Ventspils, adresē Ventspils

Drukāt

Latvijas Neredzīgo bibliotēka, Ventspils filiāle

Baldones 16, Ventspils LV-3601
Bibliotēka. Abonements, lasītava. Filiālbibliotēka. Grāmatas. Audiogrāmatas. Grāmatas un informācija Braila rakstā. Literatūra, uzziņu literatūra, periodika. Letonika. Laikrakstu bibliotēka. Starpbibliotēku abonements. Datori ar specializētu aprīkojumu vājredzīgajiem un neredzīgajiem. Palielināšanas ierīces. Skenēšanas,

Dzintari, apartamenti

Meža 41, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viesnīca Dzintarjūra ir viena no lielākajām viesnīcām Ventspils centrā. Naktsmītne atrodas pastaigas attālumā no Reņķa dārza, vecpilsētas, Ostas ielas promenādes un Olimpiskā centra Ventspils. Katrā viesnīcas numurā ir televizors, bezmaksas WiFi un vannas istaba ar dušu. Viesnīcā tiek nodrošināta diennakts reģistratūra un veļas mazgātavas pakalpojumi. Iespēju klāstā ietilpst bezmaksas privātā autostāvvieta. Naktsmītne atrodas 1,5 km attālumā no pludmales, kurai ir piešķirts Zilā karoga sertifikāts.

Villa Victoria, apartamenti

Kroņa 6, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viesu nams Villa Victoria atrodas Ventspilī, mazāk nekā 1 km attālumā no Ventspils pludmales un 11 minūšu pastaigas attālumā no Ventspils Piejūras brīvdabas muzeja. Viesiem tiek piedāvāta uzturēšanās iespēja ar dārzu un bezmaksas WiFi visā naktsmītnē. Autovadītāji var izmantot bezmaksas privāto autostāvvietu. Visos numuros ir virtuve, plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un privāta vannas istaba. Viesu namā ir pieejami ģimenes numuri. Viesu rīcībā numuros ir drēbju skapis un tējkanna. Viesu namam ir bērnu rotaļu laukums. Ventspils Augstskola atrodas mazāk nekā 1 km attālumā no viesu nama Villa Victoria, savukārt Ventspils amatu māja ir 19 minūšu pastaigas attālumā no naktsmītnes.

Meldernams, apartamenti

Dzirnavu 33, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viena no mūsu iecienītajām izvēlēm galamērķī Ventspils. Dzīvokļu viesnīca Meldernams atrodas Kurzemē, Ventspilī, aptuveni 1,8 km attālumā no Ventspils pludmales. Viesiem tiek piedāvātas uzturēšanās iespējas ar bezmaksas WiFi, kā arī bērnu rotaļu laukums, dārzs un bezmaksas privātā autostāvvieta. Katra uzturēšanās iespēja ir ar iekšpagalmu, labi aprīkotu virtuvi un privātu vannas istabu, kurā ir fēns. Viesu rīcībā ir arī plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem. Papildu ērtībās ietilpst mikroviļņu krāsns, ledusskapis, plīts virsma un tējkanna. Dzīvokļu viesnīcā ir pieejams grils. Dzīvokļu viesnīcā Meldernams tiek piedāvāta arī velosipēdu noma, un apkārtnē viesi var doties izbraucienos ar velosipēdiem.

FN-Serviss, SIA, Ventspils birojs-veikals/noliktava

Liepājas 4, Ventspils LV-3601
Pakalpojumi::

Ugunsdrošības pakalpojumi:

