Auto, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Duo Auto, SIA, Autoserviss

Ieriķu 86, Rīga, LV-1084
Apraksts: Autoserviss Rīgā veic auto virsbūves remonta darbus. Auto diagnostika, remonts, rezerves daļas.

EZrent auto noma, EZ services, SIA

Slokas 1, Rīga LV-1048
Apraksts:

EZrent.lv auto noma ir uzņēmums, kas darbojas RīgāLatvijā, mēs esam vairāk kā ar 8 gadu pieredzi auto īres un transporta pakalpojumu sniegšanas jomā.

EZrent.lv auto nomas mērķis ir sniegt klientiem uzticamus un drošus pakalpojumus, kas izpaužas gan kā rūpes par klienta ērtībām un drošību, gan arī kā akurāta un uzticama autoparka uzturēšana. Mēs darām visu, lai Jums būtu patīkami ar mums sadarboties.

ML-SERVISS, Auto aksesuāru centrs-autoserviss, AUTOHAK pārstāvniecība

Mazjumpravas 66, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri

ML-SERVISS, Auto aksesuāru veikals, filiāle „Jugla”

Brīvības gatve 422, Rīga LV-1024
Auto aksesuāri, dekoratīvās uzlikas, koka imitācijas apdare, hromētie jumta reliņi, auto pakaramais,, Auto papildaprīkojums, auto aprīkojums.

ART Autocentrs, SIA, Autoserviss Pļavniekos

Riteņu ģeometrija uz 3D HOFMANN stenda!
Lubānas 82, Rīga LV-1073
✓ Stūres stieņa maiņa 20-45 EUR ✓ Priekšējā amortizatora maiņa 35-65 EUR ✓ Aizmugurējā amortizatora maiņa 25-45 EUR ✓ Aizmugurējā tilta bukšu maiņa 30-85 EUR ✓ Priekšējo sviru maiņa 25-65 EUR ✓ Sajūga maiņa 120-350 EUR ✓ Kondicioniera uzpilde 45-80 EUR ✓ Kondicioniera sistēmas diagnostika 25-35 EUR

Soudal, SIA, hermētiķi, līmes, montāžas putas

Krustpils 12-104, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Poliuretāna putas ✓ Neitrālie silikoni ✓ Skābes silikoni ✓ MS polymer ✓ Akrila hermētiķi ✓ Poliuretāna hermētiķi ✓ Mastikas ✓ Līmes ✓ Ugunsdrošie produkti ✓ Jumtu materiāli ✓ Sanitārie produkti ✓ Auto kopšanas līnija ✓ Aerosoli ✓ Lentas ✓ Pistole montāžas putām ✓ Pistole hermētiķiem

Zeta GD, SIA

Vizītkartēm-AKCIJA,uzlīmes,auto aplīmēšana
Jāņa Asara 6, Rīga, LV-1009
Zetas GD reklāmas pakalpojumi:: ✓ Uzlīmes. ✓ Digitālā druka. ✓ Lielformāta druka. ✓ Vizītkartes. ✓ Reklāma uz auto. ✓ Apģērbu apdruka. ✓ Reklāmas priekšmetu apdruka. ✓ Gaismas reklāma. ✓ Vides reklāma. ✓ Reklāma iekštelpās. ✓ 3D uzlīmes, 3D etiķetes. ✓ Reklāmas projektu realizācija. ✓ Prezentreklāma. ✓ UV druka.

