A, adresē Dārzciems

Drukāt
Banner 1050x80
1

JK kvalitāte, SIA, Būvniecības uzņēmums Zemgalē

Uzvara, Bauskas 2-3.st., Gailīšu pagasts, Bauskas nov. LV-3931
Būvuzņēmuma pakalpojumi:: ✓ Privātmāju, ēku būvniecība ✓ Demontāžas darbi  ✓ Iekšdarbi, apdares remontdarbi  ✓ Krāsošanas darbi  ✓ Ēku fasādes atjaunošana, apdare, māju siltināšana  ✓ Angāru betonēšanas darbi  ✓ Sporta laukumu atjaunošana ✓ Daudzstāvu māju renovācija, siltināšana  ✓ ECO mājas, fasādes atjaunošana  ✓ Betonēšanas darbi, ēku pamatu betonēšana  ✓ Santehniskie darbi ✓ Flīzēšana ✓ Ūdensapgāde  ✓ Kanalizācijas ierīkošana  ✓ Jumta seguma maa, renovācija  ✓ Elektroinstalācija, elektromontāžas darbi  ✓ Projektēšanas darbi, tāmēšana ✓ Būvdarbi, zemes darbi

 

  • 1 Celtniecības un remonta darbi
2

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Dārza 1 - 18, Taurupe, Taurupes pagasts, Ogres nov., LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina
  • 2 Celtniecības un remonta darbi
3

Māju būvniecība, SIA

Nākotnes 10 - 7, Mālpils, Mālpils pagasts, Siguldas nov., LV-2152
Piedāvājam šādus pakalpojumus:: ✓ projektēšana; ✓ tāmēšana; ✓ būvniecība; ✓ iekšējā un ārējā apdare; ✓ interjera dizains; ✓ teritorijas labiekārtošana; ✓ būvuzraudzība, būvuzraugs; ✓ dizains, dizaina projektēšana izstrāde.
  • 3 Celtniecības un remonta darbi

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60B, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Jumtu segumi ✓ Jumta piederumi ✓ Žogi ✓ Fasādes materiāli ✓ Citas būvniecības preces Pakalpojumi: ✓ Jauna būvniecība un renovācijas darbi ✓ Jaunu angāru projektēšana un būvniecība ✓ Produktu parametru pārbaudes

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Rīgas Mērnieks, SIA

Vietalvas 1, Rīga, LV-1009
Vajadzīgs mērnieks: Vajadzīgs sertificēts mērnieks Rīgā vai citur Latvijā? Palīdzēsim. Mūsu uzņēmuma mērnieki sniedz topogrāfiskās mērniecības pakalpojumus ēku un zemju īpašniekiem un arhitektiem visā Latvijā. Zvaniet!

Sporta halle, SIA

Vietalvas 1, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Sporta halle" izveidotājs un dibinātājs ir ilggadējais Latvijas basketbola valstsvienības dalībnieks un kapteinis – Edgars Šneps. Kopš izveidošanas 1997. gadā viņš kopā ar partneriem pārveidojis uzņēmumu no vienkārša tirdzniecības uzņēmuma par uzņēmumu, kas būvē, renovē un aprīko sporta objektus. Pēdējos gados stabili aug uzņēmuma eksporta sadaļa, piedaloties arvien jaunu sporta objektu būvniecībā ārpus Latvijas. Kopš 2005. gada esam vadījuši vai piedalījušies vairāk nekā 500 sporta objektu būvniecībā, renovācijā un aprīkošanā pārsvarā Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. Tomēr mūsu portfolio atradīsiet arī objektus, kas realizēti Ukrainā, Kazahstānā, Krievijā un citur. Veicam sporta spēļu zāļu un stadionu pilnu aprīkošanu ar segumiem, tribīnēm, tablo un inventāru. Kopš 2020. gada spējam nodrošināt arī ekonomisku augstākās kvalitātes apgaismojuma uzstādīšanu vai nomaiņu par saviem līdzekļiem. Ja nepieciešams, veicam telpu remontu.

Sun Control, SIA, žalūzijas, aizkari, markīzes

Augusta Deglava 66, Rīga LV-1035
Apraksts:

SIA „SUN CONTROL” – ir uzņēmums, kura darbinieki ir ar 15 gadu pieredzi žalūziju tirgū. Regulāri papildinām savus audumu katalogus ar jaunākajiem un modernākajiem audumiem, kur katrs individuāli var atrast savai gaumei piemērotāko žalūziju materiālu. Sadarbojamies ar dizaineriem, būvniekiem un arhitektiem. Esam Lietuvas uzņēmuma UAB „DEXTERA” sadarbības partneris Latvijā, kas ir vadošais Baltijas uzņēmums visu veidu žalūziju, markīžu un aizsargžalūziju izgatavošanā. Zvaniet mums pa tel. 20026316, vai sūtiet e-pastu: info@suncontrol.lv – konsultēsim, ieteiksim un piemeklēsim labāko risinājumu. Pirms brauciet pie mums - lūdzu uzzvaniet, lai noteikti esam uz vietas!

