Ziedu tirdzniecība

Drukāt
Banner 1050x80
1

Milli Pro, Ziedu bāze

Biķernieku 1, Rīga LV-1039
Ziedu tirdzniecība , salons, pārdošana, apsveikuma, saiņošana, vairumtirdzniecība., Alkohols, alkoholiskie dzērieni, stiprie alkoholiskie dzērieni, kokteiļi, dzērienu tirdzniecība , alkohola
  • 1 Ziedu tirdzniecība, floristika
2

Mārupes zieds, SIA, Ziedu veikals

Biķernieku 43a, Rīga LV-1039
Apraksts:

Ātra ziedu piegāde Rīgā un Rīgas rajonā no "Mārupes zieds" veikaliem. Klientiem piedāvājam augstākās kvalitātes ziedus par vislabāko cenu!

3

PUĶU BODE, Ziedu, dārza preču salons, SIA Anemone S

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras 5, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Piedāvajam:: ✓ Ziedi ✓ Telpaugi ✓ Dāvanas ✓ Suvenīri ✓ Dārza preces ✓ Sēklas ✓ Floristikas pakalpojumi ✓ Pušķu izgatavošana ✓ Ziedu piegāde Dobelē un Dobeles novadā Par mums: Veikals PUĶU BODE atrodas Dobelē. Esam lielākais ziedu, telpaugu un dāvanu, kā arī dārza preču un sēklu veikals Dobelē. Tirgū esam jau kopš 2000. gada. Veicam pušķu izgatavošanu dažādiem dzīves gadījumiem un nodrošinām to piegādi Dobelē un Dobeles novadā.
4

Floristic studio, SIA

Avotu 52, Rīga, LV-1009
Ziedu salons, ziedu tirdzniecība , pušķi, Ziedu kompozīcijas, Sēru noformējums, Bēru kompozīcijas, Kāzu, dekorēšana, biroju telpu noformēšana, interjera priekšmeti un lietas, apsveikuma ziedu kompozīcijas,
  • 4 Ziedu tirdzniecība, floristika
5

Amarillis, veikals

Rīgas 29, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Amarillis, ziedu veikals, ziedi, grieztie ziedi, ziedu pušķi, ziedu kompozīcijas, floristika, dāvanu, Ziedu kurjers. Ziedu piegāde.
  • 5 Ziedu tirdzniecība, floristika
6

Flora plus Ziepniekkalns, ziedu bāze

Valdeķu 39, Rīga LV-1058
Ziedu veikals Rīgā Ziepniekkalnā piedāvā:: ✓ Grieztie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: rozes, krūmrozes, lillijas, neļķes, gerberas, amariļļi, tulpes, frēzijas, hiacintes, kallas, krizantēmas, lizantes. ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, amarillis podos, acālijas, hiacintes podos, puansetijas - Ziemassvētku puķe, orhidejas, kaktusi, tūjas, istabas augi, telpaugi, palmas, citrusaugi podiņos, ziedu kompozīcijas. ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: bērnu mīkstās rotaļlietas, apsveikuma kartītes, vāzes, sveces, krājkasītes, naudas konverti, mākslīgie ziedi, dekori, dāvanu saiņošana, lentes.
7

Flora plus Imanta, ziedu bāze

Kleistu 18c, Rīga LV-1067
Ziedu veikals Rīgā Imantā piedāvā:: ✓ Griestie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: Rozes, Krūmrozes, Lillijas, Neļķes, Gerberas, Amariļļi, Tulpes, Frēzijas, Hiacintes, Kallas, Krizantēmas, Lizantes ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, Amarillis podos, Acālijas, Hiacintes podos, Puansetijas - Ziemassvētku puķe, Orhidejas, Kaktusi, Tūjas,  Istabas augi, Telpaugi, Palmas, Citrusaugi podiņos, Ziedu kompozīcijas ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: Bērnu mīkstās rotaļlietas, Apsveikuma kartiņas, Vāzes, Sveces, Krājkasītes, Naudas konverti, Mākslīgie ziedi, Dekori, Dāvanu saiņošana, Lentes.

