Ventilācijas ierīkošana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Intrex Serviss, SIA

Murjāņu 7a, Rīga LV-1024
sistēmu montāža, demontāža, Tirdzniecība, pārdošana, konsultācijas, piegāde, Nerūsējošā tērauda dūmvadu, Ventilācijas

AVK Tīkli, SIA, apkure, ventilācija, kondicionēšana

Latgales 227, Rīga LV-1019
Kondicionēšanas sistēmu izbūve, siltās grīdas, silto grīdu ierīkošana , ieklāšana.

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
galdniecības darbi, durvis, logi, logu durvju uzstādīšana, ēku renovācija, montāžas darbi, apkures sistēmu ierīkošana , aksesuāri, ūdens gaisa sildītāji, saules kolektori, apkure terārijiem, renovācijas darbi, smilšstrūkla, ventilācijas

Siltumsūkņu centrs, SIA

Robežu 46, Rīga LV-1004
, ventilācijas sistēmas telpām, ventilācijas trubas, gaisa kondicionēšanas sistēmas, ventilācijas projektēšana, kondicionētāji, apkures projektēšana, kondicionieru apkope, gaisa kondicionieru uzstādīšana, apkures sistēmas ierīkošana

Airwave, SIA

Ganību dambis 2A, Rīga LV-1045
, ventilācijas sistēmas ierīkošana , ventilācijas sistēmas telpām, ventilācijas trubas, gaisa kondicionēšanas, kondicionētāji, apkures projektēšana, kondicionieru apkope, gaisa kondicionieru uzstādīšana, apkures sistēmas ierīkošana

SILTUMSŪKNIS.LV, siltumsūkņi, kondicionieri, ventilācija

Džutas 9, Rīga LV-1006
coil, precīzie kondicionieri, šķidruma dzesētāji, čilleri, sausinātāji, mitrinātāji, gaisa attīrītāji, ventilācijas

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
, ventilācija, ventilācijas sistēmas, ventilācija privātmājai, apkures sistēmas, apkures sistēmas uzstādīšana, , granulu apkures sistēmas, centrālās apkures ierīkošana , Ēku iekšējā apdare, iekšējā apdare, apdares

SCC, SIA

Lielā 19-33, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Tāmēšana, projektēšana, projektu vadība, celtniecība, celtniecības darbi, apdares darbi, fasādes, fasāžu darbi, apkure, apkures sistēmas, ventilācija, klimata kontroles sistēmas, elektromontāža, elektroinstalācija, iekšējā elektroapgāde, ārējā elektroapgāde, elektronisko sakaru sistēmas, gāzes apgāde – ārējā, koka

Autex, SIA, Motori, to rezerves daļas un remonts

Motoru, elektrostaciju, sūkņu un sprauslu remonts!
Rīgas 105, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
lējums, lēca, lampa, ķīlis, kvēlsvece, svece, sveces, kronšteins, kronis, kniede, klanis, karteris, ventilācijas

Kalndruvas bloks, SIA

"Kalndruvas", Kākciems, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135
bloki, Celtniecības bloku ražošana, Betona, keramzīta, pamatu bloki, Betona, keramzīta bloku ražošana, Ventilācijas

Apse, SIA, Autoserviss, auto rezerves daļas Cēsīs

Rīgas 88, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Par mums: Labs autoserviss Cēsīs. Autoserviss. Auto remonts. Auto rezerves daļas. Motoru diagnostika, auto diagnostika. Ēku demontāža, būvbedru rakšana, ekskavatori, pašizgāzēji. Ūdensvada ierīkošana. Kanalizācijas izbūve. Apkures ierīkošana. Ventilācijas ierīkošana Cēsīs. Ekskavatora pakalpojumi. Cēsis. Valka. Valmiera. Limbaži. Smiltene. Sigulda. Madona. Gulbene. Ogre. Aizkraukle. Jēkabpils. Ziemeļvidzeme. Vidzeme.
ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2B, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

Produs, SIA, metāla jumtu segumi

60 gadu garantija!
Latgales 443, Rīga LV-1063
SIA "Produs" piedāvājums:: ✓ Lielākais JUMTA seguma profilu tirdzniecības piedāvājums ✓ JUMTA lietus noteksistēmu, tekņu ražošana, tirdzniecība ✓ Skārda locījumu ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA drošības elementu ražošana(sniega, cilvēka barjera, aiztures) ✓ JUMTA kāpnes, jumta laipas ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA klāšanas, JUMTA montāžas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Kompānija "PRODUS" ir oficiālie pārstāvji BLACHOTRAPEZ metāla jumtu segumu tirgotāji Latvijā.

BoGeM & Co, SIA, PVC logi Rīga

Skandu 10, Rīga LV-1067
Apraksts:

SIA "BoGeM & Co" Latvijas tirgū darbojas kopš 2003. gada, specializējoties PVC, alumīnija logu un durvju ražošana un uzstādīšana, kā arī piedāvā dažādas montāžas tehnoloģijas, no vienkāršām, paātrinātām montāžas sistēmām līdz siltās montāžas tehnoloģijām, kas izstrādātas ziemeļvalstīm. Izmantojam tikai pārbaudītus labāko kompāniju – „Aluplast”, „Wital”, „Siegenia”, „Maco”, „SOUDAL” – materiālus un komplektāciju. Mūsu priekšrocība ir augsta izgatavotā produkta un piedāvājamo pakalpojumu kvalitāte, kā arī zemās cenas. Piedāvājam visa veida stikla paketes, izmantojam tonētu, matētu, dekoratīvu, laminētu tripleksa plēvi, rūdītu stiklu, kā arī vitrāžas stikla paketes dažādās kombinācijās atbilstoši klienta vajadzībām. Izgatavojam dažādu ģeometrisko formu konstrukcijas: trijstūrus, trapeces, daudzstūrus, izliektus un apaļus logus. PVC logi, durvis, ražošana Rīgā, Imanta.

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
Krišjāņa Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas - veikaliem, noliktavām, rūpnīcām:: ✓ Konsultācijas ✓ Projektēšana ✓ Tirdzniecība ✓ Montāža ✓ Remonts ✓ Serviss 24/7 Par mums:

SIA "MEGA STAR" darba princips ir apmierināts klients. Klients, kurš ieteiks sadarbību ar mūsu uzņēmumu saviem klientiem un partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā. Strādājot ar pasūtītājiem, mūsu kompānija precīzi ievēro piedāvātas prasības, izmantojot gudro cenu politiku. Mēs veicam aukstuma iekārtu piedāvājumu sastādīšanu un komplektēšanu, kā arī izbraucam pie klientiem.

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

ALBRO GROUP SIA, AVK sistēmu projektēšana

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Apkures, Ventilācijas, Gaisa dzesēšanas(AVK) projektēšana ✓ Juridiskās konsultācijas ✓ Dažādu juridisko dokumentu izstrāde ✓ Pārstāvība Latvijas Patentu valdē, EUIPO un WIPO Mūsu vērtības:: ✓ Precizitāte Mums ir svarīgi noteikt termiņus, kuros mēs varam izstrādāt darbu un pie tā stingri pieturamies. ✓ Atbildība Mēs uzņemamies atbildību par katru izstrādāto darbu. ✓ Kvalitāte Mums ir svarīga darba kvalitāte, katru darbu izstrādājam ar domu, ka tas ir mūsu paša radīts darbs, kurš prezentē mūs kā profesionāļus.

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar vairāk kā 10 gadu praksi ārpus valsts, paveiks kvalitatīvus būvniecības un remonta darbus. Kvalitāte un termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!