✓ Ugunsdrošības uzraudzība – “Drošais” ✓ Ugunsdzēsības inventāra pārbaude, apkope, izvietošana un utilizācija ✓ Skursteņslauķa pakalpojumi ✓ Mehānisko ventilācijas sistēmu tehniskā stāvokļa pārbaude un tīrīšana ✓ Ugunsdrošības audits, dokumentācijas izstrāde un uzraudzība ✓ Evakuācijas plānu un ūdensņemšanas vietu shēmu izstrāde, uzstādīšana ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu apkope, montāža un remontdarbi ✓ Elektroinstalāciju pārbaude ✓ Praktiskās apmācības un instruktāžas ugunsdrošības jomā ✓ Kursi un semināri ugunsdrošības jomā  ✓ Evakuācijas apgaismojumu pārbaude  ✓ Objekta plānojuma shēmas izstrāde  ✓ Virtuālā dzēšana ar ugunsdzēsības aparātiem

Darba aizsardzības pakalpojumi:

✓ Darba aizsardzības uzraudzība – “Drošais” ✓ Darba vides risku novērtējums ✓ Darba vides iekšējā uzraudzība ✓ Darba aizsardzības sistēmas audits ✓ Ergonomikas audits ✓ Obligātās veselības pārbaude ✓ Instruktāžas darba aizsardzībā ✓ Kursi un semināri darba aizsardzības jomā

FN-SERVISS on-line sistēmas pakalpojumi:

✓ On-line instruktāžas ugunsdrošībā un darba aizsardzībā, pirmajā palīdzībā ✓ Obligātās veselības pārbaužu karšu administrēšanas modulis ✓ Iekšējo apmācību modulis

Apmācības

✓ Kursi Darba aizsardzībā ✓ Kursi Ugunsdrošībā ✓ Pirmās palīdzības kursi

Jāņa Peļņa privātprakse, IK, Filiāle

Inženieru 60-1, Ventspils LV-3601
Apraksts:

Podometrija - tā ir pēdu noslodzes datordiagnostika, ar kuras palīdzību ir iespējams noskaidrot ķermeņa smaguma sadalījumu uz pēdu. To veicam divos veidos - statikā un dinamikā.

Venta Transports, SIA

Saules 131a, Ventspils LV-3601
Pakalpojumi:: ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Kokmateriālu un šķeldas transportēšana ✓ Loģistikas pakalpojumi ✓ Ostas kravas transportēšana ✓ Bīstamo kravu pārvadājumi ✓ Šķidro kravu pārvadājumi ✓ Ekspress kravu piegāde Par mums::

SIA "Venta Transports" nodarbojas ar kravu pārvadājumiem. Pārvadājam dažādus materiālus - kokmateriālu un šķeldas transportēšana. Loģistikas pakalpojumi visā Latvijas teritorijā un Eiropas Savienības teritorijā. Ostas kravu pārvadājumi, šķeldas transportēšana, kūdras transportēšana, graudaugu transportēšana, beramo kravu pārvadājumi, šķidro kravu pārvadājumi, negabarīta kravu pārvadājumi, ekspress kravu piegāde

Ieroči, SIA, Veikals

Lielais prospekts 9, Ventspils LV-3601
Preces un pakalpojumi:: ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Medību piederumi ✓ Apģērbi ✓ Apavi ✓ Pirotehnika ✓ Tūrisma inventārs ✓ Aksesuāri Medību un makšķerēšanas piederumi:

SIA „Ieroči” nodarbojas ar medībām, makšķerēšanai un tūrismam nepieciešamo preču tirdzniecību Talsos, Limbažos, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Liepājā, Ventspilī, Rīgā un Daugavpilī. Papildus tam, uzņēmuma veikalos iespējams iegādāties arī pašaizsardzības līdzekļus un svētku uguņošanas piederumus. Darbojas arī interneta veikals.

PSIA Ventspils nekustamie īpašumi

Užavas 8, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” izveidota 2004. gada 1. novembrī, ar mērķi nodrošināt pašvaldības nekustamā īpašuma pārvaldīšanu (t.sk. dzīvojamo māju pārvaldīšanu, nedzīvojamo telpu nomu, zemes nomu). Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” ir lielākais nekustamo īpašumu pārvaldīšanas uzņēmums Ventspils pilsētā. Uzņēmums sniedz iedzīvotājiem un namu apsaimniekotājiem arī konsultēšanu dzīvojamo māju pārvaldīšanas jautājumos.

