Tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Salons Wenden

Katlakalna 6D, Rīga, LV-1073
Koka mēbeles, koka krēsli, koka galdi, masīvkoka mēbeles, masīvkoka galdi, masīvkoka krēsli, bērza mēbeles, Mēbeļu ražošana, Mēbeļu tirdzniecība, Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves, mēbeļu izgatavošana, mēbeļu dizains, mēbeļu projektēšana, Latvijā ražotas mēbeles, krēsli, virtuves galdi, plaukti, virtuves krēsli, galds, masīvkoka

Lāzers-optima, SIA

Ūnijas 12, Rīga LV-1084
Lāzergriešana. Lāzergravēšana. Gravēšana, gravierdarbi, gravieris. Gravējumi ar lāzeru uz metāla, stikla, koka ādas, plastmasas, auduma u.c. materiāliem. Gravierdarbi. Lāzera griešana. Griešana ar lāzeru. Lāzeri, lāzeru tirdzniecība, lāzera pakalpojumi. Lāzeriekārtas medicīnai. Lāzeriekārtu tirdzniecība, remonts. Gravējumi uz

ITECH SERVICE SHOP, SIA

Zemgales 2, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Par uzņēmumu:

SIA "ITECH SERVICE SHOP" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar dažādu tehnikas un aksesuāru tirdzniecību Apple telefoniem, planšetdatoriem un smart pulksteņiem, kā arī piederumiem citiem telefoniem vai mājai un ikdienai.

MKV Rich Holding, SIA

Lidoņu 19, Rīga LV-1055
Par uzņēmumu:

kvalitatīvi, ātri veicam visa veidu ēku un konstrukciju demontāžu un nojaukšanu, kā arī sagatavojam nepieciešamo dokumentāciju pirms darbu uzsākšanas. Mūsu komandā ir pieredzējuši un profesionāli būvdarbu vadītāji, jaudīga tehnika, kas nojauks celtni un pārstrādās radušos būvgružus. Ir būvgružu izvešanas licence.

DUO LITE, SIA

Mūkusalas 42, Rīga LV-1004
Apraksts:

Latvijā bāzētais "DUO LITE" ir plaukstošs vairumtirdzniecības uzņēmums, kas specializējas elektronikas, tai skaitā viedtālruņu, planšetdatoru, klēpjdatoru, GSM komponentu un aksesuāru tirdzniecībā.

Mēs izplatām pazīstamus pasaules zīmolus un aktīvi piedalāmies izstādēs, lai veidotu partnerības un saņemtu ieteikumus. Mūsu apņemšanos nodrošināt efektivitāti apliecina atzinība, ko esam saņēmuši no vairāk nekā 17 partnervalstīm visā pasaulē. 

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki", Tīnūžu pagasts, Ogres nov., LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

vissklimatam.lv

Baltā 1B, Rīga, LV-1055
Apraksts:

Uzņēmums piedāvā klimata risinājumus dzīvojamās telpās, ofisos, rūpnieciskos objektos, tirdzniecības centros. Konsultējam, projektējam un uzstādam. Speciālisti palīdzēs izvēlēties piemērotāko aprīkojumu un atbildēs uz visiem interesējošiem jautājumiem.

ZL.LV iesaka

FOTO un DRUKAS studija, SIA W & D

Lielā 1, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ E – veikals. ✓ Foto pakalpojumi studijā un ārpus tās. ✓ Dokumentu foto. ✓ Apdrukājam ar Jūsu vai mūsu bildēm kŗūzes, pudeles, šķīvjus un citas lietas. ✓ Kanvas izgatavošana. ✓ Polaroid fotogrāfijas. Studijas un izbraukuma foto sesijas:

Piedāvāju gan studijā gan izbraukumos foto sesijas ģimenēm, jaunlaulātajiem, pāriem, kā arī individuālām personām, portreti. Dodos izbraukumos iemūžināt vecmeitu ballītes, kāzas, izlaidumus, jubilejas svinības un citus pasākumus. Veidoju stila bildes, modeļu portfolio, uzstādījumu foto.

 

 

Alcoscan, veikals

Ieriķu 3, Rīga, LV-1084
Apraksts:

"Rovico Latvia" piedāvā sertificētus, uzticamus un precīzus alkometrus, kā arī to pilnu servisu. EATA apstiprināti. Atbilst Latvijas likumdošanai. "Rovico Latvia" ar alkometriem apgādā policiju, robežsardzi, pašvaldības policiju, lidostas, lidsabiedrības, autobusu parkus, lielus un mazus uzņēmumus, kā arī privātpersonas. "Rovico Latvia" ir saņēmis ISO 9001:2015 kvalitātes sertifikātu. Ja iedzer, nepaļaujies uz sajūtām! Pārbaudi sevi, izmantojot oriģinālo Alcoscan alkometru!

Alcoscan, veikals

Mūkusalas 71-1.st., Rīga LV-1004
Profesionālie alkometri. Alkometru vairumtirdzniecība. Kvalitatīvi. Alkometru serviss, kalibrēšana, narkotiku testeri. Alkometri, Alkometrs Rīgā, kalibrēšana, tirdzniecība, Alcoscan, AlcoSafe. Precīzi, uzticami, sertificēti, alkometrus, EATA apstiprināti, atbilst LR likumdošanai, robežsardzei, pašvaldības policijai. Kur nopirkt

ProLED, SIA, Led Gaismas reklāmai

Ūnijas 15A, Rīga, LV-1039
Apgaismes tehnika , LED, LED apgaismojums, gaismas diožu risinājumi.

Husqvarna, veikals, SIA Bērzkalni

Zaļā 7, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Piedāvājam meža un dārza tehniku: zāles pļāvēji roboti, motorzāģi, raideri, trimmeri.

ZL.LV iesaka

J.I.M., SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ilūkstes 45, Rīga, LV-1073
Apraksts:

Iekārtas un testi laboratorijām, histoloģijai un veterinārijas klīnikām. Dezinfekcija un aprīkojums gastroenteroloģijas klīnikām. Aprīkojums cilmes šūnu apstrādei.

Arka Pluss, SIA

Raiņa 5, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Plašā izvēlē santehnikas un apkures veidgabali. Saimniecības preces, elektropreces.Trauki.

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Apraksts:

"Nuga Medical Co., Ltd" ir pasaules līderis veselības profilakses, rehabilitācijas un aizsardzības aprīkojuma un aksesuāru Nuga Best ražošanā un izplatīšanā. Nuga Best produkcija pieejama kā profesionāļiem, tā klientiem, kuri rūpējas par savu veselību un labsajūtu. Tas ir efektīvs veids un līdzekļi, kā mājas apstākļos mazināt spriedzi , muskuļu sāpes un veicinātu atveseļošanos. Nuga Best masāžas gultas ir ideāls līdzeklis, lai noņemtu nervu stresu un pārslodzes, kā arī osteohondrozes profilaksei, imunitātes uzlabošanai un zarnu trakta slimību ārstēšanai. Masāžas jostas mazina muguras sāpes un spriedzi, sildošie Nuga Best paklāji ar turmāniju uzlabo asins cirkulāciju. Piedāvājam arī sildierīces locītavām, kuras mazina locītavu stīvumu un locītavu sāpes, kā arī aksesuārus, kuri ne vien ārstēs Jūs visas dienas garumā, bet arī izskatīsies pievilcīgi.

Brieži AJ, SIA

Saules 63, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

SIA "Brieži AJ" ir lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu veikals. Piedāvājumā ir dažādas traktoru rezerves daļas (MTZ, T40, T25, SMD, JuMz), riepas, kameras, elektrodi, gultņi, ķīļsiksnas, akumulatori, metināšanas piederumi, dažādi instrumenti. Veikalā ir pieejamas arī pļaujmašīnu, kartupeļu racēju, arklu rezerves daļas, lemeši, kalti, naži, zari. Dažādas rezerves daļas arī automašīnām GAZ, VAZ, UAZ. Pieejami LED lukturi plašā klāstā! Ir atsevišķa nodaļa ar zirglietām, kur iespējams iegādāties vai pasūtīt ekipējumu gan jātniekiem, gan zirgiem. Nāciet, apskatiet un novērtējiet! Gaidīsim!

Stilmann, SIA, Veikals

Andreja Pumpura 6, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts:

Stilmann veikalā varat iegādāties Makita, DeWalt un Milwaukee celtniecības, meža un dārza tehniku. Veikala klāstā ir plaša instrumentu izvēle - akumulatora instrumenti, lāzera instrumenti, perforatori, slīpmašīnas, naglotāji, putekļu sūcēji, pļaujmašīnas, trimmeri, motorzāģi un citi instrumenti mājas, meža un dārza darbiem. Piedāvājam arī instrumentu aksesuārus, piederumus un rezerves daļas.

DUDE BIKES, SIA, motociklu veikals, serviss

Kalnciema 40E, Rīga, LV-1083
Panākumi rada jaunas iespējas.:

2020. gadā mūsu komandai pievienojās jmūsu trešā komandas dalībniece, lai mēs visi kopā pierādītu, ka motociklistu pasaule nepieder tikai vīriešiem, benzīna smaržai, melnām ādas jakām un satiksmes troksnim. Dude Bikes motociklu veikals kopš 2021.gada piedāvā arī vēsturiskā itāļu moto zīmola Moto Morini motociklus Baltijā - gan pilsētas naked un scrambler stila, gan arī adventure tipa motociklus no 650cm3 - 1200 cm3. Piedzīvojumiem pilsētā pieejams oriģināls elektromoto SUPER73 - Kalifornijas dzīvestila zīmols, kas apvieno motociklu mantojumu un jauniešu kultūru. Tomēr mīlestība pret klasisko motociklu nav atstāta novārtā. Dude Bikes preču klāstam ir pievienojies arī F.B Mondial un Brixton - ielas, motokrosa un flat track stila motocikli no vēsturiskiem Itālijas un Austrijas moto ražotājiem.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.
ZL.LV iesaka

Aisbergs V, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionieru remonts Liepājā

Kapsētas 7, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Saldēšanas iekārtas, kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, remonts Liepājā, Liepāja, Latvijā, Latvija