Demontāžas darbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lādīte un ko, SIA, automātisko ātrumkārbu remonts

Turpinām strādāt klātienē!
Biķernieku 17A, Rīga, LV-1039
Virpošanas darbi . Auto remonts apkope.

Manrok, SIA

Oskara Kalpaka 40A, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

SIA "Manrok" piedāvā autoceltņa un autogroza pakalpojumus ar celtspēju 20, 30 un 50 tonnas, kā arī piedāvājumā celtniecības mašīnu noma Liepājā, būvniecības aprīkojums, iekraušanas un izkraušanas darbi, teleskopiskie iekrāvēji un pacēlāji, demontāžas darbi.

Kalndruvas bloks, SIA

"Kalndruvas", Kākciems, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135
PIEGĀDE:

Piegāde tiek veikta ar klientu saskaņotā laikā uz norādīto adresi. Cenā ir iekļauta piegāde un izkraušana, izmantojot manipulatoru. Papildu darbi izkraušanas vietā tiek veikti pēc vienošanās. Aprēķins tiek veikts no rūpnīcas Kākciemā, Ropažu novadā abos virzienos (ja attālums līdz objektam no rūpnīcas ir 40 km, tad jāmaksā par 80 km – 96 EUR).

✓ Automašīna ar piekabi un izkraušanu - 1.20 eiro/km ✓ Viena koka paliktņa cena – 6.00 eiro. Paliktņa atgriešanas laiks ir divi mēneši. Pēc tam atgriežam tikai 50% no vērtības.

Refonda, SIA

Rīga
Apraksts: Melno un krāsaino metāllūžņu pieņemšana; pārstrāde un pārdošana. Metallūžņu izvešana. Objektu demontāža. Kuģu griešana. Konteineru uzstādīšana un savākšana. Vienmēr augstas cenas, ātra apmaksa.

Avārijas dienests, SIA

Dzirciema 89-6, Rīga LV-1055
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Sanitāras un apkures iekārtas uzstādīšana un apkalpošana ✓ Sūces novēršana zem vannas ✓ Sūces novēršana zem izlietnes ✓ Maisītāja uzstādīšana un remonts ✓ Izlietnes uzstādīšana ✓ WC poda uzstādīšana ✓ Vannas uzstādīšana ✓ Radiatora uzstādīšana ✓ Duškabīnes uzstādīšana ✓ Veļas mašīnas pieslēgšana ✓ Trauku mazgājamās mašīnas pieslēgšana ✓ Ūdens sildītāja (boilera) uzstādīšana ✓ WC poda pārplūdes trauka remonts ✓ Sifona maiņa ✓ Kanalizācijas cauruļu maiņa (līdz 110mm) ✓ Aukstā-karstā ūdensvada izbūve ✓ Ūdens attīrīšanas iekārtu uzstādīšana ✓ Ūdens attīrīšanas iekārtu apkope

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1B, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Par uzņēmumu: Skārdnīcai ir vairāk kā 5 gadu darba pieredze skārda izstrādājumu izgatavošanā un montāžas darbos. Mūsu komandā ir speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šajā jomā. Tas mums ļauj piedāvāt kvalitatīvus izstrādājumus un pakalpojumus. Mēs nestāvam uz vietas un sekojam līdzi mūsdienu tehnoloģiju un tendenču attīstībai. Mūsu speciālisti katram klientam un pasūtījumam var sniegt labāko tehnisko risinājumu. Mēs lepojamies ar katru īstenoto objektu. Mūsu pamatvērtība ir kvalitatīva un atbildīga darba izpilde.
ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k-3, Rīga, LV-1083
Mēs piedāvājam:: ✓ Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas ✓ Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus ✓ Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām ✓ Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs ✓ Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām ✓ Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus ✓ Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu ✓ Visa veida mēbeļu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā ✓ Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram, gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu ✓ Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas ✓ Izturīgu kastu nomu