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, Rīga, LV-1003
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, Rīga, LV-1006
Spilveni, vāzes, sveces, auto , sadzīves priekšmeti, apgaismojums, grīdas segumi, glāzes, servīzes, aizkaru

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

Autospoguļu serviss, SIA

Dārgie klienti!Šajā laikā mēs strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta!Gaidīsim Jūs!
Krustpils 33, Rīga, LV-1073
Apraksts: Autospoguļu darbnīca visu veidu automašīnām; Vieglajiem, smagajiem automobiļiem. Lukturu pulēšana. Darba pieredze kopš 2005. gada. Visiem darbiem dodam garantiju.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

JMG druka SIA, poligrāfijas pakalpojumi, druka un grafiskais dizains

Nometņu 6-9, Jūrmala LV-2016
Pakalpojumi: Grafiskais dizains Digitālā druka un poligrāfija Lielformāta druka, UV druka Tekstila un prezentpriekšmetu apdruka Pilna servisa kopētava Zīmogu izgatavošana Mājaslapu izstrāde Apraksts:

JMG Druka ir pilna servisa poligrāfijas ražošana. Nodrošinām projektu realizāciju - sākot ar grafiskā dizaina izstrādi, poligrāfijas pakalpojuma sniegšanu, lielformāta ražošanu, kā arī tekstila un citu prezentpriekšmetu apdruku.

AMV, autoskola

Rūdolfa Blaumaņa 10, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Siguldā kategorijas: AM, A, B, BE, C, CE, D, 95 KODS un PMP kursi Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

Just Auto, SIA, Automobiļu salonu remonts un pārvilkšana

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 258, Rīga LV-1063
JUST AUTO prioritātes: ✓ AUTO sēdekļu remonts ✓ AUTO sēdekļu pārvilkšana ✓ AUTO salona remonts ✓ AUTO salona pārvilkšana ✓ AUTO griestu pārvilkšana ✓ MOTOCIKLU sēdekļu pārvilkšana ✓ MOTOCIKLU sēdekļu remonts ✓ STŪRES pārvilkšana

APF Parking, SIA, Zemo cenu autostāvvieta Rīgas centrā

Ernesta Birznieka-Upīša 22, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Diennakts maksas autostāvvieta Rīga, E.Birznieka-Upīša 22.  Tarifi: 1 sunda (1h) = 1.50 EUR, visa diena (8.00-20.00) = 5.00 EUR, diennakts (24h) = 6.00 EUR.

ALANDEKO, veikals, T/C SKY & MORE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Duntes 19A, Rīga, LV-1005
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija, auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

Izbushka, viesu nams-pirts

Latgales 268B, Rīga LV-1063
Viesu namā pieejami: ✓ Stāvvieta ✓ Balkons ✓ Terase ✓ Bezmaksas Wi-Fi ✓ Atļauti mājdzīvnieki ✓ Baseins ✓ Pirts Viesu nams:

Krievu pirts ar banketa zāli Rīgā, Ķengaragā. Viesiem pēc pirts piedāvā silto baseinu ar hidromašāžu. Pie guļbūves ēkas atrodas laukums aktīvai atpūtai, automašīnu stāvlaukums.

Medeo, SIA, Auto rezerves daļu veikals

Rīgas 13, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājam:: ✓ Riepas ✓ Diski ✓ Akumulatori ✓ Eļļas ✓ Tuning Par mums::

Mūsu riepu centri piedāvā visplašāko riepu klāstu, lietos diskus, akumulatorus un eļļas, kā arī citu produkciju no lielākās noliktavas Baltijā. Sortimentā ir vairāk nekā 10 000 dažādu artikulu riepas, vairāk nekā 300 disku veidi ar dažādu dizainu.

''ALANDEKO'', veikals T/C ''SĀGA'', žalūzijas, aizkari, markīzes

Biķeru 4, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1079
Apraksts:

ALANDEKO veikals tirdzniecības centrā SĀGA aicina Jūs ienirt interjera dizaina entuziastu pasaulē.Šeit atradīsiet jaunākās mēbeļu un gaismas ķermeņu tendences, plašu paklāju un mājas tekstila sortimentu, visas nepieciešamās lietas virtuvei un galda klājumam, kā arī neskaitāmus interjera dekorus un visburvīgākās dāvanas.Mūsu veikalā strādā arī aizkaru dizaineri, kuri palīdzēs izvēlēties tieši jums piemērotāko logu noformējumu – aizkarus, žalūzijas, markīzes, atbilstoši jaunākajām interjera iekārtošanas tendencēm un jūsu vēlmēm.