Hortenzija, ziedu salons Līgatnē

Augšlīgatne, Nītaures 5, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Apraksts:

Ziedu salonā "Hortenzija" ir pieejams visdažādāko ziedu sortiments, gaumīgi un skaisti ziedu pušķi. Ziedoši telpaugi. Mūsu darbu raksturo kvalitāte un atbildība, pozitīva attieksme pret katru klientu. Pie mums var pasūtīt ziedus ar piegādi, kā arī pieejami hēlija baloni.

Ziedu klēpis, SIA, Ziedu salons, Veikals - floristika

Valmieras 27, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Ziedu veikals "Ziedu klēpis" piedāvā:: ✓ Ziedu pušķi ✓ Ziedu piegāde ✓ Sēru floristika ✓ Kāzu floristika ✓ Kāzu svinību noformēšana ✓ Inventāra noma ✓ Citi pakalpojumi Ziedu pasūtījumi un piegāde::

Izvēlieties skaistāko ziedu pušķi – mēs to izveidosim un piegādāsim ar patiesu smaidu! Pasūtījumu var veikt:

✓ Zvanot: +371 26604459 ✓ Veicot pasūtījumu pa e-pastu: ziedu.klepis@gmail.com ✓ Uz vietas ziedu salonā "Ziedu klēpis", Valmieras ielā 27, Cēsis

Pasūtījumus pieņem darbdienās un sestdienās pulksten 8.00–17.00, svētdienās 9.00–13.00.

Tulpe VN, SIA

Driksas 15, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Ziedu tirdzniecība, floristika un piegāde Jelgavā. Piegādājam ziedus adresātam. Līgavu, kāzu pušķi, kāzu auto noformēšana, auto pušķošana ar ziediem, vainagu izgatavošana, sēru vainagi, floristikas materiāli un pakalpojumi, ziedu rotas, piespraudes, dekori. Telpu, skatlogu, svinību, prezentāciju noformēšana. Dāvanu grozi, dāvanas, grieztie ziedi, apsveikuma ziedi. Rozes, neļķes, orhidejas, gerberas, tulpes, krizantēmas, lilijas, narcises.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Magic Flowers, SIA, Ziedu bāze

Ziedu vairumtirdzniecība🌹🌻🌷🌼🌺
Stopiņu 32a, Rīga, LV-1035
Ziedu bāze:

"Magic flowers" ir ziedu vairumtirdzniecības bāze Purvciemā ar 13 gadu pieredzi floristikas un ziedu nozarē. Pie mums atradīsiet plašu ziedu izvēli, ērtu piebraukšanu un draudzīgas cenas. Piedāvājam gan ziedus nelielos daudzumos ikdienišķām vajadzībām, gan ziedu vairumtirdzniecību, ziedu kompozīcijas un floristikas pakalpojumus speciāliem pasākumiem - kāzām, jubilejām, bērēm un citiem pasākumiem. Brauc no rīta pēc skaistākajiem ziediem jebkurai dzīves situācijai!

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pašā Rīgas centrā, Elizabetes ielā 25, atrodas kāds ļoti īpašs ziedu salons – "Elizete". Šeit kopā ar salona saimnieci klientus priecē omulīgi kaķi un papildus košu ziedu iegādei ir iespēja ļauties dažādām radošām nodarbēm. Ļaujiet ziediem runāt savā vietā! Aizsūtiet ziedus ar mūsu kurjeru pa visu Latviju un pasauli saviem mīļajiem, draugiem vai darba kolēģiem, un tie vienmēr būs īstajā vietā un īstajā laikā. Tie esam mēs: Sanita, Roze, Lillija un Morics. Mūs četrus var satikt "Elizetē", atnākot pēc ziediem vai vienkārši ienākot sasveicināties. "Elizete" vienmēr ir bijusi mājvieta ne tikai ziediem un augiem, bet arī šiem kaķiem, kad viņi ieradās šeit kā kaķēni. "Elizete" jau ir 22 gadus veca. Šajā laikā "Elizete" ir piedzīvojusi vairākas pārvērtības. Devusies arī ārpus Latvijas robežām. Veidojam visa veida floristikas izstrādājumus dažādos notikumos: apsveikuma pušķi, kāzu dekorēšana, līgavas pušķi, sēru floristika, bēru vainagi.

