Grīda, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Reserv Inc, SIA

Liepnieku 10, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Metāla konstrukciju izgatavošana, silosi, karkasi, konusi, industriālie filtri, ventilācijas iekārtas, šneku izgatavošana, konteineri ar manuālu iztukšošanu, hook konteineri, lift dumperi, speciālie konteineri, kombo konteineri, industriālā montāža, celtniecības darbi, jumtu remontdarbi.

Siltumsūkņu centrs, SIA

Robežu 46, Rīga LV-1004
Siltumsūkņi, gaisa siltumsūkņi, siltumsūknis, siltumsūkņu tirdzniecība, gaisa siltumsūknis, apkures sistēmas, gaisa-ūdens siltumsūknis, zemes siltumsūknis, gaiss-gaiss siltumsūknis, zemes siltumsūkņi, gaiss-ūdens siltumsūkņi, gaisa apkures sistēmas, apkures sistēma, gaisa apkure, gaisa kondicionieri, ventilācijas iekārtas, gaisa

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.

Mobiline, veikals

Raiņa 40A, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: IU "Vlaveals" ar 15 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plašu pakalpojumu spektru. LMT dīleris, pārdodam un apkalpojam "Reversa Osmosa" ūdens attīrīšanas sistēmas. Sadarbojamies ar Latvijas tūrisma operatoriem TEZ TOUR, NOVATOURS, ALIDA TŪRS, IMPRO, ATG, Goadventure, Mouzenidis travel, VRK travel, Kidy TOUR, ITAKA. iRobot - grīdu uzkopšanas robotu tirdzniecība, piegāde, apkalpošana.
ZL.LV iesaka

Raco, SIA

Rīgas 13 - 16, Piņķi, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

SIA "Raco" - fasāžu siltināšana, renovācija un apdare, plaisu nostiprināšana ar injekciju metodi, hidroizolācija un citi iekšējie un ārējie apdares/celtniecības darbi.

Aquabalt, SIA, ūdens filtri, filtru iekārtas

Latgales 256A-3.st., Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Ūdens filtri,ūdens filtru ierīces, ūdens filtru iekārtas ✓ Dzeramais ūdens, tīrs ūdens ✓ Akvafor ŪDENS FILTRI ✓ Ražošanas sistēmas ✓ Ūdens paraugi ✓ Dzeramā ūdens filtri, filtru sistēmas ✓ Ūdens attīrīšanas sistēmas ✓ Filtru uzstādīšana, montāža ✓ Ūdens analīze, ūdens ekspertīze ✓ Ūdens atdzelžošana ✓ Ūdens mīkstināšana ✓ Ūdeņraža ūdens ģenerators, ūdeņraža ģeneratori ✓ Ūdens filtri Aquathin, Aquaphor, AquaFilter

JNbūve, SIA

"Tīrumi", Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov., LV-3924
Apraksts:

Pamatu betonēšana, grīdu betonēšana, betonēšanas darbi, sienu betonēšana, "ESTRICH" betonēšana.

ZL.LV iesaka

Madonas laukceltnieks, SIA, Veikals

Saules 61, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "Madonas Laukceltnieks" nodarbojas ar metālapstrādi un metāla tirdzniecību, kā arī betona trotuāra plātņu ražošanu un sava nekustāmā īpašuma iznomāšanu. 

ZL.LV iesaka

AS Ingrid D.

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas", Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Piedāvājumā dažāda veida labas kvalitātes kokmateriāli:: ✓ galdniecības izstrādājumi ✓ koka kāti instrumentiem ✓ karogu kāti ✓ koka kāti birstēm ✓ birstes ar kātu ✓ grābeklis ar kātu ✓ lāpstas ar kātu ✓ teātra latas ✓ apdares dēļi ✓ terases dēļi ✓ kurināmā malka (malkas klucīši)

Juvik, SIA

Kupravas 41, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mēs specializējamies siltumsūkņu kondicionieru tirdzniecībā, kā arī montāžā un apkopē. Piedāvājam dažādu ražotāju siltumsūkņus un nodrošinām pilnu darba ciklu un to saistīto servisu sniegšanu mūsu klientiem. Strādājam ar visdažādākajiem apsaistes materiāliem. Atvērti sadarbībai!

Wall Wizard, SIA

Rīga
Apraksts:

Celtnieki ar ilggadēju pieredzi apmetuma darbos, kvalitatīvi veic visu veidu un sarežgītības apmešanu ar ģipša, kaļķu cementa un mālu apmetumu. Kvalitatīvi un rūpīgi veicam vešturosko apmetumu restaurācijas darbus. Mūsu pakalpojumos ietilpst arī citi apdares darbi, kā arī piedāvājam siltumsūkņu tirdzniecību un uzstādīšanu. Aicinām sadarbībā!

