Tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Krastmaļi sēklas, SIA, Zālāju sēklu veikals - internetveikals

"Graudi", Dunalka, Dunalkas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3452
Zālāju sēklas pļavām, ganībām, zālieniem, apzaļumošanai, mauriņam, Zālājs, zāliens, mauriņš, Zālāju sēklu maisījumi lopkopībai, pļaušanai, ganībām, pļaušanai un ganībām, Lopkopības sēklas, zaļmasas sēklas, Tauriņzieži, Baltais āboliņš, sarkanais āboliņš, Stiebrzāles, timotiņš, ganību airene, pļavas skarene, zirņi, eļļas rutks, vīķi,

Simba serviss, SIA, Kravas riepu serviss

Vienības gatve 179, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Vieglo un kravas auto riepu tirdzniecība. Serviss, montāža, maiņa. Riepas komerctransportam, apvidus automobiļiem, kravas auto un autobusiem. Industriālās, meža un traktortehnikas riepas. Mainām eļļu vieglajiem automobiļiem, SUV 4X4 un komercbusiem.

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1A, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.

Tīrumi S, SIA, Lauksaimniecības tehnika, serviss, remonts

Emburga, Bērzāju 3-1, Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Apraksts: Uzņēmums Tīrumi S kompetencē VALTRA lauksaimniecības tehnikas remonts un apkope, servisa pakalpojumi. Kā arī izbraukuma servisa pakalpojumi. Mobilais lauksaimniecības tehnikas remonta serviss. Izbraucam pie klienta. Diagnostika. Mūsu pakalpojumi: Valtra lauksaimniecības tehnika, Valtra lauksaimniecības tehnikas remonts, Valtra lauksaimniecības tehnikas apkope, Valtra lauksaimniecības tehnikas diagnostika, Valtra lauksaimniecības traktori.

Werkstatt, SIA, Automazgātava - autoserviss - auto evakuācija - autokrāns

"Vēzīši", Emburga, Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto remonts, apkope ✓ Kravas auto serviss, apkope ✓ Vieglo automašīnu serviss, apkope ✓ Kravas, smago auto mazgāšana ✓ Auto evakuācija - palīdzība ceļā ✓ Auto krāna pakalpojumi, autokrāns ✓ Auto celtnis, auto celtņa pakalpojumi

Multiklips, SIA

Lielirbes 1, Rīga, LV-1046
Apraksts:

SIA Multiklips teritoriju uzkopšanas tehnikas ražotāju pārstāvijas Latvijā un Baltijas valstīs. Piedāvājam augstas kvalitātes tehniku privātu un publisku teritoriju sakopšanai. Ventrac, Agria, AntaSWISS tehnikas pārstāvis Baltijas valstīs, Hoaf (tehnika cīņai ar nezālēm) pārstāvis Latvijā. Pārdošanas, rezerves daļas, serviss.

AR, SIA

"Rasas", Skultes pagasts, Limbažu nov., LV-4025
Pakalpojumi: ✓ Ceļu izbūve ✓ Ēku demontāža ✓ Labiekārtošana ✓ Dīķu rakšana ✓ Zemes līdzināšana ✓ Smilšu piegāde ✓ Šķembu piegāde ✓ Melnzemes piegāde Apraksts:

Mūsu uzņēmums sniedz ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumus dažādiem būvniecības un nojaukšanas darbiem. Mūsu ekskavatori ir aprīkoti ar piederumiem, piemēram, kausiem, āmuriem un satvērējiem, lai veiktu rakšanas, greiderēšanas un nojaukšanas darbus. Mūsu pašizgāzēji ir pieejami dažādos izmēros, lai transportētu tādus materiālus kā netīrumi, grants un gruveši uz un no darba vietām. Mūsu pieredzējušie operatori ir kvalificēti droši un efektīvi pabeigt projektus laikā un budžeta ietvaros. Papildus mūsu ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumiem mēs piedāvājam arī būvlaukuma sagatavošanas pakalpojumus, piemēram, zemes attīrīšanu, greiderēšanu un rakšanu. Mēs strādājam ar plašu klientu loku, tostarp darbuzņēmējiem, izstrādātājiem un valsts aģentūrām. Mūsu profesionāļu komandai ir nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai risinātu jebkura veida projektus, lielus vai mazus. Mēs arī piešķiram prioritāti drošībai un ievērojam visus nozares noteikumus un vadlīnijas, lai nodrošinātu mūsu darbinieku un sabiedrības drošību.

Dāmnieki, kooperatīvā sabiedrība

"Dāmnieki", Zelmeņi, Tērvetes pagasts, Dobeles nov., LV-3730
Apraksts:

"Dāmnieki" - lauksaimniecības pakalpojumi Tērvetes novadā. Kombainu un citas lauksaimniecības tehnikas pakalpojumi. Zemes apstrāde, graudu kaltes pakalpojumi. Sabiedrība apsaimnieko vairāk kā 1200ha zemes un specializējas graudaugu un rapša audzēšanā.

Arilans, SIA

Dauguļu 5, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu pakalpojumi: Betona ražošana ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki Transporta pakalpojumi ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzēji ✓ Universālais un frontālais iekrāvējs Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī beramo materiālu : smilts, melnzeme un šķembu piegāde. Papildus ražošanas darbam  arī celtniecības tehnikas noma- JCB un LIEBHERR traktortehnika.

Diogens audio, SIA

Partizānu 47, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Diogens audio" sniedz skaņu, gaismu, pārvietojamo skatuvju uzstādīšanas pakalpojumus koncertos, mūzikas festivālos, pilsētas svētkos un citos kultūras pasākumos visā Baltijā, kā arī tirgo skaņu un gaismu iekārtas un nodrošina to servisu, veic stacionāru skaņu un gaismu sistēmu projektēšanu un montāžu klubiem, kultūras namiem, baznīcām, sporta kompleksiem, veikaliem u.c.

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).
ZL.LV iesaka

Bīstamo atkritumu serviss, SIA

Teātra 19, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "Bīstamo atkritumu serviss" nodarbojas ar bīstamo un sadzīves atkritumu savākšanu, izvešanu un uzglabāšanu. 

Tolmets Vidzeme, SIA, Gulbenes metāllūžņu iepirkšanas punkts

Malas 8, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

DDRE Pluss, SIA

Brīvības 10B - 211, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO Attīrīšanas Iekārtas ✓ Grodu Sistēmas ✓ Septiķi ✓ Drenāžu Sistēmas ✓ Kanalizācijas Tvertnes Kanalizācijas izbūve:: ✓ Septiķa izbūve ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ GRAF Kanalizācijas sistēmas izbūve ✓ Kanalizācijas sistēmas izbūve ar grodiem

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, Rīga, LV-1003
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, Rīga, LV-1006
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija,auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1A, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

Tehnika Auce, SIA

Tehnikas 14, Auce, Dobeles nov. LV-3708
"Tehnika Auce" produkcija:: ✓ Horizontālie un vertikālie lentzāģi; ✓ Impregnēšanas vannas; ✓ Zāģlentas kokam un metālam; ✓ Reduktori un variatori; ✓ Hidrodzinēji; ✓ Hidrocilindri; ✓ Hidraulisko šļūteņu preses un griezēji; ✓ Metālapstrāde; ✓ Augsnes izlīdzināšanas tehnika.