Auto, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

BEE, SIA

Rītausmas 11, Rīga, LV-1058
riepu tirdzniecība, riepu montāža, riepu balansēšana, Contenental riepas, bridgestone riepas, motoriepas, radžotas riepas, ziemas riepas, viszenonas riepas, eļļas maiņa, 
ZL.LV iesaka

SIA OM SHANTI OM

Upeslīču 16, Alejas, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Taksometru pakalpojumi

AV & K, SIA

Uzvaras prospekts 23, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts: Autoevakuatora pakalpojumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā. Ķekava, Rīga, Vidzeme, Latvija, Rīgas rajons, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.

Restavrator, SIA

Kārsavas 9, Rīga LV-1082
Apraksts: Autoserviss Pļavniekos SIA Restavrator piedāvā kvalitatīvus auto un moto remonta pakalpojumus, kā arī eļļas maiņas, riepu maiņas, riepu balansēšanas un citus auto remonta pakalpojumus.

KASS Riga, Autoserviss Čiekurkalnā

Uzticams serviss Tavam auto
Gaujas 20, Rīga LV-1026
Apraksts: Kvalitatīvi autoservisa pakalpojumi Tavam auto. Atbildīga pieeja – saprātīgas izmaksas!

Green Clean Latvia, SIA

Lokomotīves 78 - 25, Rīga, LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Dīvānu ķīmiskā tīrīšana ✓ Automašīnu salonu tīrīšana ✓ Krēslu ķīmiskā tīrīšana ✓ Matrača ķīmiskā tīrīšana ✓ Ieklāto paklāju ķīmiskā tīrīšana ✓ Paklāju ķīmiskā tīrīšana Par uzņēmumu:

SIA "Green Clean Latvia" piedāvā kvalitatīvus un ātrus mēbeļu ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumus. 

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5

RIGA CAR RENT, auto noma Rīgā

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Nomas spektrs: Pēc veida: ✓ īstermiņa noma (no 1 līdz 30 dienām) ✓ ilgtermiņa noma (no 30 līdz 90 dienām) ✓ pilna servisa noma (no 90 dienām) ✓ transfērs ✓ autovadītāja pakalpojumi Pēc kategorijas: ✓ ekonomiskās klases mašīnas ✓ biznesa klases mašīnas ✓ apvidus automašīnas ✓ luksusa klases mašīnas ✓ miniveni līdz 9 sēdvietām ✓ automašīnas kāzām un citiem svētkiem

Ryterna Latvija, SIA, garāžu vārtu ražošana, vairumtirdzniecība

Bieķensalas 14, Rīga LV-1004
Privātmāju garāžu vārti: ✓ Toprib vārti ✓ Rievoti vārti ✓ Divrievu vārti ✓ Gludie vārti ✓ Filings ✓ Koka rievoti vārti ✓ Koka divrievu vārti ✓ Koka filings ✓ Mikrorievas vārti ✓ Makrorievas vārti ✓ Slick vārti ✓ TLT - ventilācijas vārti ✓ Panorāmas vārti ✓ TL - SP pilnā polikarbonāta vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Retro vārti

Grencis un Partneri, SIA

Laktas 14B, Rīga, LV-1013
Dzinēju remonts, automobiļu kompresoru remonts. Dzinēja, motora galvas pārbaude, slīpēšana, kapitālais remonts. Visu marku motoru, motoru bloku, galvu, klaņu, kloķvārpstu, automobiļu kompresoru remonts, vieglo, smago automašīnu, autobusu, lauksaimniecības tehnikas, dīzeļu, dīzeļdzinēju motoru remonts. Rezerves daļas, remkomplekti,

Metala grafika, SIA

Rencēnu 20, Rīga, LV-1073
Aprīkojums:

Izmantotais aprīkojums ļauj strādāt ar visām tirgū pieejamajām jebkura veida un krāsas pulverkrāsām, ieskaitot specializētas iespējas ar dažādiem dekoratīviem efektiem (metāla, muarē, āmura efekts, laka ar sudraba un zelta dzirksti utt.). Mēs izmantojam pulverkrāsas no labākajiem ražotājiem - Teknos (Somija), AkzoNobel (Turcija), Neokem (Grieķija), Jotun (Norvēģija), Axalat (ASV). Fasādes konstrukciju krāsošanai izmantojam augstas kvalitātes arhitektoniskas pulverkrāsas uz poliestera sveķu bāzes, kurām ir lieliska noturība pret laikapstākļiem.

