Brokastis, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Līva, *** viesnīca

Lielā 11, Liepāja LV-3401
Restorāns, Viesnīca, Hotel, Viesnīcas, Viesnīca Liepāja, Hotel Liepāja. Viesnīcas Liepāja. Viesnīca Liepājas centrā. Fitnesa zāle. Restorāns, bārs, konferenču zāle, (70 personām). Slēgta autostāvvieta. Bezvadu interneta pieslēgums. Velo un autonomas pakalpojumi. Papildus bonusi no sadarbības partneriem, (Lielais Dzintars. Liepājas

Romantika, kafejnīca, konditoreja, veikals, SIA Sirds kūkas

Ozolu 3, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Piedāvājam:: ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Pusdienas ✓ Vakariņas ✓ Brokastis ✓ Banketu galdu klāšana ✓ Gaļas plates ✓ Bulciņas ✓ Pīrādziņi ✓ Tortes ✓ Pīrāgi ✓ Pašu cepta maize

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

Viesnīca Viktorija ***

A.Čaka 55, Rīga, LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Vienvietīgie numuri ✓ Divvietīgie numuri ar vienu lielu gultu ✓ Divvietīgie numuri ar divām gultām ✓ Trīsvietīgs numurs ar atsevišķām gultām ✓ Ģimenes numurs ✓ Pusluksusa numurs ✓ Luksusa numurs ✓ Konferenču un pasākumu telpas ✓ Brokastis ✓ Auto stāvvieta
ZL.LV iesaka

Hanzas Maiznīcas, AS

Brīvības 155a, Rīga
Par uzņēmumu:

"Hanzas Maiznīcas" zīmolam ir jau vairāk nekā 25 gadu vēsture. Pats "Hanzas Maiznīcas" zīmols cēlies, apvienojot 4 maizes ceptuves Latvijā, līdz ar to šāds vēsturiskā ceļa sākums ļāvis saglabāt spēcīgas tradīcijas un vērtības, kā arī mīlestību pret maizes cepšanu. AS "Hanzas maiznīcas" īpašnieks Somijas uzņēmums "Vaasan" Oy kopš 2015. gada jūnija ir kļuvis par starptautiskā Zviedrijas koncerna "Lantmännen ek. för" sastāvdaļu, ļaujot nostiprināt pozīcijas Baltijas jūras reģiona valstīs un papildināt piedāvājumu ar vairākiem jauniem produktiem un konceptiem. Šobrīd saviem pircējiem AS "Hanzas Maiznīcas" piedāvā ap 40 dažādus svaigās maizes produktus, kuri tiek galvenokārt pārstāvēti zem tādiem zīmoliem kā Kungu, Kuršu, Pļavas, Toste, Rudzu Rikas un Brokastu. Katras pārmaiņas ir nesušas līdzi jaunu izaugsmi, tāpēc šodien varam piedāvāt produktus ar pievienoto vērtību, ko ik dienas novērtē mūsu pircēji!

Kert, viesnīca

Hospitāļu 17, Rīga LV-1013
Apraksts:

Mūsu mazās un ērtās viesnīcas filozofija ir izprast katra klienta vajadzības, vienlaikus nodrošinot mierīgu izmitināšanu pilsētas klusajā centrā. Mēs piedāvājam ar nepacietību izprast visas jūsu vajadzības, mieru un klusumu, joprojām uzturoties pilsētas centrā. Izvēle starp klasisko telpu dizainu un moderno minimālismu, izsmalcinātas manieres, rītu svaigums, garšīga brokastu garša, patīkami pārsteidzošas cenas. Spilvenu un segu maigums liks justies mājīgi. Mēs saprotam, ka esat noguris pēc garās dienas un jūsu vēlmi pēc netraucētas atpūtas. Mēs zinām atšķirību starp rīta miegu un atsvaidzinošu dušu. Mūsu viesu dzīvokļos ir ērti lietojamas tālruņa līnijas, kā arī pieejams televizors. Ērta stāvvieta ļaus jums neuztraukties par savu automašīnu un tajā esošo bagāžu. Par visu ir padomāts jau iepriekš, lai varam novēlēt: “Lai patīkama atpūta”.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

Stieress, SIA, Kempings

Upesgrīva, "Stieres" , Mērsraga pagasts, Talsu nov., LV-3284
Pakalpojumi:: ✓ Sporta laukums ✓ Volejbola laukums ✓ Novuss ✓ Galda teniss ✓ Autostāvvieta ✓ Kafejnīca-bārs ✓ Banketu zāle ✓ Semināru telpa ✓ Kempinga mājiņas ✓ Telts vietas ✓ Kempinga vietas ✓ Treilera vietas ✓ Dušas ✓ Grils

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
"GUNSnLASERS” piedāvājums:: ✓ lāzerpeintbols jeb lāzertags; ✓ peintbols; ✓ reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām; ✓ elektrokartingi; ✓ virtuālā realitāte; ✓ airsoft.

