Uzmērīšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga LV-1002
Instrumentu tirdzniecība:

No 1997. gada firma GeoStar SIA veic dažāda veida instrumentu tirdzniecību, servisu, remontu, nomu, izīrē celtniecības mērinstrumentus, sniedz konsultācijas mērniecības instrumentu un tehnoloģiju jomā. Kompānija piedāvā profesionālus TRIMBLE GPS uztvērējus kartogrāfijai, ĢIS, meža platību uzmērīšanai un mērniecībai. Piedāvājumā modernākie RTK GPS komplekti ar kontrolieri un reālā laika korekcijām – VRS savietojamas tehnoloģijas. Kadastrālai uzmērīšanai un būvniecības nodrošināšanai piedāvājumā klasiskie un robotizētie TRIMBLE tahimetri. Celtniecības darbiem geo-FENNEL optiskie un lāzeru nivelieri, digitālie teodolīti, mērriteņi, tālmēri un citi mērinstrumenti. Piedāvājumā Vivax Metrotech un Seba KMT instrumenti apakšzemes komunikāciju atrašanai, diagnostikai un noplūžu meklēšanai. Celtniecībā kritiski mērinstrumenti - Šmita āmuri betona cietības noteikšanai un grunts blīvuma noteikšanai, Beldornii penetrometri un modernākie krītošā svara deflektometri.

Geolite, SIA, ģeoloģiskā izpēte

Jāņa Čakstes gatve 33, Rīga, LV-1076
Pakalpojumi: ✓ Ģeotehniskā izpēte ✓ Derīgo izrakteņu meklēšana ✓ Derīgo izrakteņu atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Kūdras atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Karjera projekts un dokumenti ✓ Atlikušo krājumu aprēķins Ģeoloģiskā izpēte:

Profesionāli un kvalitatīvi ģeoloģiskās izpētes pakalpojumi visā Latvijā. Ģeotehniskā izpēte, grunts izpēte pirms mājas būvniecības, derīgo izrakteņu atradņu izpēte, meklēšana, atlikušo krājumu aprēķins, inventarizācija, 3D modelēšana, derīgo izrakteņu ieguves projekts. Mēs esam viens no vadošajiem ģeoloģiskās izpētes uzņēmumiem Latvijā. Darbus veicam ļoti kvalitatīvi un ar augstu atbildību. Mums ir atbilstoši sertifikāti un licences darbu veikšanai.

Green Solutions, SIA

Baltā 1b, Rīga, LV-1055
Virtuves galda virsmas, projektēšana, uzmērīšana , izgatavošana, uzstādīšana. Akmens galda virsmas.

Homestyle, SIA, Žalūzijas, iestieptie griesti

Visa veida ŽALŪZIJAS, iestieptie griesti
Mārupes 23, Rīga, LV-1002
Piedāvājumā:: ✓ Žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ Vertikālās žalūzijas ✓ Horizontālās žalūzijas ✓ Foto žalūzijas ✓ Romiešu žalūzijas ✓ Žalūzijas jumta logiem ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas ✓ Moskītu tīkli

Iebūvējamie skapji, individuālais darbs

Rīga
Apraksts:

Izgatavojam: Iebūvējamos skapjus, virtuves, korpusa mēbeles, vannas istabas mēbeles, priekšnamu un koridoru mēbeles, starpistabu bīdāmās durvis, viesistabu mēbeles, grāmatu skapjus, biroja mēbeles, galdus un datorgaldus, bērnu mēbeles. 

Darba pieredze mēbeļu izgatavošanā vairāk kā 20 gadi. 

Augstākā kvalitāte un garantija 5 gadi. Ļoti īsi izgatavošanas termiņi un ātra uzstādīšana. Bezmaksas uzmērīšana bez brīvdienām. 3D projekta izveide. Individuālā pieeja katram klientam. 

Zvaniet vai rakstiet darba dienās, vakaros vai brīvdienās, gaidīsim!

 

Intema, SIA, Ekspozīcijas vieta

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :)
Cēsu 31, Rīga, LV-1012
Produkcija: ✓ Gultas - Barein Devon, Linde Devon, Indi Devon, Raund Forme, Royal Devon, Leon Devon, Royal Notting, Patricija Notting, York Devon u.c. ✓ Bērnu gultas - Bunny Devon, Cat Devon, Skyline Devon, Junior Notting, Panels Junior, Queen, Vocal Devon u.c. ✓ Matrači - Classic, MultiPocket, Universe, Hemp, Cuprum, Elite, matrači viesnīcām un bērniem, virsmatrači un spilveni. ✓ Mīkstās mēbeles un aksesuāri - dīvāni, krēsli, pufi, sienas paneļi, starpsienu paneļi u.c.

