Transportēšana, visā Latvijā

Drukāt

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
, asistenta pakalpojumi, asistenti mājās, transports cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, guļošu cilvēku transportēšana , ar invalīdu ratiem, transports invalīdiem ratiņkrēslā, gulošu cilvēku transportēšana , Dienas aprūpes

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

Rinda, "Rindas skola" , Ances pagasts, Ventspils nov. LV-3601
Rindas skola, laivu noma, kanoe, aLBA, kajaks, vista, Rinda, Stende, Engure, Irbe, nakšņošana, telts vietas, ugunskura vietas, viesu nams, brīvdienu māja, viesnīca, hotel, hostel, pirts, lauku pirts, pirts rituāls, zālu tējas, rokdarbi, sīrupi, mājražotāji, mājražojumi, amatnieku darinājumi, tekstilizstrādājumi, dāvanas, suvenīri,

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

Raunas apbedīšanas un kapu labiekārtošanas birojs

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzticiet mums savas rūpes un būsim jūsu rīcībā 24/7:

Cieņpilna mirušā transportēšana ar katafalku un bēru ceremonijas organizēšana Vidzemē. Kapu vietas labiekārtošana - pieminekļi, apmales, soliņi, robežmalu un atbalsta malu/mūru izveide. Kapu labiekārtošana visā Latvijā.  

AV & K, SIA

Uzvaras prospekts 23, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts: Autoevakuatora pakalpojumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā. Ķekava, Rīga, Vidzeme, Latvija, Rīgas rajons, Kurzeme, Zemgale, Latgale.
ZL.LV iesaka

Saldus apbedīšanas birojs

Striķu 16, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Apbedīšana, Apbedīšanas birojs, apbedīšanas aģentūra, Apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšanas pakalpojumi Saldū, Diennakts apbedīšanas pakalpojumi,  Apbedīšanas birojs Saldū, Diennakts apbedīšanas birojs, Apbedīšanas pakalpojumi Saldū, Apbedīšanas pakalpojumi cenas, Apbedīšanas pakalpojumi Latvijā, Apbedīšanas pakalpojumi Eiropā, apbedīšanas serviss, apbedīšanas birojs Latvijā, Apbedīšanas transports, Transports radiniekiem, Kvalificēta aģenta izbraukums, kvalificēta aģenta izsaukums, Pasūtījuma noformēšana pie klienta, Miršanas dokumentu noformēšana, Miršanas dokumentu kārtošana, Medicīniskā izziņa, apliecība par nāves cēloni, miršanas apliecība, Apbedīšanas pabalsta noformēšana, Apbedīšanas pabalsts, apbedīšanas konsultācijas, Nelaiķa transportēšana no ārzemēm, līķa transportēšana no ārzemēm, Nelaiķa transportēšana uz ārzemēm, līķa transportēšana uz ārzemēm, Nelaiķa transportēšana ar automašīnu, lidmašīnu, Mirušā transportēšana no slimnīcas uz morgu, visu diennakti.

Apbedīšanas birojs Atvadas, SIA

Lielā 24, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Palīdzēsim jums grūtā brīdī, uzņemoties visus ar apbedīšanu saistītos jautājumus. Atbildība un individuāla pieeja. Konsultācija, bēru organizēšana, aizgājēja transportēšana (katafalks), morga pakalpojumi, kremēšanas pakalpojumi, zārki – piederumi, kapavietu labiekārtošana.

Baltkarts, SIA - Spirālveida kartona caurules

Turpinām strādāt klātienē!
Padures 10b, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: Firma dibināta 2002. gadā kā iepakojuma ražošanas uzņēmums Liepājā. Iepakojums paredzēts dažādu uztinamo materiālu (audumu, plēvju, papīra, stiklašķiedras, diegu u.c.) uztīšanai, kā arī uzglabāšanai un transportēšanai.

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
konsultācijas durvis, vārtu montāža, vārtu piegāde, vārtu apkope, konsultācijas par vārtiem, transports, transportēšana

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
montāža, vārtu piegāde, vārtu apkope, konsultācijas par vērtiem, konsultācijas par vārtiem, transports, transportēšana

Logi-durvis-vārti, SIA, Aizkraukles birojs

Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

ZL.LV iesaka

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k.16, Rīga LV-1006
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto signalizācijas uzstādīšana ✓ Auto signalizācijas remonts ✓ Motoru remonts ✓ Elektromotoru remonts ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts ✓ Kravas auto remonts, serviss ✓ Mikroautobusu remonts, serviss ✓ Virsbūves remonts ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Auto krāsošana ✓ Auto diagnostika

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15a, Rīga LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.

Heidelberg Materials Latvija Betons, SIA

Kroņu 5, Rīga LV-1035
Apraksts:

"Heidelberg Materials Latvija Betons" piegādā gatavu betonu ēkām un infrastruktūrai, kas veido modernas, ilgtspējīgas sabiedrības pamatu. Mēs esam pieredzējuši speciālisti betona transportēšanas un sūknēšanas jomā. Piegādājam lieliem un maziem uzņēmumiem, kā arī privātpersonām.

MDG Serviss, SIA

Silikātu 7f, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Metālapstrādes darbgaldu iepirkšana un pārdošana ✓ Iekārtu remontdarbi uzņēmuma noliktavā vai pie klienta ✓ Kvalitatīva iekārtu montāža vai demontāža ✓ Darbgaldu piederumu un rezerves daļu tirdzniecība ✓ Detaļu piegāde no ražotāja ✓ Hidroabrazīvā ūdens griešana

ENR Group Plus, SIA

Dzeņu 8-76, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar zoopreču tirdzniecību internetā. Pamatdarbība ir pārdot dažādus dzīvnieku barības, aprūpes un citus produktus, kas nepieciešami mājdzīvnieku īpašniekiem tiešsaistē.

Uzņēmums specializējas šajā nozarē un piedāvā plašu produktu klāstu dažādu dzīvnieku aprūpei. Tas var ietvert pārtiku, lelles, rotaļlietas, gultiņas, ķermeņa kopšanas produktus, dzīvnieku izklaides iekārtas un daudz ko citu. Uzņēmuma sortiments tiek pastāvīgi atjaunināts, lai nodrošinātu klientiem jaunāko un labāko produktu piedāvājumu.

Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem ērtu veidu, kā iegādāties dzīvnieku preces. Tādēļ tā tiek veikta tiešsaistē, kur klienti var apskatīt un salīdzināt produktu piedāvājumu, veikt pasūtījumu un saņemt to piegādi uz norādīto adresi. Uzņēmums piedāvā arī dažādus maksājuma veidus.

Uzņēmuma misija ir nodrošināt augstas kvalitātes preces, kas atbilst dzīvnieku aprūpes prasībām.