Transportēšana, visā Latvijā

Drukāt

LeBens, SIA, jumtu segumu ražošana un tirdzniecība

Rankas 10, Rīga, LV-1005
Tērauda jumtu un sienu loksnes. No ražotāja skārds, valcprofils, skārda sienu profils, metāldakstiņi. Jumtu teknes un notekcaurules, ūdens noteksistēmas. ONDULINE viļņotas loksnes. TECHNONICOL bitumena šindeļi, dakstiņi. Bitumena ruļļveida segumi. Ruberoīds, pergamīns. Bitumena mastikas, hidroizolācijas plēves. Siltumizolācijas

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Garozas 15a, Jelgava LV-3002
Serviss, diagnostika, auto diagnostika, auto ģeometrijas regulēšana,  savirze, sagāzums, savērsums - izgāzums, auto elektriķis, ritošās daļas remonts, auto motoru remonts, bremžu iekārtas remonts, riepu montāža, riepu balansēšana, auto riepas, auto rezerves daļu veikals, auto remonts, sagatavošana TA, TA iziešana, antikorozijas

Amatas Energo Celtnieks, SIA

"Mežmuiža" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Elektroinstalācijas, elektroinstalācija, Plaša pieredze gaisvadu un kabeļu līniju izbūvē Sadales tīkls tīklos. Elektromontāžas darbi no transformatora līdz rozetei. Elektroietaises, energoapgādes objekti, elektroietaišu projektēšana, izbūve, energoapgādes objektu projektēšana, energoapgādes objektu izbūve, energoapgādes objektu

Daugavpils gaita, SIA

18.novembra 380, Daugavpils, LV-5413
preču uzglabāšana, muitas kravu apstrāde, kravu pavaddokumentu sagatavošana, muitas nodevu nomaksa, transportēšana , , konteineru pārvadājumi, kravu transportēšana , kravu kvalitātes kontrole, kravas atbilstības noteikšana

Experc, SIA

Braslas 22c, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Automašīnu transportēšana ✓ Evakuatora pakalpojumi ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Īstermiņa stāvvietas ✓ CMR apdrošināšana ✓ Extra apdrošināšana Automašīnu transportēšana:

SIA "Experc" pieredze starptautiskajos kravu pārvadājumos padarīs jūsu izvēli vieglāku. Transportlīdzekļa nosūtīšana var būt nogurdinoša un dārga pieredze. Jūs vēlaties būt drošs, ka sadarbojaties ar labāko autotransporta uzņēmumu par labāko cenu. Transportlīdzekļi ir otrs lielākais pirkums, un ir svarīgi justies droši, kad jums jāpārvieto automašīna. Izvēlieties pārbaudītas vērtības: CMR apdrošināšana visām kravām; profesionāli un pieredzējuši darbinieki ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi; jaunākās paaudzes GPS izsekošanas ierīces; neejošu/ bojātu automašīnu transportēšana; kvalitatīva un ātra automobiļa piegāde no izsoļu namiem, dīleru centriem, lieliem un maziem tirgotājiem, kā arī no rūpnīcām.

Piedāvājam automašīnu transportēšanu no dažādām Eiropas valstīm!

Labs auto, SIA, auto tirdzniecība, noma Tukumā

Lielā 38a, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
"Labs Auto" sniegtie pakalpojumi ir:: ✓ Auto tirdzniecība ✓ Automašīnu maiņa ar un bez piemaksas ✓ Automašīnu tirdzniecība komisijā ✓ Automašīnu piegāde no Vācijas pēc īpaša pasūtījuma ✓ Klientu auto transportēšana no Vācijas uz Latviju Priekšrocības: Pateicoties "Labs Auto" veiksmīgai sadarbībai ar vairākām Latvijas vadošajām līzinga kompānijām, mūsu klientiem ir iespēja izmantot līzinga pakalpojumus transporta līdzekļu iegādei. Uzņēmums piedāvā automašīnu tirdzniecību un nomu Tukumā, Kurzemē, Zemgalē, kā arī Rīgas apkārtnē.

