veicot celtniecības un projektēšanas darbus, tāmēšanu, celtniecības variantu tehnisko un ekonomisko analīzi, projektēšanas dokumentu saskaņošanu un atļaujas dokumentācijas saņemšanu, kā arī objektu apkalpošanu pēc nodošanas ekspluatācijā. 

R17 būve, SIA

Smilšu 1-43, Vangaži, Ropažu nov., LV-2136
Par uzņēmumu:

Būvniecības uzņēmums ar ilgstošu darbības pieredzi Zviedrijā, Vācijā, Lietuvā, Igaunijā veic celtniecības darbus no pamata līdz atslēgai. Ļoti labi panākumi vēsturisko fasāžu renovācijās un rekonstrukcijā. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam interesē kvalitatīva darba rezultāts.