Best Clean, SIA IMG Trading

Artilērijas 40 k-2 - 20, Rīga, LV-1009
Apraksts:

"Best Clean" – labākā mēbeļu ķīmiskā tīrīšana Rīgā, kas garantē augstu kvalitāti un doto uzdevumu ātru izpildi. Mēs strādājam ar itāļu tehniku, kas ir labākā pasaulē, un pašiem dārgākajiem mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļiem (ASV). Piedāvājam arī mēbeļu, matraču un paklāju žāvēšanu turpat jūsu dzīvesvietā. Profesionāli speciālisti izdarīs savu darbu ātri, kvalitatīvi un ar garantiju. Bet ķīmiskās tīrīšanas cenas jūs patīkami pārsteigs.

Silviko, SIA

"Briede", Zilākalna pagasts, Valmieras nov., LV-4222
Zāģmateriāli būvniecībai (nežāvēti, žāvēti, ēvelēti): ✓ dēļi; ✓ brusas; ✓ latas; ✓ grīdas dēļi; ✓ apšuvuma dēļi; ✓ kurināmās granulas (6 mm diametrā); ✓ pakaišu skaidas zirgiem (no egles). Iepērkam egles zāģbaļķus!:

Kvalitātes prasības: Koksnei jābūt svaigi sagatavotai no augošiem kokiem. Zāģbaļķiem jābūt kvalitatīvi atzarotiem. Nepieļaujas: trupe, dvīņserde, saussāni, zilējums, kukaiņu bojājumi, metāla ieslēgumi, gāšanas plaisas, lielzarainība. Līkumainība: vienpusējā līkumainība nepieļaujas lielāka kā 1,5% no zāģbaļķa garuma. Divpusējā līkumainība nav pieļaujama.

 

GAS PRO, SIA, Gāzes un granulu apkures sistēmas

Valdeķu 60 k-4-4, Rīga LV-1058
Mūs raksturo:: ✓ Augstas kvalitātes serviss Gaspro speciālisti spēj uzņemties tehniski vissarežģītākos objektus, pateicoties 30 gadu pieredzei nozarē. ✓ Pastāvīga darbinieku apmācība Darbinieki tiek pastāvīgi izglītoti, apmeklējot apmācības pie lielākajiem apkures iekārtu ražotājiem Vācijā un Polijā. ✓ Konkurētspējīgas cenas Visi materiāli tiek piegādāti tieši laikā uz konkrēto objektu, tādā veidā ietaupot noliktavas izmaksas.
ZL.LV iesaka

Līmens, SIA

Mūkusalas 47A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Veicam apdares darbus, specializējoties īpaši ģipškartona konstrukciju izbūvē. Papildus tam, tiek piedāvāts veikt arī dažādu nokalpojušo konstrukciju demontāžu kā arī visa veida palīgdarbus būvniecības objektos.

AMATE BŪVE, SIA

Lielā 26, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Par uzņēmumu:

SIA "Amate būve" ir ilgi lolots ģimenes uzņēmums, kas nācis pasaulē 2019. gadā.

Condair, SIA

Ūbeļu 15-22, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

SIA "Condair" ir Jūsu sadarbības partneris telpu mikroklimata risinājumu - ventilācija, dzesēšana, mitrināšana, sausināšana, telpu mikroklimats - izveidošanā.

Uzņēmumā strādā nozarē pieredzējuši un zinoši speciālisti, kas ieteiks Jūsu situācijai atbilstošāko telpu mikroklimata risinājumu.

Sadarbojoties ar mums, klients saņem ne tikai kvalitatīvas iekārtas, bet arī individuālu pieeju un pozitīvu attieksmi sadarbībā.

Kaucminde, SIA

Katrīnas laukums 1, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

SIA “Kaucminde” pieredze kopš 2013. gada. Sniedz šādus pakalpojumus: ķīmiskā tīrīšana, uzkopšanas serviss, profesionālas sadzīves ķīmijas tirdzniecība. IRVE pieņemšanas punkts. Labsajūtas pamats ir tīra vide!!!

ZL.LV iesaka

AJ meistars, SIA

Ezermalas 1B, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Veicam privātmāju un sabiedrisko telpu būvniecību un renovācijas darbus, ražošanas ēku būvniecību, kā arī esam pieredzējuši koka paneļu un moduļu māju ražotāji. Strādājam visā Latvijas teritorijā.

ZL.LV iesaka

Mēbeļu restaurācija, mēbeļu restaurācijas darbnīca, SIA Intarsija

Mēbeļu restaurācijas darbnīca
"Lepšukalni", Lepšas, Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Sertificēti restauratori. Kvalitatīva mēbeļu atjaunošana, arī kultūras pieminekļu restaurācija ar autentiskām darba metodēm. Apzeltīšanas darbi, būvgaldniecības elementu restaurācija u.c. profesionāli restauratora darbi. Vēsturisku mēbeļu kopiju izgatavošana.