Zobu balināšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dental Medical Dubulti

Slokas 26 - 1, Jūrmala, LV-2015
Zobu ārstēšana bērniem līdz 18 gadiem bez maksas. Breketes. Ortodonts. Zobu higiēnists Jūrmalā., Implants, ortodonts, tiltveida protēzes, zobu balināšana , protezēšana, protēzes, restaurācija, ķirurgs

Dentium, SIA

Kaņiera 10A - 2.st., Rīga, LV-1063
balināšana , Zobu protezēšana, Zobu protēzes, Zobu restaurācija, Zobu ķirurģija, Zobārsti, Zobārstniecība, , Kanālu tīrīšana, Zobu balināšana , Zobu plombas, Zobu estētika, Plombēšana, Zobu implanti, Implantācija

Estētiks, SIA

Kleistu 18A - 1, Rīga, LV-1067
Apraksts:

Mūsu klīnika "Estētiks" sniedz plaša spektra stomatoloģiskos pakalpojumus, izmantojot jaunākās zobu ārstēšanas un protezēšanas tehnoloģijas. Mūsu principi – darba kvalitāte un pacientu komforts. Mēs izveidosim individuālu ārstēšanas plānu tieši jums, ievērojot visas pacientu iespējas un vēlmes. Pie mums strādā draudzīgs kvalificētu speciālistu kolektīvs, kas zina un mīl savu darbu. Mūsu galvenie pakalpojumi: zobu ārstniecība; zobu protezēšana; estētiskā stomatoloģija; zobu higiēna; zobu balināšana; bērnu stomatoloģija; zobu ķirurģija; zobu implanti.

ZL.LV iesaka

True Smile, SIA

Ziedu 5 - 1, 2.st., Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Jauna, mūsdienīga zobārstniecības klīnika. Klīnika ir aprīkota ar modernākajām zobārstniecības iekārtām, rentgeniem, materiāliem. Klīnikā strādājošie speciālisti konsultēs Jūs un nepieciešamības gadījumā sniegs pakalpojumus mutes dobuma higiēnā un profilaksē, ārstēšanā, estētiskajā restaurācijā, endodontijā, protezēšanā un implantoloģijā. Veselības un panākumu simbols ir mirdzošs un vesels smaids!

Dental Klīnika, SIA Denta-Z

Pieņem tikai pēc pieraksta!
Bruņinieku 28-27, 2.st., Rīga LV-1011
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "Denta-Z", piedāvā zobārstniecības pakalpojumus Rīgas centrā. Piedāvājam zobu protezēšanu, ārstēšanu, restaurēšanu, balināšanu.

ZL.LV iesaka

Dent DI, SIA

Zirņu 8 - 60, Rīga, LV-1013
Apraksts:

Uzņēmums "Dent Di" dibināts 2003. gadā un sekmīgi darbojas Latvijas tirgū, pakāpeniski paplašinoties un pilnveidojoties. Klīniku dibinot, tika izvirzīts uzdevums darbu organizēt tā, lai pacients varētu vienuviet risināt dažādas sarežģītības problēmas - no vienas virsmas plombēšanas līdz pat implanta ieskrūvēšanai un pilnīgai sakodiena restaurācijai. Komanda ar šo uzdevumu ir tikusi galā un klīnikā "Dent Di" nodrošina visplašāko mūsdienu stomatoloģijas pakalpojumu klāstu.

DE-Denta, SIA, zobārstniecība

Garā 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Zobu labošana. Ķirurģija. Protezēšana. Zobu higiēna. Zobu balināšana. Zobu rotas.

Dental Estētika, SIA

Antonijas 8 - 1, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Zobu restaurācija ✓ Endodontija ✓ Ķirurgija ✓ Protezēšana ✓ Implantaloģija ✓ Bērnu stomatoloģija ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu balināšana Apraksts:

Klīnika pašā Rīgas centrā. Klīnikā "Dental Estetika" Jūs varat saņemt visa veida zobu aprūpi, sākot no profesionālās higiēnas līdz implantiem, un sakodiena korekcijas bērniem un pieaugušajiem. Jebkuru procedūru nodrošinās un veiks zobārsts, kurš ir profesionālis savā jomā, un kuram ir daudzu gadu darba pieredze savā specialitātē. Mūsu klīnikā "Dental Estetika" ir viss nepieciešamais aprīkojums no pasaules labākajiem ražotājiem. 4 kabineti ir aprīkoti atbilstoši specializācijai - terapijai, ortodontijai, ķirurģijai, higiēnista kabinetam un rentgenam (RTG).

AM Dental Studio, SIA

Atbrīvošanas aleja 71-4a, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Terapija ✓ Protezēšana ✓ Ķirurģija ✓ Zobu kapes Dr. Antona Maksimova zobārstniecība:

Rūpes par savu veselību ir ārkārtīgi svarīgas katram no mums, tāpēc skaisti un kopti zobi ir ne tikai žilbinošs smaids, bet arī visa organisma veselības garants.

Klīnika AM Dental Studio, kas atrodas pašā Latgales sirdī, sniedz kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus pieaugušajiem un bērniem. Mūsu speciālistu profesionālās kvalifikācijas sagataves līmenis garantē sniedzamo pakalpojumu drošību un uzticamību.

