Transportēšana, visā Latvijā

Drukāt

Torex Group, SIA - METĀLA UN ISTABAS DURVJU SALONS TOREX

Vienības gatve 51, Rīga LV-1004
darbi, montāža, demontāža, uzstādīšana, alumīnija ārdurvis, aiļu apdare, konsultācijas, transports, transportēšana

Med Transports, SIA

A.Deglava 126-108, Rīga LV-1082
Transportēšana: Guļošo vai sedošo pacientu pārvadāšana ietver sevī pacienta transportēšana uz nestuvēm vai ratiņiem. Mediciniska transporta darbinieki nodrošinās pārvadājumu no ārstnieciskās iestādes – mājās vai otrādi, jebkurā citā vietā pēc viņa vēlmes. Nodrošinam pacienta ar kustības traucējumiem pārvadāšanu „no gultas uz gultu”, nešana no/uz vajadzīgo stāvu.Specializētais transports aprīkots ar visu nepieciešamo, lai pacients justos droši, ērti un komfortabli. Nodrošīnam speciālizēto transportu invalidiem, kā arī palīdzibu transportēšanas laikā, piemerām, nešana no/uz vajadzīgo stāvu ratiņos Sanitāra transporta pakalpojumi tiek sniegti ar palīgiem vai medicīniskiem darbiniekiem.

Freeway Logistics, SIA, starptautiskie kravu pārvadājumi

Starptautiskie pārvadājumi, bezmaksas konsultācijas!
Dzelzavas 117, Rīga LV-1021
Sniegtie pakalpojumi: ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi ✓ Sauszemes kravu pārvadājumi ✓ Jūras kravu pārvadājumi ✓ Avio kravu pārvadājumi ✓ Multimodālie konteineru kravu pārvadājumi ✓ Bīstamo kravu pārvadājumi (ADR) ✓ REF mašīnas ar temperatūras režīmu ✓ Ekspress piegādes ✓ Negabarīta kravu pārvadājumi ✓ Kravu apdrošināšana ✓ Bezmaksas konsultācijas

MULTIPACK, SIA - iepakojuma tirdzniecība

Vētras, "Mālkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Produkcija:: ✓ Iepakojumi pārtikai ✓ Vienreizējie trauki ✓ Transportēšanas iepakojums ✓ Plēves ✓ Maisiņi ✓ Papīra iepakojums ✓ Kastes un kastītes ✓ Līmlentes ✓ Kancelejas preces ✓ Saimniecības preces ✓ Iepakošanas iekārtas

Edem, apbedīšanas birojs

Jelgavas 5, Daugavpils, LV-5404
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana ✓ Sēru floristika ✓ Pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss Diennakts apbedīšanas dienests:

Apbedīšanas birojs "EDEM" piedāvā pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu Daugavpilī un visā Latvijas teritorijā, kā arī palīdzam ar apbedīšanas jautājumiem Eiropas Savienībā un ārpus tās.

Pateicoties plašajam pakalpojumu klāstam un apbedīšanas piederumiem, mūsu komanda palīdzēs Jums realizēt mirušā pēdējās vēlmes, un ņemam vērā viņa tuvinieku prasības.

Mums ir iespaidīga pieredze, pateicoties tai, Jums nenāksies patstāvīgi risināt problēmas, kas rodas apbedīšanas organizēšanas procesā. Tā mēs palīdzam nesaskarties klientiem ar stresa situācijām, negatīvismu un birokrātiju.

Mēs vienmēr esam klāt visa apbedīšanas procesa laikā, sniedzot sērotājiem mūsu atbalstu un palīdzību, tādējādi nodrošinot sēru ceremonijas norisi pienācīgā līmenī.

Mūsu darbinieku formas tērpi vienmēr ir vienādi un sakopti. Individuāla pieeja katram klientam ļauj organizēt apbedīšanas ceremoniju jebkurā līmenī, atbilstoši katra vēlmēm un iespējām.

