Dūmvadi, visā Latvijā

Drukāt

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
betona bloki, grodi, grodu vāki, grods, aku grodi, skurstenis, skursteņi, FIBO skurstenis, dūmvads, dūmvadi

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība. Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde. Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība. Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri. Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Ventspilī

Fabrikas 8, Ventspils, LV-3601
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Konstro, SIA

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
, VELUX jumta logi, logu karnīzes, logu apdares, ventilācijas izvadi, dūmvadu, skursteņu iestrādes, dūmvadi , , SHIEDEL dūmvadi , skursteņi, Metāla, skārda kantainas un apaļas lietus ūdens noteksistēmas, teknes,

Stamars kamīni-kamīnkrāsnis tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
✓ Kamīnkrāsnis bez pieslēguma ✓ Kamīnkrāsnis ar pieslēgumu ✓ Krāsnis ar plīts virsmu ✓ Čuguna krāsnis ✓ Dūmvadi Apraksts:

SIA "STAMARS" tirdzniecībā ir SKLADOVA TEHNIKA kamīnkrāsnis, no tradicionāliem klasiskiem modeļiem līdz mūsdienīgam izpildījumam, EVERGREEN nelielas čuguna krāsniņas, FERLUX kamīnu kurtuves un kamīnu apdare, kā arī dūmvadi.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

Evro Wood, SIA

Tirgus laukums 1, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
durvis Preiļos, metāla durvis Preiļos, skrūvpāļi, pontoni Preiļi, apkures katli, pirts katli, keramiskie dūmvadi , , metāla dūmvadi , koka karkasa mājas, guļbūves, dārza mēbeles, bērnu laukumi.
ZL.LV iesaka

Akmens Krāsnis, SIA

Latgales 140, Rīga, LV-1003
Apraksts:

Tulikivi ir siltumu akumulējošo krāšņu un kamīnu Zīmols №1: Tulikivi krāsnis apsilda vairāk kā 300 000 māju pasaulē. Somijas kvalitāte ir redzama katrā ziepjakmens krāsns detaļā. Visa mūsu piedāvātā produkcija ir ražota Somijā no augstākās kvalitātes dabīga akmens, kas tiek iegūts Tulikivi karjeros un atbilst visstingrākajām ekoloģiskajām normām.

Diavers, SIA, jumtu, jumiķu darbi

Mazā Nometņu 59A, Rīga, LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Jumta remonts ✓ Jumta seguma maiņa un ieklāšana ✓ Jumta apkope un uzturēšana ✓ Jumta seguma krāsošana ✓ Ēku jumtu apsaimniekošana ✓ Materiālu pasūtīšana un piegādāšana jūsu jumtam ✓ Lietu ūdens noteku sistēmas montāža un remonts ✓ Skursteņa pieslēgumu montāža un remonts ✓ Skursteņa un ventilācijas izvada pieslēguma remonts ✓ Skursteņa cepurīšu uzstādīšana un nomaiņa ✓ Šuvju hidroizolācija, jumta logu un lūku montāža, iestrāde, izolācija ✓ Parapetu izgatavošana un uzstādīšana

Solution Expert, SIA

Ķeguma 50-29, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

Piedāvājam sagatavot dokumentus mājas nodošanai ekspluatācijā - pagaidu energosertifikāts, izolācijas pretestības mērījumi un ventilācijas un dūmvadu atzinums. Energoefektivitāte, projektēšanas darbi.

ZL.LV iesaka

Mini serviss, SIA

"Ķēniņi", Kauguri, Kauguru pagasts, Valmieras nov., LV-4224
Par uzņēmumu:

SIA "Mini serviss" ir dibināts 1992. gadā. No 1992. līdz 1997. gadam uzņēmums nodarbojās ar auto remontdarbiem. 1997. gadā uzņēmums pārkvalificējās uz ventilācijas sistēmu fasondaļu, apkures elementu un nestandarta skārda izstrādājumu ražošanu un montāžu. Līdz 2003. gadam tā bija galvenā uzņēmuma nodarbošanās. 2003. gadā uzņēmums izveidoja plašākas un modernāk aprīkotas ražošanas telpas. Līdz šodienai esam pilnveidojuši savas iemaņas detaļu izgatavošanā, kā arī ieviesuši daudz jaunu standarta un nestandarta detaļu dažādām rūpnieciskajām un sadzīves vajadzībām. Jau 10 gadus mūsu produkciju virzām Latvijas tirgū. Šajā nozarē mūsu uzņēmums ir viens no lielākajiem Vidzemē. 2006. gadā sākām nodarboties ar krāsošanu pulvertehnoloģijā. Šobrīd aptuveni trešā daļa krāsotās produkcijas tiek eksportēta uz Skandināvijas valstīm. Pamatdarbinieki uzņēmumā strādā jau no darbības pirmsākumiem un savā jomā ir augsti kvalificēti speciālisti.

R. Zariņš, skursteņslauķis, Krāsnis un skursteņi, SIA

"Stādzeni", Trapenes pagasts, Smiltenes nov., LV-4348
Skursteņi, skursteņslaucītāji, skursteņslauķis, skursteņtīrītāji, dūmvadu tīrītāji, dūmvadu un ventilācijas kanālu tehniskā stāvokļa novērtēšana, akta sastādīšana, dūmeņu, ventilācijas kanālu tīrīšana, apkures ierīču tīrīšana, dūmvadu remonts, oderēšana, sanēšana, sertificēta skursteņslauķa pakalpojumi, Alūksne, sertificēta

Dūmanis, SIA

Ķiršu 6, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Dūmvadu tīrīšana, ✓ Dabīgo ventilācijas kanālu tīrīšana, ✓ Skursteņu montāža un demontāža, ✓ Skursteņu apsekošana, ✓ Skursteņu nodošana ekspluatācijā ✓ Darbs augstumā ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Arborisms Apraksts:

SIA "Dūmanis" mērķis ir drošas mājas mums un mūsu bērniem. Tīri skursteņi, zinoši un apzinīgi māju saimnieki. Bērni, kas sērkociņus atstāj pie kamīna un neaiztiek tos, bez vecāku pieskatīšanas. Smēķētāji, kas nepīpē gultā un pievērš uzmanību, kur izmet savus izsmēķus. Uguns ir brīnišķiga un reizē nežēlīga parādība, kas silda mūsu pavardu, bet ja nepieskatīta- spēj laupīt  to, kas mums ļoti dārgs. Latvijā ik gadu izceļas ap 7000 ugunsgrēku un bojā iet ap 80 cilvēkiem gadā starp kuriem ierindojas arī bērni. Netīrs skurstenis un nepareiza apkures iekārtas izmantošana ir joprojām lielākie un novēršamākie ugunsgrēku izraisošie faktori Latvijā.

Labi jumti, SIA

Pils 14-1, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Montāžas un uzstādīšanas darbi:: ✓ PVC logi,  ✓ metāla jumta segumi,  ✓ metāla žogi, ✓ saidingi,  ✓ ūdens noteku sistēmas,  ✓ metāla sienu segumi,  jumta logi, ✓ bēniņu kāpnes,  ✓ šindeļi un bezazbesta loksnes.

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

ZL.LV iesaka

SK Lauktehnika, SIA

Bārtas 24, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar jumtu ieklāšanu un dažādu skārda izstrādājumu ražošanu - palodzes, profildetaļas, lietusūdens noteksistēmas, skursteņi, skursteņu cepures.

Kurzemes jumti, SIA

Graudu 25A, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Jumtu segumi, moduļveida dūmvadi, jumta logi, PVC logi un durvis, jumtu un sienu paneļi, piegāde un montāža.