Akmens apstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Korte.lv, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Zemeņu 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
No mākslīgā akmens piedāvājam:: ✓ Virtuves virsmas ✓ Vannasistabu virsmas ✓ Palodzes ✓ Izlietnes ✓ Dušas paliktņus ✓ Informācijas letes ✓ Bāra letes ✓ Sienu apšuvumu ✓ Medicīniskās izlietnes ✓ Darba galdus ✓ Sapulču galdus ✓ Tirdzniecībai - displeju moduļus ✓ Darba virsmas telpās, kur tiek gatavots ēdiens ✓ Restorāna galdus

Ervīns Siliņš, IK, Kapu pieminekļi

Alūksnes 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

CENU SADĀRDZINĀJUMS IR NELIELS!

Izgatavojam granīta kapu pieminekļus, apmales, soliņus un cita veida izstrādājumus. Pasūtījuma izgatavošanai tiek izmantots roku darbs.

Pieminekļus izgatavojam individuāli pēc Jūsu izvēlētās formas un gravējuma. 

Strādājam no Zviedrijas un Somijas iegādāta materiāla. 

Veicam labiekārtošanas darbus, stādām puķes un citus darbus.

37 gadu darba pieredze ar kapu pieminekļiem.

Strādājam katru dienu, kā arī svētku dienās. Strādājam pa visu Latviju!

Buļļu 46, Diennakts Apbedīšanas birojs

Buļļu 46, Rīga LV-1055
Apraksts: "Buļļu46.lv" – nodrošinās atbalstu un palīdzību visu diennakti .Pilns rituālo pakal pojumu komplekss. Mums ir svarīgi, lai jūs pienācīgi atvadītos no sava mīļotā, bet mēs parūpēsimies par pārējo. Mūsu speciālisti jums palīdzēs 24h/7.

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Vecumnieki, Rīgas 15, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Bēru ceremonijas ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Apbedīšanas piederumu tirdzniecība ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapu labiekārtošana ✓ Pārapbedīšana Apbedīšanas birojs:

Esam Latvijas Apbedītāju asociācijas biedri, - visu apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, sākot ar aizgājēja pirmajiem nepieciešamajiem darbiem, pārvešanu, sanitāru, morgu, katafalka pakalpojumiem, dokumentu noformēšanu, līdz pat apbedīšanai. Pie mums varat iegādāties visus apbedīšanas piederumus, zārkus, krustus, ziedus, sveces utt. Bēru mielasti līdz 100 cilvēkiem. Piedāvājam arī kapu kopšanas pakalpojumus. Akmens pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

Debesiss, SIA

Gaujas 12, Rīga LV-1026
Par granītu:

Granīta bloki tiek ievesti no Zviedrijas, Karēlijas vai Somijas, kur tie tiek iegūti no klinšaino apvidu karjerām. Šo valstu klimats ir līdzīgs mūsu klimatam, kā rezultātā akmens ir spējīgs dzīvot mūsu klimata apstākļos. Sīkāk par pašu granītu: tas ir kristālisks iezis, kas sastāv no laukšpatiem (40-50%), kvarca (25-30%) un krāsainiem minerāliem (līdz 15%), ir viens no izplatītākajiem akmens veidiem. Paveidi: kālija laukšpatu granīts (normālgranīts), plagioklazu granīts 9plagiogranīts) un sārmainais granīts. Piemīt masīva tekstūra. Izšķir magmatiskos granītus, kas radušies magmai kristalizējoties, un metamorfos granītus, kas radušies metamorfo iežu granitizācijas procesā. Granītam raksturīga augsta salizturība, maza ūdensuzsūce, liela izturība pret dēdēšanu un to var labi apdarināt, slīpēt un pulēt. Granīta krāsojums ir bagātīgs no tumši melniem, sarkanie, zaļganiem, raibiem, pelēkiem līdz pat ļoti gaišiem un pat kristāliskiem. Melnā granīta pieminekļi būs vispiemērotākie gravēšanai, jo uz tiem vislabāk var redzēt gravējumu, kas ļoti kontrastē: Tumši melns granīta kapakmens un gaiši pelēcīgs gravējums.

Livo Art, SIA, Darbnīca

Anšlava Eglīša 9, Rīga LV-1024
Apraksts: Mūsu darbinieki ieguvuši ilggadēju pieredzi akmens apstrādē un ir sava aroda profesionāļi. Un, izmantojot mūsu tehniskās iespējas, varam piedāvāt daudzveidīgus akmens izstrādājumus. Kapu pieminekļi, apmales, kapakmeņi, pieminekļu, apmaļu, granīta kapakmeņu izgatavošana, tirdzniecība, pasūtīšana Rīgā, Siguldā.

Livo Art, SIA

Lubānas 100a, Rīga LV-1021
Apraksts: Mūsu darbinieki ieguvuši ilggadēju pieredzi akmens apstrādē un ir sava aroda profesionāļi. Un, izmantojot mūsu tehniskās iespējas, varam piedāvāt daudzveidīgus akmens izstrādājumus. Kapu pieminekļi, apmales, kapakmeņi, pieminekļu, apmaļu, granīta, kapakmeņu izgatavošana, tirdzniecība, pasūtīšana Rīgā, Siguldā, Lapmežciemā.

