Tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

PTP Store, SIA

Dzelzavas 120M, Rīga, LV-1021
Mūsu darbinieki šajā nozarē strādā vairāk nekā 25 gadus un ir profesionāļi šajā nozarē, kas var jūs konsultēt un ieteikt labākos risinājumus. Uzņēmums pēdējos gados ir strauji audzis un attīstījies, izveidojot jaunus veikalus un iegūstot jaunus piegādātājus, piemēram Schaeffler grupa, kuru vairāk pazīst kā FAG un INA produktu ražotājus. Mēs lepojamies ar šo iespēju pārstāvēt šāda ražotāja produktus Latvijā. PTP Store vairākus gadus aktīvi ir attīstījis dārza tehnikas siksnu klāstu, kuru novērtē mūsu esoši klienti, un mēs to turpināsim attīstīt un pilnveidot to. Kā arī vēlamies uzsvērt mūsu ķēžratu (zobratu) un ķēžu sortimentu mūsu noliktavās - tas pieaug ar katru dienu. PTP Store ir vienmēr atvērti jaunām sadarbībām ar citiem ražotājiem - piegādātājiem, kas vēlas attīstīt savu biznesu industriālo produktu jomā, sazinieties ar mums e-pastā vai telefoniski, brīvā formā, un mēs jums noteikti atbildēsim.

OK datori, IK

Lielā 20, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Problēmas ar datoru? Varam palīdzēt!: ✓ Personālo, portatīvo un planšetdatoru instalācija*, diagnostika, apkalpošana un  remonts ✓ Datora tīrīšana, vīrusu iznīcināšana un antivīrusa uzstādīšana, datu atjaunošana ✓ Mazlietotu stacionāro un portatīvo datoru tirdzniecība ✓ Datora komponenšu uzlabošana ✓ Datu atjaunošana no bojātiem datu nesējiem (cietiem diskiem) ✓ Uzpērkam nestrādājošus/ar defektiem portatīvos, stacionāros un planšetdatorus (ne vecākus par 2009. gadu)

Siljurģimet, SIA, Metālizstrādājumu ražošanas, izgatavošanas cehs

Dzirnavu 10, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Frēzēšana ✓ Virpošana ✓ Plazmas griešana ✓ Metāla locīšana ✓ Visa veida metāla metināšana Mūsu produkcija:: ✓ Degvielas mucas ✓ Inspekcijas lūkas (lūka) laivām, kuteriem (dažāda izmēra) ✓ Granulu tvertnes ✓ Ražojam pēc individuāla pasūtījuma

Stikluserviss.lv, Autostiklu serviss Valmierā

Valmiermuiža, Patversmes 27, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Tonēšana ✓ Kasko ✓ Stikla uzstādīšana ✓ Stikla remonts ✓ Auto stikli ✓ Lukturu pulēšana ✓ Lukturu aplīmēšana ar aizsargplēvi ✓ Stiklu izgatavošana spectehnikai Kasko:: Uzņēmums sadarbojas ar apdrošināšanas akciju firmām. Tā kā sadarbība ir ar visām firmām, tad mājaslapā pavisam vienkārši ir jāizvēlas savs apdrošinātājs, lai uzzinātu, kā internetā pieteikt negadījumu, protams, stikluserviss.lv komanda labprāt jūs konsultēs neskaidrību gadījumā, kā arī veiks transportlīdzekļa bojātās detaļas fotofiksāciju jūsu vietā.

Cieceres pamatskola

Kalnsētas 13, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Mēs piedāvājam:: ✓ Radošu mācību procesu mūsdienīgās telpās; ✓ Alternatīvās dienas, kad mācīto apgūst ārpus skolas; ✓ Pagarinātās dienas grupu līdz plkst.17.00; ✓ Izglītojošas mācību ekskursijas; ✓ Džimbas skoliņu; ✓ Ārpusstundu nodarbības – jauno gidu skolu, teātri, mākslu, mūziku, sportu, keramikas pulciņu; ✓ Izglītojošas un izklaidējošas nometnes; ✓ Peldēšanas un slidošanas nodarbības; ✓ Moderni aprīkotu sporta zāli; ✓ Internātu, ēdināšanu x4 dienā; ✓ Medicīnas personāla pakalpojumus; ✓ Atbalsta personālu – logopēds, psihologs, sociālais pedagogs; ✓ Masāžas; ✓ Dabas vides estētikas nodarbības un silto smilšu terapiju; ✓ Mūzikas terapijas nodarbības. ✓ Cieceres pamatskola 2022./2023. m. g. uzsāk sešgadīgo bērnu apmācību ar pēctecības mērķi nodrošināt bērnu sagatavošanu skolai.

   Skolu vada direktore Vineta Vovere.

e-ADSPRO, SIA

Attālinātas konsultācijas! Piegādes ar kurjeru!!!
Stopiņu 5, Rīga, LV-1035
Datortehnikas tirdzniecība:

"e-ADSPRO" - jauna, lietota, atjaunota datortehnika ar licencētu programnodrošinājumu. Biroja un spectehnikas apkopes līdzekļi no AF un Electrolube. Datortehnikas un biroja tehnikas apkalpošanas serviss. Datortehnikas tirdzniecība.