MTE, SIA, Meliorācija, ceļu būve un uzturēšana, būvtehnikas pakalpojumi

Saules 67, Madona, Madonas nov., LV-4801
Pakalpojumi:: ✓ Meliorācijas darbi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Autoceļi un laukumi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Būvtehnikas pakalpojumi – plašs tehnikas parks ✓ Mežizstrāde – sagatavojam un pievedam ✓ Tilti – rekonstrukcija, remonts, uzturēšana ✓ Ūdenskrātuves un hidrobūves – būvējam, attīrām, labiekārtojam

RADESS Ltd., SIA

Granīta 3 k-2, Rīga LV-1057
Piedāvājam šādus pakalpojumus:: ✓ Vizuālo cauruļvadu CCTV inspekciju ✓ Cauruļvadu skalošanu ar augstspiediena iekārtām ✓ Asenizācijas darbus ✓ Tauku un bīstamo atkritumu izvešanu un nodošanu utilizācijai ✓ Aizsalušu cauruļvadu atkausēšanu ✓ Noplūžu noteikšanu cauruļvados ✓ Cauruļvadu beztranšejas renovāciju ✓ Noma - Iznomājam kvalitatīvus un izturīgus: ✓ Piepūšamus cauruļvadu aizbāžņus SAVA ✓ Tranšeju sienu stiprinājumus SBH

Zoltapp, UAB

V. Nagevičiaus g. 3, LT-08237, Vilnius
Zoltapp:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

Projekts XL, SIA

Bērzu 3, Ropaži-1, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135
Apraksts: Uzņēmums Projekts XL piedāvā jumta segumu ieklāšanas pakalpojumus. Veicam arī jumtu remontdarbus. KVALITĀTE par saprātīgu cenu!

Vestnest, kravu pārvadājumi un pārvākšanās serviss

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

"Vestnest" komanda veic dažādu kravu piegādes un mantu pārvešanas - mēbeles, iekārtas, tehniku, sadzīves pārvešanu u.c. Mēs ne tikai veicam drošas kravu piegādes, bet mūsu puiši gan uznesīs, gan nonesīs uz jebkuru stāvu un noliks mantas jūsu izvēlētajā vietā. VestNest komanda parūpēs par mantu pārvietošanu Jūsu vietā. Veicam arī mēbeļu montāžu/demontāžu un rūpīgu mantu iepakošanu pārvešanai paredzētos materiālos. Nodrošinām veco mēbeļu, sadzīves tehnikas utilizāciju. Ja rodas nepieciešamība pēc mūsu pakalpojumiem vai vienkārši uzdot sev interesējošu jautājumu, droši zvaniet vai rakstiet.

Labklājības dārzi, SIA, dārzu centrs, konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos

Kārļa Ulmaņa gatve 124, Rīga, LV-1029
Konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos:

Specializējamies dzīves vides izveidē un iekārtošanā laukos. Konsultējam lauku teritoriju labiekārtošanā un apzaļumošanā. Piedāvājam konsultācijas un tiešu līdzdalību procesā no idejas par dzīvi laukos līdz vides plānošanai, projektēšanai un sākšanai iekārtot. Palīdzam cilvēkiem (arī bez priekšzināšanām) izveidot secīgu plānu, kā veiksmīgi pārcelties no pilsētas uz laimīgu dzīvi laukos, un pēc tam šo plānu realizēt.

Profilakse, SIA, uzkopšanas serviss un sanitārais dienests

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Dezinsekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinfekcija ✓ Lapseņu un sirseņu (iršu) iznīcināšana ✓ Pagrabu tīrīšana, uzkopšana un demontāža ✓ Telpu tīrīšana un dezinfekcija pēc mirušā ✓ Telpu tīrīšana, uzkopšana dzīvokļos un nelabvēlīgos dzīvokļos pēc miruša.

AT Meter, SIA

Esam atsākuši darbu
Peldu 19, Liepāja LV-3401
Serviss: ✓ Santehnikas uzstādīšana un remonts; ✓ Ūdens skaitītāju uzstādīšana un nomaiņa; ✓ Nodrošinām siltumenerģijas skaitītājiem atkārtotu pārbaudi Pakalpojumi:

Kā santehnikas speciālisti cenšamies sniegt uzticamu, profesionālu pakalpojumu, kas atbilst visām jūsu vajadzībām.

