Tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

J.I.M., SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ilūkstes 45, Rīga, LV-1073
Medicīnas iekārtas. Medicīnas preces slimnīcām, laboratorijām. Endoskopi, endoskopijas kapsulas Intromedic, iekārtas endoskopu dezinfekcijai, endoskopijas instrumenti Medi-Globe un US Endoscopy. Laboratoriju analizatori un reaģenti Mikrogen Diagnostik, Orgentec Diagnostika. infekciju diagnostika, covid diagnostika, dezinfekcija

Ingara Ozolnieka metālapstrādes darbnīca

"Krimuldas Pakalni", Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Metālapstrādes pakalpojumi: ✓ Virpošana un frēzēšana ✓ Urbšana ✓ Griešana ✓ Ēvelēšana ✓ Slīpēšana ✓ Metināšana ✓ Lodēšana ✓ Locīšana ✓ Kniedēšana ✓ Vītņu griešana Apraksts:

Pamat darba profils ir apkopes un remontdarbi lauksaimniecības tehnikai, galdniecības iekārtām, celtniecības un saimniecības tehnikai. Remontē, restaurē un izgatavo detaļas, mehānismus un iekārtas standarta un nestandarta vajadzībām. Dažādu metāla un industriālās plastmasas virpošana, frēzēšana, griešana un zāģēšana leņķos ar lentzāģi, ēvelēšana un urbšana. Tērauda un nerūsējošā tērauda metināšana, dažādu metālu lodēšana, nedaudz slīpēšana un presēšana ar hidropresi. Kā arī tiek sniegta konsultācija problēmu risināšanai.

iServiss.lv, specializēts Apple tehnikas servisa centrs

Specializēts Apple tehnikas servisa centrs
Krišjāņa Barona 70, Rīga, LV-1001
Apraksts: Profesionāls jebkāda sarežģītības līmeņa Apple un DJI tehnikas remonts Rīgā: iPhone, iPad, MacBook Air, MacBook Pro, iMac u.c. Neatkarīgi no bojājuma iemesla profesionālais Apple remonts Rīgā kopā ar “iServiss.lv” ir garantija kvalitatīva rezultāta iegūšanai par izdevīgu cenu. Uzticiet savus gadžetus uzņēmumam ar nevainojamu reputāciju! Ierīces bezmaksas diagnostikai ir nepieciešamas apmēram 10–15 minūtes. Jebkuri vienkārši bojājumi tiek novērsti 15–20 minūšu laikā pēc iepriekšēja pieraksta.
ZL.LV iesaka

AS INGRID D, Veikals Meža dārzs

Turpinām strādāt klātienē!
Jaunā 29, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Labākās cenas, pasaules vadošo zīmolu motorzāģi - Husqvarna, dārza tehnika, profesionālie elektro rokas instrumenti un mājsaimniecības preces, zāģi Fiskar. Nodrošinām garantijas un pēc garantijas remontus. Talsi, Talsos.

Easy Solution, SIA

Krišjāņa Barona 70, Rīga, LV-1001
Apple serviss, apple remonts, ātrais iPhone remonts. iServiss.lv, iPhone remonts, IPod remonts, IPad remonts, Psp remonts, Macbook remonts, Xbox remonts, Xbox, Playstation remonts, mobilo telefonu remonts, datoru remonts, iPhone detaļas, iPod detaļas, iPad detaļas, iPhone aksesuāri, iPod aksesuāri, iPad aksesuāri, mobilo telefonu
ZL.LV iesaka

AS Ingrid D.

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas", Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Piedāvājumā dažāda veida labas kvalitātes kokmateriāli:: ✓ galdniecības izstrādājumi ✓ koka kāti instrumentiem ✓ karogu kāti ✓ koka kāti birstēm ✓ birstes ar kātu ✓ grābeklis ar kātu ✓ lāpstas ar kātu ✓ teātra latas ✓ apdares dēļi ✓ terases dēļi ✓ kurināmā malka (malkas klucīši)

Feramagus, SIA, Lauksaimniecības, celtniecības, meža tehnika

Egļu 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Lauksaimniecības tehnika un aprīkojums. Graudu pirmapstrādes, celtniecības un ceļu būves. Komunālā, meža tehnika, serviss un rezerves daļas.

Ugunsdrosa.lv

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Securo produkti: ✓ Ventilējamās fasādes uguns barjera; ✓ Ugunsdrošās fasādes ventilācija; ✓ Gaisa apmaiņas restes; ✓ Dzegas ugunsdroša ventilācija; ✓ Ugunsdroša spraugu ventilācija. Ventilācījas atveres ar tūlītēju ugunsizturību.:

Securo ražo uguns ierobežojošas gaisa ventilācijas sistēmas, kuru pamatā ir slavenā FireBreather ™ tehnoloģija.

FireBreather ™ tehnoloģija dod mums iespēju ražot unikālus produktus tirgū ar pastāvīgu uguns aizsardzību, kamēr tai pašā laikā tos var izmantot ventilācijai.

Produkti ir ieguvuši vairākas balvas par to inovatīvo tehnoloģiju.

   

Heliks DS, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Krimuldas 6, Rīga LV-1039
Apraksts: Zobu tehniskā laboratorija – zobu protēžu izgatavošana un remonts.

