Centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Vidzemes vēnu centrs, Vēnu diagnostika, ārstēšana Vidzemē

Pļavas 5, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Nolūkā veicināt zināšanu un pieredzes apmaiņu, vēnu centrs ., Vēnu centrs Alūksne.

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Rūpniecības 38, Madona, Madonas nov. LV-4801
Vēnu slimību ārstēšana. Diagnostika. Ķirurgs - flebologs. Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana. Vēnas. Vēnu diagnostika - duplekssonoskopija. Vēnu bezrētu ārstēšanas metodes: endoluminālās lāzeroperācijas, putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē, Miniflebektomijas pēc Varady. Klasiskās vēnu operācijas. Ķirurga konsultācijas, (vēdera

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Klostera 6A, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Nolūkā veicināt zināšanu un pieredzes apmaiņu, vēnu centrs ., Vēnu centrs Rīga.

Vestermanes Sandras ārsta neirologa prakse

Krišjāņa Barona 93, Rīga, LV-1001
Tinnitus. Tinnitus ārstēšana. Biofeedback terapija, UDHS tests, ārstēšana. Uzmanības deficīta sindroms pieaugušajiem. Hiperaktivitātes sindroms Latvijā. Ārsta prakse neiroloģijā, Rīgas centrā. Mājas vizītes visā Latvijā. Tinnitus. Troksnis, trokšņi, ausīs, Galvas sāpes. Muguras sāpes. Kustību traucējumi. Veģetatīvā disfunkcija.

Vijas Dangas ārsta prakse dermatoveneroloģijā, SIA

Lāčplēša 38 - 301, Rīga, LV-1011
Dermatologs, venerologs, dermatovenerologs centrā, Dermatoloģija, Ādas un seksuāli transmisīvo slimību ārsts, STS diagnostika un ārstēšana, izmeklēšana, konsultācijas, pakalpojumi bērniem un pieaugušajiem, Ādas ārsts, kārpu, papilomu, kondilomu noņemšana, Dermaskopija, Pieņemšana arī ar ģimenes ārsta nosūtījumu.

Sanitas Mitenbergas pediatra privātprakse

Pededzes 10, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Bērnu slimību ārstēšana, diagnostika, konsultācijas,  Doktorāts,  Doktorāti,  Veselības centrs

Ādas veselības klīnika, SIA

Tallinas 1-27, Rīga LV-1001
Medicīnas, veselības centri, bērnu un pieaugušo ādas ārsti, ārsts Rīgā, centrā, Latvijā, Dermatologs, dermatologi, Ādas veslība, Kārpu, papilomu, kondilomu, molusku noņemšana, Dermaskopija, Ādas hronisku saslimšanu, slimību diagnostika, terapija, ārstēšana, Diagnozes noteikšana, Ādas klīnika, poliklīnika, veselības iestāde, Matu,

Klīnika Dzintari, SIA, Veģetatīvās distonijas, depresijas, stresa, izdegšanas sindroma ārstēšana

Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Psihologs, psihiatrs, psihoterapijas speciālists, psihologa pakalpojumi, psihoterapijas speciālista pakalpojumi, fizioterapeits, hipnoterapija, hipnoterapeits, pāru psihoterapija, psihodiagnostika, ārstnieciskā vingrošana, stretching (stiepšanās), nūjošana, teipošana, masāža. Skaistumkopšanas procedūras. SPA programmas.

Surdovest, SIA, Rīgas filiāle

Ieriķu 20, Rīga, LV-1084
Surdovest:

Nosaukums "Surdovest" nozīmē Surdoloģiskais vestibulārās rehabilitācijas centrs. Ko tas nozīmē praksē? - To, ka šajā centrā sertificēts ārsts-otolaringologs Aivars Plēpis izārstēs no dažādām ausu-kakla-deguna saslimšanām - iesnām, rinīta, tonzilīta un citām. Lai uzstādītu precīzu diagnozi, dakteris izmanto vismūsdienīgāko metodiku, tajā skaitā endoskopiju. Endoskopija ļauj redzēt to, ko nav iespējams apskatīt ar neapbruņotu aci, un atklāt ausu, kakla vai deguna slimību jau sākumstadijā.

