Transportēšana, visā Latvijā

Drukāt

Kravas taksometrs.lv

K.Valdemāra 111, Rīga, LV-1013
Spoguļi, spoguļu transportēšana , spoguļu pārvadāšana., Stikli, stiklu transportēšana , stikla konstrukciju pārvadāšana.

DLL-Transports, SIA, Auto kravas no/uz Vāciju, MEGA treileru pakalpojumi

Emburga, "Vēzīši" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Kravu pārvadājumi, autotransports, loģistika, starptautiskie kravu pārvadājumi, kravas transports, sīkkravas, saliktas kravas, ekspedīcija, imports, eksports, starptautiskie negabarīta pārvadājumi, lielgabarīta kravu pārvadājumi, kravu ekspeditēšana visā pasaulē, multimodālie pārvadājumi Latvijā, multimodālie pārvadājumi

TP Kastes, SIA

"Vecdzeņi" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Apraksts: Izgatavojam profesionālas transporta kastes visplašākajam aparatūras klāstam un ne tikai. Transporta kastes noder lietām, kurām nepieciešama ērta un droša transportēšana, lietošana un uzglabāšana - tās piemērojamas gan dažādiem skaņas pastiprinātājiem, gaismas iekārtām, plazmas ekrāniem, datoriem, mūzikas instrumentiem, medicīnas aparatūrai, kā arī sporta inventāram. Piedāvājam veikt aparatūras mērījumus, kā arī piegādāt produkciju klientam ērtā vietā un laikā. Nepieciešamības gadījumā iespējama arī paātrināta kastes izgatavošana. Katrā laikā esam atvērti sadarbībai, lai īstenotu Jūsu ieceres!

Mija AR, SIA

M.Ķempes 8-29, Liepāja, LV-3407
Produkti:

Durvis:

✓ Metāla durvis ✓ Dzīvokļu ārdurvis ✓ Alumīnija durvis ✓ PVC durvis

Logi:

✓ PVC logi ✓ Koka logi ✓ Alumīnija logi

Žalūzijas:

✓ Rullo kasešu žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ PLISĒ žalūzijas ✓ Fasādes žalūzijas

Cita produkcija:

✓ Durvju aizvērēji ✓ Digitālās durvju actiņas ✓ Moskītu tīkli

 

 

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Be Smart, SIA

Rīga
Apraksts: Be Smart ir pieaugušo apmācības un kvalifikācijas celšanas uzņēmums, kas organizē kursus un sniedz konsultācijas kravu transportēšanā un loģistikā, un kura galvenā specializācija ir apmācības avio kravu pārvadājumos. Be Smart ir pirmā mācību iestāde Latvijā, dibināta 2009.gada janvārī, kas apmāca gan avio kravu pārvadājumu pamatos, gan speciālo kravu – dzīvi dzīvnieki, bīstamie izstrādājumi – transportēšanā ar gaisa kuģiem. Programmas bīstamo vielu transportēšanā ir apstiprinājusi Latvijas Civilās Aviācijas Aģentūra (http://www.caa.lv/lv/informacija-un-uzzinas/bistamo-vielu-transporta-apmaciba).

Vītols, apbedīšanas birojs

Raiņa bulvāris 10, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Par apbedīšanas biroju:

Apbedīšanas birojs Vītols sniedz augstākās kvalitātes pakalpojumus un rūpes par jūsu tuviniekiem, pavadot tos pēdējā dzīves gaitā. Spējam nodrošināt individuālu servisu, dokumentu noformēšanu, kā arī sēru ceremoniju vadīšanu latviešu un krievu valodās. Rituālo preču tirdzniecība.

P-Serviss, SIA - Starptautiskais kurjerpasts - ekspress sūtījumi

Kārļa Mīlenbaha 7, Rīga LV-1050
Mūsu piedāvātie starptautiskie kurjerpasta pakalpojumi:: ✓ ātrā piegāde ✓ vēstuļu piegāde ✓ korespondences piegāde ✓ mazu/lielu kravu piegāde ✓ paku piegāde ✓ dokumentu piegāde ✓ sūtījumu izsekošana ✓ Visi sūtījumi / vēstules saņem "Tracking number" (sūtījuma numuru)

