Auto, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Deppo, SIA, mikroautobusu noma, busu noma

Latgales 449, Rīga, LV-1063
AUTO Jūsu vēlmēm un vajadzībām:: ✓ Vieglie auto ✓ pasažieru mikroautobusi ✓ kravas auto ✓ iespēja iznomāt piekabes, treilerus, jumta bagāžniekus, bērnu sēdeklīšus, navigācijas Par uzņēmumu:

Par uzņēmumu SIA "Deppo" - mikroautobusu pasažieru noma. Pasažieru busu noma un kravas busu noma. DEPPO RENT. Atrodamies Rīgā un Ogrē, iespējama arī piegāde. Auto noma ne tikai Latvijā, bet arī pa Eiropu. Cenas sākot no 10.00 līdz 40.00 EUR/diennaktī. Piedāvājam arī progresīvu atlaižu sistēmu. Automašīnas ir labā tehniskā un vizuālā kārtībā!

Laidas, SIA, Ziedu salons

Augusta Deglava 69B, Rīga, LV-1082
Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi, dekorēšana, vainagi, štrausi, bēru vainagi, sēru vainagi, bēru pušķi, zārka vāka dekori, ziedi bērēm, ziedu piegāde, auto
ZL.LV iesaka

Deppo, SIA, saimniecības preču noliktava

Latgales 449, Rīga, LV-1063
Apraksts: Profesionālās saimniecības preces. Profesionāli uzkopšanas līdzekļi, tirdzniecība, vairumtirdzniecība.

Riepulis Rent a Car, SIA, auto noma Rīgā

Lubānas 22, Rīga LV-1019
Apraksts: Auto un piekabes noma (īre) Rīgā, rent car Riga

Auto darbnīca Riepulis, SIA, Autoserviss - Kondicioniera uzpilde

Lubānas 22, Rīga, LV-1019
Auto remonts, apkope. Riepu serviss. Auto krāsošana. Auto serviss. Auto evakuācija, palīdzība ceļā., Auto sagatavošana tehniskajai apskatei, auto sagatavošana ziemai. Auto spuldžu maiņa. stiklu maiņa.
ZL.LV iesaka

SmartCoffee Serviss, SIA

"Siljēkas 1", Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Kafijas automātu apkope, remonts, noma un tirdzniecība. Izbraukuma tirdzniecība. Kafijas auto pārbūve.

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Komerctransporta remonts; ✓ Virsbūves remonta darbi; ✓ Sadarbība ar apdrošināšanas kompānijām; ✓ Tehniskās apkopes veikšana; ✓ Ritošās daļas remonts; ✓ Elektrosistēmas signalizācijas; ✓ Dzinēja diagnostika un remonts; ✓ Kondicionēšanas sistēmas; ✓ Automašīnas apdrošināšana; ✓ Konsultācijas pirms auto iegādes; ✓ Autopiederumi, to uzstādīšana.

Autospoguli.lv, autospoguļu darbnīca un serviss Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Mēs piedāvājam::

Auto spoguļu darbnīca un serviss Rīgā. Autospoguļu stiklu izgatavošana, maiņa un uzstādīšana motocikliem, vieglajam un kravas auto transportam. Auto spoguļu apsildes elementi un auto spoguļu apsildes elementu maiņa. Autospoguļu eksperts. Auto spoguļu un auto stiklu marķēšana. Auto lukturu marķēšana.

ZL.LV iesaka

BroPro, SIA, Kravas riepu serviss

Dzirnieku 11, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Mēs esam kvalificēts kravas un vieglo auto riepu un disku serviss. Sertificēti darbinieki ar vairāk kā 15 gadu pieredzi labprāt sniegs konsultācijas, atbildēs uz Jūsu jautājumiem un palīdzēs izvēlēties tieši Jums piemērotāko risinājumu! Strādājam pēc klienta pasūtījuma arī ārpus darba laika!

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Komisijas veikals - MĒBELES. TRANSPORTA, PIEKABJU UN KEMPERU NOMA. TAXI PAKALPOJUMI.

Koruns, SIA, ātrumkārbu serviss, remonts

Latgales 444C, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Koruns", SIA specializējas automātisko un mehānisko ātrumkārbu remontā. Piedāvājam arī transmisijas remontu, vieglo auto mikroremontu, tehnisko apkopi, ritošās daļas remontu. 

ieramejam.lv, Ierāmēšanas studija Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Apraksts:

SIA "Ladars" jau vairāk nekā 15 gadus atrodas Latvijas vadošo uzņēmumu vidū un piedāvā jums savus pakalpojumus.​ Vai jūs zināt, kas ir bagets un paspartu? Ar šiem skaistājiem vārdiem sauc aksesuārus, ar kuru palīdzību var pasakaini noformēt gleznas un posterus, spoguļus un fotobildes, dokumentus un arhitektu projektus. Visa veida ierāmēšanas darbus jebkurai gaumei jums piedāvā ierāmēšanas studija "Ladars". Noformētas gleznas, gleznu reprodukcijas, kā arī posteri padara jūsu biroju un dzīvokli vēl skaistāku. Jūs varat paši izvēlēties stilu atbilstoši jau noformētam interjeram. Mūsu studijas meistari profesionāli palīdz ar bageta un paspartu izvēli. Šeit jūsu izvēlēta bilde ātri, kvalitatīvi un jautri pārvērsīsies par gleznu. Fotogrāfijas, bērnu zīmējumi, izšuves, gobilēni saņems jaunu dzīvi oriģinālā noformējumā un uz ilgu laiku kļūst par prieku. Jūs varat būt pārliecināti par individuālo pieeju jūsu pasūtījumam.

