Aksesuāri, adresē Jelgava

Drukāt
Banner 1050x80
1

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Uzstādīšana, apkalpošana, remonts, tirdzniecība, konsultācijas, autosignalizācijas, signalizāciju uzstādīšana, signalizāciju apkalpošana, signalizāciju remonts, Safe Car, SELCA, SKYBRAKE, BLACK BUG, WEBASTO, EBERSPACHER, ATESO, autonomā apsilde, auto apkure, auto krāsniņa, pečka, autonomka, autonomās apsildes sistēmas, autonomā
  • 1 Auto papildierīces un aksesuāri; navigācijas sistēmas

Flash, SIA

E.Birznieka-Upīša 28-11, Rīga LV-1050
Galvenie produktu bloki:: ✓ Apakšveļa ✓ Kleitas ✓ Topi ✓ Bikses ✓ Svārki ✓ Aksesuāri Apraksts:

Latvijā radītā zīmola FLASH YOU AND ME apakšveļa izceļas ar augsto kvalitāti un inovatīvo dizainu. Piedāvājumā atradīsiet gan veļas komplektus un zeķturus, gan pašlaik tik ļoti populāros bondage veļas aksesuārus, kā arī caurspīdīgas kleitas un topus. Flash you and me produkciju varat apskatīt un iegādāties gan uzņēmuma mājaslapā, gan zīmola studijā Rīgā.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Edem, apbedīšanas birojs

Jelgavas 5, Daugavpils, LV-5404
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana ✓ Sēru floristika ✓ Pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss Diennakts apbedīšanas dienests:

Apbedīšanas birojs "EDEM" piedāvā pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu Daugavpilī un visā Latvijas teritorijā, kā arī palīdzam ar apbedīšanas jautājumiem Eiropas Savienībā un ārpus tās.

Pateicoties plašajam pakalpojumu klāstam un apbedīšanas piederumiem, mūsu komanda palīdzēs Jums realizēt mirušā pēdējās vēlmes, un ņemam vērā viņa tuvinieku prasības.

Mums ir iespaidīga pieredze, pateicoties tai, Jums nenāksies patstāvīgi risināt problēmas, kas rodas apbedīšanas organizēšanas procesā. Tā mēs palīdzam nesaskarties klientiem ar stresa situācijām, negatīvismu un birokrātiju.

Mēs vienmēr esam klāt visa apbedīšanas procesa laikā, sniedzot sērotājiem mūsu atbalstu un palīdzību, tādējādi nodrošinot sēru ceremonijas norisi pienācīgā līmenī.

Mūsu darbinieku formas tērpi vienmēr ir vienādi un sakopti. Individuāla pieeja katram klientam ļauj organizēt apbedīšanas ceremoniju jebkurā līmenī, atbilstoši katra vēlmēm un iespējām.

Universitātes Vetfonds, SIA, Veterinārā aptieka

K.Helmaņa 8, Jelgava, LV-3004
Šo gadu laikā esam organizējuši:: ✓ Izglītojošas lekcijas un seminārus veterinārārstiem un studentiem. ✓ Veterinārārstu kvalifikācijas paaugstināšanu ārzemēs. ✓ ASV diagnostikas speciālistu konsultācijas par sarežģītiem gadījumiem un diagnostikas metožu izmantošanu. ✓ Veterinārmedicīnas studentu apmācības. ✓ Kopā ar LLU VMF vairākas VMF zinātniskās konferences, seminārus un izglītības pasākumus.

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Raiņa 28, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana ✓ Sēru floristika ✓ Bezmaksas konsultācija Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana, kremācija: ✓ Dažādu reliģisko konfesiju mācītāji ✓ Laicīgie izvadītāji ✓ Muzikālais noformējums ✓ Transports bēru viesiem ✓ Kapa rakšanas pakalpojumi ✓ Racēju, nesēju pakalpojumi ✓ Foto un video pakalpojumi ✓ Nesēju pakalpojumi bērēs ✓ Atvadu organizēšana pirms vai pēc kremācijas

GoldenGaz, SIA

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Autogāze ✓ Rezerves daļas ✓ Auto noma ✓ Riepu serviss ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Elektroauto tirdzniecība Par uzņēmumu:

GoldenGaz piedāvā gāzes iekārtu uzstādīšanu, remontu un diagnostiku. Tāpat arī saviem klientiem piedāvājam auto nomu, riepu montāžu, riepu remontu u.c.