A. Klīnika, SIA

Kabiles 7, Rīga, LV-1058
Par klīniku:

"A. Klīnika" tika dibināta 2009. gadā. Klīnika atrodas Mārupē - klusā un mierpilnā vietā, radod patiesu māju nevis aukstas klīnikas sajūtu. Mūsu zobārsti regulāri pilnveido savas zināšanas profesijā, apmeklējot konferences, seminārus, kā arī dodoties pieredzes apmaiņas braucienos. Savā klīnikā esam izvirzījuši sev prasību vienmēr būt soli priekšā - gan apkalpošanas kvalitātē, gan jauno tehnoloģiju lietošanā. SIA “A. Klīnika” nodrošina vides pieejamību personām ar funkcionāliem traucējumiem.Mūsu klīnika atrodas Rīgā, Āgenskalna – Mārupes rajonā un nodrošinām profesionālus un augsti kvalificētus ārstniecības pakalpojumus mājīgā atmosfērā un izmantojot jaunāko un modernāko aprīkojumu. Zobārstniecības jomā piedāvājam zobu ārstēšanu, endodontijas un ortodontijas pakalpojumus, zobu protezēšanu un implantāciju, zobu ķirurģiju, kā arī zobu higiēnu un balināšanu ar lāzeru, zobu regulēšanu ar ORDLINE kapēm. 

Surdovest, SIA, Jelgavas filiāle

Zemgales prospekts 5 - 29, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Deguna, ausu, kakla akūtu un hronisku slimību ārstēšana; ✓ Dzirdes un vestibulārā aparāta funkcionālā stāvokļa diagnostika; ✓ Dzirdes aparāti; ✓ Ārstēšanu bez operācijas - konservatīvo ārstēšana; ✓ Akupunktūra jeb adatu terapija Surdovest:

Nosaukums "Surdovest" nozīmē Surdoloģiskais vestibulārās rehabilitācijas centrs. Ko tas nozīmē praksē? - To, ka šajā centrā sertificēts ārsts-otalarinologs Aivars Plēpis izārstēs no dažādām ausu-kakla-deguna saslimšanām - iesnām, rinīta, tonzilīta un citām. Lai uzstādītu precīzu diagnozi, dakteris izmanto vismūsdienīgāko metodiku, tajā skaitā endoskopiju. Endoskopija ļauj redzēt to, ko nav iespējams apskatīt ar neapbruņotu aci, un atklāt ausu, kakla vai deguna slimību jau sākumstadijā.

E.Gulbja laboratorija, SIA

Brīvības gatve 366, Rīga LV-1006
Apraksts:

Laboratorija ir lielākā klīniskā laboratorija Latvijā, kurā veic bioķīmiskus, mikrobioloģiskus, ķīmiskus, imunohematoloģiskus, hematoloģiskus, citoloģiskus, imunoloģiskus, biofizikālus, citoģenētiskus patoloģiskus no cilvēka vai dzīvnieka iegūtu materiālu izmeklējumus, ar mērķi nodrošināt slimību diagnostiku vai veselības novērtēšanu. Laboratorijas speciālisti sniedz konsultatīvos pakalpojumus visos laboratorijas izmeklējumu aspektos, kā arī klientiem, ja nepieciešams, palīdz izvēlēties piemērotākos izmeklējumus.

Ruskuļa A. ģimenes ārsta prakse

Raiņa bulvāris 13-312, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Ģimenes ārsts. Specializācija endokrinoloģijā. Praksē 2 māsas. Ģimenes ārsts Preiļos. Konsultācijas, vispārējās veselības pārbaudes, pieņemšana pēc pieraksta, akūti gadījumi bez rindas, medicīniskā palīdzība ambulatorā, sanitārās grāmatiņas noformēšana, mājas vizītes. Sanitārās grāmatas apskates. Mednieku, ieroču atļaujas

