Vērtēšana, visā Latvijā

Drukāt

Breicis, SIA, Nodokļu, transfertcenu un grāmatvedības pakalpojumu birojs

K.Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Komercsabiedrības, ārvalstu uzņēmuma filiāles vai pastāvīgās pārstāvniecības grāmatvedības kārtošana saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanas aktu prasībām; ✓ Pārstāvēšana VID un citās valsts institūcijās; ✓ PVN deklarācijas sagatavošana un iesniegšana; ✓ Gada pārskatu sastādīšana; ✓ Statistikas atskaites Centrālajai Statistikas pārvaldei, Latvijas Bankai; ✓ Ikgadējās nodokļu deklarācijas iesniegšana; ✓ Pārskatu un atskaišu sagatavošana dalībniekiem vai akcionāriem; ✓ Grāmatvedības politikas izveide; ✓ Konsultācijas nodokļu jautājumos

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.

Līrikera-M, SIA

K.Valdemāra 1a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Par uzņēmumu:

2017. gada 5. decembrī atvērts SIA ''LĪRIKERA-M'' Klientu konsultāciju centrs, kurā tiek laipni gaidīts ikviens meža īpašnieks, kuram ir nepieciešama konsultācija meža apsaimniekošanā. Visi mežu īpašnieki tiek gaidīti otrdienās no plkst. 12.00 līdz 20.00 klientu apkalpošanas centrā Valdemāra ielā 1a-2.stāvā, Siguldā, kur tiks sniegtas bezmaksas konsultācijas meža apsaimniekošanā un citos jums interesējošos jautājumos. SIA "Līrikera-M" pērk cirsmas un mežu īpašumus visā Latvijā. Meža apsaimniekošana. Mežizstrāde. Meža taksācija, novērtēšana. Cirsmas stigošana, dastošana. Saviem klientiem piedāvājam bezmaksas konsultācijas. Aicinām uz sadarbību starpniecības pakalpojumu sniedzējus un nekustamo īpašumu aģentus ar pieredzi meža īpašumu tirdzniecībā, kas piemeklētu mūsu prasībām atbilstošus meža īpašumus.

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi

MMPC, SIA

Dzelzava, Ozolu 8-9, Dzelzavas pagasts, Madonas nov. LV-4873
Mūsu pakalpojumi: ✓ Mežsaimnieciskie pakalpojumi ✓ Mežizstrāde ✓ Kokmateriālu iepirkšana ✓ Īpašumu pirkšana

Goldingen Auto, IK

Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto līzings: ✓ Izvēlies auto no piedāvājuma ✓ Aizpildi pieteikuma formu blakus auto sludinājumam ✓ Brauc mājās ar jauno auto!

Jums atliek tikai izvēlēties automašīnu un blakus sludinājumam aizpildīt pieteikuma formu - tālāk visu darbu, kas ir saistīts ar līzinga izskatīšanu, auto vērtēšanu, izdarīsim mēs. Jums atliek tikai sagaidīt mūsu menedžera paziņojumu par līzinga piešķiršanu!

Ēku projekti & pārvaldīšana, SIA

Krustpils 58, Rīga LV-1057
Darbības veidi:: ✓ dzīvojamo māju pārvaldīšana un apsaimniekošana (pilna servisa daudzdzīvokļu nama pārvaldība un apsaimniekošana, atsevišķu apsaimniekošanas darbību ārpakalpojumi) ✓ konsultācijas DZĪB, DZĪKS, dzīvokļu īpašnieku kopībām, māju pilnvarotām personām, māju vecākajiem un dzīvokļu īpašniekiem par māju apsaimniekošanu (konsultācijas par nama pārvaldīšanas/apsaimniekošanas jautājumiem, dažādu nozares nepieciešamo dokumentu izstrāde, līgumu sastādīšana, klātienes un online konsultācijas) ✓ būvprojektu vadība (energoefektivitātes paaugstināšanas būvprojektu vadība, renovācijas projektu vadība, ES būvprojektu vadība daudzdzīvokļu namiem) ✓ ēku un to pieguļošās teritorijas remontdarbu, būvdarbu organizēšana un izpilde

Idea Crafter Group, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Galvenie pakalpojumi::

"IDEA Crafter Group" nodarbojas ar visa veida mēbeļu montāžu (Virtuves, skapji, kumodes, vannas istabas). Veicam arī veikalu, salonu, muzeju, ražotņu, bērnu dārzu, skolu un citu iestāžu montāžu.

"IDEA Crafter Group" Mēbeļu montāžas pakalpojumu priekšrocības: Mēbeļu montāžas pakalpojumi ir paredzēti tiem, kuri vēlas ātri un vienkārši tikt pie virtuves mēbeļu vai citām sarežģītākām mēbelēm, neradot neērtības to salikšanā pašiem. IDEA  Crafter Group komandā ir profesionāli montētāji, kas ātri un efektīvi var salikt jūsu mēbeles, neradot Jums neērtības un netērējot Jūsu dārgo laiku.

