Trauki, visā Latvijā

Drukāt

PAKELLA, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Materiāli:: ✓ Plēves ✓ Maisi ✓ Maisiņi ✓ Maisiņu aizdares ✓ Kartona izstrādājumi ✓ Trauciņi pārtikai ✓ Marķēšana ✓ Pakošanas lentes un stiprinājumi ✓ Līmlentes ✓ Maisiņu aizdares ✓ Eko iepakojums ✓ Vienreizlietojamie trauki ✓ Spaiņi un konteineri ✓ Iepakojumi ogām un dārzeņiem ✓ Iepakojumi konditorejām ✓ Iepakojums kulinārijai ✓ Pudeles, burkas, kannas ✓ Dāvanu iepakojums ✓ Transporta kastes ✓ Kartona kastes ✓ Picu kastes ✓ Kliņģeru kastes ✓ Ogu kastes ✓ Kartona loksnes ✓ Gofrētā kartona ruļļi ✓ Iepakošanas plēves ✓ Spriegošanas lentes ✓ Industriālie maisi ✓ Aploksnes ✓ Kartona aizsargstūri ✓ Papīrs ✓ Etiķetes un karstdrukas lentes ✓ Spriegotāji un ratiņi ✓ Tukšo vietu aizpildītāji ✓ Termo sarukuma iekārtas ✓ Aptīšanas iekārtas ✓ Vakuuma iepakošanas iekārtas ✓ Aizlīmēšanas iekārtas ✓ Spriegošanas iekārtas ✓ Maisiņu aizdares iekārtas ✓ Etiķešu printeri ✓ Dažādas iepakošanas iekārtas

PAKELLA, SIA, Daugavpils filiāle

Miera 57, Daugavpils, LV-5404
Pakalpojumi:: ✓ Iepakojuma materiālu tirdzniecība ✓ Iepakojuma iekārtu tirdzniecība ✓ Iekārtu noma ✓ Iekārtu tehniskais serviss ✓ Pašlīmējošo etiķešu apdruka ✓ Iepakošana Materiāli:: ✓ Plēves ✓ Maisi ✓ Maisiņi ✓ Maisiņu aizdares ✓ Kartona izstrādājumi ✓ Trauciņi pārtikai ✓ Marķēšana ✓ Pakošanas lentes un stiprinājumi ✓ Līmlentes ✓ Maisiņu aizdares ✓ Eko iepakojums ✓ Vienreizlietojamie trauki ✓ Spaiņi un konteineri ✓ Iepakojumi ogām un dārzeņiem ✓ Iepakojumi konditorejām ✓ Iepakojums kulinārijai ✓ Pudeles, burkas, kannas ✓ Dāvanu iepakojums ✓ Transporta kastes ✓ Kartona kastes ✓ Picu kastes ✓ Kliņģeru kastes ✓ Ogu kastes ✓ Kartona loksnes ✓ Gofrētā kartona ruļļi ✓ Iepakošanas plēves ✓ Spriegošanas lentes ✓ Industriālie maisi ✓ Aploksnes ✓ Kartona aizsargstūri ✓ Papīrs ✓ Etiķetes un karstdrukas lentes ✓ Spriegotāji un ratiņi ✓ Tukšo vietu aizpildītāji ✓ Termo sarukuma iekārtas ✓ Aptīšanas iekārtas ✓ Vakuuma iepakošanas iekārtas ✓ Aizlīmēšanas iekārtas Spriegošanas iekārtas ✓ Maisiņu aizdares iekārtas ✓ Etiķešu printeri ✓ Dažādas iepakošanas iekārtas

PAKELLA, SIA, Liepājas filiāle

Cukura 27, Liepāja LV-3414
Plastmasas, PVC, PVH, PS, PP, PET materiālu izstrādājumi, vienreizējās lietošanas trauki ., Trauki , vienreiz lietojamie trauciņi, glāzes, krūzes, dakšas, karotes, glāzītes, krūzītes.

ALANDEKO, veikals Kuldīgā

Pilsētas laukums 5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals, T/C SKY & MORE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Duntes 19a, TC "Sky&More", Rīga, LV-1005
Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas.

''ALANDEKO'', veikals T/C ''SĀGA'', žalūzijas, aizkari, markīzes

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts:

ALANDEKO veikals tirdzniecības centrā SĀGA aicina Jūs ienirt interjera dizaina entuziastu pasaulē.Šeit atradīsiet jaunākās mēbeļu un gaismas ķermeņu tendences, plašu paklāju un mājas tekstila sortimentu, visas nepieciešamās lietas virtuvei un galda klājumam, kā arī neskaitāmus interjera dekorus un visburvīgākās dāvanas.Mūsu veikalā strādā arī aizkaru dizaineri, kuri palīdzēs izvēlēties tieši jums piemērotāko logu noformējumu – aizkarus, žalūzijas, markīzes, atbilstoši jaunākajām interjera iekārtošanas tendencēm un jūsu vēlmēm.

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: VEIKALS VALDA piedāvā: Suvenīri, suvenīri no Latvijas un Daugavpils simboliku. Tekstilizstrādājumi, trauki, galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas, dāvanu kartes.