Embrions, reproduktīvās medicīnas centrs

Tālivalža 2A, Rīga LV-1006
Pakalpojumi: ✓ Endometrija atjaunošanas terapija ✓ Augļa ehokardiogrāfija ✓ Sieviešu neauglības diagnosticēšana ✓ Vīriešu neauglības diagnosticēšana ✓ Valsts apmaksātās procedūras ✓ IUI (intrauterīna inseminācija) ✓ IVF procedūra ✓ ICSI (intracelulārā spermatozoīda injekcija olšūnā) ✓ Spermas sasaldēšana ✓ Embrija transfērs ✓ Embriju sasaldēšana ✓ Uztura speciālista pakalpojums ✓ NIPT tests NIPTIFY ✓ PGT-A tests ✓ INOVATĪVS ER-COMPLETE TESTS

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Dr. Kadiša vēnu klīnika, SIA Phleboart

Raiskuma 1, Rīga LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Lāzerprocedūras ✓ Lāzeroperācija ✓ Mikroflebektomija ✓ Mikroskleroterapija ✓ Putu skleroterapija US kontrolē ✓ Kompresijas terapija Apraksts:

Dr. Kadiša vēnu klīnika, kas atvērta 2020. gada rudenī Rīgā, Raiskuma ielā 1, ir jaunākā vēnu ārstniecības un estētikas iestāde Latvijā. Klīnikas dibinātājs un galvenais ārsts ir Dr. Med. Arnolds Kadišs - ķirurgs, flebologs, eksperts ar 20 gadu pieredzi klīniskajā darbā. Dr. Kadiša klīnika piedāvā klientiem mūsdienīgu pierādījumos balstītu vēnu veselības aprūpi un ārstniecību - no skleroterapijas līdz lārzeoperācijām. Klīnika aprīkota ar jaunākajām diagnostikas iekārtām, lārzeraparatūru un palīgierīcēm, kas būtiski uzlabo klientu izmeklēšanas un ārstēšanas kvalitāti. Dr. Kadiša klīnikā visu ārstniecības procesu veic un uzrauga viens ārsts, nodrošinot klientam personisku atbildību par ārstēšanas rezultātu, neatkarīgi no pacienta situācijas - vai tā ir kosmētiska vēnu tīklojuma novēršana, vai ielaistas vēnu varikozes ārstēšana.

Paraščiņakas Silvijas ģimenes ārsta prakse

Malta, Klāras Kondrovas 2, Maltas pagasts, Rēzeknes nov. LV-4630
Apraksts:

Ģimenes ārsts Maltā

Northway klīnika

Apuzes 14, Rīga, LV-1046
Apraksts:

"Northway klīnika" ir reproduktīvas veselības un neauglības ārstēšanas iestāde ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi medicīniskajā apaugļošanā. Profesionāli speciālisti, plašs kvalitatīvu pakalpojumu klāsts, mājīga vide un ērta atrašanās vieta - mūsu klīnikas priekšrocības. Mūsu komandas mērķis ir palīdzēt pāriem kļūt pa laimīgiem vecākiem un nodrošināt klīnikas pacientus ar rūpīgāko un efektīvāko auglības traucējumu diagnostiku un ārstēšanu. "Northway klīnika" sniedz medicīniskās apaugļošanas pakalpojumus valsts programmas ietvaros, saskaņā ar noslēgto līgumu ar Nacionālo veselības dienestu. Esam gatavi sniegt jums palīdzību arī jebkuru ginekoloģisko, endokrinoloģisko un uroloģisko saslimšanu diagnostikā un ārstēšanā. Mēs strādājam pilnā saskaņā ar starptautisko kvalitātes standartu ISO 9001:2015.

Mājas aprūpe, SIA

Ernestīnes 24-2, Rīga LV-1083
SIA “Mājas Aprūpe” ir sociālais uzņēmums, kas nodrošina:: ✓ konsultāciju laikā novērtējam klienta situāciju un nepieciešamo atbalstu ✓ sniedzam aprūpi un palīdzību mājas darbos, rūpējoties par klienta labsajūtu ✓ pēc nepieciešamības nodrošinām ar tehniskajiem palīglīdzekļiem, kas atvieglo pārvietošanos ✓ pielāgojam māju vidi cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem ✓ nodrošinām transporta pakalpojumus ratiņkrēslā sēdošiem cilvēkiem