Auto, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.

Autoserviss Auto Centrs Rencēnu, Valeroniks, SIA

Meirānu 6, Rīga, LV-1073
Autoserviss Auto centrs Rencēnu pakalpojumi:: ✓ Sagatavošana tehniskajai apkopei ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Riepu serviss: montāža, balansēšana ✓ Savirzes un sagāzuma regulēšana ✓ Ritošās daļas un piekares remonts ✓ Datordiagnostika ✓ Kondicioniera uzpilde un remonts ✓ Signalizāciju un imobilaizeru uzstādīšana ✓ Starteru un ģeneratoru remonts ✓ Auto elektriķis ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēju remonts ✓ Bremžu pārbaude uz stenda ✓ Izplūdes gāzu (atgāzu) mērījumi

STR Motors, SIA

Stigu 18, Rīga LV-1021
Apraksts: STR Motors piedāvā plašu auto remonta darbu pakalpojumu klāstu: auto elektro un dzinēju diagnostiku un remontu; bremžu, piekares sistēmas diagnostiku un remontu; starteru, ģeneratoru remontu; eļļas un filtru maiņu; u.c. remontdarbus. STR Motors serviss ir aprīkots ar mūsdienīgām augsta līmeņa diagnostikas iekārtām. Mēs ļoti augstu vērtējam klientu apmierinātību un izcilu klientu apkalpošanu, tādēļ nepārtraukti cenšamies attīstīties un pilnveidoties. Mūsu augsto kvalitāti un profesionalitāti apliecina pastāvīgie klienti.

AG Industrial, Industriālās šļūtenes

Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Savienojumi::

* Camlock savienojumi * DIN 11851 savinojumi pārtikas rūpniecībai * STORZ savienojumi * TANK WAGON savienojumi * Ātrie savienojumi

Palīgmateriāli::

* Gumijas loksnes * Blīvauklas * PTFE lentes un materiāli * Blīvslēga blīvējumi

Industriālās šļūtenes::

* Ūdens šļūtenes * Gaisa šļūtenes * Pārtikas produktu šļūtenes * Ventilācijas šļūtenes * Šļūtenes pneimotransportam * Naftas produktu šļūtenes * Ķimikāliju šļūtenes * Tvaika šļūtenes * Šļūtenes betonam * Šļūtenes abrazīviem materiāliem * Smilšu strūklas šļūtenes * Šļūtenes krāsošanai * Šļūtenes ielu tīrīšanas iekārtām * Silikona šļūtenes

Simba serviss, SIA, Kravas riepu serviss

Vienības gatve 179, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Vieglo un kravas auto riepu tirdzniecība. Serviss, montāža, maiņa. Riepas komerctransportam, apvidus automobiļiem, kravas auto un autobusiem. Industriālās, meža un traktortehnikas riepas. Mainām eļļu vieglajiem automobiļiem, SUV 4X4 un komercbusiem.

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga, LV-1058
Par mums:

Uzņēmums "Jungheinrich AG" ir viens no pasaules vadošajiem iekrāvēju, noliktavas tehnikas un materiālu plūsmas vadības tehnoloģiju ražotājiem. Mēs esam Eiropas vadošais noliktavas tehnikas ražotājs. Kopš 1953. gada mūsu uzņēmums, kura galvenā mītne ir Hamburgā, piedāvā visa veida izstrādājumus un pakalpojumus, kas saistīti ar iekrāvējiem.

Account-Line Company, SIA

Čiatūras 33, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Autoevakuators ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Traktoru pārvadājumi ✓ Sistu mašīnu iepirkšana ✓ Tehniskā palīdzība uz ceļa ✓ Akumulatora uzlādēšana ✓ Riepu piepumpēšana ✓ Riteņu nomaiņa ✓ Auto ievilkšana/izvilkšana
ZL.LV iesaka

longo.lv, ​lietoti auto ar garantiju

Mūkusalas 72A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

A/S Longo Latvia ir viens no lielākajiem lietotu un mazlietotu automašīnu tirgotājiem Latvijā. Uzņēmums piedāvā vairāk kā 250 dažādu marku automašīnas no Nīderlandes, Vācijas, Beļģijas, Francijas un citām Eiropas valstīm. Ik nedēļu auto klāsts tiek papildināts ar vairākiem desmitiem auto, tādējādi nodrošinot nemitīgu sortimenta papildinājumu. Uzņēmumā darbojas profesionāļu komanda, kas izvēlas, pārbauda un iegādājas automašīnas tirdzniecībai. Viss process, sākot ar automašīnas iegādi, līdz pat tā eksportam uz Latviju, tehniskajām pārbaudēm un reģistrācijai Latvijā, tiek veikts uzņēmuma iekšienē un par to rūpējas profesionāļu komanda. Pērkot auto no A/S Longo Latvia, automašīnai tiek izsniegta oficiāla garantija, kas dod pircējam pārliecību par to, ka auto, izbraucot no tirdzniecības vietas, neparādīsies slēptas problēmas. Garantija tiek nodrošināta 2 mēnešus vai 3000km.

