Celtniecība, adresē Kuldīga

Drukāt
Banner 1050x80

Baltic Agro Machinery, SIA, Kurzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Kuldīgā

"Tornīši", Rumbas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Skārdmeistars, SIA

"Kuldīgas šoseja 99F", Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: Skārdnieku pakalpojumi, metāla specelementu, oderētu dūmvadu, skursteņu čaulu (apaļas, ovālas, kantainas), jumta noteksistēmu, ventilācijas, aspirācijas izgatavošana, katlu māju dūmeņu un siltumtrases cauruļu siltināšana un apvilkšana ar metālu, montāža un konsultācijas.

IMG Projekti, SIA

Mucenieku 25-1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
SIA "IMG Projekti" produkti un pakalpojumi:: ✓ Durvis: Plastikāta durvis Alumīnija durvis Iekšdurvis Metāla durvis ✓ Logi: PVC plastikāta logi Alumīnija logi Koka logi Jumta logi Logu remonts un apkope ✓ Bīdāmās durvis un sistēmas: Bīdāmās durvis iebūvējamiem skapjiem Bīdāmie alumīnija logi Bīdāmie plastikāta logi un durvis ✓ Žalūzijas, insektu sieti un aizkaru stangas: Žalūzijas Aizkaru stangas Pretinsektu sieti ✓ Paceļamie vārtiBrīvi stāvošie skapji un kumodesIebūvējamie standarta skapjiModuļu virtuves mēbeles

 

AkaTe, SIA

Dārza 8 - 8, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
SIA "AkaTe" piedāvā:: ✓ Urbšanas pakalpojumus ūdens ieguvei; ✓ Tamponāžu; ✓ Urbumu skalošanu. Cenas:: ✓ Urbšana - sākot no 50 EUR/metrā (cenā ietilpst materiāli un transports) ✓ Tamponāža - pēc vienošanās ✓ Skalošana - 150 EUR Apraksts:

SIA "AkaTe" galvenie darbības virzieni ir aku dziļurbumu veikšana, sūkņu uzstādīšana, dziļurbumu apkalpošana un remonts.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Kuldīgas nodaļa

Graudu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Saldus nodaļa

Kuldīgas 29B, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Hidraulika, Hidrauliskās ierīces, Hidraulikas iekārtas, Hidraulikas piederumi, Hidropiederumi, Hidraulikas serviss, Hidroserviss, Pneimatika Hidrauliskās sistēmas, Hidrosistēmas Hidraulisko sistēmu remonts, Hidrosistēmu remonts Hidraulisko sistēmu projektēšana, Hidrosistēmu projektēšana Hidraulisko sistēmu apkope,

Vārtu sistēmas, SIA

Kuldīgas 39B-8, Rīga LV-1083
Produkcija:: ✓ Vārti ✓ Garāžu vārti ✓ Varti vārtu automātika ✓ Ātrgaitas ruļļu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Bīdāmie/ veramie vārti ✓ Drāšu/ stiepļu žogi ✓ Drošības sistēmas ✓ Koka žogi ✓ Metāla kaltie žogi Priekšrocības: Uzņēmumā darbojas profesionāla komanda ar ilggadēju pieredzi, piedāvājot klientiem vadošo sekciju paneļu izgatavotāju TeckenTrup (Vācija) sekciju vārtu pārdošanu un uzstādīšanu, un vārtu sastāvdaļas, ko piedāvā Torque Force (Nīderlande), kā arī automātiskās pievades "NICE" un "BFT", kas domātas ražošanas, garāžu, atveramajiem un atbīdāmajiem vārtiem. Rūpīgi izvēlētā produktu virkne ļauj mums piedāvāt klientiem produkciju ar augstiem tehniskajiem, ekspluatācijas un estētiskajiem rādītājiem. Piedāvājam pilna servisa apkalpošanu, sākot no projekta izstrādes līdz tā veiksmīgai realizācijai objektā, kā arī nodrošinām pilnu servisu garantijas laikā.

Ozols-GV, SIA

Vijolīšu 12, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Par uzņēmumu:

Būvuzraugs Gatis Ozols veic tiltu, ceļu, ielu būvuzraudzību. Būvdarbu procesa uzraudzība un ikviena būvuzraudzības plānā noteiktā posma kontrole būvlaukumā termiņos. Drošības kontrole. Plānu uzraudzīšana. Sniedz ārpakalpojumu ar sertificētu, kalibrētu krītoša svara deflektometru. Grunts blīvuma mērīšanas pakalpojums. Par darba laiku lūgums sazināties telefoniski.

