Zobu balināšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Tari M, SIA

Raiņa 20, Jelgava, LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi: ✓ Protezēšana ✓ Zobu implanti ✓ Breketes ✓ Zobu kariesa ārstēšana ✓ Metālkeramika ✓ Zobu balināšana ✓ Ortodontija ✓ Plombēšana ✓ Zobu ekstrakcija

Diennakts zobārstniecība, SIA Zobu Paradīze

Avotu 43, Rīga, LV-1009
Diennakts zobārstniecība:

Diennakts zobārsts pieaugušajiem no ceturdienas līdz svētdienai. Zobārstniecības klīnika Zobu Paradīze piedāvā dažādus zobārstniecības pakalpojumus. Mūsu klīnikā iespējamas tādas procedūras kā zobu raušana, zobu ķirurģija, zobu ārstēšana, plombes un implantācija, protezēšana, sakodiena labošana un citi zobārstniecības pakalpojumi gan bērniem, gan pieaugušajiem. Zobu rotas. Zobu balināšana. Zobu restaurācija dienas laikā.

Santadent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Mārupes 1A, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Zobārstniecības un zobu higiēnista pakalpojumi bērniem un pieaugušajiem Āgenskalnā. Bērniem līdz 18 gadiem - bezmaksas!

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības privātprakse, SIA

Dzirnavu 104, Rīga, LV-1050
Zobārstniecība Rīgā:

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības praksē var saņemt zobu ārstēšanas, mutes un zobu higiēnas speciālista, ķirurga un protēzista pakalpojumus.Tāpat pieejama implantoloģija un zobu balināšana. Praksē tiek nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem pēc iepriekšēja pieraksta ar mobilo pacēlāju. Ārstniecības iestādes kods: 10001568.

Dentalfix, SIA

Cēsu 19-32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Dentalfix zobārstniecība piedāvā augstas kvalitātes un plaša klāsta zobārstniecības pakalpojumus. Sākot ar ieteikumiem par pareizu zobu kopšanu un mutes higiēnu, beidzot ar dažādas sarežģītības zobu implantācijām, protēzēm. Uzticami un pieredzējuši jomu speciālisti, kas garantē sniegtā pakalpojuma kvalitāti. Klīnikā iespējams veikt ne tikai zobu labošanu, protezēšanu un higiēnu, bet arī 2D un 3D rengtenu (ar nosūtījumiem), veikt zobu balināšanu, pasūtīt izgatavošanai zobu kapes, uzlikt zobam rotiņu u.c. Ir nodrošināta pieeja personām ar funkciju traucējumiem. Valsts apmaksāti zobārstniecības pakalpojumi bērniem līdz 18 gadu vecumam. Zobu higiēnists reizi gadā no 2 gadu vecuma līdz 18 gadiem (7, 11un 12 gadu vecumā 2 reizes gadā).

Par iespējām pieņemt akūtā kārtā lūgums sazināties ar zobārstniecību zvanot!

Anitas Burkevicas zobu higiēnista prakse

Lielā 81, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Par zobu higiēnista praksi:

Anitas Burkevicas zobu higiēnista prakse Grobiņā, Lielā iela 81. Darba laiks pēc pieraksta. Grobiņā ziemas mēnešos pieņem arī sestdienās.

Smaids A, SIA

Raiņa 7, Ventspils LV-3601
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Ārstnieciskā zobārstniecība; ✓ Konsultācijas; ✓ Terapija; ✓ Endodontija; ✓ Protezēšana; ✓ Higiēna; ✓ Ķirurģija; ✓ Citi pakalpojumi. Par klīniku Smaids-A: Smaids liek atplaukt katra cilvēka sejai, padara to dzīvu un satraucošu.

Smaids-A ir Ventspils zobārstniecības klīnika, kas rada iespēju iedzīvotājiem saņemt plaša profila zobārstniecības pakalpojumus. Gaidām jūs ciemos modernizētajās telpās Raiņa ielā 7, Ventspilī, pretī jaunajai Poliklīnikai. Mūsu mērķis ir, sniedzot zobārstniecības pakalpojumus, paaugstināt zobu veselību, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un savlaicīgu profilaktisko ārstēšanu. Klīnikā strādājošie speciālisti konsultēs jūs un nepieciešamības gadījumā sniegs pakalpojumus mutes dobuma higiēnā un profilaksē, ārstēšanā, endodontijā, ķirurģijā, protezēšanā.

Eliāses Ievas zobārstniecības prakse, SIA

Jumaras 195, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Ārstniecības iestādes reģistra kods 2500-00153. Zobārstniecības pakalpojumi: Ārstēšana, protezēšana, ķirurģija, zobu implanti, mutes higiēna, balināšana.

KJV 1, SIA, Zobārstniecība Baldonē

Iecavas 1, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Zobārstniecības pakalpojumi: ✓ Terapeitiskā zobārstniecība ✓ Mutes dobuma ķirurģija ✓ Zobu higiēna ✓ Protezēšana Zobārstniecība:

Mūsu zobārstniecībā strādā iejūtīgi, zinoši speciālisti, kas parūpēsies par jūsu smaidu! Zobu higiēniste Kristīne Ūdre un zobārste Natālija Latiševa sniegs jums profesionālu un vislabāko palīdzību mutes dobuma veselībā!

FamilyDent, SIA

Baltāsbaznīcas 34-1, Rīga LV-1015
Ko Piedāvā Mūsu Zobārstniecības Klīnika?: ✓ I-PRF tehnoloģijas zobārstniecībā ✓ Zobu izmeklēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu terapija ✓ Endodontija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Gudrības zobu raušana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobu implanti

Agitas Kristapsones zobārstniecības prakse

Ezera 5, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Zobu higiēnists pieņem piektdienās katru otro nedēļu.

