Uzmērīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Atjauno, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Atjauno, galdniecība, restaurācija, restaurēšana. Logu izgatavošana, logu restaurēšana, logi un durvis, durvju restaurēšana, koka durvju izgatavošana, uzstādīšana, uzstādīšana.  Izgatavojam un restaurējam logus, durvis, kāpnes, interjera objektus un citas mēbeles. Veicam darbu uzmērīšanu, montāžu. Koka durvis, logi, kāpnes,

Prestons, SIA

Lielā 9a-2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Bruģēšanas darbi ✓ Tāmēšana, uzmērīšana ✓ Teritorijas labiekārtošana, apzaļumošana

Decon, SIA

Piedrujas 11, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "DECON" piedāvā veikt šādus būvniecības pakalpojumus:

✓ jumta segumu ierīkošana un tirdzniecība; ✓ dažāda veida jumta renovācijas darbi.

Bezmaksas konsultācijas, objektu uzmērīšana, tāmēšana, dokumentu sagatavošana.

Jumtu serviss, SIA

Palmu 4, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Piedāvājumā:: ✓ Jumta segumi ✓ Jumta logi ✓ Metāla jumti ✓ PVC Apraksts:

SIA "Jumtu serviss" piedāvā jumtu un sienu segumu tirdzniecību un to ieklāšanu, kā arī piedāvājumā jumta logu tirdzniecība un montāža.

ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Vincent RA, SIA

Zvejniekciems, Tallinas 9-20, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2161
Kompānija "Vincentra" piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ LOGU uzmērīšanu, konsultēšanu (bez maksas) ✓ LOGU piegādi ✓ LOGU demontāžas un montāžas darbus ✓ LOGU iekšējo un ārējo palodžu montāžu ✓ LOGU apdares darbus ✓ būvgružu izvešanu ✓ lodžiju iestiklošanu

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Apraksts: Esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Strādājam tikai pēc individuāla pasūtījuma arī ar ārzemju klientiem un vajadzības gadījumā veicam arī uzmērīšanu un savu izstrādājumu montāžu. Pamatā strādājam ar vietējās izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Apdares un komplektējošām sastāvdaļām pamatā izmantojam Vācijā un Skandināvijā ražotus materiālus.

GEOMATIC, SIA

Daugavgrīvas 49 k.1, Rīga LV-1007
Mērnieks, mērnieks Rīgā, mērnieki Rīgā, sertificēti mērnieki, zemes mērīšana, zemes uzmērīšana , mērnieku, , izpilduzmērījumu veikšana, robežu uzmērīšana , zemes kadastrālā uzmērīšana , ceļu un laukumu uzmērīšana

Meto Pro Group, SIA

Mārupes 20, Rīga, LV-1002
Zemes mērniecība, topogrāfija, topogrāfiskā uzmērīšana , zemes robežu uzmērīšana , kadastrālā uzmērīšana , , būves vertikālā uzmērīšana , būves horizontālā uzmērīšana , uzmērīšana pirms un pēc nodošanas ekspluatācijā

Lipsbergs, SIA

Balasta dambis 1 k.2, Rīga LV-1048
Mērniecība, mērnieks, mērnieki, zemes robežu uzmērīšana , apvidus objektu uzmērīšana , būvasis, būvasu, , topogrāfs, topogrāfija, topogrāfiskā uzmērīšana , topogrāfiskās kartes, trases nospraušana, uzmērīšana

MT Mērnieks, SIA

Virkas 17, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Uzmērīšana . Topogrāfija, topogrāfiskā uzmērīšana . Robežu uzmērīšana , kadastrālā uzmērīšana ., Uzmērīšana . Topogrāfiskā uzmērīšana . Robežu uzmērīšana , kadastrālā uzmērīšana .

Mērnieks ZM, SIA

Latgales 51-35, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Jaunbūves uzmērīšana . Vertikālā un horizontālā uzmērīšana . Būves izpildmērījums., Komunikāciju uzmērīšana . Inženierkomunikāciju uzmērīšana .

TopoHaus, SIA

Ernestīnes 12, Rīga LV-1046
Apvidus objektu uzmērīšana , atbalsta punkti, atbalsta punktu ierīkošana, būvasis, būvasu nospraušana,, robežu uzmērīšana , transformācija.

Altitude 369, SIA

18.novembra 68, Daugavpils, LV-5404
zemes ierīcība, ģeodēziskā izpēte, inženierģeoloģija, būvasu nospraušana, inženierģeoloģija, robežu uzmērīšana , , kadastrālā uzmērīšana , topogrāfiskā uzmērīšana .

MZ skats, SIA

Raiņa 56, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Mērniecība, mērniecības darbi, mērnieks, mērnieku pakalpojumi, zemes ierīcība, ģeoloģija, ģeodēzija, detālplānojums. Topogrāfija, topogrāfiskie plāni, topogrāfiskie darbi, zemes mērīšana, topogrāfiskā uzmērīšana, inženierģeodēzija, izpildshēmas, izpildmērījumi, 3D. Grunts kubatūras aprēķini. Ģeotehniskā izpēte.

MZ skats, SIA, Filiāle

Ķesterciema 9, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija

TopoHaus grupa, SIA

Mazā Nometņu 31-406, Rīga, LV-1002
Apvidus objektu uzmērīšana , atbalsta punkti, atbalsta punktu ierīkošana, būvasis, būvasu nospraušana,, , zemes mērniecība, zemes mērnieki, zemes robežu uzmērīšana , zemes transformācija.

Parnas GEO, SIA

Rīgas 81-1A, Daugavpils, LV-5401
Mērniecība, mērnieki, ģeodēzija, ģeodēzisti, kartogrāfija, izpilduzmērījumi, topogrāfija, topogrāfi, kartes, mapes, zemes ierīcība, ģeodēziskā izpēte, inženierģeoloģija, būvasu nospraušana, inženierģeoloģija, robežu uzmērīšana, kadastrālā uzmērīšana, topogrāfiskā uzmērīšana. Mērniecība Daugavpilī, Latgalē, mērnieki,

Ķibilda zemes ierīcības birojs, SIA

Zaļā 2, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128
Zemes, objekta virsmas uzmērīšana , attēlošanu topogrāfiskajās kartēs un plānos., Robežu uzmērīšana . Izpildmērījumi, izpilduzmērījumi, topogrāfisko plānu izpilde.

Vinoko, SIA

Ganību 78, Jelgava LV-3007
Kadastrālā uzmērīšana , zemes robežu uzmērīšana , zemes mērnieki, sertificēts mērnieks.