Livo Art, SIA, Darbnīca

Jaunciema 8.šķērslīnija 8, Rīga LV-1023
Gravēšana, granīts, akmens krusti, krustu izgatavošana, granīta, betona kapu apmaļu izgatavošana, pasūtīšana

Livo Art, SIA

Miera 20, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Kapu pieminekļi, skulptūras, apmales. Granīta pieminekļi, granīts, kapakmeņi, kapu akmeņi, tirdzniecība, uzstādīšana, restaurācija. Iekšējie, ārējie apdares materiāli, virtuves darba virsmas, palodzes, kapu apmales, kamīnu apdares materiāli, trepes. Kapu pieminekļi Rīgā, Rīgas rajonā. Laukakmeņi. Kapakmeņi, krusti, kapakmeņu, kapu

Akmens Carnik, IU

Rīgas 68, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Apbedīšanas pakalpojumi, bēru pakalpojumi pa visu Latviju, diennakts apbedīšanas birojs, kapu rakšana, Zārku izgatavošana, pieminekļu izgatavošana, kapu apmales, soli.

BalticAkmens, SIA

Rīgas 9, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Uzticiet savu projektu profesionāļiem. Mēs specializējamies akmens apstrādē. Esam meistari ar 20 gadu pieredzi savā jomā. Ieteiksim labākos risinājumus. Mūsu darbinieki ir saprotoši un atsaucīgi, katram klientam pievēršamies individuāli.

✓ Pasūtījumu pieņemšana Varakļānos: katru piektdienu; citās darba dienās, iepriekš sazvanoties. ✓ Pasūtījumu pieņemšana Kārsavā: katru sestdienu un tirgus svētdienā (mēneša trešajā svētdienā), citās darba dienās, iepriekš sazinoties.

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piedāvājums: ✓ Celtniecības materiāli ✓ Durvis ✓ Jumta segumi ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Hidroizolācija ✓ Siltumizolācija ✓ Bloki ✓ Ķieģeļi ✓ Bitumena šindeļi Piegādes transports:: ✓ kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1,2t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t)

Saint-Gobain Celtniecības produkti, SIA

Skandu 7, Rīga, LV-1067
Par uzņēmumu:

Saint-Gobain ir starptautisks uzņēmums, kas ir pārstāvēts 67 valstīs. Uzņēmums projektē, ražo un izplata celtniecības un būvniecības materiālus, siltumizolācijas un skaņās izolācijas materiālus.

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Instrumentu Servisa Centrs, SIA

Pilsoņu 1 k.3, Rīga LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ dārza un meža tehnikas tirdzniecība ✓ elektroinstrumentu tirdzniecība ✓ pneimatisko instrumentu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu remonts ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu noma ✓ stacionāro iekārtu tirdzniecība ✓ darba aizsardzības līdzekļu tirdzniecība ✓ celtniecības instrumentu un iekārtu tirdzniecība ✓ piederumu tirdzniecība ✓ izejmateriālu tirdzniecība ✓ rezerves daļu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu rezerves daļu tirdzniecība

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Estetik Pluss, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Rīga
Pakalpojumi:: ✓ jaunbūves uzkopšana ✓ dzīvokļu uzkopšana ✓ biroju uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ telpu uzkopšana pēc celtniecības ✓ telpu uzkopšana pēc īrniekiem ✓ logu tīrīšana ✓ ģenerāltīrīšana pēc celtniecības darbiem ✓ mājas uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ teritorijas uzkopšana ✓ uzkopšanas darbi ✓ uzkopšanas pakalpojumi ✓ logu mazgāšana

Projekcijas dizains, SIA, mēbeļu un dizaina salons

Cēsu 20, Rīga, LV-1012
Mēbeļu piedāvājums:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Sabiedrisko telpu mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Mēbeles mājoklim ✓ Darbistabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles Mēbeļu ražošana:

Mēs – „Projekcijas dizains” – esam individuālu un nestandarta iekārtu ražotāji un projektētāji, kuri turpina specializēties individuālu un netradicionālu mēbeļu ražošanā, projektēšanā un dizainā, lielu uzmanību pievēršot kvalitātei un klientam. Mēs cienām savu pasūtītāju, tai skaitā arhitektu un dizaineru, idejas un vēlmes, saglabājot precīzas domas atspoguļojumu sarežģītos mēbeļu pasūtījumos. Mūsu pieeja dizainam ir individuāla un personiska – radām to, kas klientiem un pašiem patīk. Strādājam ar katru pasūtītāju personīgi, lai palīdzētu radīt individuālu, klientam raksturīgu un neatkārtojamu interjera un mēbeļu kopumu.

Ingteh, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts: SIA "INGTEH" nodarbojas ar jaunas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību no ES valstīm. Nodrošinām servisu un ražotāju noteikto garantiju piedāvātajai lauksaimniecības tehnikai. Piedāvāto tehniku iespējams iegūt ar līzingu un ES projektu palīdzību. Mēs piemeklēsim Jums labāko tehniku nepieciešamajiem darbiem, kas palīdzēs Jūsu saimniecības attīstībai.
Izskatīgi un ilgmūžīgi ir darinājumi no akmens. Marmors, granīts, onikss, travertīns, laukakmens - to zīmējums pēc pulēšanas atmirdz negaidītās toņu niansēs. Tiek piedāvātas akmens virsmas, grīdas, kāpnes un palodzes. Sabiedriskajās ēkās akmenī tiek apstrādātas fasādes, ēku kolonnas. Gan senatnīgas, gam mūsdienīgas akmens strūklakas tiek izvietotas skaistākajos parkos un dārzos, bet kapos akmens pieminekļi un skulptūras palēnina soli un aptur laiku.