Duo Auto, SIA, Autoserviss

Ieriķu 86, Rīga, LV-1084
Apraksts: Autoserviss Rīgā veic auto virsbūves remonta darbus. Auto diagnostika, remonts, rezerves daļas.

EZrent auto noma, EZ services, SIA

Slokas 1, Rīga LV-1048
Apraksts:

EZrent.lv auto noma ir uzņēmums, kas darbojas RīgāLatvijā, mēs esam vairāk kā ar 8 gadu pieredzi auto īres un transporta pakalpojumu sniegšanas jomā.

EZrent.lv auto nomas mērķis ir sniegt klientiem uzticamus un drošus pakalpojumus, kas izpaužas gan kā rūpes par klienta ērtībām un drošību, gan arī kā akurāta un uzticama autoparka uzturēšana. Mēs darām visu, lai Jums būtu patīkami ar mums sadarboties.

ML-SERVISS, Auto aksesuāru centrs-autoserviss, AUTOHAK pārstāvniecība

Mazjumpravas 66, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri

ML-SERVISS, Auto aksesuāru veikals, filiāle „Jugla”

Brīvības gatve 422, Rīga LV-1024
Auto aksesuāri, dekoratīvās uzlikas, koka imitācijas apdare, hromētie jumta reliņi, auto pakaramais,, Auto papildaprīkojums, auto aprīkojums.

Zeta GD, SIA

Vizītkartēm-AKCIJA,uzlīmes,auto aplīmēšana
Jāņa Asara 6, Rīga, LV-1009
Zetas GD reklāmas pakalpojumi:: ✓ Uzlīmes; ✓ Digitālā druka; ✓ Lielformāta druka; ✓ Vizītkartes; ✓ Reklāma uz auto; ✓ Auto aplīmēšana; ✓ Apģērbu apdruka; ✓ Reklāmas priekšmetu apdruka; ✓ Gaismas reklāma; ✓ Vides reklāma; ✓ Reklāma iekštelpās; ✓ 3D uzlīmes, ✓ 3D etiķetes; ✓ Reklāmas projektu realizācija; ✓ Prezentreklāma; ✓ UV druka; ✓ Autoaplīmēšana; ✓ Personificēta digitālā druka, iespieddruka; ✓ Digitālās drukas pakalpojumi.
ZL.LV iesaka

Auto stiklu maiņa un remonts Triplex, SIA

Katlakalna 3, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Plaisu remonts ✓ Auto stiklu remonts ✓ Vējstiklu remonts ✓ Autostiklu uzstādīšana ✓ Vējstiklu maiņa, nomaiņa ✓ Priekšējā stikla maiņa ✓ Lukturu pulēšana, restaurācija ✓ KASKO Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Auto stiklu uzstādīšanas instrumenti ✓ Ķīmija
ZL.LV iesaka

Triplex, autostiklu tirdzniecība

Katlakalna 3, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Traktortehnikas stikli ✓ Meža tehnikas stikli ✓ Lauksaimniecības tehnikas stikli ✓ Auto stiklu tirdzniecība ✓ Auto stiklu internetveikals Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Autobusu stikli ✓ Stikli spectehnikai un ekskavatoriem ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Ķīmija

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

JMG druka SIA, poligrāfijas pakalpojumi, druka un grafiskais dizains

Nometņu 6-9, Jūrmala LV-2016
Pakalpojumi: Grafiskais dizains Digitālā druka un poligrāfija Lielformāta druka, UV druka Tekstila un prezentpriekšmetu apdruka Pilna servisa kopētava Zīmogu izgatavošana Mājaslapu izstrāde Apraksts:

JMG Druka ir pilna servisa poligrāfijas ražošana. Nodrošinām projektu realizāciju - sākot ar grafiskā dizaina izstrādi, poligrāfijas pakalpojuma sniegšanu, lielformāta ražošanu, kā arī tekstila un citu prezentpriekšmetu apdruku.

AMV, autoskola

Rūdolfa Blaumaņa 10, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Siguldā kategorijas: AM, A, B, BE, C, CE, D, 95 KODS un PMP kursi Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

APF Parking, SIA, Zemo cenu autostāvvieta Rīgas centrā

Ernesta Birznieka-Upīša 22, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Diennakts maksas autostāvvieta Rīga, E.Birznieka-Upīša 22.  Tarifi: 1 sunda (1h) = 1.50 EUR, visa diena (8.00-20.00) = 5.00 EUR, diennakts (24h) = 6.50 EUR, mēneša abonoments = 70 EUR.

Izbushka, viesu nams-pirts

Latgales 268B, Rīga LV-1063
Viesu namā pieejami: ✓ Stāvvieta ✓ Balkons ✓ Terase ✓ Bezmaksas Wi-Fi ✓ Atļauti mājdzīvnieki ✓ Baseins ✓ Pirts Viesu nams:

Krievu pirts ar banketa zāli Rīgā, Ķengaragā. Viesiem pēc pirts piedāvā silto baseinu ar hidromašāžu. Pie guļbūves ēkas atrodas laukums aktīvai atpūtai, automašīnu stāvlaukums.