ALra, SIA

Peldu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

SIA "Alra"- mežsaimniecības uzņēmums, kurš dibināts 2001. gadā un jau vairāk nekā 21 gadu nodrošina pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Mūsu darbības pamatvirzieni ir: garo koku marķēšana, zāģēšana. Nepieciešami stabiem, guļbūvēm, guļbaļķiem.  Garo koku transportēšana no meža līdz nozīmētai vietai. Ir specializēts transports - varam transportēt līdz 20 metrus garus kokus. Nodrošinām pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Zāģējam un izvedam kokus no meža līdz ceļa malai. Iepērkam visa veida apaļkokus. Stabu apaļkokus no 9 līdz 16 metriem, guļbaļķus no 7 līdz 9 metriem, finiera klučus un citus. Pērkam meža īpašumus. Treileru pakalpojumi. Pārvadājam smago tehniku, meža traktorus, ekskavatorus. Strādājam Kurzemes reģionā.

Makvers, SIA

"Kuldīgas šoseja 2", Druva, Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts:

Arhitektūras projektēšanas birojs, izstrādājam jaunbūves, pārbūves un demontāžas projektus.

ZL.LV iesaka

Lība-ZI, SIA

Smilšu 23 - 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Veikalā Lība ir iespējams iegādāties saldumu suvenīrus ar Kuldīgas attēliem. Pie mums ir iespējams iegādāties turku tekstilizstrādājumus. Var palikt pa nakti jaukos apartamentos.

ELM, SIA

Tehnikas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Uzņēmums "ELM" dibināts 2011. gadā un aktīvi darbojas elektromontāžas nozarē. Elektroinstalācijas ierīkošana. Elektroenerģijas apgāde.

Kurzemes jumti, SIA

Graudu 25A, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Jumtu segumi, moduļveida dūmvadi, jumta logi, PVC logi un durvis, jumtu un sienu paneļi, piegāde un montāža.

Montāžnieks DE, SIA, Kuldīgas struktūrvienība

Vakara 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, bīdāmie logi, Insektu sieti logiem, pretodu sieti logiem. Ārējās palodzes, iekšējās palodzes, kvalitatīvi logu mehānismi, ROTO logu furnitūra. Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas. Metāla ārdurvis un iekšdurvis.

Latvijas propāna gāze, SIA, Auto gāzes uzpildes stacija

Kuldīgas 84A, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Gāze, autogāze, auto gāze, balonu gāze, gāzes baloni, baloni, balons, gāzes balonu tirdzniecība, sašķidrinātā gāze, gāzes uzpildes stacija, gāzes uzpildes stacijas, AGUS, gāzes balonu uzpilde, gāzes balonu apmaiņa. Sašķidrinātā naftas gāze, gāzes stacija, pašapkalpošanās gāzes uzpildes stacija SNG, auto gāze ar pēcapmaksu, autogāze ar

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi", Padures pagasts, Kuldīgas nov. LV-3321
Apraksts: Latviešu talants ir māksla radīt skaistas un noderīgas lietas. Viens no šādiem sava talanta meistariem ir Māris Stepanovs, saimnieks Kuldīgas novada paša izveidotajā galdniecībā "Mana galdniecība", kur tiek izgatavoti logi, durvis, mēbeles, kāpnes un citi koka izstrādājumi. 2016. gadā "Mana galdniecība" tika nominēta balvai Gada jaunais uzņēmums. "Manas galdniecības" produkcija ir rūpīgs roku darbs un tiek izgatavota pēc individuāla pasūtījuma. Te ir iespējams realizēt jebkuru vēlmi - gan standarta, gan nestandarta, izmantojot gan koku, gan laminātu. Jebkurš produkts iziet pilnu ražošanas ciklu. Radīšanas procesā piedalās arī klients ar savu vīziju par to, kādam ir jāizskatās galaproduktam. Uzņēmums turpina augt un attīstīties, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm dizainā. Uzņēmumam ir CE sertifikāts logu un durvju ražošanā.

Walnut.lv, SIA WESTLAKE

"Bukmeķi", Rendas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3319
Apraksts:

Walnut.lv - sala izturīgi valriekstu stādi, kuri piemēroti audzēšanai Baltijas valstīs. Izaudzē savu valrieksta koku vai valriekstu dārzu! Sniedzam konsultācijas valriekstu stādīšanai, vainagu veidošanai un slimību apkarošanai.

Darbnīca A Projekti, SIA

Upes 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Par uzņēmumu: "Darbnīca A Projekti", SIA nodrošina projektēšanu, restaurāciju, teritoriālplānošanu, ainavu arhitektūru un grafisko dizainu, maketēšanu. Interjera un galda spēļu dizains. Kuldīga, Kurzeme un visa Latvija.
ZL.LV iesaka

GR mēbeles, SIA

"Šilderi", Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Mēbeļu tirdzniecība

Goldingen Digger, SIA

"Bāze", Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov., LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro.