Zīmogi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Paus Konsults, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Debitoru parādu piedziņa, atgūšana Latvijā no juridiskām personām un privātpersonām. Parādu atpirkšana, cesija. Kavēto rēķinu iekasēšana inkasso, inkaso. Atgādinājumu serviss, rēķinu administrēšana. Brīdinājuma zīmoga serviss, brīdinājuma zīmogs, atgādinājuma zīmogs. Informācija par Latvijā reģistrētām firmām, to kredītvēstures.

Dizains un Poligrāfija, SIA

Dobeles iela 43, Jelgava LV-3001
Mēs piedāvājam:: ✓ Poligrāfijas izstrādājumi ✓ Veidlapas | zīmogi | vizītkartes ✓ Lielformāta un uzlīmju druka ✓ Auto aplīmēšana ✓ u.c.

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

JS projekts, SIA

Mazā Nometņu 45a, Rīga, LV-1002
Apraksts: Uzņēmums JS Projekts piedāvā plašu apģērbu klāstu, kā arī apģērbu apdrukas pakalpojumus firmām. Mūsu veikalā atradīsiet apģērbus visdažādākajiem laikapstākļiem un nolūkiem. Plašs ārpustelpu apģērbu klāsts, kā arī izturīgu darba apģērbu piedāvājums.

JMG druka SIA, poligrāfijas pakalpojumi, druka un grafiskais dizains

Nometņu 6-9, Jūrmala LV-2016
Pakalpojumi: Grafiskais dizains Digitālā druka un poligrāfija Lielformāta druka, UV druka Tekstila un prezentpriekšmetu apdruka Pilna servisa kopētava Zīmogu izgatavošana Mājaslapu izstrāde Apraksts:

JMG Druka ir pilna servisa poligrāfijas ražošana. Nodrošinām projektu realizāciju - sākot ar grafiskā dizaina izstrādi, poligrāfijas pakalpojuma sniegšanu, lielformāta ražošanu, kā arī tekstila un citu prezentpriekšmetu apdruku.

Gravokss, SIA gravēšana stundas laikā, pulksteņu, juvelierizstrādājumu remonts, gravēšana Rīgā

Kurzemes prospekts 1a, TC "Damme", Rīga LV-1067
Pakalpojumi:: ✓ Gravēšana ✓ Pulksteņu sīkremonts ✓ Pilna servisa remonts Citi piedāvājumi:: Uzņēmums galvenokārt specializējas pulksteņu remonta un gravēšanas pakalpojumos, tomēr daudzpusīgie speciālisti piedāvā arī zīmogu izgatavošanu, juvelierizstrādājumu remontu, automašīnu pults bateriju maiņu, kā arī ielas plākšņu izgatavošanu.

New You by OSP Baltic, SIA

Ventspils 43, Rīga LV-1002
Piedāvājam:: ✓ Papīra krūzes ar pilnkrāsu apdruku ✓ Personalizēti apģērbi darbam un atpūtai ✓ biznesa suvenīri un dāvanas ✓ Iespieddarbi ✓ Apbalvojumi ✓ Sporta apģērbi ✓ Vides reklāmas ✓ Flash tetovējumi Tehnoloģijas:: ✓ Termodruka ✓ Izšūšana ✓ Digitālā druka ✓ Ofseta druka ✓ Sietspiede ✓ Ploterdarbi ✓ Sublimācija ✓ Lāzergravēšana

I. Circenes Reklāmas dizains

Bērzpils 4, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Atslēgu piekariņu izgatavošana, uzlīmes uz auto, auto aplīmēšana, vizītkartes, zīmogu izgatavošana, uzlīmes, etiķetes, kalendāri, plakāti, reklāmas plakāti, lielformāta druka, foto druka, reklāmas izkārtnes, afišas, baneri, pildspalvas, tkreklu, krūzīšu apdruka, termokrūžu apdruka, nozīmītes, blašķes, atslēgu piekariņi, magnēti,

IGK Credit Management, SIA

Lokomotīves 34, Rīga LV-1057
Apraksts:

"IGK Credit Management" piedāvā pilnu kredītriska pārvaldības pakalpojumu portfeli.

ZL.LV iesaka

Limbažu novada pašvaldība, Sociālais dienests

Klostera 2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Limbažu novada Sociālais dienests ir Limbažu novada pašvaldības domes izveidota Pašvaldības iestāde ar juridiskas personas statusu, savu nosaukumu un zīmogu.

Dienesta darbības mērķis ir veicināt un palīdzēt personām, ģimenēm, personu grupām un sabiedrībai kopumā atjaunot savu spēju patstāvīgi sociāli funkcionēt, kā arī radīt šai funkcionēšanai labvēlīgus apstākļus.