Katalogā RAL CLASSIC šobrīd ir 213 krāsas, tostarp 15 perlamutra, 5 luminiscējošās un 2 dzelzs.

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

AV metāls, SIA

Krustpils 12D, Rīga, LV-1073
Apraksts:

SIA "AV Metāls" darbības virziens ir tērauda un alumīnija izstrādājumu ražošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Balkonu, lodžiju, lapeņu, terases, verandas iestiklošanas darbi, iestiklošana. Izgatavojam logu atveramas un fiksētas alumīnija bīdāmās konstrukcijas. Auto nojumes un dekoratīvie jumtiņi, konstrukcijas no alumīnija profila. Verandas un lapenes uzstādīšana, iestiklojums. Polikarbonāta izstrādājumi. Metāla vārtiņu izgatavošanas un uzstādīšana. Ražojam pirts krāsns. Ilgās degšanas krāsns ar augšējo un apakšējo kolektoru ar ventilatoru un ar apgriezienu regulējošu ventilatoru. Siltumnīcas apkures krāsns. Krāsns vasarnīcai, bungalo, garāžas BULERJANS tipa. Apkures krāsnis. Apkure. Malkas krāsns. Krāsns AVELON. Ugunskura vietas.

Metāla metinātas konstrukcijas. Nerūsējošā tērauda margas. Vārtiņu ražošana. Piegāde, uzstādīšana, garantija. Ražošanas uzņēmums Latvijā. Rīga, Rīgas rajons.

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k-16, Rīga LV-1006
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto signalizācijas uzstādīšana ✓ Auto signalizācijas remonts ✓ Motoru remonts ✓ Elektromotoru remonts ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts ✓ Kravas auto remonts, serviss ✓ Mikroautobusu remonts, serviss ✓ Virsbūves remonts ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Auto krāsošana ✓ Auto diagnostika

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15A, Rīga, LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.

Dzīvojamo treileru noma

Stīpnieku ceļš 5B, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Ērtāk nekā teltī, lētāk nekā viesnīcā – tā varētu raksturot dzīvojamo treileri. Dzīvojamais treileris ērti izmantojams ne tikai atpūtai, bet arī darbam – celtniecībā, mežizstrādē, objektu apsardzē, tirdzniecībā utt. Galvenās priekšrocības – viegli transportēt, iespēja novietot tiešā objekta tuvumā, izmantot gāzes plīti, ledusskapi, kā arī patverties no aukstuma, lietus un vēja. Galvenā priekšrocība, ceļojot ar dzīvojamo treileri, ir neatkarība. Braucot esi noguris – vari iegriezties tuvākajā benzīntankā vai autostāvvietā un, iekāpjot treilerī, tūlīt pilnā augumā ērti izstiepties guļvietā. Ja gribi baudīt brīvdienas ar lielāku komfortu, jāsameklē kempings, kur par nelielu samaksu būs iespējams pieslēgties elektrībai, kā arī izmantot citas kempingā piedāvātās ērtības. Ja brīvdienas gribas pavadīt atsevišķi no citiem, jāsameklē kluss nostūris. Autonomā gāzes apkure, gāzes plīts un ledusskapis arī šeit jums nodrošinās komfortablu atpūtu.

Autests, SIA, automašīnu tehniskās apskates stacija Jūrmala

Lielupes 28A, Jūrmala, LV-2015
Apraksts: Auto tehniskā apskate, motociklu tehniskā apskate. CSDD. Jūrmala, Tukums, Rīga, Vidzeme.