Jutta V, SIA

Rīgas 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
LED Reklāma:

Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā. Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā.

Liels, 17,2 kv.m. led ekrāns Valmieras galvenajā dzīslā - Rīgas ielā.

Ekrāns atrodas Rīgas ielā 21 pie autobusa pieturas un laukuma pie kinoteātra, kā arī labi redzams, sākot no 200m attāluma gājējiem un no privātā un sabiedriskā transporta, sākot no tuvākā luksofora.

Labdarības veikals, ASJA

Rīgas 14-2.st., Baloži, Ķekavas nov., LV-2112
Apraksts:

Aicinām gūt prieku un dāvāt to, palīdzot citiem! Gūstiet pozitīvas emocijas, iepērkoties mūsu veikalā ASJA. Kurā ir plašs piedāvājumā ar bērnu un pieaugušo apģērbi un apavi, rotaļlietas, dažādas mājlietas, traukus, antīgus priekšmetus. Pie mums Jūs atradīsiet plašu sortimentu, zemas cenas un atsaucīgus pārdevējus.Veikalos var iegādāties organizāciju un privātpersonu ziedotās mantas un priekšmetus, kā arī vietējo mākslinieku (invalīdu, pensionāru, jauno māmiņu) izstrādājumus par zemākām cenām. Ar savu pirkumu Jūs atbalstiet Labdarības projektus.

IMF, SIA

Raiņa bulvāris 15, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Industriālo ēku celtniecība ✓ Dzīvojamo ēku celtniecība ✓ Dažādu lielo objektu celtniecība ✓ Rakšanas darbi ✓ Būvlaukumu sagatavošana ✓ Būvuzraudzība ✓ Apdares darbi ✓ Demontāža ✓ Ēku remonta darbi Par mums::

Celtniecības uzņēmums IMF jau 10 gadus darbojas būvniecības sfērā. Industriālo ēku un citu lielu objektu celtniecība. Rakšanas darbi, būvlaukumu sagatavošana, būvuzraudzība. Strādājam visā Latvijā.

AFI, SIA, Motoreļļas

Daugavpils 1A, Ciemupe, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5001
Par uzņēmumu:

SIA "AFI" ir traktoru un lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu MTZ, T-40, T-25 u.c. veida tehnikām, cauruļu (eļļas, vakuuma, sūkšanas u.c.), smērvielu, eļļu, ķīļsiksnu, starteru, akumulatoru, gultņu, ģeneratoru, traktoru/piekabju riepu, blīvslēgu, manžetu, blīvjmateriālu, metināšanas aparātu un to piederumu, skrūvju, auto ķīmijas, slaukšanas iekārtu daļas u.c. materiālu vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības veikals, kā arī tagad interneta vietnes www.a26.lv īpašnieks.

VCG ekspertu grupa, SIA, Rīgas centra birojs

Krišjāņa Barona 31, Rīga LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Transporta iekārtu – auto, moto, ūdens, dzelzceļa transporta vērtēšanu; ✓ Ražošanas, enerģētisko, tehnoloģisko iekārtu un līniju vērtēšanu; ✓ Ražošanas un saimnieciskā inventāra vērtēšanu; ✓ Darba mašīnas un instrumentu vērtēšanu; ✓ Informācijas iekārtu vērtēšanu; ✓ Biroja tehnikas un iekārtojuma vērtēšanu; ✓ Būvtehnikas vērtēšanu; ✓ Lauksaimniecības tehnikas vērtēšanu; ✓ Inženierkomunikāciju tīklu vērtēšanu; ✓ Preču krājumu un atlikumu vērtēšanu; ✓ Uzņēmuma aktīvu vērtēšanu; ✓ Visa veida dažādas iepriekš neuzskaitītas kustamās mantas vērtēšanu.

Latvijas Atkritumu saimniecības uzņēmumu asociācija (LASUA)

Vietalvas 5-12, Rīga LV-1009
Misija:

LASUA misija ir pārstāvēt savu biedru ekonomiskās, sociālās un profesionālās intereses, sekmējot sociāli atbildīgu atkritumu saimniecības uzņēmumu kompleksu attīstību Latvijā. Mēs aktīvi aizstāvam savu biedru intereses un esam vienīgā profesionālā organizācija, kas pārstāv atkritumu apsaimniekošanas nozari attiecībās ar valsts institūcijām. 

Kulpi-Anita, SIA, Makšķernieku veikals, ZOO, Dārzkopības veikals

Skolas 10, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Makšķerēšanas, dārzkopības un ZOO preces:

SIA "Kulpi-Anita" ir veikals, kas specializējas makšķerēšanas precēs, ZOO dzīvnieku precēs, kā arī dārzkopības tehnikā un produktos. Pie mums atradīsiet visu nepieciešamo makšķerēšanai - sākot ar dažādām ēsmām un beidzot ar plašu makšķeru izvēli.

