Celtniecība, adresē Madona

Drukāt
Banner 1050x80

B & L projekti, SIA

Raiņa 34-2.st., Madona, Madonas nov. LV-4801
Projektēšana, projekti, B&L Projekti, projektēšana Madonā, arhitektūra, tāmēšana, būvkonstrukcijas

Damaksnis, SIA

Saules 60A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: SIA "Damaksnis" ir kokapstrādes uzņēmums Madonā, kas nodarbojas ar mežizstrādi, kokapstrādi, zāģbaļķu iepirkšanu, koku zāģēšanu, ēvelēšanu un celtniecības materiālu tirdzniecību. Savā praksē piekopjam ātru un kvalitatīvu kokmateriālu apstrādi un izgatavošanu, lai mūsu klienti varētu īstenot iecerēto, vai tā būtu koka mājiņa vai guļbūve, vai jebkurš cits objekts, kam nepieciešami celtniecības materiāli. Veicam koku un baļķu transportēšanas pakalpojumus, baļķu izvešanu, kā arī mūsu saražoto kokmateriālu produkciju un pasūtījumus eksportējam uz Eiropas valstīm.

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5 - 6, Cesvaine, Madonas nov., LV-4871
Par uzņēmumu:

SIA "Latvijas lauku atbalsta aģentūra" ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus. Laba malka, par saprātīgu cenu. Atrodamies Madonas novadā, bāzes vieta - Cesvaine. Sagatavosim pēc individuāla garuma un rupjuma.

ILBU, SIA, Kokmateriālu ražotne

"Sētas", Mārcienas pagasts, Madonas nov., LV-4852
Apraksts:

Kokapstrādes uzņēmums SIA "Ilbu" dibināts 2007. gadā. Kokmateriālu ražošana, tirdzniecība un piegāde. Individuāla pieeja katram sadarbības partnerim.

MMPC, SIA

Kļavu 13 - 9, Dzelzava, Dzelzavas pagasts, Madonas nov., LV-4873
Mūsu pakalpojumi: ✓ Mežsaimnieciskie pakalpojumi ✓ Mežizstrāde ✓ Kokmateriālu iepirkšana ✓ Īpašumu pirkšana

Strautiņi, veikals, Mājai, dārzam, saimniecībai, būvei

Sauleskalns, Raiņa 4, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Apraksts: Plašākais preču sortiments ārpus Madonas! Laipni lūdzam!
ZL.LV iesaka

Madonas laukceltnieks, SIA, Veikals

Saules 61, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "Madonas Laukceltnieks" nodarbojas ar metālapstrādi un metāla tirdzniecību, kā arī betona trotuāra plātņu ražošanu un sava nekustāmā īpašuma iznomāšanu. 

Ametrs, SIA, Madonas mērniecības birojs

Turpinām strādāt klātienē!
Blaumaņa 3A-1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Zemes ierīcība, ģeodēzija, topogrāfija, projektēšana, Mērniecība, mērnieks Madonā, Rēzeknē, Zemes ierīcības projekti, Teritoriju plānošana, plānojumi, Mērnieku topogrāfija, Zemes robežu uzmērīšana, Būvasu novilkšana, Apvidus objektu uzmērīšana, Robežlīniju atjaunošana, Zemes plāni, Topogrāfiskā

TreeLand, SIA

Jaunatnes 7, Barkava, Barkavas pagasts, Madonas nov., LV-4834
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Bērnu rotaļu laukumi; ✓ Koka rotaļu laukumi; ✓ Šūpoles; ✓ Smilšu kastes; ✓ Bērnu kāpslīši; ✓ Bērnu aksesuāri. Zīmola stāsts::