Petplanet.lv, Zooveikals Talsos

Egļu 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces, dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi, konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces. Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

PetPlanet.lv ZOOVEIKALS Bolderājā, Daugavgrīvā

Turpinām strādāt klātienē!
Parādes 5B, Rīga, LV-1016
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces, dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi, konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces, Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

Petplanet.lv, zooveikals

Dobeles šoseja 7, Jelgava LV-3007
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces,dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi,konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces, Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

Elektro Bauska, SIA

Plūdoņa 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Par uzņēmumu:

"Elektro Bauska" SIA piedāvā sadzīves tehnikas remonta pakalpojumus, elektroinstrumentu remontu, atslēgu servisu, zīmogu izgatavošanu. 

VITRUM Factory, SIA

Berģi, Bitēnu 1, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Vitrum Factory ražo šādus produktus:: ✓ N/t mēbeles profesionālām virtuvēm ✓ Korpusa mēbeles ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Ledusskapji, saldētavas Par mums:

Mēs piedāvājam mēbeles restorāniem, bāriem, kafejnīcām, viesnīcām, biroju ēkām no vadošajiem Eiropas ražotājiem un jebkuru cenu līmeni. Mūsu sortimentā Jūs vienmēr atradīsiet krēslus uz metāla vai koka karkasa, dažāda izmēra galdus, mīkstās mēbeles, bāra letes un dažādas formas virsmas, ērtas un stilīgas pītās mēbeles, kā arī plastmasas mēbeles. Mūsu dizaineri palīdzēs jums izvēlēties mēbeles, ņemot vērā jūsu telpu plānojumu un vēlmes. Pēc pasūtītāja pieprasījuma mūsu speciālisti veiks piegādi, montāžu un mēbeļu uzstādīšanu objektā.

Best Clean, SIA IMG Trading

Artilērijas 40 k-2 - 20, Rīga, LV-1009
Apraksts:

"Best Clean" – labākā mēbeļu ķīmiskā tīrīšana Rīgā, kas garantē augstu kvalitāti un doto uzdevumu ātru izpildi. Mēs strādājam ar itāļu tehniku, kas ir labākā pasaulē, un pašiem dārgākajiem mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļiem (ASV). Piedāvājam arī mēbeļu, matraču un paklāju žāvēšanu turpat jūsu dzīvesvietā. Profesionāli speciālisti izdarīs savu darbu ātri, kvalitatīvi un ar garantiju. Bet ķīmiskās tīrīšanas cenas jūs patīkami pārsteigs.

Siriuss-A, TV Remontdarbnīca

Ugāles 7-16A, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Siriuss-A, TV Remontdarbnīca - TV darbnīcā veic visa veida televizoru, monitoru un dekoderu remontu ar garantiju uz izpildīto darbu. TV pultis un programmēšana. Meistars ar 25 gadu pieredzi - konsultācijas, diagnostika un izbraukšana pie klienta. Iepērk LED televizorus ar bojātu vai sasistu ekrānu un citiem defektiem. Sniedz attālinātu bezmaksas konsultāciju pa telefonu vai whatsapp.

ZL.LV iesaka

Kek Tēma, SIA

Krustpils 129B, Rīga, LV-1057
Apraksts: Vairumtirdzniecības uzņēmums, kas nodarbojas ar iepakošanas materiālu un līmlenšu, kā arī PHILIPS elektrospuldžu un bateriju tirdzniecību, nodrošinot piegādi visā Latvijas teritorijā.
ZL.LV iesaka

ZK kondicionētāji, SIA

Krišjāņa Barona 48 - 10, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

"ZK kondicionētāji" ir kondicionēšanas iekārtu tirdzniecības un apkopes uzņēmums. Esam Hisense oficiālais partneris Latvijā. Piedāvājam pakalpojumus augstākās kvalitātes ventilācijas, kondicionēšanas un apkures sistēmu projektēšanu, uzstādīšanu un apkalpošanu.

ZL.LV iesaka

Laubet, SIA, Celtniecības tehnikas noma ar operatoru

Turpinām strādāt klātienē!
Muitas 3D, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Laubet piedāvā: betona izstrādājumi, betona grodi, aku grodi, grodu vāki, grodu savienojumi. Strādājam visā Latvijā! Ekskavatora, celtniecības tehnikas, pašizgāzēja noma, celtniecības darbi, jumtu maiņa Daugavpilī

DIR.LV, SIA RD System

Stopiņu 13, Rīga LV-1035
Apraksts:

DIR.LV - ir drošības sistēmas piegādātājs Latvijā un Eiropas Savienībā. Mūsu uzņēmums pārdod un uzstāda drošības sistēmas un videonovērošanas tehniku (IP kameras, NVR, DVR) no lielākajiem ražotājiem, kā, piemēram, Hikvision Digital Technology, Dahua Technology, Uniview, Provision, Imou, Ezviz un citus. Mēs esam Hikvision, Dahua un Ajax ražotāju autorizētie pārdevēji Latvijā, mēs piedāvājam mūsu klientiem oriģinālas un augstas kvalitātes video kameras, ieraksta iekārtas (NVR, DVR), domofonus, kodu atslēgas, kartiņu nolasītājus un piekļuves kontroles sistēmas. Pēc 20 gadu darba ar drošības sistēmām, mēs esam uzkrājuši lielu pieredzi, un mēs varam piedāvāt kvalitatīvu tehnisko atbalstu.