Ogres apbedīšanas centrs, SIA

Turkalnes 35, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Diennakts apbedīšanas pakalpojumi, Ogres Apbedīšanas Centrs: Pilns apbedīšanas pakalpojumu spektrs, apbedīšanas piederumi. Profesionāla pieeja no 1995. gada. Strādājam visā LATVIJĀ!

Apbedīšanas un kremācijas pakalpojumi SIA Eliziums - 1

Turpinām strādāt klātienē!
Vienības gatve 48a, Rīga, LV-1004
Par uzņēmumu: Mēs, "ELIZIUMS-1" – esam apbedīšanas pakalpojumu un piederumu birojs, kas ar iejūtību un rūpēm palīdzēs aizvadīt Jūsu tuvinieku pēdējā gaitā. Mēs nodrošināsim profesionālu palīdzību, uzklausīsim Jūsu vēlmes un iespējas, sniegsim nepieciešamo atbalstu un dalīsimies pieredzē. Uzņēmums nodrošinās: Mēs Jums palīdzēsim rast atbildes uz neskaidriem jautājumiem un sniegsim padomus, organizējot bēres. Kopīgi meklēsim iespējas īstenot aizgājēja un piederīgo vēlmes, sākot ar ziediem, svecēm un beidzot ar ceremonijas vadītāju, lai šajā sēru brīdī Jūsu rūpes, kas saistītas ar piederīgā izvadīšanu pēdējā gaitā, paliktu SIA "ELIZIUMS-1" ziņā un Jums būtu sajūta, ka aizgājējs ir pavadīts skaisti un cienīgi.

Serviss Mūžība, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Mēness 1, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Pakalpojumi: ✓ Pilns bēru organizēšanas serviss ✓ Diennakts apbedīšanas pakalpojumi ✓ Apbedīšanas, bēru piederumi ✓ Nelaiķa nogādāšana, transportēšana morgā ✓ Katafalks, katafalka pakalpojumi ✓ Krusts ✓ Zārki ✓ Sēru, bēru ceremonija ✓ Mūzika bērēs

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par mums:

SIA "Niedrāji MR" ir viens no lielākajiem mežizstrādes uzņēmumiem Kurzemē, kas veic mežizstrādes pakalpojumus. Pērk, izstrādā mežus, cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē. Sniedzam harvestera, forvardera, kokvedēja, treilera, buldozera pakalpojumus. Nodrošinām smagās, meža, komerciālās tehnikas sēžu restaurāciju, pirkstu/tapu izgatavošanu. Ražojam taras dēlīšus, šķeldu. Atrodamies Ventspils novadā, Ugāles pagastā, Ugālē. Piedāvātajos pakalpojumos iekļauta kokmateriālu sagatavošana ar harvesteru, kā arī to pievešana ar forvarderi. Piedāvājumā arī cirsmu kopšana un mežaudžu atjaunošana.

REWICO Baltikum, SIA

Stūnīši, Franču 1, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Pakalpojumi: ✓ Atmuitošanas pakalpojumi; ✓ Noliktavas; ✓ Kravu pārvadājumi Piedāvājam: Organizējam kravu piegādes, ekspedīcijas pakalpojumus ar jūras konteineriem, autotransportu, gaisa transportu. Muitas un pagaidu uzglabāšanas noliktavas pakalpojumi, parastas noliktavas pakalpojumi, konsolidācijas noliktava, moderna A klases noliktava.Vietējās piegādes Rīgā un Latvijā. Piedāvājam atmuitošanas pakalpojumus, muitas brokera pakalpojumus. Piedāvājam galvojumu nodokļu nomaksai, atzītā nosūtītāja un saņēmēja atļauja, tranzīts (t.sk. no/uz robežas), imports, eksports, pieredzējušie deklaranti un brokeri.

