Brokastis, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Aleksandrs, pusdienu restorāns Pārdaugavā

Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Kompleksās pusdienas, biznesa pusdienas, ēdiens līdzņemšanai, banketi Pārdaugavā līdz 30 cilvēkiem, konditorejas izstrādājumi, alkoholiskie dzērieni, bezalkoholiskie dzērieni, alus.

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
skolās, bērnudārzos, ēdināšanas pakalpojumi sociālās aprūpes iestādēs, ēdināšanas pakalpojumi slimnīcās, brokastis

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
izstrādājumi, konditoreja, kūkas, kūciņas, sāļās tortes, pīrādziņi, plātsmaizes, ruletes, pusdienlaiks, brokastis

Pie pils, kafejnīca

Brīvības bulvāris 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Kafejnīca piedāvā: ✓ Brokastis ✓ Pusdienas ✓ Vakariņas ✓ Banketu organizēšana ✓ Galdu klāšana ✓ Ēdiens līdzņemšanai

Aplis, kafejnīca

Eksporta 6, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Piedāvājam:: ✓ Svētku galdi ✓ Banketi ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Vakariņas ✓ Saldie ēdieni ✓ Sāļie ēdieni ✓ Uzkodas ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Biznesa pusdienas Par mums::

Kafejnīca „Aplis” Tukumā – gardi ēdieni un dzērieni, biznesa pusdienas. Kulinārijas un konditorejas izstrādājumi, pasūtījumi. Banketi, furšeti. Klājam svētku galdus Jūsu telpās.

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca

Ausekļa 14a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Par mums:

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca, nodrošina pilnu ēdināšanas servisu - brokastis, pusdienas, vakariņas, izbraukuma banketus. Tāpat ir iespējams pasūtīt sev tīkamus banketus.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

ZL.LV iesaka

Līra, kafejnīca

"Stacija" , Valkas pagasts, Valkas nov. LV-4701
Par kafejnīcu: Iespējams rezervēt telpas nelielām svinībām līdz 20 cilvēkiem. Ir iespējams pasūtīt ēdienu līdzi ņemšanai. Kafejnīca atrodas autoservisa "Ligumss" telpās.
ZL.LV iesaka

Mūza, restorāns

Slimnīcas 7, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Restorāns „Mūza” atrodas viesnīcā „Rija Bauska Hotel”. Piedāvā nobaudīt starptautisku ēdienu klāstu, kā arī iecienītākos latviešu ēdienus. Gaišais un mūsdienīgais interjers kopā ar lielisku virtuvi rada patīkamu atmosfēru, kas priecēs ikvienu apmeklētāju.

Kuldīgas Metropole, Viesnīca

Viesnīca strādā!
Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Viesnīca un restorāns "Metropole" dibināta Kuldīgas vecpilsētas centrā 1910. gadā, pilnībā atjaunota 2006. gadā, saglabājot savu senatnējo fasādi un kļūstot par modernāko un prestižāko viesnīcu un restorānu pilsētā, piedāvājot sezonālo, lokālo virtuvi un unikālus numuriņus ar skatu uz vēsturisko pilsētu. Viesnīca Kuldīgas Metropole piedāvā 14 komfortablus numurus, kuri ieturēti klasiskā stilā, no kuriem 6 ir vienstāva, 7 divstāvu (ar spirālveida kāpnēm) un 1 LUX numuriņš. No logiem divu stāvu numuriņos jūs varat redzēt apdzīvoto Kuldīgas galveno gājēju ielu, bet, ja jūs vēlaties klusāku atmosfēru, mēs varam piedāvāt jums numuru ar skatu uz Alekšupīti, kas liks jums aizmirst par ikdienas steigu ar savu mierīgo un kluso plūsmu. Restorāns piedāvā svaigu un sezonālu ēdienkarti, balstoties uz vietējo virtuvi un labākajām Eiropas kulinārijas tradīcijām.

A.R.D. Mēnestiņš, SIA, konditoreja, kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Kroņauce, "Mēnestiņš" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Piedāvājumā:: ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Atspirdzinošie dzērieni ✓ Alkoholiskie dzērieni ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Vakariņas ✓ Ēdiens līdzņemšanai Kafejnīca:

Kafejnīca "Mēnestiņš" piedāvā dažādus gardus konditorejas izstrādājumus gan līdzņemšanai, gan izbaudīšanai uz vietas.