Maijas Tulkojumi, IK Maija J, Tulkošanas birojs Daugavpilī

Rīgas 24, Daugavpils, LV-5401
Tulkošana, tulkojumi, rakstiskie, notariāli apstiprināti tulkojumi, steidzami tulkojumi. Tulkošanas birojs Daugavpilī, perevodi v daugavpils. Angļu, vācu, latviešu, krievu, zviedru, dāņu, portugāļu, visas valodas. Dokumentu, līgumu, diplomdarbu, kursa darbu, anotācijas, pirkšanas - pārdošanas līgumu iztulkošana, tulkošana, dokumenti

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts:

"Copy Pro" ir pilna servisa kopētava ar divām filiālēm Rīgā - Raiņa bulvārī 17 un Dēļu ielā 4 (Mūkusalas Biznesa centra teritorija), kas jau vairākus gadus saviem klientiem piedāva plašu pakalpojumu klāstu, lai spētu apmierināt ikviena klienta vēlmes dokumentu pavairošanas un pēcapstrādes jomā.

Copy Pro, UAB

Gedimino pr. 33, Vilnius
Apraksts: Copy Pro ir pilna servisa kopētava, kas jau vairākus gadus Rīgā un Viļņā nodrošina plašus dokumentu apstrādes pakalpojumus, nemitīgi pilnveidojot savu servisu atbilstoši tehnoloģiju attīstībai un klientu prasībām. Copy Pro pilna servisa kopētavā klientus operatīvi apkalpo atsaucīgi un rūpīgi darbinieki, kas strādā trijās maiņās dienā, nodrošinot pakalpojumu pieejamību 24 stundas diennaktī.

Copy Pro Estonia, OÜ

Harjumaa, Teatri väljak 1-EE-10143, Tallin
Apraksts: Copy Pro ir pilna servisa kopētava, kas jau vairākus gadus Rīgā un Viļņā nodrošina plašus dokumentu apstrādes pakalpojumus, nemitīgi pilnveidojot savu servisu atbilstoši tehnoloģiju attīstībai un klientu prasībām. Copy Pro pilna servisa kopētavā klientus operatīvi apkalpo atsaucīgi un rūpīgi darbinieki, kas strādā trijās maiņās dienā, nodrošinot pakalpojumu pieejamību 24 stundas diennaktī. 2017.gada septembrī Copy Pro savu darbību ir uzsācis arī Igaunijas galvaspilsētā Tallinā.

LEXEM, SIA

Rīgas 47, Jelgava, LV-3004
Likmes ir augstas – mēs varam Jums palīdzēt:: ✓ Uzņēmuma kompleksā juridiskā apkalpošana ✓ Uzņēmuma pārstāvēšana valsts un pašvaldības iestādēs ✓ Uzņēmumu juridiskā auzsardzība ✓ Parādu piedziņa ✓ Laulību šķiršanas lietas ✓ Uzturlīdzekļu piedziņas lietas ✓ Laulāto kopmantas sadales lietas ✓ Administratīvo lietu izskatīšana ✓ Jaunu uzņēmumu reģistrācija ✓ Uzņēmumu likvidācija un reorganizācija ✓ Juridisko un fizisko personu maksātnespēja ✓ Korporatīvo strīdu risināšana ✓ Apdrošināšanas strīdu risināšana ✓ Sarežģītu līgumu un dokumentu izstrāde ✓ Pārstāvēšana tiesās un šķīrējtiesās ✓ Prasības pieteikumu, pretenzijas sagatavošana ✓ Darba strīdu risināšana ✓ Mantojuma lietu kārtošana ✓ Valsts iepirkumi ✓ Preču zīmes reģistrācija

Tavadruka.lv, SIA

Nometņu 6, Jūrmala LV-2016
Apraksts:

"TAVA DRUKA" ir apdrukas interneta veikals, kur var iegādāties gatavus oriģināldizaina produktus, kā arī izveidot savu dizainu un veikt apdruku uz dažādiem produktiem. Pie mums var pasūtīt arī apdruku vairumā - iespējams visplašākais piedāvājums ar apdrukas produktiem!

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Jēkabpils LT, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 2b, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Vizuālā, (vides) reklāma. Dizains: izkārtnes, stendi, transparenti, ceļa norādes, afišas. Lielformāta digitālā druka, (platums 1,52m). Plotergriešana, lielplēves, zīmogu izgatavošana. Būvmateriālu, (siltumizolācijas, krāsas, skrūves, naglas) tirdzniecība. Elektromateriāli, montāža, radiodetaļas, kabeļi, termoregulatori,

Zelta Rudens Printing, SIA, poligrāfijas pakalpojumi

Kandavas 39, Rīga LV-1083
Apraksts:

Tipogrāfija “Zelta Rudens Printing” dibināta 1994. gada 9. augustā kā plaša profila poligrāfijas uzņēmums. Mēs piedāvājam ofseta un digitālās drukas pakalpojumus, kā arī visa veida pēcapstrādi. Mūsu tipogrāfijas kvalificētie un pieredzējušie darbinieki parūpēsies, lai Jūs ar sadarbību un galarezultātu justos apmierināti.

SIA Zīmogi Tev

Hospitāļu iela 39 – 63, Rīga, LV-1013
Informācija no uzņēmumu reģistra