Dr. B. Lazdānes zobārstniecības privātprakse

Skolas 17A, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Apraksts:

Zobārstniecība Ikšķilē, kurā darbojas augsti kvalificēti zobārsti. Zobu higiēnists. Zobu ķirurģija, protezēšana, implanti.

A. Klīnika, SIA

Kabiles 7, Rīga, LV-1058
Par klīniku:

"A. Klīnika" tika dibināta 2009. gadā. Klīnika atrodas Mārupē - klusā un mierpilnā vietā, radod patiesu māju nevis aukstas klīnikas sajūtu. Mūsu zobārsti regulāri pilnveido savas zināšanas profesijā, apmeklējot konferences, seminārus, kā arī dodoties pieredzes apmaiņas braucienos. Savā klīnikā esam izvirzījuši sev prasību vienmēr būt soli priekšā - gan apkalpošanas kvalitātē, gan jauno tehnoloģiju lietošanā. SIA “A. Klīnika” nodrošina vides pieejamību personām ar funkcionāliem traucējumiem.Mūsu klīnika atrodas Rīgā, Āgenskalna – Mārupes rajonā un nodrošinām profesionālus un augsti kvalificētus ārstniecības pakalpojumus mājīgā atmosfērā un izmantojot jaunāko un modernāko aprīkojumu. Zobārstniecības jomā piedāvājam zobu ārstēšanu, endodontijas un ortodontijas pakalpojumus, zobu protezēšanu un implantāciju, zobu ķirurģiju, kā arī zobu higiēnu un balināšanu ar lāzeru, zobu regulēšanu ar ORDLINE kapēm. 

ZL.LV iesaka

Dr. Martas zobārstniecība, SIA

Iecavas 4, Baldone, Ķekavas nov., LV-2125
Apraksts: Bezmaksas zobārstniecība bērniem līdz 18 gadiem. Pieņemšana pēc iepriekšēja pieraksta. Praksē tiek nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.
ZL.LV iesaka

Medicīnas centrs, ARS

Skolas 5, Rīga, LV-1010
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2 - 1a, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu recepšu un bezrecepšu medikamentu, kompensējamo medikamentu klāstu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju, zāļu tēju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam dažāda veida  ortopēdiskās preces, ortrozes, vēnu zeķes, dažādus spieķus un kruķus, bandāžas, šinas, teipus, kruķu uzgaļus, DrLuigi ortopēdiskos apavus, higiēnas preces. Pie mums var nopirkt dažādus ekspresdiagnostikas testus un vakcīnas. Diagnostikai  nopērkami asisnspiediena aparāti, termometri un inhalatori. Ir neliels bērnu preču sortiments. Iespējama zāļu izgatavošana  un asinsspiediena mērīšana. Piedāvājam dāvanu un klientu kartes. Ir akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Pieņemam speciālos pasūtījumus, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrētiem medikamentiem un ortopēdijas precēm. Zāļu pieteikšana. Mūsu farmaceiti var sazināties arī svešvalodās krieviski un angliski.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Pils oranžā aptieka pagaidām ir slēgta uz pārvietošanu!
Krišjāņa Valdemāra 17A, Rīga, LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga, LV-1063
Apraksts:  "Pils baltā 2 aptieka" piedāvā plašu recepšu un bezrecepšu medikamentu, kompensējamo medikamentu klāstu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju, zāļu tēju un citu aptiekas preču klāstu.  Pie mums var nopirkt dažādus ekspresdiagnostikas testus un vakcīnas. Diagnostikai  nopērkami asisnspiediena aparāti, termometri un inhalatori. Ir bērnu preču sortiments knupīši, māneklīši, bērnu pudelītes, bērnu un pieaugušo higiēnas preces. DrLuigi ortopēdiskie apavi.  Iespējama gatavojamo zāļu pasūtīšana. Piedāvājam dāvanu un klientu kartes. Ir akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Pieņemam speciālos pasūtījumus, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrētiem medikamentiem un ortopēdijas precēm. Zāļu pieteikšana.

 

 

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

  "Pils Baltā Aptieka" piedāvā plašu recepšu un bezrecepšu medikamentu, kompensējamo medikamentu klāstu, uztura bagātinātāju, zāļu tēju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam dažāda veida  ortopēdiskās preces, ortrozes, vēnu zeķes, dažādus spieķus un kruķus, pieaugušo higiēnas preces. Pie mums var nopirkt dažādus ekspresdiagnostikas testus un vakcīnas. Diagnostikai  nopērkami asisnspiediena aparāti, termometri un inhalatori. Iespējama gatavojamo zāļu pasūtīšana.  Piedāvājam dāvanu un klientu kartes. Ir akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Pieņemam speciālos pasūtījumus, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrētiem medikamentiem un ortopēdijas precēm. Zāļu pieteikšana.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77A, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Pils dzeltenā  Aptieka" piedāvā plašu recepšu un bezrecepšu medikamentu, kompensējamo medikamentu klāstu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju, zāļu tēju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam dažāda veida  ortopēdiskās preces, ortrozes, vēnu zeķes, bandāžas, teipus, Dr Luigi ortopēdiskos apavus, higiēnas preces. Pie mums var nopirkt dažādus ekspresdiagnostikas testus un vakcīnas. Diagnostikai  nopērkami asisnspiediena aparāti, termometri un inhalatori. Ir neliels bērnu preču sortiments. Iespējama zāļu izgatavošana  un asinsspiediena mērīšana. Piedāvājam dāvanu un klientu kartes. Ir akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Pieņemam speciālos pasūtījumus, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrētiem medikamentiem un ortopēdijas precēm. Zāļu pieteikšana.