Tūrisms, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Profesionālās virtuves iekārtas, tirdzniecības iekārtas, pārtikas rūpniecības iekārtas, aukstuma iekārtas, aukstuma vitrīnas, aukstuma skapji, profesionālie ledusskapji, aukstuma kameras, saldēšanas kameras, saldēšanas iekārtu remonts, galda vitrīnas, saldēšanas iekārtas, montāža, saldēšanas iekārtu apkope, saldēšanas iekārtu

RJK, SIA

Mālu 30, Rīga LV-1058
Skatuve, skaņas un gaismas iekārtas, Skaņas iekārtas, Gaismas iekārtas, Skatuves iekārtas Skaņas tehnika, Gaismas tehnika, Skatuves tehnika. Pasākumu, koncertu, festivālu, izstāžu, prezentāciju tehniskais nodrošinājums. Pasākumu tehniskais nodrošinājums, Pasākumu organizēšana. Skaņa. Gaisma. Skatuve. Dekorācijas Gaismu tehnika

ANVI AM, SIA

E.Birznieka-Upīša 23-7, Rīga LV-1011
Villaines, tautiskā blūze, tautiskais bruncis, vainadziņi, tautiskie ņieburi, tautiskās vestes, tautiskie vīru svārki, tautiskās zeķes, tautiskās jostas, saktas. Tautas tērpi, tautastērps, tautas tērpa noma, daiļamatniecība, lina bērnu apģērbs. Tautastērpi individuāli un kolektīviem, tautastērpu šūšana, tautastērpu izgatavošana, linu

Madonas novada pašvaldība

Saieta laukums 1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Tūrisms Madonas novadā. Madonas novada pilsētas svētki. Slēpošana Madonas novadā.

Latelektro.lv, interneta veikals - noliktava

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Galvenās produktu grupas:: ✓ apgaismojums ✓ kabeļi un pagarinātāji ✓ automātika un piederumi ✓ sadales skapji un korpusi ✓ instalācija un piederumi ✓ slēdži un kontaktligzdas (rozete) ✓ savienojumi un uzgaļi ✓ rūpnieciskās kontaktligzdas (rozetes) un bloki ✓ apsilde ✓ abrazīvie materiāli ✓ instrumenti ✓ mājai un dārzam ✓ sports, tūrisms un atpūta

 

 

WEEKAMPER, SIA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Produktu klāsts:: ✓ iKamper ✓ HAKR – jumta stieņi, jumta kastes, dažādi velo turētāji un citi auto aksesuāri ✓ Goal Zero – dažāda veida apgaismjuma risinājumi kempingiem un ceļošanai, POWER bankas, dažāda izmēra saules baterijas, jaudīgas Power Stacijas, ar kurām var barot nelielu nometni veselu diennakti un pēc tam ar saules enerģiju atkal visu uzlādēt, dažādi aksesuāri. ✓ Jaunums! Mūsu pašu radīta, mini virtuves un plauktu sistēma, kuru ievieto auto bagāžas nodalījumā, tādā veidā ikdienas auto pārtop nelielā kemperī. Pēc ceļojuma šo virtuves un plauktu sistēmu izņem ārā un auto atkal ir gatavs ikdienas braucieniem. Šim produktam dosim savu nosaukumu – Weekamper!

Ziedu klēpis, SIA, Ziedu salons, Veikals - floristika

Valmieras 27, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Ziedu veikals "Ziedu klēpis" piedāvā:: ✓ Ziedu pušķi ✓ Ziedu piegāde ✓ Sēru floristika ✓ Kāzu floristika ✓ Kāzu svinību noformēšana ✓ Inventāra noma ✓ Citi pakalpojumi Ziedu pasūtījumi un piegāde::

Izvēlieties skaistāko ziedu pušķi – mēs to izveidosim un piegādāsim ar patiesu smaidu! Pasūtījumu var veikt:

✓ Zvanot: +371 26604459 ✓ Veicot pasūtījumu pa e-pastu: ziedu.klepis@gmail.com ✓ Uz vietas ziedu salonā "Ziedu klēpis", Valmieras ielā 27, Cēsis

Pasūtījumus pieņem darbdienās un sestdienās pulksten 8.00–17.00, svētdienās 9.00–13.00.