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Uzņēmums piedāvā: Mēs piedāvājam profesionāli izveidotu bērnu ēdienkarti, kas atbilst visiem Pārtikas veterinārā dienesta noteikumiem. Izstrādājam profesionālu ēdienkarti bērniem ar veselības problēmām (ar alerģiju, kuņģa problēmām). Ekoloģiski tīri produkti: Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Bukstiņš, bistro

Darba laiks svētku dienās - 10:00-16:00!
Smilšu 20, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Bistro "Bukstiņš" atrodas pilsētas centrā, kur var ātri un labi paēst. Galvenokārt bistro piedāvā tradicionālos latviešu ēdienus, tostarp putras (bukstiņu putra ar speķi, zirņu biezenis, grūbas u.c.), saldos ēdienus (maizes zupa ar putukrējumu), smalkmaizītes (speķa pīrādziņi, biezpiena un ābolu rausis, sklandrauši u.c.). Šeit varēsiet ēdienu paņemt arī līdzi. Uzņēmums specializējas arī galdu klāšanas mākslā, kā arī piedāvājam izbraukuma ēdināšanu, piemēram, nometnēs, brīvdabas pasākumos u.c.

Sunrise, kafejnīca, SIA Ravilos

18.novembra 204, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Piedāvājam galda klāšanas pakalpojumus dažādām dzīves situācijām. Uzņēmums uz sms ziņām neatbild.

KAFE-PICĒRIJA, SIA Comedor

Turpinām strādāt klātienē!
Akadēmijas 4, Jelgava LV-3001
Ēdieni, ēdināšana, brokastis , pusdienas, vakariņas, galdu klāšana, picērija Jelgavā, zupas, otrie ēdieni

Nāc un ēd, veikals-ēdnīca

Bērzpils 3a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Ātri un garšīgi paēst jebkurā dienas laikā! Ēdnīca "Nāc un ēd" piedāvā brokastis, pusdienas un vakariņas. Jūs atradīsiet plašu ēdienu sortimentu par ļoti pievilcīgām cenām: gaļas un zivju ēdienus, salātus, piedevas, desertus un dzērienus. Gaidām Jūs katru darbdienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 un sestdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.00. Pēc pasūtījuma tiek klāti viesību un bēru galdi.

Kafejnīca „Betija”

Lāčplēša 14a, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Pusdienas Aizkrauklē, banketi, biznesa pusdienas, brokastis , saldie ēdieni, saviesīgi pasākumi.

LATA, Bistro

Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts: Bistro "Lata" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Ventspils autoostā jau vairāk nekā 20 gadus. Plaša silto ēdienu, salātu, saldo, konditorejas izstrādājumu izvēle kā dienās, tā arī naktīs. Visus šos gadus strādājam diennakts režīmā. Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Sagatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Jau daudzus pēdējos gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. Esiet laipni aicināti!

#garšoēst!, kafejnīca

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Piegāde:

Juridiskām personām (uzņēmumu ēdināšana) apkalpojam Liepājā un ārpus tās, pēc iepriekš vienošanās.

Apraksts:

Kafejnīca “garšoēst” piedāvā vienkāršu, garšīgu un sātīgu pusdienu piedāvājumu par draudzīgu cenu, cilvēkiem ar steidzīgu dienas ritmu. Ikviens patīkamā vidē var malkot aromātisku kafiju un baudīt svaigus, gardus un uz vietas gatavotus konditorejas izstrādājumus.

KŪP bbq, kafejnīca

Atmodas bulvāris 6a, Liepāja LV-3414

"Kūp BBQ" strādā pēc pieprasījuma banketos, pasākumos un festivālos.

Ēdiens līdzņemšanai Wolt pakalpojumos.

Apraksts:

"KŪP BBQ" brīvdabas kafejnīca un bārs atrodas kultūrvietā "Atmodas Dārzs". "Kūp BBQ" ir vieta, kur brīvā atmosfērā var nogaršot sātīgus gaļas ēdienus ar piedevām. Mūsu ēdienkarte ir balstīta uz autentisko bārbekjū ēdiena pagatavošanas procesu. Mūsu gaļa ir lēni kūpināta un gatavināta, tādējādi nezaudējot sulīgumu.

Piedāvājam banketu sortimentu, galdu klāšanu, dalību ar pārvietojamo “food truck” festivālos, pasākumos, publiskās un privātās svinībās.

Kafejnīca darbojas vasaras sezonā, pirmdienā un otrdienā atpūšamies! Izbraukuma banketus nodrošinām visu gadu!

O!Bistro, kafejnīca

Apvedceļš 5, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kafejnīca "O!Bistro" Saldus  nodrošina kvalitatīvu brokastu, pusdienu un vakariņu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Pēc mūsdienu tendencēm izveidots sabalansēts komplekso pusdienu piedāvājumu “Sātīgais” un “Veselīgais”. Kafejnīcas telpas ērti piemērotas ģimenēm un autobraucējiem, kas izmanto Liepāja - Rīga autoceļu.