Mg. iur., Mg. philol Ilze Jeļinska, zvērināta advokāte

Pope, Vienības 24, Popes pagasts, Ventspils nov., LV-3614
Specializācija: Mg.iur. Ilze Jeļinska – individuāli praktizējoša zvērināta advokāte, ģimenes tiesības, darba tiesības, krimināllietas un administratīvās lietās. Kā lektore piedalās semināros, kas izglīto bērnu tiesībās, pienākumos.

Smaids A, SIA

Raiņa 7, Ventspils LV-3601
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Ārstnieciskā zobārstniecība; ✓ Konsultācijas; ✓ Terapija; ✓ Endodontija; ✓ Protezēšana; ✓ Higiēna; ✓ Ķirurģija; ✓ Citi pakalpojumi. Par klīniku Smaids-A: Smaids liek atplaukt katra cilvēka sejai, padara to dzīvu un satraucošu.

Smaids-A ir Ventspils zobārstniecības klīnika, kas rada iespēju iedzīvotājiem saņemt plaša profila zobārstniecības pakalpojumus. Gaidām jūs ciemos modernizētajās telpās Raiņa ielā 7, Ventspilī, pretī jaunajai Poliklīnikai. Mūsu mērķis ir, sniedzot zobārstniecības pakalpojumus, paaugstināt zobu veselību, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un savlaicīgu profilaktisko ārstēšanu. Klīnikā strādājošie speciālisti konsultēs jūs un nepieciešamības gadījumā sniegs pakalpojumus mutes dobuma higiēnā un profilaksē, ārstēšanā, endodontijā, ķirurģijā, protezēšanā.

ZL.LV iesaka

Aijas Salmgriezes ģimenes ārsta un pediatra prakse

Tārgales 19, Ventspils LV-3602
Apraksts:

 Aijas Salmgriezes ģimenes ārsta un pediatra prakse sniedz ambulatoros pakalpojumus bērniem un pieaugušajiem.

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

Ervi I, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ventspilī

Kuldīgas 26, Ventspils, LV-3601
Pakalpojumi:: ✓ Ienākošo, izejošo dokumentu apstrāde ✓ Bankas dokumentu apstrāde ✓ Kases dokumentu apstrāde ✓ Avansa atskaišu sagatavošana un apstrāde ✓ Pamatlīdzekļu uzskaite un apstrāde ✓ Algas un nodokļu sagatavošana un apstrāde ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana CSP ✓ Gada pārskatu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Saimnieciskās darbības uzskaite un apstrāde pašnodarbinātām personām ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošana privātpersonām

Garants LZ, SIA

Tārgale, "Vējrozes" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Garants LZ" kopš 1994. gada nodrošina visa veida bruģēšanas darbus ar garantētu kvalitāti. Apkalpojam gan juridiskās, gan privātpersonas. Lietus ūdens un kanalizācijas izbūve. Dīķu rakšana un apkārtnes labiekārtošana. Ekskavatoru pakalpojumi - grāvju rakšana, zemes rakšanas darbi u.c.

Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle, Ventspils klientu apkalpošanas centrs

Ģertrūdes 26, Ventspils, LV-3601
Pakalpojumi: ✓ dzīvības apdrošināšana ar uzkrājumu veidošanu ✓ privātās un mūža pensijas apdrošināšana ✓ uzkrājošā dzīvības apdrošināšana bērniem ✓ nelaimes gadījumu un veselības apdrošināšana fiziskām un juridiskām personām ✓ onkoloģisko saslimšanu apdrošināšana, OncoDrop

Tehniskā ortopēdija, SIA

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Raiņa 6, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Ortopēda konsultācijas (pēc iepriekšēja pieraksta)

Ventspils siltums, PSIA

Talsu 84, Ventspils, LV-3602
Siltumapgāde un siltumtīkli