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
✓ Veicam auto remontus – piekares un bremžu sistēmas darbus ✓ Izpūtēju uzstādīšana un remontu ✓ Eļļas un filtru maiņa ✓ Lukturu pulēšana ✓ Auto datordiagnostika, kļūdu dzēšana ✓ AUTOSPULDŽU tirdzniecība un nomaiņa ✓ VIRSBŪVES REMONTS - metināšana (sliekšņi, arkas utt.) un krāsošana ✓ Autodetaļu tirdzniecība ✓ u.c. ar auto remontu saistītus darbus

Atvases RK, SIA

"Ceriņi", Viesturu pagasts, Bauskas nov., LV-3927
Individuāla pieeja: Jebkura situācija, mūsuprāt, ir unikāla. Tāpēc strādājam ar katru situāciju individuāli, lai piedāvātu labāko risinājumu. SIA "Atvases RK" piedāvājumā ir augstas kvalitātes lauksaimniecības tehnika paredzēta tieši mūsu apstākļiem:: ✓ Rauch – inovators minerālmēslu izkliedētājos ✓ Agrio – ekskluzīvs profesionālis miglotāju ražošanā ✓ Multiva – somu kvalitāte augsnes apstrādē ✓ Novag – notill tehnoloģiju līderis ✓ Ovlac – speciālists arklu ražošanā ar vairāk kā 85 gadu pieredzi ✓ Lely – inovators lopbarības sagatavošanas tehnikā ✓ Twose – industriālās grāvju pļaujmašīnas un dziļirdinātāji lauksaimniecībai ✓ Bellota / Soldbjerg – augstākās kvalitātes dilstošās daļas

TP Kastes, SIA

"Vecdzeņi", Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Apraksts: Izgatavojam profesionālas transporta kastes visplašākajam aparatūras klāstam un ne tikai. Transporta kastes noder lietām, kurām nepieciešama ērta un droša transportēšana, lietošana un uzglabāšana - tās piemērojamas gan dažādiem skaņas pastiprinātājiem, gaismas iekārtām, plazmas ekrāniem, datoriem, mūzikas instrumentiem, medicīnas aparatūrai, kā arī sporta inventāram. Piedāvājam veikt aparatūras mērījumus, kā arī piegādāt produkciju klientam ērtā vietā un laikā. Nepieciešamības gadījumā iespējama arī paātrināta kastes izgatavošana. Katrā laikā esam atvērti sadarbībai, lai īstenotu Jūsu ieceres!

Automation Technology Solutions, SIA

Jaunā 78, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Uzņēmums "Automation Technology Solutions" dibināts 2017. gadā, un kopš tā laika mēs esam apņēmušies piedāvāt augstākās kvalitātes elektriskos paneļus, tostarp sadales paneļus, MCC paneļus un PLC paneļus, būvniecību, uzstādīšanu un apkopi. Pakalpojumus sniedzam Latvijā, Eiropā un visā pasaulē.

DLL-Transports, SIA, Auto kravas no/uz Vāciju, MEGA treileru pakalpojumi

"Vēzīši", Emburga, Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Pakalpojumi: ✓ Kravas pārvadājumi un loģistika ✓ Lielgabarīta - negabarīta pārvadājumi ✓ Mega treileru kravas pārvadājumi ✓ Būvtehnikas pakalpojumi Par uzņēmumu:

SIA DLL-Transports nodarbojas ar starptautiskiem kravu pārvadājumiem. Pārvadājam kravas pa Eiropas Savienības valstīm, no Latvijas uz Vāciju, Holandi, Belģiju, Franciju, Austriju, Itāliju un Skandināvijas valstīm. Pašlaik mūsu rīcībā ir divpadsmit kravas automašīnas, tajā skaitā divi megatreileri. No Eiropas valstīm uz Latviju piedāvājam salikto kravu pārvadāšanu un varam pārvadāt arī bīstamās kravas (ADR). Mūsu firmai ir augstas prasības par precīzu un perfekti izpildītu darbu un attieksmi pret to.

Sabiles rozes, SIA

"Smiltiņi", Abavas pagasts, Talsu nov., LV-3294
Tirdzniecībā:: ✓ Rožu stādi ✓ Vasaras puķes ✓ Dārza aksesuāri Rožu stādi un vasaras puķes:

"Sabiles rozes" nodarbojas ar rožu audzēšanu, dažādu vasaras puķu audzēšanu un tirdzniecību. Mūsu interneta veikalā var iegādāties kvalitatīvus rožu stādus un vasaras puķes, kā arī dažādus dārza aksesuārus!

Tehniķis 96, SIA, Durvis, Logi, Daugavpils

Turpinām strādāt klātienē!
Cietokšņa 8-1a, Daugavpils LV-5401
Apraksts: Strādājam no 1996. gada, Sadarbojamies ar ES valstīm. Strādājam visā Latgalē. Sadarbojamies ar Krieviju, Ukrainu, Ķīnu.