Jūs neapšaubāmi būsiet gandarīti gan par rezultātu, gan par komfortu mūsu klīnikas apmeklējuma laikā. Zobu ārstēšanas procedūra būs ātra un absolūti nesāpīga! 

Denta-D, SIA. Dr. Dorofejeva zobārstniecības kabinets

Turpinām strādāt klātienē!
Sarkanmuižas dambis 2 - 1, Ventspils, LV-3601
Apraksts: "Denta-D" ir zobārstniecības klīnika Ventspilī. Piedāvājam dažādus zobārstniecības pakalpojumus - mutes higiēna, zobu ārstēšana, protezēšana, implantācija, ķirurģija, stomatoloģija, sakodiena korekcija, zobu breketes, zobu kapes un citi pakalpojumi.

 

ZL.LV iesaka

Vidar, SIA, zobārstniecība, zobu tehniskā laboratorija

Krāslavas 7, Rīga, LV-1003
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika Vidar piedāvā dažādus zobārstniecības un protezēšanas pakalpojumus Rīgā, Latgales priekšpilsētā. Pieejami arī zobu higienista pakalpojumi. Zobu tehniskā laboratorija. Pie mums iespējama kvalitatīva zobu ārstniecība, ķirurģija un protezēšana pie kvalificētiem un pretimnākošiem speciālistiem.

Silver Dental, SIA

Lāčplēša 8-1, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts:

Zobārstniecība Aizkrauklē

ZL.LV iesaka

Sanitas Gruntes - zobu higiēnas prakse

Pils 15A, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Par ārsta praksi:

Sanitas Gruntes - zobu higiēnas prakse sniedz zobu higiēnista pakalpojumus Tukumā. Darba laiks: pēc pieraksta.

ZL.LV iesaka

Vitas Laukmanes zobārstniecības prakse

Pils 15A, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Par zobārsta praksi:

Vitas Laukmanes zobārstniecības prakse sniedz zobārstniecības pakalpojumus Tukumā. Darba laiks: P.-Pt. pēc pieraksta

ZL.LV iesaka

Daces Ločmeles zobārstniecības privātprakse, SIA

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Zobu tehniskā laboratorija Lielvārdē. Zobārsts, zobārsti Lielvārde., ārstēšana, protezēšana, labošana, zobu raušana, plombēšana, balināšana , zobu rentgens, ķirurģija.
ZL.LV iesaka

Medent, SIA, Zobārstniecības kabinets

1905. gada 13 - 2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Dr.Mihails Iļjins - zobu implantācija, visa veida zobu protezēšana, ķirurģija. Dr.Anastasija Iļina - zobu higiēna, estētiskā zobu ārstēšana. Augsti kvalificēti speciālisti. Diagnostiskā aparatūra. Augsta kvalitāte, sapratīgas cenas, kreatīva pieeja un draudzīga atmosfēra!
ZL.LV iesaka

Medent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Kuldīgas 26, Ventspils, LV-3601
, stomatologs, stomatoloģija, digitālais rentgens, zobu rentgens ar datoru, balināšana , endodontija -, , zobu sakņu ārstniecība, zobu kanālu tīrīšana, zobu balināšana , zobu plombas, zobu estētika, plombēšana
ZL.LV iesaka

Ilodent, SIA

Grēcinieku 26 - 1.st., Rīga, LV-1050
Apraksts:

Zobārstniecības pakalpojumi Rīgā. Lai nodrošinātu, ka jūsu zobi vienmēr ir skaisti un veseli, aicinām uz mūsu zobārstniecības privātpraksi ILODENT, kur jūs vienmēr sagaidīs smaidošs un draudzīgs personāls.

Mēs strādājam tikai ar jaunākajām zobārstniecības tehnoloģijām un iekārtām, kas tiek izmantotas pacientu ārstēšanas procesā. Šādā veidā klīnika spēj sniegt augstas kvalitātes pakalpojumus ikvienam apmeklētājam. 

Dental Office, SIA

Dzelzavas 76 k-3, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi: ✓ Zobu higiēna ✓ Terapeitiskā stomatoloģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobu ekstrakcija ✓ Rentgens ✓ Ķirurģija Apraksts:

Zobarstniecība Purvciemā, Rīga -"Dental Office"- Zobu ārstēšana, higiēna un izbalināšana, ķirurģija, protezēšana, rentgens

DentaVita, zobārstniecība visai ģimenei

Zobārsti- profesionāļi kuriem uzticas !
Latgales 283, Rīga, LV-1063
Apraksts:

"DentaVita" - zobārstniecība Ķengaragā. Zobārsts Ķengaragā. Laipni lūdzam "Dentavita", mūsdienīgā un saulainā zobārstniecības klīnikā, kura atrodas netālu no lielākā Rīgā transporta krustceļa Dienvidu tilta, atsevišķi stāvošajā, pilnīgi renovētajā ēkā ar ērtu stāvvietu. Mēs sniedzam visa veida zobārstniecības pakalpojumus: ārstēšanas, protezēšanas, implantācijas, higiēnas un estētiskās stomatoloģijas jomā. Ja jūs vēlaties būt pārliecināti par savu smaidu un savu zobu veselību vai jums ir vajadzīga neatliekamā stomatoloģiskā palīdzība, vai jūs vienkārši meklējat drošu zobārstu savai ģimenei, mēs vienmēr atradīsim labāko risinājumu katra klienta smaidam un laikam.