Darba virsmas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Poligrāfserviss, SIA

Viļakas 4, Rēzekne, LV-4604
Ofsetdruka, lielformāta druka, operatīvā poligrāfija, vizuālā relāma, iepakojums, iesiešana, prezentācija, prezentācijas priekšmeti, zīmogi sietspiede, veidlapas, brošūras, mapes, bukleti, biļetes, paškopējošās veidlapas, etiķetes, avīzes, augsta produkcijas kvalitāte, augsta produkcijas rentabilitāte, baneri, plakāti, uzlīmes,

Riepu garāža

Ganību dambis 25e, Rīga LV-1005
Riepas, auto riepas, Riepu serviss, Riepu serviss Rīgā, manas riepas, jaunas riepas, lētas riepas, lietotas riepas, riepas pa vienai, viena riepa, riepu maiņā, riepu komplekti, Sailun, Sailun riepas, Altenzo, Altenzo riepas, Hankook riepas, NOKIAN riepas, labas riepas, kvalitatīvas riepas, riepu testi, disku remonts, lietie diski, auto diski,

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
notekūdeņu sistēma, naftas produkti, ietvju un ceļu tīrīšana, bruģakmens tīrīšana, betona tīrīšana, virsmas

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Pulverkrāsošana. Pulverkrāsošana Jaunmārupē. Pulvera izsmidzināšana. Pulverveida krāsu izsmidzināšana. Metāla virsmu pārklāšana. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Smilšu strūkla, industriālajiem pasūtījumiem, profili un to izstrādājumi, auto detaļas un diski, velo detaļas, moto detaļas, cita veida nestandarta detaļas, auto,

Agni, SIA

Brīvības 173, Rīga LV-1012
Akmens apstrāde, akmens izstrādājumi, granīts, marmors, onikss, travertīns, akmens virsmas , akmens palodzes

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
virsmas , gāzes plīts virsmas , indukcijas plīts virsmas , veļas žāvētāji, pārtikas atkritumu smalcinātāji, Blanco akmens masas izlietnes, nerūsējošā tērauda izlietnes, izlietnes gremdējamas darba virsmā un līmējamas

MontMet, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Metāla margas (margu) izgatavošana, balkonu margas (margu izgatavošana, kāpņu margas (margu) metāla žogi, žogu izgatavošana. Pulverkrāsošana, disku pulverkrāsošana, alumīnija pulverkrāsošana. Metāla margas, baseina margas, margas mājai, margas kāpnēm, kāpņu margas, statņi, nožogojums. Metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma.

Dzintars L, SIA

Liepājas 5b-1, Priekule, Dienvidkurzemes nov. LV-3434
iekārtošana, kapu apzaļumošana, akmens restaurācija, akmens soliņi, kapu soliņi no granīta, koka, galdu virsmas

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Roland tehnika, Roland iekārtas, Roland drukas iekārtas, Drukas iekārtas, Roland printeris, Roland ploteris, Roland UV printeris, Druka uz priekšmetiem, Iepirkumi, Secabo, Secabo termopreses, Iekārtas termopārnesei, Iekārta t-kreklu apdrukai, Termopreses cepurēm, Termopreses krūzēm, Griešanas ploteris, Locīšana, Rievošana, Tintes

AGNI AKMENS APSTRĀDE, SIA

Krustabaznīcas 11, Rīga LV-1006
Apraksts: Piedāvājumā dabīgais akmens no visas pasaules: granīts, marmors, marmora onikss, travertīns, smilšakmens, slāneklis, kaļķakmens, dolomīts, šūnakmens. Visiem akmens veidiem ir iespējami dažādi virsmas apstrādes veidi: pulēts, dedzināts, bučardēts, apstrādāts ar augstspiediena ūdens strūklu vai smilšu strūklu, birstēts vai slīpēts. Sadarbojamies ar lielākajiem dabīgā akmens apstrādes uzņēmumiem. Piegādājam dažāda akmens plāksnes, flīzes un dažādus interjera un eksterjera elementus. Izgatavojam un uzstādām visdažādākās akmens detaļas: virtuves darba virsmas, galdu virsmas, akmens palodzes, kamīnu apdares, āra un iekštelpu kāpnes, akmens grīdas un sienas.

Tirasmebeles.lv, Mīksto mēbeļu tīrīšana

Sinagogas 4, Ventspils LV-3601
Apraksts: ''Tirasmebeles.lv" Jums piedāvā profesionālo mīksto mēbeļu, paklāju ķīmisko tīrīšanu, kā arī uzkopšanas darbus telpās, mājās, dzīvokļos, birojos, ofisos. Kurzeme, Ventspils novads, Ventspils. Tirasmebeles.lv ir lieliska izvēle tīrīšanas servisa nodrošināšanai! Kvalitatīvi tīrām grīdas mīkstos segumus, matračus, gultas, krēslus, dīvānus, paklājus.

