Ventspils, adresē Ventspils

Drukāt

PB Finanses, SIA, pilna servisa finanšu kompānija

Turpinām strādāt klātienē!
Lielais prospekts 54-9, Ventspils LV-3601
biznesa konsultācijas, biznesa pakalpojumi, juridiskie jautājumi, jurists, juridiskie pakalpojumi, Rīga, Ventspils

Osko, SIA

"Vilbrūži" , Piltenes pagasts, Ventspils nov. LV-3620
Ķocis, Dārzā, Ventspils Miesnieks.

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Kokapstrāde. Šķelda. Skaida. Kokmateriāli. Krūmi. Meži. Cirsmu atlieku iepirkšana. Zaru iepirkšana. Šķeldošanas materiālu iepirkšana. Cirsma, cirsmas. Zaru iepirkšana, zari. Šķeldošanas materiālu iepirkšana, šķelda, koksnes šķelda, šāļi, koksnes atkritumi, atgriezumi, loksnes, šķeldas ražošana, šķeldas izejvielas, šķeldas, ražošanai

Bolers, kafejnīca

Medņu 42b, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Nezaudējiet sajūtas, kuras sniedz jums samtainā Ventspils pludmale, paņemiet mūsu kafiju līdzi! Baudiet sauli un ēdienu, ko pagatavojuši mūsu pavāri. Piedāvājumā 24 veidu saldējumi un eko kafija.

UŽAVAS ALUS, SIA, Alus darītava

"Alutiņi" , Užavas pagasts, Ventspils nov. LV-3627
Filozofija:

"Užavas Alus" pieturas pie pamatvērtībām, tādēļ alu brūvē tradicionālā veidā, izmantojot tikai četrus dabiskos komponentus - ūdeni, miežu iesalu, raugu un apiņus. Ar sev piemītošo kvalitāti un garšas sabalansētību "Užavas Alus" ir etalons alus tirgū un rāda priekšzīmi tam, kādam jābūt īstam alum.

Kurzemes televīzija, SIA

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts:

Kurzemes Televīzija ir viena no divām reģionālajām telekompānijām, kura sagatavo raidījumus ne tikai latviešu, bet arī krievu valodā.

Reklāma, televīzija Ventspils, Kurzeme, reklāmas vietas, ziņas Ventspilī, sludinājums, sludinājumi. Precīza informācija un iedarbīga reklāma Ventspilī kabeļtīklos un visā Latvijā Re:TV kanālā latviešu un krievu valodā.

PILSBŪVE, SIA

Kuldīgas 9, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Savā darbā orientējamies uz mūsdienīgu tehnoloģiju izmantošanu, augsti kvalificētu un motivētu personālu, kurš apzinās kvalitāti kā vērtību. Būvniecība, celtniecība, restaurēšana, restaurācija, ēku, māju, būvju renovēšana, būvniecības, celtniecības, restaurēšanas, renovācijas, renovēšanas darbi Ventspilī, Kurzemē, Latvijā. Auto celtņa FAUN RTF40-3 noma.

Finanses BS, SIA

Ventspils 57-19, Liepāja LV-3405
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus grāmatvedības pakalpojumus maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem. Mums var uzticēties!

Denta-D, SIA. Dr. Dorofejeva zobārstniecības kabinets

Turpinām strādāt klātienē!
Sarkanmuižas dambis 2-1, Ventspils LV-3601
Apraksts: "Denta-D" ir zobārstniecības klīnika Ventspilī. Piedāvājam dažādus zobārstniecības pakalpojumus - mutes higiēna, zobu ārstēšana, protezēšana, implantācija, ķirurģija, stomatoloģija, sakodiena korekcija, zobu breketes, zobu kapes un citi pakalpojumi.

 

Tūrisma aģentūra Tobago

Raiņa 16, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Ekskursijas, maršruti, apskates objekti, tūrisms Ventspils, atpūta, ko redzēt, apskatīt. Kur iet Ventspilī.

Gaisma, suvenīri, grāmatnīca Ventspilī

Jūras 10, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Grāmatas, grāmatu, kancelejas preču tirdzniecība Ventspilī. Suvenīri, lina izstrādājumi.

E Skārdnieks, SIA

Kuldīgas 104, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

SIA „E Skārdnieks” sniedz jumiķu un skārdniecības pakalpojumus Ventspilī, Ventspils novadā un visā Kurzemes reģionā no 2010.gada. Uzņēmums kvalitatīvi un ātri uzstāda, labo visu veidu skārda jumtus, ražo lietus ūdens notek sistēmas, palodzes, jumtiņus u.c. standarta un nestandarta skārda detaļas. Piedāvājam materiālu krāsu no RR un RAL katalogiem.

Tirasmebeles.lv, Mīksto mēbeļu tīrīšana

Sinagogas 4, Ventspils LV-3601
Apraksts: ''Tirasmebeles.lv" Jums piedāvā profesionālo mīksto mēbeļu, paklāju ķīmisko tīrīšanu, kā arī uzkopšanas darbus telpās, mājās, dzīvokļos, birojos, ofisos. Kurzeme, Ventspils novads, Ventspils. Tirasmebeles.lv ir lieliska izvēle tīrīšanas servisa nodrošināšanai! Kvalitatīvi tīrām grīdas mīkstos segumus, matračus, gultas, krēslus, dīvānus, paklājus.