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Starptautiskā pārcelšanās:

Pārcelšanās uz citu valsti vienmēr sarežģīta. Vieglākais veids, kā to izdarīt, ir uzticēt šo procesu mūsu kvalificētajiem darbiniekiem. Starptautiskā pārvietošana ietver šādus pakalpojumus:

✓ lietu iepakošana mūsu piedāvātajos iepakojumos; ✓ iekraušana kravas automašīnā, konteineros vai koka kastēs; ✓ sūtījuma muitas apskates procedūras, ja nepieciešams; ✓ pēc nepieciešamības piegāde uz noliktavu, ostu, lidostu; ✓ transports – autotransports, jūras transports, gaisa transports; ✓ sūtījumu saņemšana no noliktavām, lidostas vai ostas; ✓ sūtījuma atmuitošanas pakalpojumi, ja nepieciešams; ✓ piegāde uz klienta jauno adresi un izkraušana; ✓ mantu izpakošana un izlietotā iepakojuma savākšana; ✓ papildu pakalpojumi - mēbeļu montāža, mantu pagaidu glabāšana, mākslas darbu un antikvāru lietu speciāla iepakošana un transportēšana.

Rīgas kremācijas centrs-krematorija, SIA

Varoņu 3a, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Rīgas kremācijas centrs – Krematorija", SIA ir vienīgā krematorija Rīgā. Darbojamies Rīgas krematorijas vēsturiskajā ēkā. Mums ir plašas iespējas sniegt pakalpojumus, kas saistīti ar dažāda mēroga izvadīšanas ceremoniju nodrošināšanu. Sniedzam gan kremācijas pakalpojumus, gan organizējam tradicionālas bēres kapos. Mūsu apbedīšanas piederumu veikalā iespējams iegādāties visu nepieciešamo mirušā izvadīšanai. Jūs varat sazināties ar mums, izmantojot diennakts tālruni, kontaktformu vai citus kontaktu sadaļā norādītos saziņas līdzekļus. Mūsu konsultanti sniegs Jums visas nepieciešamās atbildes un piedāvās labāko risinājumu.

Alpa Vagons, SIA

Eglaines 1, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:

• Importa/ eksporta un tranzīta kravu noformēšana, nosūtīšana un saņemšana. Pilna kravu ekspedēšanas pakalpojumu klāsta nodrošināšana (arī kravu pārvadājumiem ar īpašu temperatūras režīmu refrižeratorvagonos) no/uz Baltijas valstu ostām; • Kravu pārvadājumu nodrošināšana ar ritošo sastāvu: ritošā sastāva iznomāšana un padošana noteiktam pārvadājumam pēc pasūtījuma; • Dzelzceļa kravas vagonu iegāde/ pārdošana; • Privāta vagonu parka apsaimniekošana; • Kravu monitorings un sekošana vagoniem/ konteineriem pārvadājumu laikā; • Vagonu mazgāšanas un remonta pakalpojumu nodrošināšana Latvijā, Lietuvā, Baltkrievijā un citās valstīs.

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

Vervo, SIA

Tīraines 1, Rīga LV-1058
Mūsu misija: Dot iespēju mūsu klientiem fokusēties uz sava biznesa attīstību, ietaupīt laiku un resursus, nodrošinot efektīvus transporta risinājumus un sniedzot drošības sajūtu. Būt uzticamam un ērtam loģistikas partnerim, uz kuru paļaujas neatkarīgi no veicamā pārvadājuma.

Mūsu priekšrocības: ✓ Kravu apdrošināšana ✓ Profesionāla loģistikas speciālistu komanda ✓ Individuāla pieeja katram klientam ✓ Bagāta pieredze ar dažāda veida kravām ✓ Savs menedžeris sasniedzams jebkurā laikā ✓ Profesionāļu konsultācijas bez maksas ✓ Publiska un atklāta kompānija ✓ Pozitīvs klientu novērtējums ✓ Izdevīgākie pakalpojumu veidi

CF&S Latvia, SIA, Starptautiskie kravu pārvadājumi

Duntes 23a, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Avio kravu pārvadājumi ✓ Multimodālie kravu pārvadājumi ✓ Sauszemes kravu pārvadājumi ✓ Kuģu aģentūra ✓ Salikto kravu pārvadājumi ✓ Muitas noliktava Dalība: ✓ WCA Advanced Professionals Strauji augošs globālais tīkls neatkarīgu kravu ekspedīciju uzņēmumiem ar vairāk nekā 500 biedriem 300 pilsētās un vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē. ✓ Latvijas Kuģu brokeru un aģentu nacionālā asociācija (NALSA) ✓ Latvijas nacionālā kravas ekspeditoru un loģistikas asociācija (LAFF) Dibināta 1994.gada 15.augustā, apvieno Latvijas kravas ekspeditoru un muitas noliktavu turētājus, pārstāv viņu intereses Latvijā un starptautiska līmenī.

