Tāmes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Enesan, SIA

Rītausmas 2, Rīga, LV-1058
inženiersistēmu apkalpošana, kanalizācijas sistēmu apkalpošana, avārijas dienests 24 h, būvdarbu tāmēšana, tāmes , , tāmes sastādīšana, būvdarbu tāmes sastādīšana, ūdensapgādes sistēmu apkope, santehnikas uzstādīšana

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pārvietošanās serviss, pārcelšanās serviss, moving services, moving, pārvākšanās, movers, pārvest mantas, personīgo mantu, mājas iedzīves, biroja, biroju, ofisa, ofisu pārvešana, pārvietošana, biroja resursu, telpaugu, dzīvnieku, mājdzīvnieku, arhīvu un noliktavu pārvešana, krāvēji, krāvēju pakalpojumi, iekraušana, izkraušana,

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Zobu feja, Bērnu stomatologi, zobu fejas, Sky Dream Clinic, Zobārstniecība un mutes higiēna, Zobārstniecības klīnika Rīgā, VEF rajonā, Bērnu zobārsts, stomatologs, stomatoloģija, Zobu implantācija, protezēšana, zobu venīri, implanti, luminīri, krāsainas plombas, ultraskaņas higiēna, breketes, Airnivol, ortodontija, entodontija, zobu

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika Mārupē

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Ķirurģija, zobu ārstēšana, terapija, protezēšana, implantoloģija/zobu implanti Sraumann/, zobu higiēna, zobu balināšana, Zobu ārstēšana zem narkozes, bērniem - ārstēšana ar smieklu gāzi.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Medicīnas tehnika, skābeklis, Skābekļa terapija. Mēbeles slimniekiem, medicīnas mēbeles, funkcionālās gultas, slimnieku mēbeles, gultas, gulta slimniekiem, glīta gulta slimniekam. Medicīnas tehnika, medicīnisko gāzu sistēmas - piegāde, montāža, serviss. Skābekļa terapijas iekārtas, skābekļa terapijas iekārtu noma, skābekļa

Skrivanek Baltic, SIA, Tulkojumu birojs

Lāčplēša 87c, Rīga LV-1011
Skrivanek, svešvalodas, angļu valodas tulkojumi, angļu valodā, anotācijas tulkošana, apliecināti tulkojumi, apliecību tulkošana, arābu valodā, armēņu valodā, atzinumu tulkošana, automātiskais tulkotājs, automātiskā tulkošana, ātri tulkojumi, bulgāru valodā, cena tulkojumi ar notariālu apstiprinājumu, cenas dokumentu tulkošana, cenas

Zeltābele, privātais bērnudārzs

Miera 56, Rīga LV-1013
Privātais bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā. Privātie, privātā izglītības iestāde Rīgā, Rīgas centrā, Rīgas Domes, valsts līdzfinansējums privātajiem bērnudārziem, bērniem no 1,5 līdz 6 gadiem, mūzikas nodarbības, attīstošās nodarbības, dejošana, ritmika, strādājam vasarā, vasara, bērnu radoša

SKV Group, SIA, Lāzergriešana

"Ezīši" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
CNC metālapstrāde pēc individuāla pasūtījuma:

LĀZERGRIEŠANA:

✓ Strukturālas detaļas ✓ Metāla profili ✓ Caurules

CNC LOCĪŠANA:

✓ Metāla līstes ✓ Metāla profili ✓ Cauruļu locīšana

METINĀŠANA:

✓ Augstas kvalitātes metināšana ✓ TIG MAG ✓ MAG

RASĒŠANA:

Tāmes sastādīšana 2 dienu laikā ✓ Ražošanas izmaksas ✓ Testa paraugs ✓ Preces kvalitātes atbilstības specifikācija

 

Sol Power, SIA, Drošības sistēmas Rīgā

Apuzes 34, Rīga, LV-1046
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Drošības sistēmu tirgotājs Rīgā; ✓ Videonovērošanas sistēmas; ✓ Ugunsdrošības signalizācijas sistēmas; ✓ Izziņošanas sistēmas; ✓ Vājstrāvas tīkli; ✓ Energoapgādes tīkli; ✓ Elektrības pieslēguma projektēšana; ✓ Tāmju aprēķins; ✓ Programmēšana; ✓ Video analītika; ✓ Objekta sagatavošana ekspluatācijai; ✓ Drošības iekārtu uzstādīšana, apkalpošana un remonts.

 

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Ārstu prakse Harmonija, SIA

Lāčplēša 27-20, Rīga LV-1011
Konsultācijas ietver::

• Profilaktisko izmeklēšanu • Ginekoloģisko saslimšanu diagnostiku, ārstēšanas plāna sastādīšanu, medikamentozās terapijas nozīmēšana • Konsultācijas ģimenes plānošanā, piemērotas kontracepcijas metodes izvēle • Konsultācijas neauglības diagnostikā un ārstēšana • Grūtnieču novērošana • Dzemdes kakla priekšvēža saslimšanu diagnostika • Menopauzes jautājumu risināšana • Konsultācijas pirms un pēc operatīvas izmeklēšanas

Lieliska dāvana, SIA

Bērzaunes 7, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Dāvanu kartes; ✓ Dāvanu komplekti; ✓ Elektroniskie dāvanu čeki; Dāvanas: Pie mums varēsiet atrast dāvanu jebkuram saņēmējam - sievietei, vīrietim, bērniem, pārim, pat grupai! Piedāvājam gan aktīvu atpūtu visdažādākajās vietās, gan arī piemērotu dāvanu jebkuriem svētkiem. Dāvanu karte – lieliska izeja, kad Jūs pārsteidz nesagatavotu vai kad dāvana ir steidzīgi nepieciešama. Katra dāvanu karte ir atšķirīga un īpaša. Vienas no tām ir ievietotas greznā aploksnē, citas - tā kā apsveikuma kartiņa, kuru atverot, var ierakstīt savu apsveikumu vai vēlējumu.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
J.Vācieša 1 k.1, Rīga LV-1021
Produkti:

Žalūzijas mūsdienīgā interjerā pakāpeniski nomaina aizkarus – tās nevāc putekļus, ir ērtas tīrīšanā, praktiskas un ilgmūžīgas, tās nepiešķir smagnējuma sajūtu un atsvaidzina telpas, piešķirot tām izsmalcinātību un mājīgumu. Žalūzijas ir viens no logu aizdares veidiem, kas ir veidotas no regulējamām auduma, koksnes, plastmasas vai metāla loksnēm. Horizontālajām žalūzijām tiek izmantota tā saucamā pakāpju sistēma, kas ļauj atvērt vai aizvērt žalūzijas ar speciālu grozāmu mehānismu, pie tam tā pacelšanas ķēde ir nepieciešama žalūziju fiksācijai vajadzīgā stāvoklī, bet spieķis, lai grieztu apdares. Vadības sistēma spieķis-ķēde ir raksturīga standarta kolekciju žalūzijām. Mūsdienīgākās sistēmās vadība notiek ar vienas ķēdes mehānismu, kas atbild kā par to pagriezienu, tā arī par to kustību un pašfiksāciju.

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.