Valmiera, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, apbedīšanas birojs Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Katoļu 5, Rīga LV-1003
apliecības par nāves cēloni, patologanatomiskā izmeklēšana, cinka zārki, kremēšana Rīga, kremēšana Valmiera

Vidzemes logi, SIA, PVC, plastmasas logi Valmiera

Strādājam ierastajā režīmā!
"Rozītes" , Matīšu pagasts, Valmieras nov., LV-4210
Durvis Valmiera , Plastmasas durvis Valmiera , plastikāta durvis Valmiera , PVC durvis Valmiera ., Pakešu logi Valmiera , logi Valmiera , Plastmasas logi Valmiera , plastikāta logi Valmiera , PVC logi Valmiera

Vīnogu stādaudzētava Skāduļi

"Skāduļi" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Vīnogu stādi Sigulda, Saulkrasti, Cēsis, Limbaži, Valmiera , Smiltene, Valka, Rīga, Ogre, Jūrmala, Alūksne

Baksijs, SIA, Kondicionieru remonts Vidzemē

Piebalgas 67, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Kondicionieru remonts Cēsīs. Kondicionieru uzpilde Cēsīs. Kondicionieri Cēsīs. Cēsis. Priekuļi. Limbaži. Rauna. Vidzeme. Valmiera. Sigulda. Auto remonts. Autoserviss. Riepu maiņa.

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Palīdzēsim atbrīvoties no kukaiņiem (blusām, tarakāniem, blaktīm, mušām, odiem, kodēm, lapsenēm) un grauzējiem (pelēm, žurkām) jebkura veida telpās. Visi darbi tiek veikti ar profesionāliem un sertificētiem līdzekļiem. Padarītajam darbam ir GARANTIJA! Iespējams kā vienreizējs pakalpojums, tā arī līgums uz pastāvīgu telpu apstrādāšanu! Slēdzot līgumu uz vienreizēju pakalpojumu, uz 12 mēnešiem, jeb uz komplekso telpu apstrādi, tiek piemērotas atlaides! Mūsu speciālisti strādā Rīgā, Rīgas rajonā, Olainē, Jelgavā, Bauskā, Jūrmalā, Salaspilī, Ķekavā, Ādažos, Carnikavā, Garkalnē, Vecāķos, Mārupē, Vidzemē, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Ogrē, Aizkrauklē, Cēsīs, Kuldīgā, Limbažos, Madonā, Saldū, Smiltenē, Talsos, Tukumā, Valkā, Valmierā, Ventspilī.

ROksana EN, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Pāvila Rozīša 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
, pretcelulīta procedūras, pretcelulīta procedūras Valmiera , sejas kopšanas proceduras, sejas kopšanas, proceduras Valmiera , skropstu pieaudzēšana, skropstu pieaudzēšana Valmiera , skropstu laminēšana, skropstu

Masiere Sanda

Kauguru 2, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi::

• Apkakles zonas masāža • Muguras masāža • Sejas masāža • Roku masāža • Kāju masāža • Pēdu masāža • Relaksējošā galvas masāža • Vakuummasāža • Vispārēja ķermeņa masāža • Bērnu masāža • Aromterapijas masāža • Klasiskā masāža

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Stacijas 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Valmieras BUB Vidzemes reģionā sniedz visu veidu ugunsdrošības pakalpojumus iedzīvotājiem un juridiskām personām. Mēs strādājam ar mērķi – kvalitatīvi ugunsdrošības pakalpojumi, tā ir drošības garantija.

Svinību nams – ēdienu piegāde, svinības, banketu apkalpošana, banketu telpas, bēru mielasti

Malnavas 12a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Svinību nams. Ēdienu piegāde Ķengaragā, Pusdienu piegāde Maskavas, Dārziņi, Salaspils, Rumbula. Svinības. Banketi, banketu apkalpošana. Bēru mielasti. Izbraukuma banketi. Strādājam visā Latvijā.

ZL.LV iesaka

Elston, SIA

Rīgas 24, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

SIA "Elston" nodarbojas ar ziedu un ziedu pušķu tirdzniecību. Mašīnu rotāšana, dekorēšana. Ziedu piegāde. Dāvanas. Kāzu pušķi. Sēru pušķi. Vainagi. Apbedīšanas pakalpojumi Valka, Valga, Valmiera. Smiltene, Rūjiena

Valmiera-Andren, SIA

Cempu 23, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Produkcija:: ✓ Dūmgāzu attīrīšanas sistēmas ✓ Gāzes pārvades sistēmas ✓ Ķīmisko procesu iekārtas ✓ Vertikālie un horizontālie rezervuāri ✓ Ķimikāliju cauruļvadi ✓ Pazemes rezervuāri ✓ Metāla rezervuāri Rezervuāri, cauruļvadi augsti agresīvām ķimikālijām:

Rezervuāri, cauruļvadi un citas konstrukcijas sālsskābei, sērskābes šķīdumiem, dzelzs hlorīdam, fosforskābei, sāls šķīdumiem, sārmiem utt. Kopš 1998. gada ražojam dūmgāzu attīrīšanas sistēmas (skruberus), kuri domāti atmosfēras aizsardzībai un siltumnīcas efektu izraisošo gāzu emisijas mazināšanai, kā arī rezervuārus šķidrumu uzglabāšanai.

AMV, autoskola

Parka 18, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi: ✓ A1 Kategorija ✓ A2 Kategorija ✓ A Kategorija ✓ B Kategorija ✓ BE Kategorija ✓ C Kategorija ✓ CE Kategorija ✓ D Kategorija ✓ 95. kods Apraksts:

Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Limbažos kategorijas: A1, A2, A, B, BE, C, CE, D, 95 KODS. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 16 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. Izvēlies sev ērtāko apmācību laiku darbadienu vakaros vai brīvdienu rītos un piesakies apmācībām AMV autoskolā. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

Priora S

J.Endzelīna 1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Relax Ķermenim & Dvēselei studijā "PRIORA S" mājīgā un gaisīgā atmosfērā, zaudējot laika izjūtu, tverot harmoniju. Aromterapija. Pieteikties uz klasisko vai relaksējošo masāžu var zvanot, rakstot uz e-pastu. Masāža par pieņemamu cenu, privātā salonā, ir duša, auto stāvlaukums. Būt HARMONIJĀ ar sevi. Uz tikšanos "PRIORA S"!

Aktis, SIA, Tukuma filiāle

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Vilevi, SIA, darba drošības Vidzemes filiāle

Kocēni, Ošu 6, Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" Interneta veikalā iespējams iegādāties:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Vidzemes kubls

"Pēterēni" , Kauguru pagasts, Valmieras nov. LV-4224
Piedāvājam iznomāt piepūšamās atrakcijas.:

Piepūšamās atrakcijas ir lielisks veids kā izklaidēt un iepriecināt bērnus svētkos. Piepūšamās atrakcijas ir tas, kas piešķirs Taviem svētkiem pievienoto vērtību. Piepūšamās atrakcijas nodrošinās neaizmirstamus svētkus Tev un Taviem bērniem. Šobrīd Vidzemes Kubla klāstā ir piecas dažādu izmēru piepūšamās atrakcijas:

✓ ZIBENS MAKVĪNS, ✓ TEMATISKĀ ATRAKCIJA, ✓ FROZEN, ✓ ŪDENS ATRAKCIJA, ✓ MINIONS.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.