Greta, SIA, sveču veikals

Braslas 24b, Rīga, LV-1035
Apraksts: Viena no lielākajām sveču vairumtirdzniecības firmām Latvijas tirgū. Tirdzniecībā aptuveni 500 dažādu krāsu, formas, smaržu sveces. SIA ”Greta” preču izvēles pamatā ir kvalitāte, jaunākās tendences, praktiskums. Pateicoties vairāku gadu laikā iekrātai pieredzei, ir rūpīgi atlasīts kvalitatīvs sortiments. www.greta.lv

Labas preces Valmierā, veikals-noliktava

Stacijas laukums 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā –noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

LABAS PRECES, lietotu mēbeļu veikals-noliktava Rīgā, SIA JKS Holding

Stārķu 1, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā – noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

Veikals Balzamiko, SVEDA3, SIA

Kuršu laukums 13, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Veikals Balzamiko ir ģimenes uzņēmums, kas nodarbojas ar augstākās kvalitātes, īpaši atlasītas un unikālas preču kategorijas tirdzniecību un izplatīšanu Latvijā.

Veikals “Balzamiko” piedāvā ap 150 dažādas tējas un 70 kafijas šķirnes, vairāk kā 100 garšvielu maisījumu un tīro garšvielu, kvalitatīvus našķus un izcilas garšas šokolādes īstiem gardēžiem, kā arī BIO pārtikas preces un ikdienā lietojamus produktus. Veikalā pieejamas preces arī veģetāriešiem un vegāniem, kā arī tiem, kam vienkārši interesē sava veselība un veselīgs dzīvesveids. Piedāvājumā austrumu ēdienu izejvielas, produkti veselībai, kā arī skaistus un retus aksesuārus - tējas un kafijas traukus. Mūsu veikalos Jūs varat iegādāties arī kosmētikas līdzekļus - ēteriskās, aromātiskās un smaržu eļļas, kā arī ķermeņa kopšanas eļļas.

Krasts A, SIA, Galantērijas veikals Saulkrastos

Ainažu 8, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Tekstilizstrādājumi, trauki , galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas.

Home & You

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Home & You

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Ziepju trauki . Glāzes. Viesistaba. Avīžu turētāji. Dekoratīvie trauki , laternas., Cepeškrāsns trauki , cimdi. Cukura trauki . Dēlīši griešanai. Ķiploku spiede. Korķviļķi.

Krasts A, SIA, Universālveikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
gultas veļa, rotaslietas, matu krāsa, kosmētika, krēmi, somas, maki, jostas, adatas, diegi, tekstils, trauki
ZL.LV iesaka

Arka Pluss, SIA

Raiņa 5, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Plašā izvēlē santehnikas un apkures veidgabali. Saimniecības preces, elektropreces.Trauki.

Kamil Pluss, SIA, Veikals, saimniecības preces

Rīgas 11, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Saimniecības preces, sadzīves ķīmija, mazgāšanas līdzekļi, veļas pulveri, parfimērija, sveces, trauki

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Par uzņēmumu:

SIA "GastroBurg" zīmols Vitrum vairāk kā 25 gadus specializējas restorānu, kafejnīcu, bāru, ēdnīcu un dažāda formāta pārtikas ražošanas uzņēmumu kompleksā aprīkošanā, kā arī ātrās ēdināšanas uzņēmumu organizēšanā. Uz šo dienu mūsu portfolio ir vairāk kā 5000 veiksmīgi realizētu objektu Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Vācijā, Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā. Veicot projekta izstrādi, mūsu menedžeri ievēros telpas īpatnības, Jūsu uzņēmuma individuālo specifiku, izstrādās tieši Jūsu uzņēmumam tehnoloģiskās un mārketinga rekomendācijas, apdomās ērtas darba vietas personālam un izveidos komfortablu zonu apmeklētājiem. Pareizi izvēlētais aprīkojums palīdzēs Jums dažādot ēdienkarti, samazināt izmaksas un paaugstināt konkurētspēju.Vitrum kolektīvs padarīs Jūsu ēdināšanas uzņēmumu veiksmīgu!

PakMarkas, SIA, Filiāle

Višķu 23, Daugavpils, LV-5410
Apraksts: „PakMarkas“ – viena no lielākajām un modernākajām kompānijām Latvijā, kas piedāvā iepakošanas un marķēšanas risinājumus. Mūsu galvenais mērķis ir augstas kvalitātes pašlīmējošo etiķešu un iepakošanas materiālu piegāde dažādām nozarēm. Mūsu ražotņu kapacitāte ļauj piedāvāt mūsu klientiem pārsteidzošu kvalitāti un plašas pēcapstrādes iespējas, ieskaitot: sietspiede, zelta/sudraba folija, laminēšana, reljefs un UV lakošana. Strādājot jau 25 gadus iepakošanas jomā, mēs esam attīstījuši etiķešu/iepakojumu ražošanas procesu, ieviesuši jaunākās tehnoloģijas, izveidojuši kvalificētu speciālistu komandu. Tas viss nodrošina pakalpojumu sniegšanas precizitāti un ātrumu, videi draudzīgu ražošanu un augstu drukas kvalitāti.

AZA lietotas preces

Zemnieku 4a, Liepāja, LV-3401
Par veikalu:

AZA - lietotu preču veikals Liepājā ar lielu sortimentu un laipnu servisu! Mēbeles un sadzīves tehniku var apskatīt klātienē un iegādāties jums ērtākā laikā, iepriekš zvanot pa tel. 26970288. Piedāvājām arī piegādi uz mājām. Laipni gaidīti!