Vērtēšana, visā Latvijā

Drukāt

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20a, Rīga LV-1011
Aizdevums biznesam, kredīts biznesam, kredīts uzņēmumam, Aizdevums komercobjekta iegādei, Kredīts nekustamiem īpašumiem saimnieciskās darbības veicējiem, Kredīts uzņēmumam nekustamā īpašuma iegādei, Uzņēmuma kredītu apvienošana pret nekustamā īpašuma ķīlu, kredīti biznesa uzsākšanai. 
ZL.LV iesaka

MONO L, SIA

F.Brīvzemnieka 28-1, Liepāja LV-3401
Celtniecības darbi, būvniecība, celtniecība, pilna cikla būvdarbi, remonta darbi, māju remonts, dzīvokļu remonts, māju būvniecība, karkasa māju būvniecība, iekšdarbi, apdares darbi, fasādes darbi, fasādes siltināšana, jumta darbi, jumiķu darbi, jumtu remonts, jumtu renovācija, saules paneļu uzstādīšana, dizaineru pakalpojumi,

ASB Mežsaimnieks, SIA

Krasta 2-3, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Pilna spektra mežsaimnieciskie pakalpojumi visā Latvijā. Cirsmu uzmērīšana un iestigošana. Augošu koku uzmērīšana. Cirsmu novērtēšana. Meža inventarizācija.

Antonija, Klasiskās mākslas galerija

Brīvības 142, Rīga LV-1012
Klasiskās mākslas galerija ANTONIJA piedāvā: ✓ Izsoles ✓ Gleznas ✓ Grafikas ✓ Porcelānu ✓ Porcelāna traukus ✓ Dizaina priekšmetus ✓ Iespieddarbus ✓ Antikvārus priekšmetus ✓ Mākslas darbus ✓ Izstādes Mākslas, antikvariātu un dizaina priekšmetu izsoļu nams:

Sniedzam konsultācijas mākslas darbu izvietošanai interjeros un padomus privātkolekciju, korporatīvo kolekciju veidošanai. Veicam pētījumus, darījumus un konsultācijas mākslas darbu novērtēšanai, ekspertīzei un restaurācijai. Rīkojam ikmēneša izsoles!

IGK Credit Management, SIA

Lokomotīves 34, Rīga LV-1057
Apraksts:

"IGK Credit Management" piedāvā pilnu kredītriska pārvaldības pakalpojumu portfeli.

R Saltus, SIA

"Lieplejas" , Vārves pagasts, Ventspils nov. LV-3623
Apraksts: SIA "R Saltus" ir Latvijas uzņēmums no Ventspils novada ar 100% vietējo kapitālu. Veicam pilnu mežsaimniecības ciklu - sākot ar mežizstrādi un koksnes realizāciju līdz pat meža atjaunošanai. Mūsu darbinieku daudzgadējā pieredze mežsaimniecībā un mežizstrādē, kā arī atbilstoša izglītība ļauj mums būt par konkurētspējīgu un strauji augošu uzņēmumu savā nozarē. Sadarbojamies ar visiem lielākajiem mežsaimniecības nozares uzņēmumiem Latvijā. Smilts un grants tirdzniecība. Pārdodam smilti un granti no karjera „Irškalni”, Ugāles pagastā, Ventspils nov.

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.

Rosovskis S., tehniskais eksperts - individuālā darba veicējs

Daugavpils LV-5401
Auto vērtēšana Daugavpilī, auto vērtēšana Latgalē., Auto vērtēšana , vērtēšana , auto eksperts, autoeksperts, vērtētājs, zaudējumu noteikšana, ekspertīze,

AB eksperts, SIA

Liepājas 40 k.7, Rīga, LV-1002
Apraksts: Piedāvājam sertificēta autoeksperta pakalpojumus. Auto tehniskā ekspertīze - zaudējumu aprēķināšana: pēc ceļu satiksmes negadījuma, krītoša ledus un sniega radītie bojājumi, trešo personu prettiesiska rīcība. Automašīnu tirgus vērtības noteikšana: mantojuma procesa kārtošanai, uzņēmumu vajadzībām (bilances, pirkšanas un pārdošanas vajadzībām), maksātnespējas administratoru maksātnespējas procesa vajadzībām, notāru vajadzībām.