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga, LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

SOLLO LV, SIA, finanšu pakalpojumi

Dārzciema 60, Rīga, LV-1073
Uzņēmums piedāvā: ✓ Lētākā komisijas maksa Latvijā par viena rēķina apmaksu ✓ Klientiem iespēja norēķināties gan ar bankas maksājumu kartēm, gan skaidrā naudā ✓ Par rēķiniem klienti var ērti samaksāt ikdienas iepirkšanās laikā, tiem nav jādodas uz maksājumu pieņemšanas vietu ✓ Plašs veikalu tīkls visā Latvijā (vairāk nekā 700 tirdzniecības vietas) un ērts veikalu darba laiks ir priekšrocība klientiem, nemainot savus ikdienas paradumus, tostarp veicot pirkumus arī brīvdienās ✓ Nauda un informācija par pieņemtajiem maksājumiem tiks nosūtīta jūsu uzņēmumam jau nākamajā darba dienā pēc informācijas saņemšanas ✓ Veikalu tīkls informēs lielu daļu jūsu esošos un potenciālos klientus par iespēju norēķināties par jūsu pakalpojumiem veikalu tīklā ✓ Operatīva jautājumu risināšana, kas saistīta ar maksājumiem caur veikalu tīkliem

Magic Flowers, SIA, Ziedu bāze

Ziedu vairumtirdzniecība🌹🌻🌷🌼🌺
Stopiņu 32A, Rīga, LV-1035
Ziedu bāze:

"Magic flowers" ir ziedu vairumtirdzniecības bāze Purvciemā ar 13 gadu pieredzi floristikas un ziedu nozarē. Pie mums atradīsiet plašu ziedu izvēli, ērtu piebraukšanu un draudzīgas cenas. Piedāvājam gan ziedus nelielos daudzumos ikdienišķām vajadzībām, gan ziedu vairumtirdzniecību, ziedu kompozīcijas un floristikas pakalpojumus speciāliem pasākumiem - kāzām, jubilejām, bērēm un citiem pasākumiem. Brauc no rīta pēc skaistākajiem ziediem jebkurai dzīves situācijai!

Rovico Buroo OU filiāle Rovico Latvia

Precīzi alkometri. EATA apstiprināti.
Dārzciema 60-205, Rīga, LV-1073
Apraksts:

"Rovico Latvia" piedāvā sertificētus, uzticamus un precīzus alkometrus, kā arī to pilnu servisu. EATA apstiprināti. Atbilst Latvijas likumdošanai. "Rovico Latvia" ar alkometriem apgādā policiju, robežsardzi, pašvaldības policiju, lidostas, lidsabiedrības, autobusu parkus, lielus un mazus uzņēmumus, kā arī privātpersonas. "Rovico Latvia" ir saņēmis ISO 9001:2015 kvalitātes sertifikātu. Ja iedzer, nepaļaujies uz sajūtām! Pārbaudi sevi, izmantojot oriģinālo Alcoscan alkometru!

Euro Finances, SIA

Slāvu 25 - 15, Rīga, LV-1073
Galvenās prioritātes:: ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi no EuroFinances. ✓ Jūsu prioritāte ir uzņēmuma vadība - un mēs parūpēsimies par uzņēmuma dokumentiem. ✓ Pilns grāmatvedības atbalsts no A līdz Z no sertificēta grāmatveža-auditora. ✓ Sertificēts grāmatvedis savlaicīgi sagatavos gada pārskatu iesniegšanai VID un operatīvo pārskatu bankām (piemēram, līzingam), sakārtos lietas aktuālajos jautājumos un uzturēs veselas jūsu nervu šūnas. ✓ Grāmatvedības atskaites nav tikai likuma prasība - tas ir rīks, kas parāda reālo situāciju uzņēmumā, uztur kārtību saimnieciskajā darbībā un biznesā. Ar to palīdzību uzņēmuma vadītājs var pieņemt apzinātus lēmumus un tādējādi ietaupīt naudu un laiku. ✓ Mūsu speciālisti ir lietas kursā par jaunākajām izmaiņām likumdošanā, regulāri papildina un atjauno savas zināšanas. EuroFinances nodrošinās uzņēmuma gatavību visām pārbaudēm, jo jums vairs nebūs jāsavāc trūkstošie dokumenti ārkartas režīmā. Mēs palīdzēsim jūsu uzņēmumam nopelnīt, augt un attīstīties. ✓ Finanšu pārskati ir sagatavoti, pamatojoties uz Latvijas Republikas likumiem, normatīvo aktu prasībām un Starptautiskajiem grāmatvedības standartiem.

