A, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Nekustamo īpašumu aģentūra Latio

Elizabetes 21A, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

I-Work Group, SIA

Tērbatas 32, Rīga, LV-1011
Apraksts:

SIA "I-Work Group" ir viens no lielākajiem personāla atlases, piesaistes un novērtēšanas uzņēmumiem, kas Latvijas tirgū strādā jau 18 gadus. Uzņēmuma galvenais fokuss ir augstas sarežģītības vakanču īstenošana vadošo speciālistu un dažādu vadītāju līmeņu pozīcijām. Nozaru specializācijas aptver plašu nozaru spektru un ģeogrāfiju, nodrošinot personāla piesaisti starptautiskā līmenī. Kandidātu piesaistē un novērtēšanā tiek lietots plašs un kvalitatīvs metožu klāsts, kas nodrošina pilnvērtīgu, profesionālu un ilgtspējīgu rezultātu.

Med Alfa, SIA, Hemodialīzes centrs

Bruņinieku 5 k-17, Rīga, LV-1001
Hemodialīzes centrs:

"Med Alfa" Hemodialīzes centra pamatuzdevums ir nodrošināt mūsdienīgu, kvalitatīvu un Eiropas dialīzes un transplantācijas asociācijas standartiem atbilstošu nieru aizstājterapiju dienas stacionārā.

Hemodialīzes centra personāls spēj radīt mājīgu un labvēlīgu atmosfēru pacientu labsajūtai un kā vienota komanda nodrošināt profesionālu palīdzību katrā ārstēšanas posmā.

Fotostudijas.lv- Fotogrāfs, Fotostudijas un fototehnikas īre

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
Apraksts: Fotosesijas un video filmēšana studijā vai izbraukumā. Studijas īre – divas zāles Studija1 un Studija 2 ar cikloramu. Fotosesijas dāvanu karte – lieliska dāvana ikvienam.

Permanent akadēmija

Strēlnieku 9, Rīga LV-1010
Apraksts:

Permanentā akadēmija ir skola, kas izveidota, lai katrs, kurš vēlas, varētu apgūt permanentā grima meistara profesiju. Mūsu akadēmijas programma ir izstrādāta tā, lai katrs absolvents pēc apmācībām varētu uzsākt savu privātpraksi kā savas nozares speciālists - permanenta meistars. Mēs vēlamies, lai katrs mūsu students sasniedz labākos rezultātus, tādēļ lielu uzmanību pievēršam praksei, lai katra studenta darbi būtu dabīgi, izskatīgi un skaisti. Mūsu akadēmijas pasniedzēji ir starptautiska līmeņa permanentā grima meistari, kas ieguvuši dažādas starptautiskās balvas dažādos kongresos un konkursos. ĀRSTNIECĪBAS IESTĀDES REĢISTRĀCIJAS KODS 005000007

Justīne R, SIA, Freihaut profesionāla kosmētika

Avotu 11A, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums "Justīne R" ir radīts, lai skaistumkopšanas nozari papildinātu ar unikāliem un kvalitatīviem produktiem. Uzņēmuma klāstā ir profesionāla kosmētika, filleri, pīlingi, biorevitalizācijas un mezoterapijas produkti, mezodiegi. Freihaut ir jauns un dinamisks profesionālās kosmētikas zīmols, kas, pateicoties savām darba metodēm un produktu formulām, ir izcils instruments kosmetologiem.

Latvijas Ārstu psihoterapeitu asociācija

Skolas 3, Rīga, LV-1010
Apraksts: LĀPA ir biedrība un Latvijas Ārstu biedrības kolektīvais biedrs, kas apvieno 62 psihoterapeitus un psihosomatiskās medicīnas ārstus un 9 veicinātājbiedrus. Dibināta 1991. gadā. LĀPA misija ir rūpēties par ārstu psihoterapeitu kvalitātes augstāko standartu uzturēšanu. Tā rūpējas par psihoterapeitu izglītību un kvalifikāciju. LĀPA ir valsts uzticēta ārstu sertifikācijas funkcija psihoterapijas specialitātē. LĀPA popularizē zināšanas psihodinamiskajā psihiatrijā, psihosomatiskajā medicīnā un psihoterapijā.

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Brīvības 103, Rīga LV-1001
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Marijas 14, Rīga, LV-1011
Preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

Liri Massage, SIA

Matīsa 33, Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Čakru attīrīšana un harmonizēšana ar kristāliem ✓ Reiki enerģētiski dziedinošais seanss ✓ Reiki distancētais seanss ✓ Mugurkaula enerģētiskā dziedināšanaANTI-Migrēnas masāža

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības privātprakse, SIA

Dzirnavu 104, Rīga, LV-1050
Zobārstniecība Rīgā:

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības praksē var saņemt zobu ārstēšanas, mutes un zobu higiēnas speciālista, ķirurga un protēzista pakalpojumus.Tāpat pieejama implantoloģija un zobu balināšana. Praksē tiek nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem pēc iepriekšēja pieraksta ar mobilo pacēlāju. Ārstniecības iestādes kods: 10001568.

Balta istaba, SIA

Krišjāņa Barona 45/47 - 10, Rīga, LV-1011
Apraksts: SIA “Balta istaba” piedāvā augstas kvalitātes visa veida ēku (ieskaitot 3. grupas ēku) projektēšanas pakalpojumus. Būvprojektu izstrāde, saskaņošana, autoruzraudzība un būvprojektu ekspertīze.

Plūsma, izglītības iestāžu dokumentācija

Slēgts no 13.11.2023.-22.11.2023.
Pulkveža Brieža 15A - 102, Rīga, LV-1010
Par mums:

Preču un pasūtījumu izsniegšana notiek pēc individuāla pieraksta. Izglītības, mācību iestāžu obligātā dokumentācija, nodrošinājums ar dokumentāciju (apliecības, žurnāli, liecības, diplomi, atestāti, kvalifikācijas apliecības, izglītības likumdošanas normatīvie akti). Lietvedības dokumentācija u.c.

Martina serviss, SIA, nekustamo īpašumu, komerctelpu noma Rīgas centrā

Lāčplēša 51-1, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Martina serviss" jau kopš 1998. gada nodarbojas ar namu apsaimniekošanu. Uzņēmums piedāvā arī dzīvokļu un komercplatību nomu.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Krišjāņa Valdemāra 17A, Rīga, LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Grant Thornton Baltic, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Revīzijas (audita) pakalpojumi; ✓ Grāmatvedības pakalpojumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi; ✓ Nodokļu pakalpojumi; ✓ Finanšu un biznesa konsultācijas; ✓ Vērtēšanas pakalpojumi.

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.