Puķu Pastnieks, SIA

Rīga
Apraksts:

Ziedi ar piegādi Rīgā, Latvijā un pasaulē! "Puķu pastnieks" piedāvā piegādāt ziedu kompozīcijas biroja telpām, pušķus darbinieku jubilejās, ziedu sveicienus draugiem un sadarbības partneriem!

Rota, veikals

Tirgotāju 16b, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Svinību izrotāšanu ✓ Bēru vainagus ✓ Sezonālie ziedi ✓ Telpaugi ✓ Dāvanas ✓ Dāvanu iesaiņojumi ✓ Pulksteņi ✓ Interjera dekori ✓ Saldumi ✓ Kosmētika ✓ Tēja un kafija Par veikalu::

Veikala "Rota" gaišajās un mājīgajās telpās smaidīgās un zinošās pārdevējas palīdzēs orientēties plašajā preču piedāvājumā. Mūsu sortimentā ir dažādi sezonālie ziedi, grieztie ziedi, ziedu pušķi, telpaugi, māla izstrādājumi, rotas lietas, tējas, kafijas un saldumi, stikla un māla izstrādājumi, kosmētika, somiņas, iesaiņojumu un vēl daudz daudz kas cits. Un gandrīz  viss ir no pašmāju ražotājiem.

Īriss-Talsi, SIA, Ziedu veikals Talsos

Jaunā 19, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Ziedu tirdzniecība un floristikas pakalpojumi Talsos:: ✓ Kāzu floristika ✓ Ziedu dekorācijas ✓ Telpaugi, grieztie ziedi ✓ Ziedu kompozīcijas ✓ Dāvanu saiņošana ✓ Stikla vāzes ✓ Dekoratīvās sveces ✓ Ziedu piegāde ✓ Sēru floristika

Kreimenīte, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Darba 44, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Par veikalu:

Ziedu veikals Talsos SIA "Kreimenīte" piedāvā ziedus, ziedu pušķus, ziedu kompozīcijas, ziedu rotājumus. Pieņemam pasūtījumus un veicam piegādi uz jūsu norādīto adresi.

Saulespuķe, ziedu studija

O.Kalpaka 27a, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Ziedu studija Saulespuķe piedāvā ziedus dažādiem dzīves gadījumiem, kā arī kompozīcijas un dāvanu noformēšanu. Pušķu un ziedu piegāde. Laipni lūgti!

Saflora, IK

Jāņa 9, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ Ziedu piegāde ✓ Floristika ✓ Telpu dekorēšana ✓ Ziedu pušķi ✓ Sēru vainagi Par mums::

Ziedi, pušķi, līgavu pušķi, sēru vainagi, telpaugi, floristika, kāzu mašīnu dekori, viesu namu dekorēšana kāzām, ziedu piegāde Tukuma robežās.

Saulespuķe, ziedu veikals-bāze

Kalna prospekts 1a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Par ziedu veikalu Saulespuķe:

Griezto ziedu, telpaugu un floristikas materiālu mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība.

Ziedu dāvināšanas tradīcija pie mums ir sena un noturīga, ko apliecina plašais piedāvājums. Grieztie ziedi, to kompozīcijas, ziedu kastītes un telpaugi ir pieejami ziedu tirdzniecības vietās. Pieejama arī sēru florostika. Pieredzējuši floristi izgatavos ziedu kārtojumus jebkurai gaumei, kā arī veiks svinību telpu un skatlogu dekorēšanu, izgatavos kāzu pušķus un piespraudes, piegādās ziedus un kompozīcijas adresātam. Atsevišķi uzņēmumi organizē arī floristikas meistarklases, sniedzot iespēju katram iedziļināties burvīgajā ziedu kompozīciju veidošanas pasaulē.