Auto, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

RB LUKTURI, SIA

Buļļu 45B, Rīga, LV-1067
Auto remonts, apkope

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Silikātu 5C, Rīga, LV-1016
Mūsu pakalpojumu klāstā pieejams:: ✓ Objektu demontāža; ✓ Metāllūžņu konteineru serviss; ✓ Metāllūžņu pieņemšana; ✓ Transporta pakalpojumi; ✓ Automašīņu pieņemšana un norakstīšana; ✓ Piekabju noma. SIA "TM Recycling" vērtības:

Konkurētspējīga cenu politika, atbildība pret vidi un ilgtspējīga pieeja metāllūžņu pārstrādei - mūsu vērtības veido pamatu mūsu ilggadējām attiecībām ar klientiem. Mēs saprotam, ka katrs klients ir unikāls, tāpēc vienmēr centīsimies sniegt individuālu pieeju nestandarta situācijās. Lai uzzinātu vairāk, sazinies ar mums vai dodies uz kādu no mūsu fiziskajiem metāllūžņu nodošanas laukumiem! SIA "TM Recycling" filiāles atrodas Rīgā, Jelgavā, Ogrē, Bauskā, Dobelē, Saldū un Rumbulā.

Reklāmas Stils, SIA

Mūkusalas 72, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumus izmanto – tirdzniecības kompleksi, tirdzniecības centri, reklāmas aģentūras, pasākumu organizatori, koncertu organizatori, izstāžu rīkotāji un valsts svētku rīkotāji. Drukas produkti ir paredzēti iekštelpām (indoor) un āra apstākļiem (outdoor), jo tiem ir ļoti laba noturība pret vides apstākļu ietekmi, kā piemēram – saule, lietus, vējš, krusa, sniegs un sals.

Mizar, SIA

Braslas 20-110, Rīga LV-1084
Apraksts: Rezerves daļu piegāde dzelzceļa un kuģu transporta dzinējiem/ motoriem.

Nafta LV, SIA, Degvielas bāze

Latgales 469B, Rīga LV-1063
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Riana, SIA, Metināšanas iekārtas, Veikals

Metināšanas iekārtu veikals
Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA „RIANA” piedāvā:: ✓ metināšanas iekārtas ✓ instrumentus ✓ kompresorus ✓ metināšanas aparātus ✓ abrazīvos griezējdiskus ✓ slīpdiskus Par mums:

SIA „RIANA” nodarbojas ar elektriskā loka metināšanas, gāzmetināšanas un griešanas iekārtu, gaisa plazmas griešanas, kompresoru tirdzniecību un piederumu tirdzniecību darbam ar pneimatiskajiem instrumentiem. GALA GAR, GYS, TELWIN, IDEALGAS, IMAABRAZIVI, OMG, PATON, TRAFIMET zīmolu pārstāvji, izplatītāji LATVIJĀ. Preču piegāde visā Latvijā!

Hydro Tech Serviss, SIA

Rušonu 19, Rīga, LV-1057
Uzņēmuma apraksts:: "HYDRO TECH SERVISS" specializējas stūres iekārtas mehānismu, stūres hidropastiprinātāja agregātu, spectehnikas hidrocilindru remontā, kā arī automašīnas hidrauliskās sistēmas kopumā. Tas ir: vieglajām automašīnām, mikroautobusiem, kravas automašīnām un citiem transporta veidiem. Darbnīca nokomplektēta uz autoservisa bāzes, tāpēc mums ir visi apstākļi agregātu noņemšanai un uzlikšanai, kam vajadzīgs remonts, tāpat arī vieglo automašīnu un mikroautobusu ritošās daļas diagnosticēšanai. Uz doto brīdi mēs varam piedāvāt mūsu klientiem pilnu kompleksu remonta darbu hidropastiprinātāja, stūres mehānisma, kā arī automašīnas ritošās daļas remontu un citus darbus. Smagajām automašīnām, autobusiem (lielajiem) un speciālajai tehnikai remontējam un atjaunojam tikai noņemtos stūres mehānismus, hidrauliskos cilindrus, hidrauliskos sūkņus un citus.

