Auto, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Pārtikas Banka Paēdušai Latvijai

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs, sociālās aprūpes centrs, pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests, aprūpe mājās, medicīniskā aprūpe mājās, Drošības poga, pieņemam ziedojumus, medicīniskā komisija, pirmās palīdzības apliecība,

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Sociālās aprūpes centrs Pārdaugava

Garozes 15, Rīga, LV-1004
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs, sociālās aprūpes centrs, pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests, aprūpe mājās, medicīniskā aprūpe mājās, Drošības poga, pieņemam ziedojumus, medicīniskā komisija, pirmās palīdzības apliecība,

DUDE BIKES, SIA, motociklu veikals, serviss

Kalnciema 40E, Rīga, LV-1083
Panākumi rada jaunas iespējas.:

2020. gadā mūsu komandai pievienojās jmūsu trešā komandas dalībniece, lai mēs visi kopā pierādītu, ka motociklistu pasaule nepieder tikai vīriešiem, benzīna smaržai, melnām ādas jakām un satiksmes troksnim. Dude Bikes motociklu veikals kopš 2021.gada piedāvā arī vēsturiskā itāļu moto zīmola Moto Morini motociklus Baltijā - gan pilsētas naked un scrambler stila, gan arī adventure tipa motociklus no 650cm3 - 1200 cm3. Piedzīvojumiem pilsētā pieejams oriģināls elektromoto SUPER73 - Kalifornijas dzīvestila zīmols, kas apvieno motociklu mantojumu un jauniešu kultūru. Tomēr mīlestība pret klasisko motociklu nav atstāta novārtā. Dude Bikes preču klāstam ir pievienojies arī F.B Mondial un Brixton - ielas, motokrosa un flat track stila motocikli no vēsturiskiem Itālijas un Austrijas moto ražotājiem.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

NV, Optikas veikals

Talsu šoseja 25, Jūrmala, LV-2016
Apraksts: Brilles, optika, briļļu izgatavošana, acu ārsts Jūrmalā.

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Ķengaragā

Latgales 427B, Rīga LV-1063
Auto mazgāšana. Automazgātava. Auto mazgātuve. Mazgāšanas iela. Auto mazgāšana 4 minūšu laikā., Auto mazgāšana ar vasku. Karstais vasks, Neste automazgāšana, automazgātuve pie Neste .

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Imantā

Kurzemes prospekts 15A, Rīga LV-1067
Auto mazgāšana. Automazgātava. Auto mazgātuve. Mazgāšanas iela. Auto mazgāšana 4 minūšu laikā. Virsbūves mazgāšana. Auto mazgāšana ar vasku. Karstais vasks, Neste automazgāšana, automazgātuve pie Neste .

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Pārdaugavā

Vienības gatve 144, Rīga, LV-1058
Auto mazgāšana. Automazgātava. Auto mazgātuve. Mazgāšanas iela. Auto mazgāšana 4 minūšu laikā., Auto mazgāšana ar vasku. Karstais vasks, Neste automazgāšana, automazgātuve pie Neste .

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Purvciemā

Lubānas 64, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: "1 un 2 automazgātavas" ir automātiskās mazgātavas, kurās tiek izmantotas modernas rūpnīcā "Istobal" izgatavotas iekārtas. Šīs iekārtas apvienojumā ar profesionālu autoķīmiju un personāla veiktu auto mazgāšanas priekšapstrādi nodrošina kvalitatīvu un ātru rezultātu.

AUTEKO & TUV LATVIJA - TUV Rheinland grupa, SIA, Filiāle

Sēlpils 6A, Rīga, LV-1007
Apraksts:

Tehniskā apskate transportlīdzekļiem ar pilnu masu virs 3500kg.

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

"Jaunumi", Bērzmente, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

Lux, SIA

Latgales 449-2.st., Rīga LV-1063
Autobusi. Latvijas tahogrāfu skola. Autobusi, mikroautobusi, noma, īre, pakalpojumi, (autobuss). Ekskursija, izbraucieni, ceļojumi. Tahogrāfi, sertificēšana, pārbaude, (tahogrāf) tahograf. tahogrāfs, sertificēšana, pārbaude, tahogrāfu uzstādīšana, tahogrāfu remonts. Ātruma ierobežotāji. Autoskola, kods 95, autovadītāju apmācība,

ADR LV, SIA, Bīstamo kravu pārvadājumu mācību un konsultāciju centrs

Bauskas 86-404, Rīga LV-1004
Kursi:: ✓ Pamatkurss ✓ Cisternas ✓ 1. klases kravu autovadītāja ✓ 7. klase kravu autovadītāja ✓ Drošības konsultantu (padomnieku) ADR Apmācības:

Mēs veicam bīstamu kravu pārvadāšanai paredzēto transportlīdzekļu vadītāju apmācību no 1998. gada. Sadarbībā ar Satiksmes ministriju no 2002. gada mēs veicam arī bīstamo kravu pārvadājumu drošības konsultantu (padomnieku) apmācību saskaņā ar Ministru kabineta 2006. gada 21. februāra noteikumiem Nr.156 "Noteikumi par drošības konsultantu (padomnieku) norīkošanu, to profesionālo kvalifikāciju un darbību bīstamo kravu pārvadājumu jomā".

Amnis, SIA, veikals Kristīgā literatūra un dāvanas

Lāčplēša 37, Rīga LV-1011
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.