ZL.LV iesaka

Atslēgu serviss, Arņa Ozoliņa individuālais darbs

Rūdolfa Blaumaņa 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts:

Atslēgu serviss nodarbojas ar atslēgu izgatavošanu. Piedāvājam arī diennakts SOS servisu - durvju atvēršanu steidzamās situācijās, uzrādot derīgu dokumentu. Nodrošinām durvju un slēdzeņu atvēršanu un signalizācijas atbloķēšanu.

ZL.LV iesaka

Alpino Pērle, SIA, Ārstu prakse

Artilērijas 15 - 8, Rīga, LV-1001
"Alpino Pērle" ārstu prakse piedāvā:: ✓ Plaša spektra medicīnas speciālistu konsultācijas un ārstēšanas metodes; ✓ Ultrasonogrāfijas izmeklējumus un diagnostiku; ✓ Atbalstu topošajām un jaunajām māmiņām; ✓ Pediatra konsultācijas; ✓ Operatīvu konsultāciju un izmeklējumu pieraksta iespējas; ✓ Mājas vizītes; ✓ Attālinātas konsultācijas; ✓ Individuālu attieksmi un konfidencialitāti; ✓ Jauku, harmonisku un mājīgu vidi mūsdienīgā ēkā (ar liftu); ✓ Ērtu piekļūšanu ar iespēju prakses tuvumā novietot auto.

Truckshop.lv, kravas auto aksesuāri

Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073
DAF, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT, SCANIA, UNIVERSĀLS, VOLVO Kravas auto aksesuāru veikals:: ✓ Kravas auto dubļu sargi; ✓ Auto kondicionieri; ✓ Auto ledusskapji; ✓ Tējkannas; ✓ Kafijas automāti; ✓ Mikroviļņu krāsnis; ✓ Lādētāji un adapteri; ✓ Pārveidotāji; ✓ Saules paneļi; ✓ Sēdekļu apsilde; ✓ Auto putekļusūcēji; ✓ Kravas stiprinājumi; ✓ Degvielas aprīkojums; ✓ Riteņu aprīkojums; ✓ Kravas auto apgaismojums; ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi; ✓ Stūres pārsegi; ✓ Sēdekļu pārvalki.

Ekspress Sigulda, SIA

Pils 6, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Taksometru pakalpojumi, kā arī autoevakuācija uz dzīves vietu. Taxi buss līdz 8 personām.

Uber Auto, SIA, auto lūku remonts, tehniskā palīdzība uz ceļa

Brāļu Kaudzīšu 52, Rīga, LV-1021
Pakalpojumi: ✓ Eļļas un filtri; ✓ Motora remonts; ✓ Gaisa kondicionieru uzpilde; ✓ Bremžu remonts; ✓ Riepu nomaiņa; ✓ Metināšanas darbi; ✓ Datoru diagnostika; ✓ Krāsu darbs; Serviss: Ja jums ir nepieciešama kvalitāte, kuru sagaidāt no servisa centra, bet ar personīgāku un draudzīgu atmosfēru, to esat atradis. Mūsu auto remontdarbnīca var apkalpot dažādus modeļus. Mēs veicam tikai to darbu, kas nepieciešams, lai atrisinātu jūsu problēmu. Pie mums arī ir dažādas akcijas.

Little Love, veikals

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Ogrē iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

ZL.LV iesaka

AB eksperts, SIA

Liepājas 40 k-7, Rīga, LV-1002
Apraksts: Piedāvājam sertificēta autoeksperta pakalpojumus. Auto tehniskā ekspertīze - zaudējumu aprēķināšana: pēc ceļu satiksmes negadījuma, krītoša ledus un sniega radītie bojājumi, trešo personu prettiesiska rīcība. Automašīnu tirgus vērtības noteikšana: mantojuma procesa kārtošanai, uzņēmumu vajadzībām (bilances, pirkšanas un pārdošanas vajadzībām), maksātnespējas administratoru maksātnespējas procesa vajadzībām, notāru vajadzībām.
ZL.LV iesaka

AZ eksperts, SIA - Auto vērtēšana

Ķengaraga 1, Rīga, LV-1063
Apraksts:

Sniedzam sertificēta vērtētāja slēdzienus par kravas, vieglo automobiļu, meža tehnikas, ceļu būves un citu tehnikas vienību tirgus vērtību. Slēdziens derīgs šķiršanās un mantojuma procedūrai, uzņēmuma bilancei, maksātnespējas procesam, bankas kredītu saņemšanai, tehnikas atsavināšanas gadījumos. Nepieciešamības gadījumā veicam transportlīdzekļa atjaunošanas izmaksu aprēķinu.