Donella, SIA

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Bērnu preces, preces zīdaiņiem, bērnu bižutērija, bērnu apģērbi, apavi, rotaļlietas bērniem, rotaļlietas zīdaiņiem, bērnu šūpoles, bērnu rotaļlietu leļļu rati, lelles, mīkstās rotaļlietas, bērnu spēles, trīsriteņi, skrejriteņi, skrituļslidas, bērnu lego, konstruktori, bērnu svētku tērpi, bērnu pludmales rotaļlietas, velosipēdi

Sēme CB, SIA

Cesvaines 9, Rīga LV-1073
Apraksts: Asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi. Ūdensapgādes, kanalizācijas un gāzes apgādes sistēmu būvmontāža, remonts un renovācija. Ceļu, ielu remonts, laukumu izbūve un teritorijas labiekārtošana. Ceļu satiksmes drošības organizēšana ceļu remontdarbu veikšanas laikā, pagaidu ceļa zīmju izvietošana.

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131C, Rīga, LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Auto G.M, IK

"Rīgas šosejas 1. km", Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Auto remonts Bauskā, kvalitatīvu lietotu auto rezerves daļu tirdzniecība, mazlietotu auto riepu un disku, tirdzniecība, montēšana, balansēšana, eļļas maiņa, auto evakuācija, autoevakuators, lietotu auto pieņemšana

Twin auto, SIA

Ropažu 59, Rīga, LV-1006
Auto rezerves daļu interneta veikals, rezerves daļu katalogs, rezerves daļu mazumtirdzniecība, rezerves, optika, auto rezerves daļas, auto rezervju daļu tirdzniecība no vadošiem automašīnu ražotājiem, audi,

Kravas auto, SIA

Līvciema 9 k-2-36, Rīga LV-1058
ar ceļamkrānu, auto ar hidromanipulatoru, auto ar hidromanipulātoru, auto ar kranu, auto ar krānu, auto , , auto krāns, Auto kravu pārvadājumi, Auto kravu pārvadājums, Auto pacēlāja noma, Auto pacēlāja pakalpojumi

Prime Auto Rent, SIA

Grostonas 12-46, Rīga LV-1013
Auto noma, Autonoma, Auto noma vieglie auto , Auto īre, Auto noma Ogre, Auto noma Rīga, Auto noma lidosta, Lēta auto noma Rīgā, auto piegāde Lidostā Rix, auto noma lidostā, auto noma Rīgā, auto noma Lielvārde

Auto Rings, SIA

Senču 2F, Rīga, LV-1012
Auto mazgāšana, salona tīrīšana

Auto Palete, SIA

Līksnas 9, Rīga, LV-1003
Aprīkojums auto virsbūvju krāsošanai. Krāsu pildīšana aerosolos., Meguiar's auto kopšanas līdzekļi, (ASV). Herkules - auto pacēlāji, autodarbnīcu aprīkojums.

D52 auto, SIA

Dammes 52A, Rīga, LV-1069
Auto remonts apkope Imanta, Pārdaugava. Autoserviss, Auto serviss Imantā. Auto riepu serviss., Tehniskās apskates iziešana klienta vietā, auto sagatavošana tehniskai apskatei.

Z.E.M. Auto, SIA

Gaujas 20, Rīga, LV-1026
Auto rezerves daļas, Amerikāņu rezerves daļas. Auto rezerves daļu tirdzniecība, autodaļas no ASV., Motorcraft, WIX, FRAM, ACDelco, filtrs, kondicionieri. amerikas auto , auto america, auto amerika, USA

Auto MN, SIA

"Priednieki", Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Sigulda, pašizgāzēja pakalpojumi, Auto MN. materiālu pārvadāšana, celtniecības materiālu pārvadāšana,, mašīna ar krānu Siguldā, kravu pārvadājumi ar platformām, konteineru pārvadājumi, kravas pārvadājumi auto