Atpūtas komplekss Kantes krogs, Banketi

Miera 5, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Pakalpojumi:: ✓ Ēdiena piegāde; ✓ Banketu rīkošana; ✓ Apkalpošana Izbraukuma banketos; ✓ Galdu klāšana izbraukumos; ✓ Dzīvās mūzikas pasākumi; Pasākumi: Mums ir 3 stāvi, kur var ieturēt maltīti, organizēt pasākumus vai atpūsties. Pie mums pasākumus uz vietas var rīkot līdz 100 cilvēkiem - svinības, kāzas, dzimšanas dienas, banketus, darba pasākumus, darba ballītes, bēru mielastus, biznesa pusdienas. Katru ceturtdienu rīkojam dzīvās mūzikas pasākumus.

Technogym Latvija, Technogym trenažieri

Technogym trenažieri.Turpinām strādāt klātienē
Brīvības 40, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Profesionālās trenažieru iekārtas Technogym. Technogym trenažieri. Tirdzniecība, serviss, konsultācijas. Piedāvājam plašu trenažieru un svaru klāstu, pieejams viss no skrejceļiem un riteņu trenažeriem līdz brīvajiem svariem un hantelēm, virvēm, benķiem un daudziem citiem sporta produktiem.

Voza Tekstils, SIA, izšūšanas, apdrukas pakalpojumi

Tēraudlietuves 11, Rīga LV-1026
Izšūšana: Mūsu uzņēmums specializējas datorizšūšanā, kas ir viens no perspektīvākajiem zīmējumu uzklāšanas paņēmieniem. Izmantojam unikālas pēdējās paaudzes "Melco" firmas 16 krāsu izšūšanas lieljaudas amerikāņu "Amaya" iekārtas. Piedāvājam jebkuras sarežģītības pakāpes augsti kvalitatīvas automatizētas mašīnu izšūšanas pakalpojumus.

Sabiedriskā krievu pirts Vizlas pirts

Strādājam!
Vizlas 11, Rīga LV-1057
Apraksts: Sabiedriskā krievu pirts „Vizlas pirts” atrodas Rīgā, Ķengaragā. Mēs piedāvājam publisko pirti ar sieviešu un vīriešu apmeklējuma dienām. Mūsdienīga ēka ar skaistu interjeru un mājīgu gaisotni Jums palīdzēs atslābināties, mūsu pirtī 20 tonnu smaga krāsns palīdzēs sasildīties, saņemt masu pirts priekus, pēc kuriem varēsiet atvēsināties aukstā baseinā vai dušā. SPA HAMAN - turku pirts. Asu izjūtu cienītājiem ir pieejams speciāli iekārtots laukums svaigā gaisā, kur var pasēdēt ērtos krēslos vai atgulties zviļņos. Jūsu rīcībā kvalificēts klasiskās masāžas speciālists, masāžas ilgums viena stunda.

Atpūtas komplekss Ferma

"Lati" , Daukstu pagasts, Gulbenes nov. LV-4429
Pakalpojumi:: ✓ Banketu zāle ✓ Pirts ✓ Viesu nams ✓ Kubls ✓ Batuts ✓ Dīķis ✓ Grils ✓ Āra kamīns ✓ Šūpoles Par mums::

Atpūtas komplekss "Ferma" savu nosaukumu ieguvis, jo atrodas kādreizējā govju fermā, kura nu ir kļuvusi par skaistu vietu Jūsu atpūtai! "Ferma" piedāvā vienu no lielākajām banketa zālēm Gulbenes novadā, kurā var uzņemt līdz 150 viesu, bet, ja tiks aicināts līdz 100 viesiem, tad pietikts vietas arī dejām un atrakcijām. Piedāvājam trauku nomu. Jaukas un mājīgas istabiņas Jūsu naktsmieram, pirts.