Smaidas, ZS

Snēpele, "Smaidas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Zemnieku saimniecība "Smaidas" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1996. gada 26. aprīlī. Tagad mūsu īpašumā ir divas kautuves un tiek piedāvāta ne tikai cūkas un liellopa gaļa un subprodukti, bet arī kaušanas un transporta pakalpojumi. Mūsu ražotā gaļa tiek pārdota gan mazākos veikalos un tirgū, gan arī lielos veikalu tīklos, kas novērtē kvalitāti un ir ieinteresēti patērētājiem piedāvāt produkciju, par ko var būt droši, ka tā nākusi no Latvijā audzētiem mājlopiem un gaļa būs kvalitatīva. Īpašs prieks par sadarbības partneriem, kuri ir novērtējuši sadarbību ar mums, un ar kuriem sadarbojamies jau no paša sākuma. Arī sniedzot transporta un kaušanas pakalpojumus, veicam tos ar atbildību un esam iemantojuši uzticību daudziem sadarbības partneriem, ar kuriem sadarbojamies jau gadu garumā.

Aizezere, SIA

Saules 56a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

SIA "Aizezere" - autoservisa pakalpojumi: savirzes regulēšana, datordiagnostika, bremžu pārbaudes stends, dzinēju diagnostika un remonts, automašīnu elektrosistēmu diagnostika un remonts. Auto sagatavošana TA. Cilvēku pacēlāja VS -22 pakalpojumi. 

Euro Lom, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

Jūrmalas gatve 16b, Rīga LV-1083
Apraksts: Piedāvājam visu pakalpojumu klāstu: metāllūžņu iepirkšanu, iekraušanu, izkraušanu, savākšanu, šķirošanu un transportēšanu; nolietotu transporta līdzekļu utilizācija CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana; tranporta pakalpojumi; konteineru noma; iekārtu demontāžas darbi; tilpumu griešana un demontāža.

SKA Auto Latvia, SIA, vieglo auto, mikroautobusu autoserviss

Vējstūru 41, Rīga LV-1063
Autoservisa “SKA Auto Latvia” pakalpojumi::

 

• Riteņu ģeometrija • Bremžu pārbaude uz Bosch stenda • Automašīnas diagnostika • Ritošās daļas pārbaude • Dzinēja datorizēta diagnostika • Automašīnas apkope ar bremžu profilaksi • Bremžu šļūtenes nomaiņa • Priekšējo riteņu gultņu maiņa • Automašīna apkope bez bremžu profilakses • Bremžu uzliku maiņa uz ass • Bremžu disku maiņa uz ass • Aizmugurējo riteņu gultņu maiņa • Dzinēja eļļas maiņa • Degvielas filtra nomaiņa • Motora gaisa filtra nomaiņa • Salona gaisa filtra nomaiņa • Zobsiksnas maiņa • Dzinēja agregāta siksnas maiņa • Dzinēja galvas blīves nomaiņa • Dzinēja vārstu vāka blīves maiņa • Stūres mehānisma lodveida šarnīra maiņa • Stūres stieņa maiņa • Priekšējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā tilta bukšu maiņa • Priekšējo sviru maiņa • Sajūga maiņa • Kondicioniera uzpilde • Kondicioniera sistēmas diagnostika • Savirzes regulēšana • Auto riepu serviss, AUTO RIEPAS • Riepu maiņa, nomaiņa • Vasaras/ziemas riepas • AUTOMAŠĪNAS TEKNISKĀ APKOPE

AE24, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa

Rīga
Cenas:

Evakuatora pakalpojumu cenas Rīgas robežās

✓ Vieglie auto no 35.00 EUR ✓ Džipi no 40.00 EUR ✓ Busi no 40 EUR ✓ Traktortehnika no 40.00 EUR

Evakuācija nakts laikā (Rīga)

✓ Visiem auto veidiem pēc vienošanās

Evakuatora pakalpojumu cenas ārpus Rīgas robežām

✓ Visiem auto veidiem no 40.00 EUR (plus 0,60 par km) ✓ 100km no Rīgas 0.50 - 1.00 EUR/km + no 30.00 EUR ATKARĪBĀ NO SITUĀCIJAS (JO TĀLĀK, JO LĒTĀK)

Evakuācija nakts laikā (ārpus Rīgas) - Visiem auto veidiem pēc vienošanās. 

✓ Pakalpojumu cenās nav iekļauts PVN 21%. ✓ Neparedzētu apstākļu dēļ cenas var mainīties. ✓ Precīzas cenas var uzzināt, konsultējoties pa tālruni. Individuāla pieeja katram klientam. ✓ Ja klienta vainas dēļ evakuatoram ir jāgaida, papildus tiek pieskaitīti 20.00 EUR/h.