Latio, SIA, Jelgavas nodaļa

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

Latio, SIA, Liepājas nodaļa

Graudu 27/29, Liepāja LV-3401
konsultācijas, nekustamā īpašuma konsultācijas, vērtēšana , telpu vērtēšana , mājas vērtēšana , mājokļu, vērtēšana , komercīpašumu vērtēšana , komercbūvju vērtēšana , dzīvokļu vērtēšana , biroju vērtēšana , darījumu

Latio, SIA, Valmieras nodaļa

Rīgas 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Nekustamais īpašums, aģents, mākleris, vērtēšana, noma, īre, īpašuma pārdošana, īpašuma noma, meži, lauksaimniecības zeme, jaunie projekti, pārdod māju, Nekustamais īpašums, nekustamo īpašumu vērtēšana, nekustamā īpašuma vērtēšana, nekustamā īpašuma vērtētājs, nekustamā īpašuma vērtējums, nekustamo īpašumu konsultācijas,

Lestrols, SIA, darījumi ar nekustamo īpašumu

Raiņa 28, Daugavpils, LV-5401
Darījumi ar nekustamo īpašumu Daugavpilī, īpašumu pirkšana, pārdošana. Juridiskie pakalpojumi Daugavpilī. Cirsmu, meža īpašumu iepirkšana Daugavpilī, Preiļos, Krāslavā, Rēzeknē, Ludzā, ēku, būvju legalizācija Latgalē, mantojuma tiesības, kredītaizņēmēju likumīgā aizsardzība, operācijas ar nekustamajiem īpašumiem, līgumu sastādīšana

Mēbeļu restaurācija, mēbeļu restaurācijas darbnīca, SIA Intarsija

Mēbeļu restaurācijas darbnīca
Lepšas, "Lepšukalni" , Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Sertificēti restauratori. Kvalitatīva mēbeļu atjaunošana, arī kultūras pieminekļu restaurācija ar autentiskām darba metodēm. Apzeltīšanas darbi, būvgaldniecības elementu restaurācija u.c. profesionāli restauratora darbi. Vēsturisku mēbeļu kopiju izgatavošana.

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

SIA Latvijas lauku atbalsta aģentūra ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus.

LVKV, SIA

Rīgas 39, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Vidzemes tirgū aktīvi darbojamies kopš 1992. gada, esam lielākais nekustamā īpašuma uzņēmums Vidzemes reģionā, kas piedāvā visus ar nekustamo īpašumu saistītus pakalpojumus. Mūsu speciālisti piemeklēs izdevīgāko un veiksmīgāko atrisinājumu Jūsu īpašuma iegādē vai realizācijā, kā arī sniegs profesionālas konsultācijas finanšu vai juridiskos jautājumos saistībā ar nekustamiem īpašumiem.

LVKV, SIA, Cēsu birojs

Raunas 15, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Zemesgabalu, māju, ēku, dzīvokļu vērtēšana ., Komercbūves, komercbūvju vērtēšana , dzīvoklis, birojs, biroju vērtēšana , telpas birojiem, komercbūves

Idea Plus, SIA

Dārza 39, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Uzņēmums IDEA PLUS dibināts 2002 gadā un galvenās darbības sfēras ir organizēt, kontrolēt visus mežsaimniecības procesus sākot ar meža atjaunošanu un kopšanu, līdz kokmateriālu sagatavošanai un transportēšanai. Mežkopība, mežsaimniecība un mežizstrāde.  Nekustamā īpašuma apsaimniekošana.

Latio, SIA, Jēkabpils nodaļa

Katoļu 6, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Nekustamais īpašums

Latio, SIA, Talsu nodaļa

K.Valdemāra 17, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.