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Pilotu skola "First Fly" savu darbību uzsāka 2006. gadā. Tās dibinātājs Anatolijs Perekriostovs ir profesionāls un pieredzējis pilots-instruktors jau kopš 1986. gada, kā arī ir viens no "Baltic Bees Jet Team" – pirmās civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupas Baltijā – dalībniekiem. Vēloties dalīties savās zināšanās, prasmēs un pieredzē, viņš nolēma atvērt savu skolu, lai sniegtu iespēju ikvienam, kurš vēlas iepazīt pasauli no putna lidojuma, piepildīt savu sapni un iemācīties patstāvīgi vadīt lidmašīnu. Pilotu skolā "First Fly" pieredzējušu pilotu-instruktoru vadībā tu apgūsi pamata zināšanas par aviāciju un praktiskās iemaņas pašam vadīt lidaparātu. Izejot pilnu apmācību kursu, saņemsi ultravieglās lidmašīnas pilota licenci, kas ļaus tev brīvi ceļot pa visu Eiropas Savienību un gūt jaunus, neaizmirstamus iespaidus un pozitīvas emocijas.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

Austrumu Baltijas kompānija, SIA, Žalūzijas, aizsargrestes

Zemitāna iela 2b, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmums "Austrumu Baltijas kompānija" tika dibināts 1996. gadā ar ražošanas bāzi visa veida žalūziju ražošanai. Liela uzmanība tiek veltīta aizsargžalūziju izgatavošanai no ALUTECH INC ražotajiem profiliem - restes 56mm, 84mm. Profili ar putupildījumu un ekstrudēti profili.

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

Viesnīca Viktorija ***

A.Čaka 55, Rīga, LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Vienvietīgie numuri ✓ Divvietīgie numuri ar vienu lielu gultu ✓ Divvietīgie numuri ar divām gultām ✓ Trīsvietīgs numurs ar atsevišķām gultām ✓ Ģimenes numurs ✓ Pusluksusa numurs ✓ Luksusa numurs ✓ Konferenču un pasākumu telpas ✓ Brokastis ✓ Auto stāvvieta

Producentu grupa 7, SIA, koncertu, izrāžu organizēšana

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga LV-1004
Producentu grupa 7: Kā katru gadu "Producentu grupa 7" ielūdz Jūs neaizmirstamām brīvdabas izrādēm. "Producentu grupa 7" iepriekšējo vienpadsmit sezonu vasaras brīvdabas izrādes kopā pulcējušas jau vairāk nekā 350 tūkstošus skatītāju, padarot "Producentu grupu 7" par nepārspētu līderi brīvdabas iestudējumu žanrā.

Saulespuķe, ziedu studija

O.Kalpaka 27a, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Ziedu studija Saulespuķe piedāvā ziedus dažādiem dzīves gadījumiem, kā arī kompozīcijas un dāvanu noformēšanu. Pušķu un ziedu piegāde. Laipni lūgti!

Tulpe VN, SIA

Driksas 15, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Ziedu tirdzniecība, floristika un piegāde Jelgavā. Piegādājam ziedus adresātam. Līgavu, kāzu pušķi, kāzu auto noformēšana, auto pušķošana ar ziediem, vainagu izgatavošana, sēru vainagi, floristikas materiāli un pakalpojumi, ziedu rotas, piespraudes, dekori. Telpu, skatlogu, svinību, prezentāciju noformēšana. Dāvanu grozi, dāvanas, grieztie ziedi, apsveikuma ziedi. Rozes, neļķes, orhidejas, gerberas, tulpes, krizantēmas, lilijas, narcises.