WURTH, SIA, Veikals

Zvaigžņu 15, Ventspils, LV-3601
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

R Saltus, SIA

"Lieplejas" , Vārves pagasts, Ventspils nov. LV-3623
Apraksts: SIA "R Saltus" ir Latvijas uzņēmums no Ventspils novada ar 100% vietējo kapitālu. Veicam pilnu mežsaimniecības ciklu - sākot ar mežizstrādi un koksnes realizāciju līdz pat meža atjaunošanai. Mūsu darbinieku daudzgadējā pieredze mežsaimniecībā un mežizstrādē, kā arī atbilstoša izglītība ļauj mums būt par konkurētspējīgu un strauji augošu uzņēmumu savā nozarē. Sadarbojamies ar visiem lielākajiem mežsaimniecības nozares uzņēmumiem Latvijā. Smilts un grants tirdzniecība. Pārdodam smilti un granti no karjera „Irškalni”, Ugāles pagastā, Ventspils nov.

Ventspils Kārumnieks, SIA, Konditoreja

Turpinām strādāt klātienē!
Lielā 20, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Pie mums varat pasūtīt: smalkmaizītes, pīrādziņus, saldos un sāļos kliņģerus, groziņus, tortes, eklērus, mandeļu cepumus (makarūnus) un citus gardumus, atbilstoši Jūsu vēlmēm un iespējām.

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

Rinda, "Rindas skola" , Ances pagasts, Ventspils nov. LV-3601
Apraksts:

Mēs - Laine un Jānis sevi saucam par ģimenes uzņēmumu. Mūsu ģimene dzīvo Ventspils novadā mežu ieskautajā Ances pagasta Rindas ciemā, tieši blakus nelielajai Rindas upītei. Mūsu sirdīm tik mīļā un skaistā apkārtējā daba radīja vēlmi to parādīt arī citiem un likumsakarīgi domas pievērsās lauku tūrismam. Tā no 2003.g. oficiāli nodarbojamies ar laivu iznomāšanu un transportēšanu galvenokārt Rindas, Stendes, Irbes un Engures upēs. Sākot savu darbību ar 3 makšķernieku laivām, šobrīd piedāvājam un apkalpojam vairākus desmitus laivu. Tūristu ērtībai ir pieejamas vairākas ugunskura  vietas, ap kurām celt teltis, nojumīte, pirtiņa "Pie bebra" un istabiņas "Rindas skolas" ēkā. Ik gadu, ieklausoties tūristu ieteikumos un vēlmēs, cenšamies attīstīt un pilnveidot piedāvātos pakalpojumus. Vadoties no gados gūtās pieredzes, iesakām labākos variantus kā atsevišķiem  laivotājiem, tā ģimenēm vai lielākām kompānijām. Vislielāko gandarījumu un enerģijas lādiņu sniedz tūrista pateikts: "mēs jau pērn braucām ar jūsu laivām, gribējās šogad atkal…" vai "pie jums gan te ir mierīgi un labi…" . Prieks sastapt laivotājus, kas savulaik laivā sēdušies kā bērni, bet tagad laivotpriekam nododas kopā ar saviem bērniem. Tāpēc- atbrauciet, izbaudiet lielisku atpūtu, gūstiet neaizmirstamus iespaidus, bet mēs gādāsim par jūsu atpūtas servisu.

Ventspils augstskolas viesnīca

Inženieru 101, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"Ventspils augstskolas viesnīcā" ir labiekārtotas istabiņas ar dušu un WC, TV koplietošanas telpās. Visās istabiņās ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Viesnīcas telpās pieejama kafejnīca, konferenču zāles, telpas sapulcēm, plašs bezmaksas stāvlaukums.

Ventspils metināšanas rūpnīca, SIA

Rūpniecības 39, Ventspils LV-3601
Apraksts: SIA "Ventspils metināšanas rūpnīca" uzsāka savu darbību 2012. gadā. Piedāvājam plašu pakalpojumu klāstu metāla/tērauda konstrukcijas jomā: metāla/tērauda konstrukcijas izgatavošanu, pretkorozijas apstrādi, metināšanas šuvju kontroli, malu slīpēšanas apstrādi, montāžas un krāsošanas darbus, kā arī citus augsti kvalitatīvus un profesionālus pakalpojumus. Izgatavojam metāla/tērauda izstrādājumus atbilstoši klientu vajadzībām. Izpildām gan individuālus, gan uzņēmumu pasūtījumus. Klientu apmierinātība ar piedāvātajiem pakalpojumiem ir mūsu PRIORITĀTE.

Kurekss, SIA

"Graudupi" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts:

SIA Kurekss ir viena no lielākajām kokzāģētavām Latvijā. Uzņēmuma kokzāģētava atrodas Latvijas rietumu daļā, netālu no neaizsalstošās Ventspils ostas. Kokzāģētavu ieskauj plašākie Latvijas mežu masīvi. Mūsu mērķis ir ražot augstvērtīgus izstrādājumus, ar vislielāko cieņu izturoties pret dabas vērtībām, darbībā iesaistītajiem ļaudīm un klientiem. Mēs atbalstām ilgtspējīgas mežsaimniecības politiku, tādēļ SIA Kurekss ir ieguvusi koksnes piegādes ķēdes FSC® (Forest Stewardship Council) sertifikātu „Chain of custody” FSC C006364, kā arī uztur atbilstību koksnes piegādes ķēdes standarta PEFC 2002:2013 (Programme for the Endorsement of Forest Certification) prasībām.