Priekules apbedīšanas birojs

Raiņa 3/5, Priekule, Dienvidkurzemes nov., LV-3434
Bēru pakalpojumi: ✓ Mirušā transportēšana ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapa rakšana ✓ Bēru ceremonijas organizēšana ✓ Apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

"Priekules apbedīšanas birojs" jums piedāvā profesionālu atbalstu grūtā brīdī. Uzticiet savas rūpes mums. Jūsu rīcībā esam 24 stundas diennaktī. Sniedzam visus apbedīšanas, kremācijas organizēšanas un transportēšanas pakalpojumus. Apbedīšanas piederumu tirdzniecība. Uz vietas biroja telpās var nopirkt zārkus, krustus, pārsegus, sveces, ziedus, vainagus un citas lietas. Konsultācijas un mirušā nogādāšana morgā visu diennakti.

Rīgas Privātie Kapi, SIA Mūžības pulss

Smalkjūtīgs risinājums emocionāli grūtajā brīdī 🖤
Dreiliņi , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Rīgas Privātajiem Kapiem ir dažas priekšrocības:: ✓ Pie kapiem ir ierīkota ērta autostāvvieta ✓ Visai kapu teritorijai ir pievadīta ūdensapgāde un elektrība, kas jūtami atvieglo kapa vietu apkopi ✓ Apbedījumu vietas var rezervēt iepriekš, par to veicot reizi gadā nelielu iemaksu ✓ Iespējams veikt apbedīšanu un pārapbedīšanu Rīgas Privātajos Kapos no jebkuras vietas Latvijā un ārzemēs ✓ Nopērkot vai rezervējot apbedījumu vietas Rīgas Privātajos Kapos, dzīves vietas deklarācijai nav nozīmes ✓ Iespējams noformēt līgumu par kapa vietas mantošanu ✓ Iespējama ģimenes apbedījuma vietas ierīkošana ✓ Rūpes par apbedījumu vietas apkopi un uzlabošanu var uzticēt Rīgas Privātiem Kapiem ✓ Personām, kuras ir vecākas par 70 gadiem un kuras ir iepriekš noslēgušas līgumu par visu apbedīšanas pakalpojumu kompleksu, paredzētas atlaides ✓ Iespējama nepieciešamo dokumentu sagatavošana un juridisko formalitāšu kārtošana apbedīšanai atbilstoši Latvijas valsts likumiem

Aironi, SIA, Asenizācijas pakalpojumi

Kaķasēkļa dambis 31, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Cauruļvadu skalošana līdz pat Dn 2000 ✓ CCTV videoinspekcija ✓ Tauku atsūknēšana ✓ Attīrīšanas iekārtu apsaimniekošana ✓ Avārijas dienests 00-24 ✓ Kanalizācijas atsūknēšana ✓ Aku skalošana ✓ Aku atsūknēšana ✓ Cauruļvadu remonts ✓ Aku remonts ✓ Bioloģiskā kanalizācija ✓ Lietus ūdens kanalizācija ✓ Dziļurbuma kanalizācija

Profi Logistiks, SIA

Dzirnieku 18, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi: ✓ Gaisa transports; ✓ Starptautiskie autopārvadājumi; ✓ Dzelzceļa kravu pārvadājumi; ✓ Ekspedīcijas pakalpojumi Baltijas valstu ostās; ✓ Noliktavas pakalpojumu kompleksa nodrošināšana preču importam un eksportam; ✓ Kravu piegādes organizēšana mūsu klientiem ar visiem transporta veidiem;