CarBuy, SIA

Dārzciema 58, Rīga, LV-1073

Pērkam jebkuras markas auto. Retro, vieglās, džipus, sporta auto, moto, kā arī komerctransportu. Auto var būt ar defektiem, bez tehniskās apskates vai pēc avārijas. Ja auto nevar piedalīties ceļu satiksmē, tad aizvedīsim ar evakuatoru. Izpērkam auto no līzingiem vai citām kredītiestādēm. Apmaksa skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu pie auto iegādes. Pārdodam pārbaudītas automašīnas. Automašīnas ir iespējams apskatīties Jums ērtā laikā, iepriekš sazinoties ar mums. Arī pēc darba laika. Dokumentu noformēšana uz vietas stundas laikā. Līzings sadarbībā ar vadošajām līzinga kompānijām. Ļoti plašs automašīnu piedāvājums! Izbraucam pie klienta visā Latvijā.

Latvijas Atkritumu saimniecības uzņēmumu asociācija (LASUA)

Vietalvas 5-12, Rīga LV-1009
Misija:

LASUA misija ir pārstāvēt savu biedru ekonomiskās, sociālās un profesionālās intereses, sekmējot sociāli atbildīgu atkritumu saimniecības uzņēmumu kompleksu attīstību Latvijā. Mēs aktīvi aizstāvam savu biedru intereses un esam vienīgā profesionālā organizācija, kas pārstāv atkritumu apsaimniekošanas nozari attiecībās ar valsts institūcijām. 

Septima LV, SIA

Pildas 10, Rīga LV-1035
Apraksts:

Stikla griešanas darbnīcā materiāls rosināja veidot no tā ko vairāk. Tā dzima ideja par stikla mēbeļu un dažādu stikla konstrukciju izgatavošanu. Daudz strādājam ar virtuves paneļu izgatavošanu, veidojam stikla konstrukcijas.  

MG Systems, SIA, Licencēti grāmatvedības pakalpojumi

Dārzciema 60 - 101, Rīga, LV-1073
Grāmatvedības apkalpošanā ir iekļauts:: ✓ Pirmdokumetu pārbaude, sakārtošana un iegrāmatošana ✓ Uzņēmuma darbības finanšu analīze ✓ Grāmatvedības kārtošana saskaņā ar valsts likumdošanas prasībām ✓ Uzņēmuma pārstāvēšana Valsts ieņēmumu dienestā ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ PVN deklarācijas sagatavošana, iesniegšana VID ✓ UIN deklarācijas sagatavošana, iesniegšana VID ✓ Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Darba devēja ziņojumu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Komunikācija ar Valsts ieņēmumu dienestu un citām valsts institūcijām ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošana līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sagatavošana un iesniegšana ✓ Statistikas un Latvijas Bankas atskaišu sagatavošana un iesniegšana ✓ Darba algas aprēķini darbiniekiem ✓ Sadarbība ar revidentu finanšu pārskata auditam ✓ Grāmatvedības politikas izstrāde atbilstoši katra uzņēmuma vajadzībām ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos

Vadoties pēc kompānijas specifikācijas ir iespējams iekļaut arī citas pakalpojumu funkcijas.

 

Pilna cikla grāmatvedības nodrošināšanano 70 EUR

 

Nodokļu konsultācijas no 35 EUR

 

Grāmatvedības konsultācijasno 35 EUR

 

Gada pārskatu sagatavošana un iesniegšanano 150 EUR

 

PVN maksātāja reģistrēšanano 70 EUR

 

Jaunu uzņēmumu dibināšana Latvijā no 150 EUR

 

Uzņēmumu likvidācijano 250 EUR

La Vie Beauté, lāzerepilācijas un skaistuma studija

Augusta Deglava 66, Rīga LV-1035
Lāzerepilācijas un skaistuma studija "La Vie Beauté":

Skaistuma studija La Vie Beauté piedāvā skaistumkopšanas pakalpojumus, jaunākās tehnoloģijas un izcilu speciālistu servisu.

Mēs piedāvājam:

✓ lāzerepilācijas procedūras, izmantojot jaunākās paaudzes aleksandrīta lāzeru ar unikālo tehnoloģiju Moveo; ✓ figūras korekciju, izmantojot inovatīvo iekārtu „Onda Plus”. Dažu procedūru laikā var atbrīvoties no tauku nogulsnējumiem, celulīta un ādas ļenganuma; ✓ maigu ādas attīrīšanu un atjaunināšanu ar iekārtu „AquaClean”.

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3A, Rīga, LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

PM Laboratory, SIA

Augusta Deglava 66-315, Rīga LV-1035
PM LAB Jūs varat veikt:: ✓ mikropigmentāciju visām sejas zonām ✓ rētu kamuflāžu (vitiligo, strijas) ✓ krūšu areolas atjaunošanu (pēc onkoloģijas vai citas operācijas) ✓ permanento grimu vīriešiem, alopēcijas pacientiem ✓ nekvalitatīvu permanentu labošanu un noņemšanu ✓ BB Glow procedūru sejai ✓ "Yumi lashes" skropstu/uzacu laminēšanu Detalizētāku informāciju var saņemt, konsultējoties pie mūsu speciālistiem. Gaidām Jūs ciemos!