Acu ārsti, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

ARS Diagnostikas klīnika

Jāņa Asara 3, Rīga, LV-1009
– galvai: CT galvai, deguna blakusdobumi, galvaskausa kauli, smadzenes, vidusauss, aizauss pauguri, acu

Latvijas Mikroķirurģijas centrs

Brīvības gatve 410-2.st., Rīga LV-1024
centri, abdominoplastika, Ādas nervu kaulu muskuļu lēveru pārstādīšana, Ādas izaugumi, Ādas veidojumi, Acu

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
operācijas, krūšu palielināšana, krūšu samazināšana, krūšu pacelšana, vēdera plastika, vēdera nostiepšana, acu , Ģimenes ārsti . Dienas stacionārs.

Vizus optima, SIA

Ainažu 49, Rīga, LV-1024
Acu ārsts Žanna Kudiņa, ārsts oftalmologs Diāna Abduļina, ārsts Kaspars Kudiņš, asarošana, acu asarošana, Acu ultrasonogrāfija.

Saldus medicīnas centrs, SIA, Aprūpes slimnīca

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi: ✓ Ķirurgi ✓ Kardiologi ✓ Ginekologi ✓ Acu ārsti ✓ Rehabilitācija un fizikālā terapija ✓ Traumpunkts ✓ Aprūpe mājās ✓ Aprūpes nodaļa

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīnas nozares vadošais interneta medijs www.medicine.lv:

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga, LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

Zepter International Baltic, SIA

Krišjāņa Barona 32 - 2, 2.st., Rīga, LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Industriālās tehnoloģijas, SIA

Brīvības gatve 224B, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums SIA „Industriālās tehnoloģijas” ir dibināts 2001. gadā. Mūsu darbības pamatā ir dažādu medicīniskas nozīmes tehnisko iekārtu piegāde, uzstādīšana un apkalpošana. Uzņēmuma klientu lokā ir gan Latvijas, gan Eiropas valstu medicīniskās nozares uzņēmumi. Katru gadu mēs cenšamies pilnveidot piedāvāto produktu klāstu, meklējam jaunus sadarbības partnerus un ražotājus dažādās pasaules valstīs. Pateicoties daudzajiem noslēgtajiem līgumiem ar ražotājfirmām, mēs iekārtas saņemam tieši no rūpnīcām, tas nodrošina ātru un kvalitatīvu iekārtu piegādi, uzstādīšanu un apkalpošanu. Mēs piegādājam dažādas iekārtas oftalmologiem, LOR-iem, ginekologiem, fizikālajiem terapeitiem un rehabilitologiem, kā arī mūsu piedāvājumā ir SPA centru aprīkojums (ūdensdziedniecības iekārtas, sejas un ķermeņa kopšanas iekārtas, limfodrenāža, terapijas galdi u.t.t.)

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Ogres optika, SIA

Brīvības 13, Ogre, Ogres nov. LV-5001
"Ogres optika" var saņemt šādus pakalpojumus::

 Veikt redzes pārbaudi – iepriekš piesakoties!

✓ Izvēlēties briļļu ietvarus ✓ Pasūtīt brilles ✓ Iegādāties kontaktlēcas ✓ Saulesbrilles (polarizētās, parastās) ✓ Briļļu aksesuāri (briļļu maki, aukliņas un ķēdītes, mikrošķiedras salvetītes u.c.) ✓ Nomainīt briļļu lēcas klienta ietvarā, ja ietvaram nav bojājumu

Briļļu lēcas ietvaros tiek ieslīpētas optikā (daudzās optikās tiek pieņemti pasūtījumi, bet izgatavo citur), tādēļ, ja vajadzīgās briļļu lēcas ir optikā un nav daudz veicamo pasūtījumu, tad brilles var izgatavot pat pusstundas laikā.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Acu priekam, optikas salons

Lāčplēša 4, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts:

Optikas veikals un acu ārsts.

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

Madonas optika, SIA, Briļļu salons Madonā

Poruka 1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: Acu ārsts-okulists uz doto brīdi nepieņem. Lūdzam sazināties telefoniski.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
Jukuma Vācieša 1C, Rīga, LV-1021
sesku, seskiem, trušu, jūras cūciņu, grauzēju, kāmīšu, kāmīši, papagailīšu, putnu, kāmīšu ārstēšana, acu

NV, Optikas veikals

Talsu šoseja 25, Jūrmala, LV-2016
Apraksts: Brilles, optika, briļļu izgatavošana, acu ārsts Jūrmalā.

NV, Optikas veikals

Raudas 8, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: Brilles, briļļu izgatavošana, optika, acu ārsts Tukumā.

Optiluks optika, veikals

Nīcgales 2, Rīga LV-1035
Piedāvājam: : ✓ redzes pārbaudi ✓ briļļu ietvarus ✓ kontaktlēcas ✓ briļļu izgatavošanu ✓ saulesbrilles ✓ briļļu un kontaktlēcu kopšanas līdzekļus Apraksts:

Optiluks optika darbojas jau vairāk nekā 22 gadus, piedāvājot klientiem augsta servisa līmeni un kvalitatīvas brilles. Mūsu optikas salonos ir plaša vadošo ražotājfirmu briļļu ietvaru, saulesbriļļu, briļļu lēcu un kontaktlēcu izvēle. Papildus iespējams iegādāties kvalitatīvus briļļu un kontaktlēcu kopšanas līdzekļus un aksesuārus. Redzes pārbaude. Mēs pārstāvam brendus Latvijā BOLON, SOLANO, BALDININI u.c.