ŠIK studija, SIA, Tentu un laivu pārklāju ražošana

Braila 22, Rīga, LV-1024
Apraksts:

Darbnīca "ŠIK Studija" nodarbojās ar tentu un dažādu laivu pārvalku ražošnu. Piedāvājam lieliskus tentus un pārklājus Jūsu dārza mēbelēm, kā arī ilgtspējīgus, augstas kvalitātes laivu pārvalkus.

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

REM sport, autoevakuācija

Cempu 8a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Auto evakuators ar nolaižamu platformu un manipulatoru. Evakuators ar manipulatoru. Auto krāna pakalpojumi. Autoevakuators, tehniskā palīdzība Valmierā, Vidzemē. Auto SOS. Autoserviss, autoremonts Valmierā. Riepu maiņa, ziemas riepas Valmierā. Motoru kārbu remonts Valmierā. Kravu pārvadājumi. Rem SPORT.

Frigo Baltic, SIA

Uriekstes 18b, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA “Frigo Baltic” atrodas Rīgas Brīvostas teritorijā un sniedz sekojošus pakalpojumus: konteineru uzglabāšana aizsargājamā teritorijā; konteineru remonts; kravas pārkraušana, apstrāde, stiprināšana, lielgabarīto un bīstamo kravu pārkraušana; muitas dokumentu noformēšanu; kravas uzglabāšanas brīvas zonas noliktavās; refrižeratoru kravas pārkraušanas un uzglabāšanas pakalpojumus; kravu pārvadājumi jūras, auto, dzelzceļa. Mūsu izdevīgā un ērtā atrašanās vieta Ostas Brīvajā zonā padara mūs par svarīgu posmu pie transporta nomaiņas kravas transportēšanas ķēdē no Nosūtītāja līdz Saņēmējam (no jūras uz sauszemes transportu). Unikāla atrašanās vieta, profesionāla personāla atlase un plašs pakalpojumu spektrs ļāva uzņēmumam ne tikai aizņemt savu vietu kravas ekspedīcijas pakalpojumu tirgū, bet arī būtiski paplašināt darbības jomu.

Aizputes apbedīšanas birojs

Kapu 2a, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Mirušā transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Katafalks ✓ Koka zārki ✓ Koka krusti ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas un mūzika ✓ Sēru  floristika ✓ Gravējumi uz zārkiem ✓ Bezmaksas konsultācijas

Aventuss, SIA

Lauku 7c, Jaunjelgava, Aizkraukles nov., LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Kravas auto, piekabju remonts uz ceļa 00-24   ✓ Kravas auto servisa pakalpojumi   ✓ Vieglo automašīnu serviss Kravas automašīnu remonts:

SIA "Aventuss" pakalpojumi: kravas automašīnu ritošās daļas remonts un apkope; autoelektriķa pakalpojumi, metināšanas pakalpojumi, riepu montāža/balansēšana, līmēšana, piekabju grīdu (kustīgo grīdu) remonts - mehānisko detaļu, grīdas un plastmasu maiņa, mašīnu un piekabju datordiagnostika, kondicionieru uzpilde. Citi darbi: bremžu uzliku kniedēšana, bukšu presēšana ar presi, metāla griešana ar plazmas griezēju, grūti atskrūvējamu detaļu sildīšana ar indukcijas sildītāju u.c. pakalpojumi. Kravas automašīnu un piekabes datordiagnostika un remonts Latvijā.

Ameira, SIA, Autoserviss

Atlantijas 69, Rīga, LV-1015
Rezerves daļas::

 

✓ Virsbūves daļas ✓ Bremžu daļas ✓ Stūres daļas ✓ Motora daļas ✓ Piekares daļas Autoserviss:

Autoserviss "Ameira" Latvijā darbojas vairāk nekā 20 gadus un ir uzkrājis lielu pieredzi visu veidu vieglo, apvidus un minivenu automašīnu remontā.

Piedāvājam ekskluzīvas, kā arī antīko Amerikas auto detaļas: JEEP, CHRYSLER, Hummer, Cadillac, LINCOLN, Chevrolet, FORD USA, Dodge un citu auto marku rezerves daļas.

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga, LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

EPE auto, SIA Auto evakuācija Kurzemē

Vakara 3, Skrunda, Kuldīgas nov. LV-3326
Apraksts:

"EPE Auto" piedāvā dažādus autoevakuatora pakalpojumus: tehniskā palīdzība uz ceļa, automašīnu evakuators, auto transportēšana, SOS, riepu remonts, riepu serviss un maiņa. Traktortehnikas un citas lauksaimniecības tehnikas transportēšana/pārvietošana līdz 10 tonnām.