Angel debesīs, SIA, diennakts apbedīšanas birojs

Cēsu 11-3, Rīga LV-1012
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Starptautiskā repatriācija. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Billerud Latvia, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Meža 4, Jaunjelgava, Aizkraukles nov. LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Papīrmalkas iepirkšana ✓ Mežizstrāde ✓ Ciršanas tiesību iepirkšana ✓ Augsnes gatavošana ✓ Šķeldas iepirkšana Billerudkorsnas grupa:

"Billerud Latvia" grupa ir viens no pasaulē vadošajiem iepakojuma materiālu ražotājiem, kas piedāvā no koksnes šķiedrām veidotu dažāda blīvuma un izturības iepakojuma materiālu. "Billerud Latvia" ražoto produkciju izmanto vairāk nekā 100 pasaules valstīs, un tā kopējais klientu skaits pārsniedz pusotru tūkstoti. Lielākie un pazīstamākie uzņēmumā saražotā iepakojamā materiāla izmantotāji ir TetraPak un Elopak. "Billerud Latvia" darbības modelis ir balstīts uz 3 pamatprincipiem:

✓ augstākās kvalitātes izejmateriāli ✓ jaudīgi tehnoloģiskie risinājumi ✓ plašs starptautiskais sadarbības tīkls

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.

Rock Cars, SIA, Lietoti auto

Latgales 418, Rīga LV-1063
Iegādāsimies tavu auto:

• Uzpērkam auto ar defektiem • Auto bez tehniskās apskates  • Auto pēc avārijas  • Izbraucam pie klienta visā Latvijā • Auto izpirkšana no līzinga  • Izpērkam auto no kredītiestādēm  • Auto uzpirkšana  • Apmaksa skaidrā naudā  • Apmaksa ar pārskatījumu pie auto iegādes  • Samaksa par auto līdz pat 100% no tirgus vērtības 

 

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1a, Ventspils LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

Raben Latvia, SIA, Starptautiskie kravu pārvadājumi

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Pakalpojumi:: ✓ Loģistika ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Vietējie un starptautiskie salikto kravu sūtījumi ✓ Svaigu produktu pārvadājumi ✓ Pilnas kravas transporta pakalpojumi un kombinētā transporta risinājumi ✓ Kravu pārvadājumi pa gaisu un jūru uz jebkuru pasaules valsti ✓ Vadošais loģistikas nodrošinātājs

Angel debesīs, SIA, Filiāle Hipokrāta

Hipokrāta 2d-30, Rīga LV-1079
Produkti: ✓ Zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Angel debesīs, SIA, Filiāle Jūrmalas

Konkordijas 59, Jūrmala LV-2015
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu, ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

GOFRAPRO, SIA, KARTONA IEPAKOJUMA RAŽOŠANA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti un pakalpojumi: ✓ Gofrētas kartona kastes ✓ Kartona kastes ar lamināciju ✓ Kartona iepakojums pēc individuāla pasūtījuma ✓ Kartona apdruka ✓ 3 un 5 slāņu gofrakartons E, B, C, EB, BC profila ✓ Individuāla nestandatra iepakojuma konstrukcija ✓ Dizaina un parauga izgatavošana ✓ 3-krāsu fleksogrāfijas druka uz gofrēta kartona ✓ Transportēšanas kārbas

Rīgas kapi, SIA, Apbedīšanas birojs

Kurzemes prospekts 132a, Rīga LV-1069
Darbības jomā ietilpst:: ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Bēru organizēšana ✓ Bēru mielasts ✓ Zārki ✓ Aizgājēja apģērbšana un sakopšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Pārapbedīšana

AKM Trans, SIA, auto transportēšana, pārvadāšana

Rumbula, Kaudzīšu 58, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
SIA AKM Trans pakalpojumi:: ✓ Automašīnu transportēšana no/uz Eiropas Savienības valstīm, Skandināviju, Baltijas un NVS valstīm ✓ Automašīnu piegāde no ražotāja vai noliktavas līdz klientam ✓ Transportējamo automašīnu apdrošināšana, izmantojot TIR Carnett un CMR apdrošināšanas ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Pilnīgu transportēšanas procesu vadīšana ✓ Maršrutu aprēķināšana pēc Map&Guide proffessional, Googlemaps un Auto route 2010 ✓ Automašīnu pirmspārdošanas sagatavošana ✓ Noliktavas pakalpojumi