KUP Design, SIA

Salamandras 1, Rīga, LV-1024
Metāla konstrukcijas, metālkonstrukcijas, metāla izstrādājumi, metāla detaļas, metāla galda rāmji, metāla galda kājas, metāla furnitūras izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, metāla gulta, metāla krēsli, metāla vārti, metāla kāpnes, metāla trepes, metāla nojumes, velosipēdu novietnes, grili, kamīna piederumi, reklāmas stendi,

Kamīnu salons

Jūrmalas 3B, Piņķi, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
podiņu krāsns cena, podiņu krāsns mūrēšana, podiņu krāsns uzbūve, Virtuves galda virsmas, projektēšana, uzmērīšana

Kompānija Parnas Pro, SIA

Ēveles 12 k-2, Rīga, LV-1013
Apraksts:

Kompānija "Parnas Pro" piedāvā dažāda apjoma un sarežģītības inženierģeodēziskos, topogrāfiskos, kadastrālās uzmērīšanas, zemes ierīcības darbus. Informācija www.parnas.lv vai 67339911

Kripto, SIA

Brīvības gatve 362, Rīga LV-1006
Topogrāfija, topogrāfiskā uzmērīšana , mērīšana, izpildshēmas., Ģeodēzija, mērniecība, kadastrālā uzmērīšana , robežu uzmērīšana , kartogrāfija, kartogrāfs, robežu uzmērīšana

LENS Grupa, SIA

Dzelzavas 72, Rīga, LV-1082
Metālplastikāta logi, logi, žalūzijas, PVC logi, žalūzijas Latvijā, uzmērīšana , piegāde, uzstādīšana,

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs, SIA

Ozolnieki, Rīgas 34, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Lauku uzmērīšana . Biznesa plāni. Gada pārskati. Bilances. Iesniegumi VID.

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs, SIA

Ozolnieki, Rīgas 34, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
stigošana, cirsmu stigošana, cirsmas novērtēšana, jaunaudžu kopšana, skices izgatavošana, augošu koku uzmērīšana

Latvijas Ģeotelpiskās informācijas aģentūra

O.Vācieša 43, Rīga LV-1004
Zemes magnētiskā lauka noteikšana, magnētiskās deklinācijas un inklinācijas uzmērīšana un aprēķināšana

Latvijasmernieks.lv, SIA

Eduarda Smiļģa 2A, Rīga, LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Zemes kadastrālā uzmērīšana; ✓ Zemes ierīcība; ✓ Topogrāfija; ✓ Inženierģeodēziskie darbi; ✓ Ceļu projektēšana; ✓ Ģeoloģija; ✓ Aerofotogrammetrija; ✓ 3D lāzerskenēšana. Jums interesē mūsu pakalpojumi? Mēs esam šeit, lai palīdzētu!:

Pilna mērniecības pakalpojumu pakete no būvniecības uzsākšanas līdz nodošanai ekspluatācijā.

Limbažu mērniecības birojs, SIA

Rīgas 16-413, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Zemes robežu uzmērīšana . Kadastrālā uzmērīšana . Topogrāfija. Topogrāfiskā uzmērīšana . Mērniecība., Limbaži, robežu uzmērīšana Vidzemē.

Lipsbergs, SIA

Balasta dambis 1 k.2, Rīga LV-1048
Mērniecība, mērnieks, mērnieki, zemes robežu uzmērīšana , apvidus objektu uzmērīšana , būvasis, būvasu, , topogrāfs, topogrāfija, topogrāfiskā uzmērīšana , topogrāfiskās kartes, trases nospraušana, uzmērīšana

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Jukuma Vācieša 1 k-1, Rīga LV-1021
Produkti:

Žalūzijas mūsdienīgā interjerā pakāpeniski nomaina aizkarus – tās nevāc putekļus, ir ērtas tīrīšanā, praktiskas un ilgmūžīgas, tās nepiešķir smagnējuma sajūtu un atsvaidzina telpas, piešķirot tām izsmalcinātību un mājīgumu. Žalūzijas ir viens no logu aizdares veidiem, kas ir veidotas no regulējamām auduma, koksnes, plastmasas vai metāla loksnēm. Horizontālajām žalūzijām tiek izmantota tā saucamā pakāpju sistēma, kas ļauj atvērt vai aizvērt žalūzijas ar speciālu grozāmu mehānismu, pie tam tā pacelšanas ķēde ir nepieciešama žalūziju fiksācijai vajadzīgā stāvoklī, bet spieķis, lai grieztu apdares. Vadības sistēma spieķis-ķēde ir raksturīga standarta kolekciju žalūzijām. Mūsdienīgākās sistēmās vadība notiek ar vienas ķēdes mehānismu, kas atbild kā par to pagriezienu, tā arī par to kustību un pašfiksāciju.

MZ skats, SIA, Filiāle

Ķesterciema 9, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Jaunbūves uzmērīšana . Vertikālā un horizontālā uzmērīšana . Būves izpildmērījums., Komunikāciju uzmērīšana . Inženierkomunikāciju uzmērīšana .

Meliorprojekts, VSIA

Struktoru 14, Rīga, LV-1039
Apraksts: Uzņēmums veic meliorācijas sistēmu projektēšanu, upju hidrotehnisko būvju projektēšanu, ģeodēziskos darbus, zemes ierīcības, zemes kadastrālās uzmērīšanas un topogrāfiskos darbus.