Ziedu tirdzniecība

Drukāt
Banner 1050x80

Alise, ziedu veikals

Brīvības 30, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Ziedu piegāde, Kāzu pušķi, Grieztie ziedi, Mākslīgie ziedi, Florists, Istabas augi, Auto dekorēšana,, Telpu dekorēšana, Bēru vainagi, Ziedu veikals Saldū, Ziedi Saldū, Ziedi, Ziedu pušķi, Puķes, Ziedu piegāde

Ance, SIA BELS ziedu un dāvanu veikals un piegāde

Rīgas 77a, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Ziedi Līvānos visiem dzīves pasākumiem. Ziedu tirdzniecība, floristika, ziedu pušķi un kompozīcijas. Pušķi no ziediem, augļiem, dārzeņiem, kā arī citām ēdamām lietām pēc pasūtījuma. Balonu uzpilde ar hēliju. Dāvana tiks piegādāta pēc jūsu norādītās adreses! Dekoratīvie rotājumi, mīkstas rotaļlietas, mājas tekstils - kāzām, banketiem, jubilejām, Ziemassvētkiem un Valentīndienai.

Dālija, ziedu veikals

Tirdzniecības šķērsiela 2, Dagda, Krāslavas nov. LV-5674
Apraksts: Ziedu veikals Dagdā piedāvā ziedu tirdzniecību un floristiku. Pieejami visdažādākie ziedi, vainagi, ziedu kompozīcijas. Tiek piedāvāti apbedīšanas pakalpojumi un piederumi.
ZL.LV iesaka

Saldus zieds, SIA

Lielā 25, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu:

SIA "Saldus zieds" piedāvā ziedus, ziedu pušķus, kompozīcijas un sēru vainagus, kā arī puķu stādus, dārzeņus, telpaugus un vietējos grieztos ziedus. 

PuķuPasaka, SIA

Viestura 24, Jūrmala, LV-2010
Puķu Pasaka preces: ✓ Ziedi ✓ Ziedu pušķi ✓ Stādi ✓ Dārza preces ✓ Dāvanas Puķu Pasaka pakalpojumi: ✓ Florista pakalpojumi ✓ Ziedu piegāde Par uzņēmumu:

Puķu Pasaka nodarbojas ar floristiku un ziedu tirdzniecību Jūrmalā. Mūsu produktos iekļauti griezti ziedi, stādi, dārza preces un dāvanas. Pie mums atradīsiet plašu, skaistu ziedu klāstu par draudzīgām cenām.

Meiers, SIA

Kosmonautu 8, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Ziedu tirdzniecība, floristika

Krasts A, SIA, ziedu un dāvanu veikals Saulkrastos

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Ziedu tirdzniecība , floristika, ziedu veikals, ziedu salons, ziedu salons Saulkrastos, ziedi, puķes,, grieztie ziedi, ziedu pušķi, puķu pušķi, ziedu kompozīcijas, galda kompozīcijas.

Pūces zieds, ziedu veikals

Klientiem piedāvājam ziedu piegādi mājās vai birojā. Ziedu piegāde Gulbenē ir bez maksas.
Brīvības 56, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Pūces Zieds, ziedu veikals Gulbenē piedāvā:: ✓ ziedu pušķus svētkiem, ✓ dāvanu saiņošanu, ✓ hēlija balonus.  Par veikalu:

Pūces Zieds, ziedu veikals Gulbenē - svaigi grieztie ziedi, skaisti pušķi, uzticams serviss! Klientiem piedāvājam ziedu piegādi mājās vai birojā. Ziedu piegāde Gulbenē ir bez maksas.

Krāčukakts, Ziedu salons

Rīgas 38, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Pakalpojumi: ✓ Ziedi; ✓ Ziedu kompozīcijas; ✓ Ziedu piegāde; ✓ Dāvanas; ✓ Dāvanu iesaiņošana; ✓ Auto dekorēšana Dāvanas: Pie mums iespējams iegādāties visdažādākos suvenīrus, piemēram, koka izstrādājumus, krūzītes, sapņu ķērājus, pat smaržas. Piedāvājam arī gardas tējas, kafiju, sīrupus, saldumus un dzērienus.

Milli Pro, veikals

Brīvības 188 k.2, Rīga LV-1012
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Milli Pro, Ziedu bāze

G.Astras 2 k.1, Rīga LV-1084
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes,, Ziedu tirdzniecība , salons, pārdošana, apsveikuma, saiņošana, vairumtirdzniecība. 8. marts.

Milli Pro, ziedu bāze

Raiņa 39, Jūrmala LV-2011
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Milli Pro, Ziedu bāze

Slokas 44a, Jūrmala LV-2015
Ziedu tirdzniecība , salons, pārdošana, apsveikuma, saiņošana, vairumtirdzniecība., Alkohols, alkoholiskie dzērieni, stiprie alkoholiskie dzērieni, kokteiļi, dzērienu tirdzniecība , alkohola
ZL.LV iesaka

Ingra, SIA, Ziedu salons

Rīgas 22, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Ziedi un Ziedu piegāde Valkā, suvenīri, kāzu auto dekorēšana, sēru floristika.

Laidas, SIA, Ziedu salons

A.Deglava 69b, Rīga, LV-1082
Ziedu veikals. Florista pakalpojumi, konsultācijas, floristika. Ziedi uz, pēc, pasūtījuma., Ziedu salons Pļavniekos.
ZL.LV iesaka

Ziedu salons Fantāzija, SIA, Salons

Bērzu 4, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts:

Ziedu salons, ziedu tirdzniecība. Piegādāsim ziedus un apsveikumus Jūsu norādītajā adresē! Idejas dāvanām, dāvanas un to iesaiņošana. Florista pakalpojumi.

Ziedu dāvināšanas tradīcija pie mums ir sena un noturīga, ko apliecina plašais piedāvājums. Grieztie ziedi, to kompozīcijas, ziedu kastītes un telpaugi ir pieejami ziedu tirdzniecības vietās. Pieejama arī sēru florostika. Pieredzējuši floristi izgatavos ziedu kārtojumus jebkurai gaumei, kā arī veiks svinību telpu un skatlogu dekorēšanu, izgatavos kāzu pušķus un piespraudes, piegādās ziedus un kompozīcijas adresātam. Atsevišķi uzņēmumi organizē arī floristikas meistarklases, sniedzot iespēju katram iedziļināties burvīgajā ziedu kompozīciju veidošanas pasaulē.