Brokastis, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
nagu lakas, nagu lakas noņēmējs, Giordani Gold, Very Me, The One, nagu dizains, Wellness, Wellness brokastis

Grašu pils, SIA, Viesnīca

"Grašu Pils" , Cesvaines pagasts, Madonas nov. LV-4871
Grašu pils ir labi piemērota nelielām kāzām ar iespēju laulāties blakus kapellā - svētnīcā ar priesteri vai mācītāju. Grašu pils viesnīcā ir svinību telpa (līdz 60 pers.) kamīnzāle. Dizaina viesnīca. Katrā istabiņā atšķirīgs interjera iekārtojums. Labiekārtotas viesu istabas, (1 vietīgs, 2 vietīgs, Pus-LUX ). Vienlaikus var nakšņot līdz 38

Active Travel, SIA

Berģi, Lauvu 22, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Čarterceļojumi, Ceļojumi skolēnu brīvlaikā, Ceļojumi Jaunajā gadā, Ceļojumi ar ģimenēm, Viss iekļauts atpūta, Slēpošanas braucieni, Pēdējā brīža ceļojumi, Last Min braucieni, Grupu ceļojumi, Ceļojumu akcijas, Agrā rezervācija, Viesnīcu rezervācijas, Komandas saliedēšanas braucieni

Bērzkalni, SIA, Viesu nams

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Cienastu un maltīšu galdi svinībām, brokastis , pusdienas, ēdināšana, uzkodas.

Garšeigs, SIA

Murjāņu 91, Rīga LV-1064
Latgale, frī kartupeļi, fast food Riga, Rīga, piegāde, delivery, takeaway, kafija, coffee, pusdienas, brokastis

Uaneta, viesu nams

Kalēju 53, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Liepājā, viesnīca Liepājā, līdz Liepājai 15 minūtes, līdz jūrai 15 minūtes, viesnīca Liepājas tuvumā, brokastis

Vidzeme, viesnīca Valmiera

Ausekļa 31, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Viesnīca. Viesnīca Valmierā. Naktsmītne ar brokastīm. Hostelis. Labiekārtotas istabiņas. TV. Internets. Banketi Valmierā. Kafejnīca. Hotel Valmiera. Naktsmītnes Valmierā. Hotelis pie Valmieras.

Sventes muiža, viesnīca un restorāns

Svente, Alejas 7, Sventes pagasts, Augšdaugavas nov. LV-5473
krievu pirts, turku pirts, sauna, kara tehnikas muzejs, kur paēst Daugavpilī, restorāns Daugavpilī, brokastis

Hotel Villa Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Par mums:

Hotel "Villa Roze" atrodas Liepājā, labākajā piejūras parka zonā tikai 5 minūšu gājienā no balto smilšu pludmales. Četrzvaigžņu viesnīcā ir 15 numuri, kas ir dekorēti Franču Provansas stilā. Vēl vairāk atmosfēras viesiem piešķirs elegantās koka mēbeles un skaistais tekstils. Viesnīcā ir banketu zāle ar kamīnu (ietilpība līdz 20 personām), sauna un atsevišķs restorāns. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Viesnīcas viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Roze, apartamenti

K.Barona 19, Liepāja, LV-3401
Par mums: Boutique Apartments Roze valda jūgendstila gaisotne. Mēbeles, gleznas, logi ar vitrāžām – viss ir veidots klasiskā stilā, uzturot naktsmītnē 20. gadsimta sākuma noskaņu. Tiek piedāvāti luksusa vai daudzistabu apartamenti, tostarp ar privātu ieeju, lodžiju, garāžu un privātu autostāvvietu. Apartamentu ēka atrodas tieši pretī Boutique Hotel Roze, tāpēc tajā tiek piedāvāts tikpat augstas klases viesnīcas serviss un apkalpošana. Galvenā recepcija un kontinentālas vai bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru rītu Boutique Hotel Roze ēkā. Liepājas pludmale ir sasniedzama tikai 3 minūšu gājienā, un pilsētas centrs ir sasniedzams 5 minūšu laikā. Visos apartamentos ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba ar vannu, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava LV-3001
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Ortopēdiskās preces. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

K.Valdemāra 17a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Ozolkalna kulinārija, SIA

Ozolkalns, "Lazdukalna klubs" , Beļavas pagasts, Gulbenes nov., LV-4410
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Ozolkalna kulinārija" piedāvā kulinārijas izstrādājumus plašā sortimentā. Produkciju ir iespēja iegādāties veikalos dažādās Latvijas pilsētas, kā arī pēc pasūtījuma.

Produkciju ir iespēja iegādāties:

Madonā:

✓ Saules ielā 4 (blakus Drogas veikalam), ✓ Veikalā „Maize” Cēsvaines ielā 8, ✓ Kafejnīcā „Junge” Rūpniecības 49, ✓ „Sēlis” Rīgas 2.

Cesvainē:

✓ „Libe” Biksēre Lejieši Sarkaņu pag., ✓ Pie Velgas Kļavu 1, Dzelzavā, ✓ Veikals „Ozoli” Ozolu 2, Liezeres pag.

Alūksnes novadā:

✓ veikalos „Brenči” (Malienā), ✓ „Upeskalni” (Mālupē), ✓ „Anneke” (Annā), ✓ „Dzintars” (Jaunlaicenē), ✓ „Kalese” (Pededzē), ✓ „Ķerubs” (Zeltiņos), ✓ „Bermudi” Vidzemes 76.

Balvi:

✓ „Pie Ieviņas” Brīvības 20 un Brīvības 26 Tilžā, ✓ „Pie Ieviņas” Kārsavas 12 Baltinava, ✓ T/C „Vanagi” Gaujas 21A.

Jaunpiebalgā:

✓ Piebalga veikalā „Vecpiebalgā”.

Gulbenes nov.:

✓ „Pie Kļavām” Lizumā, ✓ „Gauja” Lejasciemā, ✓ „Viesturi” Stāmerienā, ✓ „Ozolnieki” Kalnienā, Avoti 93 Beļavā, ✓ „Uguntiņa” Akmensdruvās, ✓ „Pie Kļavām” Jaungulbenē, ✓ „Zīle” Ozolu iela 3B Gulbenē.

LŪGŠANU BROKASTIS,

Krāslavas iela 27 – 1, Rīga, LV-1003
Informācija no uzņēmumu reģistra

Brokastis Z, SIA

Kleistu iela 18 – 8, Rīga, LV-1067
uzsākta likvidācija

SIA Brokastu Māja

Akadēmijas iela 28 – 5, Jelgava, LV-3001
Informācija no uzņēmumu reģistra

Academia, kafijas un brokastu bārs

Akadēmijas 4a, Jelgava, LV-3001
Kafejnīcas, bāri, restorāni