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

Burtakas, SIA, Atpūtas komplekss, viesu nams Vidzemē

"Burtakas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Piedāvājam: ✓ Pirts ✓ Peldvietas dīķos ✓ Kubla pirts ✓ Aktīva atpūta ✓ Brauciens ar laivu ✓ Viesu nams ✓ Romantiskais namiņš diviem Atpūtas komplekss:

Laipni lūdzam ar visu ģimeni un draugu pulku brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties!

Āmuļi, SIA

Kuršu 7/9, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Dzīvu mājlopu iepirkšana dzīvsvarā. Svaigas, sadalītas gaļas mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība ar piegādi. Pēc jūsu pasūtījuma ražoti pelmeņi un čebureki, arī dažādas pildītas pankūkas. Ir iespēja nobaudīt uz vietas ražojumus ar dažādām garšvielām un piedevām. Jaunums - kulinārija! Šašliki, marinētas gaļas, steiki, cepamdesiņas, kotletes un daudz kas cits pēc "Āmuļu" receptēm!

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

Sanders, viesu nams

Ozolpils, "Zīles" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Apraksts: Viesu nams darbojas no 2007. gada. Viesu nams atrodas 9 km no Tukuma, Rīgas - Ventspils šosejas malā Rīgas virzienā. Iespēja firmām, uzņēmējiem izmitināt savus darbiniekus (cena pēc vienošanās), pēc klientu vēlmēm nodrošinām ar 3 reizēju ēdināšanu . Uz vietas viesu namā ir iespēja iznomāt velosipēdus, vajadzības gadījuma veikt arī remontu. Pirtiņa pēc klientu vēlmēm. Pirms vēlaties izmantot viesu nama "Sanders" viesmīlību, vēlams iepriekš sazināties ar saimniekiem. Viesu nams Tukumā.

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Ķengaragā

Kaņiera 10a, Rīga LV-1063
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

Kafejnīca, naktsmītne Gaisma, ZS Mazcelmiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Kroņauce, "Gaismas" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Kafejnīca Tērvetē, Kroņaucē, brokastis , pusdienas, vakariņas, ēdināšana, banketi, jubilejas, svinības

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Grīziņkalnā

Vārnu 11, Rīga LV-1009
Privātais bērnudārzs centrā, Montesori materiāli, bērnudārzs Grīziņkalnā, Pirmsskola Grīziņkalnā, mājdārziņš centrā, mājdārziņš Grīziņkalnā. Privātais bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā. Privātie, privātā izglītības iestāde Rīgā, Rīgas centrā, Rīgas Domes, valsts līdzfinansējums privātajiem

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Teikā

Raunas 64, Rīga LV-1039
Privātais bērnudārzs Teikā, Privātais bērnudārzs Purvciemā, Montesori materiāli, bērnudārzs Teikā, bērnudārs Purvciemā. Privātais bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā. Privātie, privātā izglītības iestāde Rīgā, Rīgas centrā, Rīgas Domes, valsts līdzfinansējums privātajiem bērnudārziem,

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Viesnīcas 1-3.st., Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Oriflame klientu apkalpošanas centrā tiek laipni gaidīti ne tikai jau esošie klienti, bet jebkurš interesents, kurš vēlas vairāk uzzināt par Zviedrijā radītiem produktiem skaistumkopšanā un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Izmantojot modernas tehnoloģijas, iespējams katram klientam saņemt individuālas konsultācijas sejas kopšanā, veicot pilna spektra ādas analīzi ar API ādas testēšanas aparāta palīdzību, un veselības un pašsajūtas uzlabošanā, veicot Wellness testu un ķermeņa analīzi ar TANITA svariem. Ieteiktos produktus iespējams uz vietas izmēģināt. Klientu centrā iespējams uzzināt par Oriflame piedāvātajām iespējām lojālajiem klientiem, kā gūt papildus ienākumus vai veidot personīgo biznesu. Jaunajiem klientiem tiek nodrošinātas bezmaksas pamatapmācības. Ir iespējams apmeklēt sejas kopšanas meistarklases ar NOVAGE kolekciju produktiem.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
nagu lakas, nagu lakas noņēmējs, Giordani Gold, Very Me, The One, nagu dizains, Wellness, Wellness brokastis