Gadu gaitā papildinot savas zināšanas, esam pilnveidojušies un saviem klientiem piedāvājam tikai kvalitatīvus pakalpojumus.

Par savu misiju uzskatām uzņēmuma attīstību, lai pilnveidotos mūsu esošie pakalpojumi un saviem klientiem varētu piedāvāt daudz ko jaunu.

ABS, veikals

Jelgavas 5, Daugavpils, LV-5404
Apraksts: Jauns auto rezerves daļu veikals Daugavpilī.

KidsThings, bērnu preču tirdzniecība

"Vīnogas" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov. LV-3017
Apraksts:

"KidsThings" ir interneta veikals, kurā var atrast bērnu lietas- apģērbu, apavus, aksesuārus utt. Apģērbu piedāvājumā ir krāsaini, jautri, viegli un interesanti apģērbi tieši bērniem no mazuļu līdz skolas vecumam. "KidsThings" internetveikalā atradīsiet arī ar mīlestību darinātus roku darba adījumus- zeķītes, zābaciņus, cimdiņus, cepurītes, kas ir tik mīlīgi un maigi, kā arī skaistums mazuļu garbrobē.

"KidsThings" ir par mīlestību! Par skaistumu! Par laimīgiem bērniem un ģimenēm!

 

ZL.LV iesaka

Fit & Healthy, SIA

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Apraksts:

Sporta, pārtikas un uztura bagātinātāji jebkuram vecumam un gaumei! Milzīga produktu izvēle veselībai, sportam, spēkam un dzīves enerģijai, jūsu mērķu sasniegšanai!

Vēdini māju, SIA

Rubeņu ceļš 2f, Jelgava, LV-3002
Mēs piedāvājam kompleksus risinājumus mehāniskās ventilācijas sistēmas ierīkošanai Privātmājām!: ✓ Bezmaksas konsultācija ✓ Individuāla pieeja katram klientam ✓ Montāžas tehniskā rasējuma izstrāde ✓ Kvalitatīvi materiāli plašā izvēlē, pie tam pieejami uzreiz ✓ Konkurētspējīgas cenas
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Petplanet.lv, zooveikals

Dobeles šoseja 7, Jelgava, LV-3007
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces,dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi,konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces, Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

FN-Serviss, SIA, Jelgavas birojs-veikals/noliktava

Pulkveža O.Kalpaka 13, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi::

Ugunsdrošības pakalpojumi:

✓ Ugunsdrošības uzraudzība – “Drošais” ✓ Ugunsdzēsības inventāra pārbaude, apkope, izvietošana un utilizācija ✓ Skursteņslauķa pakalpojumi ✓ Mehānisko ventilācijas sistēmu tehniskā stāvokļa pārbaude un tīrīšana ✓ Ugunsdrošības audits, dokumentācijas izstrāde un uzraudzība ✓ Evakuācijas plānu un ūdensņemšanas vietu shēmu izstrāde, uzstādīšana ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu apkope, montāža un remontdarbi ✓ Elektroinstalāciju pārbaude ✓ Praktiskās apmācības un instruktāžas ugunsdrošības jomā ✓ Kursi un semināri ugunsdrošības jomā  ✓ Evakuācijas apgaismojumu pārbaude  ✓ Objekta plānojuma shēmas izstrāde  ✓ Virtuālā dzēšana ar ugunsdzēsības aparātiem

Darba aizsardzības pakalpojumi:

✓ Darba aizsardzības uzraudzība – “Drošais” ✓ Darba vides risku novērtējums ✓ Darba vides iekšējā uzraudzība ✓ Darba aizsardzības sistēmas audits ✓ Ergonomikas audits ✓ Obligātās veselības pārbaude ✓ Instruktāžas darba aizsardzībā ✓ Kursi un semināri darba aizsardzības jomā