P. Alkšņa projektu grupa IK

Jelgavas 7-4, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

IK “P. Alkšņa projektu grupa” savu darbību veic no 2002. gada marta būvuzraudzības jomā. 

Ir iegūta liela darba pieredze pašvaldību un meža autoceļu būvprojektos, pilsētu un citu apdzīvoto vietu ielu, veloceliņu un gājēju celiņu, autostāvvietu un uzņēmumu teritoriju labiekārtošanas objektu būvuzraudzībā. Būvuzraudzību esam veikuši arī valsts autoceļu tīkla objektos. 

Jau ilglaicīgi mums izveidojusies sadarbība ar partneriem – dažādu komunikāciju un tiltu projektētājiem, tā kā varam savos projektos iekļaut šādas projektu daļas. 

Tā kā atrodamies Saldū, mūsu darbības reģions ir Kurzeme un Zemgale apmēram 100 km rādiusā. Līdz šim esam strādājuši visos apkārtējos novados, arī Liepājā un Jelgavā, arī turpmāk esam gatavi izskatīt visus piedāvājumus šajā reģionā.

3d birojs, SIA

1905. gada 5-7, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Arhitektūras un projektēšanas birojs „3d birojs” – uzticams sadarbības partneris dažāda mēroga projektu izstrādē, saskaņošana, vadīšanā un autoruzraudzībā. Sākot no gaumīgām privātmājām līdz pat apjomīgām sabiedriskām ēkām un citiem iespaidīgiem objektiem.

Gardens, SIA

Mēs strādājam, ievērojot drošības pasākumus!
Kvēles 41, Rīga, LV-1024
Apraksts: “Gardens” ir pieredzes bagāta komanda ar videi draudzīgu domāšanu, kurai darbs ir arī hobijs - mēs visu darām ar prieku un reizē lielu atbildību. Zālienu, paklājzālienu ierīkošana un pļaušana, dzīvžogu stādīšana un apgriešana, dārzu ierīkošana un kopšana. Nogāžu un krastu stiprināšana. Sākot no projekta līdz krāšņai teritorijai dabā. Pļaujam aizaugušas teritorijas, kā arī zāģējam kokus un to zarus. Tīrām pamežus, starpcirsmas un aizaugušus laukus. Veicam teritorijas atbrīvošanu no celmiem. Veicam augļu koku vainagu veidošanu, stādīšanu un kopšanu.

Dārznieks, ZS Kliģeni

Ābolu 12, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Z/s "Kliģeni" siltumnīcas ir atvērtas visu gadu:

Vasarā plašā klāstā audzējam vasaras puķes – petūnijas, samtenes, leduspuķes, begonijas, lobēlijas, dažādas smilgas u.c., kā arī iekarināmos vasaras puķu podus – begonijas, pelargonijas, petūnijas, bakopas, dažādus zaļos augus un vēl daudz dažādas vasaras puķes.  Stādām puķu kompozīcijas, balkona kastes. Rudenī esam bagāti ar krizantēmu daudzveidību. Ziemā – puansetijas, ciklamenas un hiacintes. Pavasarī – prīmulas, hiacintes, tulpes, narcises, atraitnītes un citas pavasara podu puķes. Stādām dažādu veidu augu kompozīcijas grozos un podos.

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Preču grupas: ✓ Pirts krāsnis ✓ Parku soli ✓ Atkritumu urnas ✓ Velosipēdu statīvi ✓ Siltumnīcas ✓ Preces vides labiekārtošanai ✓ Apdares materiāli ✓ Apkurei ✓ Bruģis. Ķieģeļi. Pārsedzes ✓ Durvis ✓ Grīdai ✓ Instrumenti ✓ Jumtu logi, palodzes ✓ Jumtu materiāli ✓ Kāpnes, lūkas ✓ Kokmateriāli, plātnes ✓ Leņķi, stiprinājumi ✓ Plēves, tenti ✓ Santehnika ✓ Tehnika ✓ Tehnika dārzam ✓ Iekšdurvis ✓ Ventilācija ✓ Žogi un vārti