Mājā ir viegli uzkrāt dažādas lietas, bet vai tām visām ir praktisks pielietojums?! Mūsu meitiņai Miai tuvojās 2. dzimšanas diena, un tā kā Mia bija otrais bērns mūsu ģimenē, mājās bija sakrājušās jau daudz dažādas mantas. Sapratām, ka vēlamies meitai uzdāvināt praktisku un funkcionālu dāvanu, bet reizē, lai tā sagādātu prieku mazajai Miai.  No koka izgatavotas rotaļlietas un bērnistabas mēbeles ir tas, kas mums patīk un ir ilgtspējīgs. Izlēmām paši izgatavot pārveidojamu bērnu kāpslīti, lai Mia varētu skatīties pa logu, mazgāt rokas, dārzeņus un augļus, vienkārši spēlēties ar ūdeni, palīdzēt ikdienas darbiņos un galvenais būt kopā ar vecākiem un līdzdarboties. Savukārt mums ir brīvas rokas, jo Mia droši var patstāvīgi darboties un attīstīties.  Bērnu kāpslis/ mācību tornis ir viegli un ātri pārveidojams par galdu ar krēsliņu, lai Mia paēstu vai spēlētos. Lai ļautu Miai radoši izpausties, kāpslīša aizmugurē ir tāfelīte, kur zīmēt ar krītiņiem.

ZL.LV iesaka

Ūdens akadēmija, veikals

Saules 16, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Ūdens Akadēmija piedāvā plašu santehnikas un siltumtehnikas preču klāstu. Pie mums Jūs varēsiet iegādāties kvalitatīvas preces no zināmiem un pārbaudītiem ražotājiem. Caurskatiet un novērtējiet mūsu piedāvājumu! Ja Jums nepieciešama prece, kuras mūsu veikalā nav, paziņojiet par to mums un, iespējams, mēs varēsim Jums palīdzēt.

Latvijas propāna gāze, SIA, Auto gāzes uzpildes stacija

Saules 46, Madona, Madonas nov., LV-4801
Gāze, autogāze, auto gāze, balonu gāze, gāzes baloni, baloni, balons, gāzes balonu tirdzniecība, sašķidrinātā gāze, gāzes uzpildes stacija, gāzes uzpildes stacijas, AGUS, gāzes balonu uzpilde, gāzes balonu apmaiņa. Sašķidrinātā naftas gāze, gāzes stacija, pašapkalpošanās gāzes uzpildes stacija SNG, auto gāze ar pēcapmaksu, autogāze ar

ADTS, SIA

Saules 67A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Preču kategorijas: ✓ Kabeļi un vadi; ✓ Automātika un vadība; ✓ Instalācijas; ✓ Instrumenti; ✓ Rūpnieciskie produkti; ✓ Zibensaizsardzība; ✓ Transformatori; ✓ Izolācijas materiāli un marķējumi; ✓ Apkure un ventilācija; ✓ Metināšanas iekārtas un piederumi; ✓ Metināšanas materiāli; ✓ Metināšanas instrumenti;

Vītols M, SIA

"Vīgantes", Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Apraksts: Gulšņu ražošana, taras brusas, pazeminātas kvalitātes skujkoku zāģbaļķu iepirkšana.

Laja, SIA, Veikals

Rūpniecības 49A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Lauksaimniecības tehnika Madonā. Jaunas un lietotas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas. Sējmašīnas, ecēšas, miglotāji. Traktoru piekabes, puspiekabes, mēslu ārdītāji. Siena sagatavošanas tehnika. Siena preses tirdzniecība, siena ruļļu ietinēji. Traktoru remonts, traktoru rezerves daļas. Sagatavojam piedāvājumus un piegādājam tehniku Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) ietvaros.

Slāpe, akmeņkaļu darbnīca

"Slāpe", Sarkaņu pagasts, Madonas nov., LV-4870
Par mums:

Akmeņkaļa darbnīca Slāpe piedāvā granīta kapakmeņu izgatavošanu, kā arī visu nepieciešamo kapu vietai - kapu apmales, soliņus, pieminekļus un akmens plāksnes. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavoti akmens izstrādājumi. Piedāvājam kapu vietas labiekārtošanu.

Bebru māja, SIA

Zaļā 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Celtniecība ., Celtniecība Madona, celtniecība Alūksne, celtniecība Gulbene, ēku celtniecība Rīga, Celtniecības darbi

Deko Celtniecība, SIA

"Vidus Zemturi", Ļaudonas pagasts, Madonas nov., LV-4862
Celtniecības un remonta darbi

ELDREAMS, SIA

Madona, Madonas nov. LV-4801
Informācija no uzņēmumu reģistra

J.Ulpes celtniecības uzņēmums

"Smiltāji", Sausnēja, Sausnējas pag., Madonas nov., LV-4841
Informācija no uzņēmumu reģistra