FN-SERVISS on-line sistēmas pakalpojumi:

✓ On-line instruktāžas ugunsdrošībā un darba aizsardzībā, pirmajā palīdzībā ✓ Obligātās veselības pārbaužu karšu administrēšanas modulis ✓ Iekšējo apmācību modulis

Apmācības

✓ Kursi Darba aizsardzībā ✓ Kursi Ugunsdrošībā ✓ Pirmās palīdzības kursi

IPSYS PRO, SIA

Dobeles šoseja 4b, Jelgava LV-3007
Apraksts:

2023. gada aprīlī uzņēmums "IPSYS pro" nosvinēja 8.-to gadadienu, kopš tas ir uzsācis darbību drošības sistēmu jomā Latvijas tirgū. Šo gadu laikā esam veiksmīgi iesaistījušies dažādos nestandarta projektos, kuros esam pilnībā realizējuši klienta uzstādītos mērķus, pat esam pārspējuši klienta cerības, pateicoties tam, ka sekojam tirgus tendencēm un iekārtu iespējām. Drošības sistēmas ir cieši saistītas ar informācijas tehnoloģijām, kas nepārtraukti un strauji attīstās. Lai būtu, tā teikt, ‘trendā’, nepārtraukti jāpapildina savas zināšanas, kuras tik pat kā uzreiz ir jāpiemēro klientu objektiem un viņu uzdevumu risinājumiem. Tas nozīmē, ka tiekoties ar klientiem mēs sniedzam visjaunāko un aktuālāko informāciju. Tādējādi, mūsu darbības galvenie virzieni ir: - videonovērošanas sistēmas gan privātmājām, gan industriālajos objektos, integrējoties kopējā uzņēmuma sistēmā; - automātiskās ugunsgrēka atklāšanas signalizācijas un viss, kas ar tām saistīts, sākot ar ierīkošanu un beidzot ar esošo sistēmu apsekošanu, apkalpošanu un remontu, kā arī konfigurēšanu, kas būtu viens no sarežģītajiem posmiem; - balss izziņošanas sistēmas; - apsardzes signalizācijas sistēmas un viss, kas ar tām saistīts; - piekļuves kontroles sistēmas; - datortīkli. Esam gatavi uzklausīt jūsu uzstādīto mērķi un kopīgi atrast vispiemērotāko risinājumu.

Aspazija, sajūtu studija

Raiņa 16, Jelgava, LV-3001
pakalpojumi, telpu, skatlogu noformēšana, kāzu dekorēšana, dāvanas, suvenīru, dāvanu saiņošana, rotas, aksesuāri , , dāvanu noformēšana, dāvanu komplekti, dabīgā kosmētika, sveces, kāzu aksesuāri , korporatīvās dāvanas

Aksesuāru veikals Nr.1

Driksas 4, Jelgava, LV-3001
Portatīvo datoru aksesuāri . Spēļu kontrolieri. Ekrāna aizsargplēves stikli., Velo aksesuāri . Auto aksesuāri . Mobilie skaļruņi. Dazādi Gadžeti. Datortehnikas aksesuāri .

Sanarius, SIA

Viestura 22, Jelgava, LV-3007
Dzīvnieku, suņu, kaķu barība, stomatoloģija, zobārstniecība, dzīvnieku aksesuāri , barības piedevas, veterinārā, ambulance, zoopreces, aksesuāri dzīvniekiem, eitanāzija, dzīvnieku kopšanas līdzekļi, vitamīni, līdzekļi

Mežam un dārzam, veikals-serviss

P.Lejiņa 2a, Jelgava, LV-3004
Akumulatora dzīvžogu šķēres, Akumulatora ķēdes zāģi, Akumulatora lapu pūtēji, Akumulatora produkcijas aksesuāri , Zaru apgriešanas zāģi, Augstgrieži, Elektriskie lapu pūtēji, Lapu pūtēji ar benzīna motoru, Pūtēji aksesuāri