Pokraska R, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Višķu 21t, Daugavpils LV-5410
✓ metālapstrāde ✓ auto disku remonts ✓ auto disku tīrīšana ✓ automašīnu riteņu pulverkrāsošana ✓ smilšu strūklu ✓ metāla konstrukciju krāsošana Apraksts:

Pokraska R piedāvā - metāla apstrādi, pulverkrāsošanu, smilšu strūklu, auto disku remontu, restaurāciju un tīrīšanu.

Valtanks, SIA

Cempu 23, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "VALTANKS" pamatprodukcija ir pazemes degvielas rezervuāri:

Tiek piedāvāti rezervuāri ar tilpumu: no 10 līdz 40 m3, ja rezervuāra diametrs ir 2000 mm; no 15 līdz 100 m3, ja rezervuāra diametrs ir 2500 mm; no 40 līdz 150 m3, ja rezervuāra diametrs ir 3000 mm.

SIA "VALTANKS" kvalitāte::

SIA "VALTANKS" izgatavotie rezervuāri atbilst standartiem EN 12285-1 un EN 12285-2. Kopš uzņēmuma izveidošanas SIA "VALTANKS" Latvijas, kā arī Skandināvijas degvielas tirgū sevi ir apliecinājis kā kvalitatīvu degvielas uzglabāšanas rezervuāru piegādātāju. SIA "VALTANKS" piegādā viensienas, kā arī dubultsienu degvielas rezervuārus, kuru iekšējā virsma ir pārklāta ar divkomponentu epoksīdu, savukārt ārējā siena ar stiklplasta pārklājumu. Uzņēmuma produkcijas un darba kvalitāti apliecina saņemtie sertifikāti – A/S "Inspecta Latvia" un citi izsniegtie sertifikāti.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

Feel Clean, SIA

Skolas 68, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Preces Jūsu tīrībai un labsajūtai mājās! Izmantojiet profesionālus un kvalitatīvus produktus, kuri atvieglos ikdienas uzkopšanas darbus. Mūsu mērķis ir padarīt uzkopšanu ērtu un patīkamu!

LiepājaSPEC remontdarbnīca

Lauku 59, Liepāja, LV-3411
Pakalpojumi:: ✓ Sadzīves tehnikas remonts ✓ Tehnisko problēmu diagnostika ✓ Detaļu maiņa ✓ Detaļu pasūtīšana ✓ Elektroiekārtu labošana Apraksts:

Visa veida sadzīves tehnikas remonts un diagnostika, detaļu maiņa un pasūtīšana. Izbraukšana pie klienta.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Metala grafika, SIA

Rencēnu 23C, Rīga LV-1073
Aprīkojums:

Izmantotais aprīkojums ļauj strādāt ar visām tirgū pieejamajām jebkura veida un krāsas pulverkrāsām, ieskaitot specializētas iespējas ar dažādiem dekoratīviem efektiem (metāla, muarē, āmura efekts, laka ar sudraba un zelta dzirksti utt.). Mēs izmantojam pulverkrāsas no labākajiem ražotājiem - Teknos (Somija), AkzoNobel (Turcija), Neokem (Grieķija), Jotun (Norvēģija), Axalat (ASV). Fasādes konstrukciju krāsošanai izmantojam augstas kvalitātes arhitektoniskas pulverkrāsas uz poliestera sveķu bāzes, kurām ir lieliska noturība pret laikapstākļiem.

Katalogā RAL CLASSIC šobrīd ir 213 krāsas, tostarp 15 perlamutra, 5 luminiscējošās un 2 dzelzs.

Torgy Baltic, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums "Torgy Baltic" sevi ir veiksmīgi pierādījis vietējā tirgū un ar panākumiem eksportē produkciju. Nozarē darbojas jau 15 gadus. Mūsu ražošana ir aprīkota ar daudzveidīgām modernām iekārtām, un visus darbus izpilda augsti kvalificēts personāls. Pēc individuāla pasūtījuma vai jūsu rasējuma kvalitatīvi izgatavosim jebkuras sarežģītības metāla izstrādājumus, konstrukcijas un augstas precizitātes detaļas. Uzņēmums piedāvā metālapstrādes pakalpojumus – metināšana, lāzergriešana, ūdensgriešana, valcēšana, locīšana, virpošana, CNC frēzēšana, slapjā krāsošana, smilšu strūkla, digitālā uzmērīšana un Frosio III inspektora uzraudzību.

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA "Baltijas Baseini" ir dibināta 2000. gadā. Esam viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu piegādes un montāžas firmām Latvijā. Mūsu mērķis un uzdevums ir ar maksimālu atdevi īstenot jebkuras Jūsu vēlmes, radot piepildījumu sapņiem par ideālu atpūtas un relaksācijas vietu. Vienalga, vai tas būtu peldbaseins, sauna vai hidromasāžas vanna! Tādēļ mūsu uzņēmums sadarbojas ar pašiem labākajiem piedāvāto preču ražotājiem pasaulē. Augstu darba kvalitāti garantē uzņēmuma pieredze, tehniskais nodrošinājums, serviss, zinoši meistari un klientu atsauksmes.