Celtniecība, adresē Zasulauks

Drukāt
Banner 1050x80
1

JK kvalitāte, SIA, Būvniecības uzņēmums Zemgalē

Uzvara, Bauskas 2-3.st., Gailīšu pagasts, Bauskas nov. LV-3931
Būvuzņēmuma pakalpojumi:: ✓ Privātmāju, ēku būvniecība ✓ Demontāžas darbi  ✓ Iekšdarbi, apdares remontdarbi  ✓ Krāsošanas darbi  ✓ Ēku fasādes atjaunošana, apdare, māju siltināšana  ✓ Angāru betonēšanas darbi  ✓ Sporta laukumu atjaunošana ✓ Daudzstāvu māju renovācija, siltināšana  ✓ ECO mājas, fasādes atjaunošana  ✓ Betonēšanas darbi, ēku pamatu betonēšana  ✓ Santehniskie darbi ✓ Flīzēšana ✓ Ūdensapgāde  ✓ Kanalizācijas ierīkošana  ✓ Jumta seguma maiņa, renovācija  ✓ Elektroinstalācija, elektromontāžas darbi  ✓ Projektēšanas darbi, tāmēšana ✓ Būvdarbi, zemes darbi

 

  • 1 Celtniecības un remonta darbi
2

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Dārza 1 - 18, Taurupe, Taurupes pagasts, Ogres nov., LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina
  • 2 Celtniecības un remonta darbi
3

Māju būvniecība, SIA

Nākotnes 10 - 7, Mālpils, Mālpils pagasts, Siguldas nov., LV-2152
Piedāvājam šādus pakalpojumus:: ✓ projektēšana; ✓ tāmēšana; ✓ būvniecība; ✓ iekšējā un ārējā apdare; ✓ interjera dizains; ✓ teritorijas labiekārtošana; ✓ būvuzraudzība, būvuzraugs; ✓ dizains, dizaina projektēšana izstrāde. Mūsu vērtības:

Mūsu galvenās vērtības ir kompetence, kvalitāte un komunikācija. Cieņpilna saziņa ar klientu ir tikpat svarīga, kā kompetentu meistaru kvalitatīvi paveikts darbs. Mēs augstu vērtējam savu klientu viedokli, vajadzības un laiku, tāpēc esam atsaucīgi un cieši sadarbojamies visu projekta laiku – no sākuma līdz pat laimīgām beigām. Esam pārliecinājušies, ka tā var sasniegt vislabāko rezultātu, un būvniecība rit ātrāk, tādējādi ietaupot klienta laiku un naudu. Zvaniet, rakstiet un Māju būvniecība -neliks Jums vilties!

  • 3 Celtniecības un remonta darbi

Stafor, SIA

Kuldīgas 53A, Rīga, LV-1083
Apraksts: Kompānijas STAFOR galvenais darbības virziens ir ķīmisko un celtniecības produktu ražošana un apkures iekārtu (jonu katli) un klimata kontroles automātikas ražošana.

Intema, SIA, Latvijā ražotas mīkstās mēbeles un matrači

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :))
Kandavas 14B - 2, Rīga, LV-1083
Produkti:: ✓ Gultas ✓ Sienas paneļi ✓ Dīvāni, krēsli un pufi ✓ Bērnu mēbeles ✓ Mēbeles sabiedriskām telpām ✓ Aksesuāri ✓ Matrači Piedāvājam:: ✓ Garantētu produkcijas kvalitāti ✓ Konkurētspējīgas cenas ✓ Elastīgu atlaižu sistēmu ✓ Produkcijas piegādi iepriekš norunātos termiņos ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkalpošanu ✓ Nestandarta mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma ✓ Īpašus nosacījumus ekspozīcijas iegādei

Vārtu sistēmas, SIA

Kuldīgas 39B-8, Rīga LV-1083
Produkcija:: ✓ Vārti ✓ Garāžu vārti ✓ Varti vārtu automātika ✓ Ātrgaitas ruļļu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Bīdāmie/ veramie vārti ✓ Drāšu/ stiepļu žogi ✓ Drošības sistēmas ✓ Koka žogi ✓ Metāla kaltie žogi Priekšrocības: Uzņēmumā darbojas profesionāla komanda ar ilggadēju pieredzi, piedāvājot klientiem vadošo sekciju paneļu izgatavotāju TeckenTrup (Vācija) sekciju vārtu pārdošanu un uzstādīšanu, un vārtu sastāvdaļas, ko piedāvā Torque Force (Nīderlande), kā arī automātiskās pievades "NICE" un "BFT", kas domātas ražošanas, garāžu, atveramajiem un atbīdāmajiem vārtiem. Rūpīgi izvēlētā produktu virkne ļauj mums piedāvāt klientiem produkciju ar augstiem tehniskajiem, ekspluatācijas un estētiskajiem rādītājiem. Piedāvājam pilna servisa apkalpošanu, sākot no projekta izstrādes līdz tā veiksmīgai realizācijai objektā, kā arī nodrošinām pilnu servisu garantijas laikā.
ZL.LV iesaka

Emburgas filtri, SIA, Gaisa filtru ražotājs

Zasulauka 18A, Rīga, LV-1046
Apraksts: SIA "Emburgas filtri" izgatavo gaisa filtrus ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmām. Filtri tiek izgatavoti atbilstoši standartiem EN779, EN1822 un ISO 16890, jebkuras sarežģītības, no G2 līdz U15 filtrācijas klasei. Filtru ražošanā mēs izmantojam materiālus no vadošajiem Eiropas ekspertiem gaisa filtrācijas jomā. SIA "Emburgas filtri" komandā strādā speciālisti ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi gaisa filtrēšanas jomā, kuri spēs piedāvāt jums visoptimālāko risinājumu. Bet plašā un modernā ražotne ļaus izgatavot jūsu pasūtījumu īsākos termiņos.

Thermeko, SIA

Kandavas 14B, Rīga, LV-1083
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

IN Team, SIA

Elvīras 13B, Rīga, LV-1083
Celtniecības un remonta darbi

Airkomforts, SIA

Zasulauka 18A - 1a, Rīga, LV-1046
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

CETRIS LV, SIA

Kuldīgas 29-3, Rīga, LV-1007
Būvmateriālu, būvkonstrukciju vairumtirdzniecība