Meža Dimzas, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

KOKMATERIĀLI un APDARES DĒĻI visām vajadzībām🏰
Celtnieku 11, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tirdzniecībā dažāda veida kokmateriāli:: ✓ zāģmateriāli ✓ dēļi (ēvelēti, impregnēti, sazāģēti) ✓ terases dēļi ✓ apdares dēļi ✓ brusas līdz pat 9 metri garumā ✓ vagondēļi Mežu, cirsmu pirkšana: ✓ Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana ✓ Jaunaudžu kopšana ✓ Koksnes iepirkšana ✓ Sagatavojam materiālus šķeldošanai ✓ Stigošanas, dastošanas, taksācijas pakalpojumi ✓ Īpašumu sagatavošana ciršanai

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
PK MEŽS piedāvā: ✓ Godīgu attieksmi pret klientu ✓ Precīzu un ātru īpašuma novērtēšanu ✓ Ātru samaksu ✓ Ātru pakalpojumu kvalitāti Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu

Quant Latvia, SIA, Komercēku serviss un apsaimniekošana

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Apraksts:

KVANT ir uzņēmums ar ilggadēju pieredzi komercēku apsaimniekošanā.

Brokāns un dēli, pulksteņu darbnīca

Aspazijas bulvāris 32, Rīga, LV-1050
Apraksts: Pulksteņu labošana. Pulksteņu remonts. Pulksteņu darbnīca Rīgas centrā, Vecrīgā. Watch service. Watch repair. Bateriju maiņa.

Visa Vērte Auditorsabiedrība, SIA

Ģertrūdes 19/21-18a, Rīga, LV-1011
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, gada pārskatu audits, revīzija, gada pārskats, vērtēšana , vērtēšanas

SVA Autocentrs Saldū

Dzirnavu 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: SVA Autocentrs ir viens no vadošajiem Saldus uzņēmumiem auto rezerves daļu tirdzniecības un autoservisu pakalpojumu veikšanas ziņā. Apvienojot 20 gadu pieredzi ar uzņēmuma darbinieku profesionalitāti un vēlmi nemitīgi attīstīties.

Artavs.lv, SIA

"Maigas 6" , Amatas pagasts, Cēsu nov. LV-4141
Apraksts:

SIA "Artavs.lv" sniedz mežizstrādes pakalpojumus, meža īpašumu apsaimniekošanu, veic cirsmu sagatavošanu- stigošanu, dastošanu, lauksaimniecības zemju atmežošanu. Konsultācijas. Pērk kokmateriālus. Cirsmas. Transporta pakalpojumi. Strādājam Vidzemē. Godprātīga attieksme pret katru meža īpašnieku!

ETNAS fasādes

A.Čaka 125, Rīga LV-1011
Par mums::

ETNAS fasādes -  fasāžu siltināšanas, restaurācijas uzņēmums ar lielu pieredzi savā jomā. ESAM uzticams fasāžu izbūves partneris. Piedāvājam fasāžu uzmērīšanu, tāmes sagatavošanu, fasādes apdari un nodošanu ekspluatācijā. Liela pieredze restaurācijas, siltināšanas un ventilējamo fasāžu izbūves darbos. Esam veikuši lielu skaitu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku, biroja ēku un privātmāju fasāžu apdares darbus. Lepojamies ar paveikto un ceram uz sadarbību arī ar Jums!

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
Galvenie pakalpojumi: ✓ Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi, darbs augstumā.  ✓ Fasādes darbi augstumā (ēku paneļu un ēkas fasādes restaurācijas, atjaunošanas, remontdarbi) ✓ Metāla konstrukciju montāža/demontāža darbi augstumā (demontāžas un montāžas darbi) ✓ Krāsošana augstumā (metāla konstrukciju apkope, krāsošana) ✓ Jumta darbi augstumā (Jumtu mazgāšana, remonts,Tekņu uzstādīšana / demontāža / tīrīšana (darbi, kas veicami uz ēku jumtiem)  ✓ Logu mazgāšana augstumā (logu, vitrīnu un stikla paneļu sienu apsekošana) ✓ Koku zāģēšana, arboristu pakalpojumi (bīstamo koku un koku zaru zāģēšana) ✓ Tehnikas noma (busiņu(mikro) noma,kvadracikli, ūdens motocikli, motocikli, laivas, smailītes,  pirtis/baļļas) 

Bai Auto, SIA

Kaiju 2, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Mēs piedāvājam Jums jebkuras automašīnas piegādi pēc Jūsu individuāla pasūtījuma, un pēc Jūsu vēlmēm par modeli, virsbūves krāsu, dzinēja tilpumu un tipu, kā arī detalizētu papildus aprīkojuma komplektāciju. Iespējama arī automobiļu apmaiņa. Jūsu vecā automašīna var kļūt par pirmo iemaksu citas automašīnas iegādei! Auto, automašīnu tirdzniecība, noma, iznomāšana Liepājā, Kurzemē, Latvijā.

AZ eksperts, SIA - Auto vērtēšana

Ķengaraga 1, Rīga LV-1063
Apraksts:

Sniedzam sertificēta vērtētāja slēdzienus par kravas, vieglo automobiļu, meža tehnikas, ceļu būves un citu tehnikas vienību tirgus vērtību. Slēdziens derīgs šķiršanās un mantojuma procedūrai, uzņēmuma bilancei, maksātnespējas procesam, bankas kredītu saņemšanai, tehnikas atsavināšanas gadījumos. Nepieciešamības gadījumā veicam transportlīdzekļa atjaunošanas izmaksu aprēķinu.