Grīda, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Betona Profs, SIA

"Gatves" - 3, Lauciene, Laucienes pagasts, Talsu nov., LV-3285
Apraksts:

SIA "Betona Profs" veic grīdu betonēšanu (dzīvokļi, terases, garāžas, angāri u.c.). Estrich un industriālās grīdas. Veicam visus nepieciešamos sagatavošanas darbus. Strādājam visā Latvijas teritorijā, kvalitatīvi un ātri. Mūsu moto - kvalitatīvas grīdas un apmierināti klienti. Zvaniet vai rakstiet! Par visu vienosimies.

BUVERTA, SIA, Durvju, žalūziju, lamināta tirdzniecība, uzstādīšana

CENU BUMS VASARĀ ! ATLAIDES !
Rušonu 28, Rīga, LV-1057
Produkcija: ✓ Durvis; ✓ Žalūzijas; ✓ Logi; ✓ Virtuves; ✓ Lamināts; ✓ Skapji; Piedāvājums: Piedāvājam SCHÜCO logus. Profili ir ļoti izturīgi pret saules gaismas, siltuma un citu vides faktoru iedarbību, savukārt cinka pārklājuma iekšējais stiprinājums nodrošina lielu formāta logu veiktspēju. VIRTUVES - Mūsu vietne pārstāv Baltkrievijas rūpnīcu ELEGRUM. Galvenā produkcija ražošana ir Baltkrievijā. 11 gadus ELEGRUM ražo virtuves ar fasādēm no masīvkoka, plastmasas, akrila, krāsas MDF, plēves MDF, rāmja MDF, finiera, skaidu plātnes, Alvic LUXE, Cleaf, UHG Gloss. Mēs piedāvājam virtuves no videi draudzīgiem materiāliem. Pateicoties augstas kvalitātes Eiropas aprīkojumam, mēs ražojam virtuves komplektus pēc iespējas īsākā laikā. Papildus virtuvēm rūpnīca nodarbojas ar vitrāžu ražošanu, sienas paneļiem ar foto drukāšanu, izlietnēm no mākslīgā akmens, galdiem un krēsliem no cietas dižskābarža koka.

Reklāmas Stils, SIA

Mūkusalas 72, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumus izmanto – tirdzniecības kompleksi, tirdzniecības centri, reklāmas aģentūras, pasākumu organizatori, koncertu organizatori, izstāžu rīkotāji un valsts svētku rīkotāji. Drukas produkti ir paredzēti iekštelpām (indoor) un āra apstākļiem (outdoor), jo tiem ir ļoti laba noturība pret vides apstākļu ietekmi, kā piemēram – saule, lietus, vējš, krusa, sniegs un sals.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina

Glāzeri BT, SIA, Darbnīca

Jelgavas 74, Rīga LV-1004
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls; ✓ Digitāli printēts stikls; ✓ Krāsots stikls; ✓ Laminēts stikls; ✓ Ugunsdrošais stikls; ✓ Stikla paketes; ✓ Stikla vairumtirdzniecība; ✓ Stiklotas konstrukcijas. Stikla apstrādes uzņēmums:

SIA, "Glāzeri BT" Viena no lielākajām stikla apstrādes rūpnīcām Latvijā. Sekojot tendencēm stikla apstrādes jomā, mūsu kompānija kļuvusi par stabilu uzņēmumu ar augstu ražošanas kapacitāti un apkalpošanas līmeni. Esam ieguvuši atpazīstamību un reputāciju gan Latvijā, gan ārzemju klientu vidū, jo lielu daļu no saražotā apjoma mēs eksportējam.

Silviko, SIA

"Briede", Zilākalna pagasts, Valmieras nov., LV-4222
Zāģmateriāli būvniecībai (nežāvēti, žāvēti, ēvelēti): ✓ dēļi; ✓ brusas; ✓ latas; ✓ grīdas dēļi; ✓ apšuvuma dēļi; ✓ kurināmās granulas (6 mm diametrā); ✓ pakaišu skaidas zirgiem (no egles). Iepērkam egles zāģbaļķus!:

Kvalitātes prasības: Koksnei jābūt svaigi sagatavotai no augošiem kokiem. Zāģbaļķiem jābūt kvalitatīvi atzarotiem. Nepieļaujas: trupe, dvīņserde, saussāni, zilējums, kukaiņu bojājumi, metāla ieslēgumi, gāšanas plaisas, lielzarainība. Līkumainība: vienpusējā līkumainība nepieļaujas lielāka kā 1,5% no zāģbaļķa garuma. Divpusējā līkumainība nav pieļaujama.

 

AMATE BŪVE, SIA

Lielā 26, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Par uzņēmumu:

SIA "Amate būve" ir ilgi lolots ģimenes uzņēmums, kas nācis pasaulē 2019. gadā.

Mizar, SIA

Braslas 20-110, Rīga LV-1084
Apraksts: Rezerves daļu piegāde dzelzceļa un kuģu transporta dzinējiem/ motoriem.

Glāzeri BT, SIA, Ražotne

Piņķi, Priedaines 6, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Pakalpojumi:: ✓ Stikla griešana ✓ Stikla apstrāde ✓ Stikla digitālā printēšana ✓ Stikla krāsošana ✓ Stikla rūdīšana ✓ Stikla laminēšana ✓ Ugunsdrošā stikla griešana

Rores / RV, SIA, santehnikas darbi Rīgā

Lapu 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Rorev RV veic apkures sistēmu izbūvi, ūdens apgādes izbūvi un kanalizācija sistēmas izbūvi. Uzstādām gāzes, malkas, granulu apkures katlus. Siltumsūkņu montāža. Apkures sistēmu izbūve. Silto grīdu montāža. Ūdensvadu un kanalizācijas montāža. Stāvvadu maiņa daudzdzīvokļu mājās.

Greenline Energy, SIA, saules enerģijas risinājumi

Čuguna 28, Rīga LV-1029
Apraksts:

"GreenLine Energy" ir pirmais saules enerģijas uzņēmums Baltijas valstīs, kas izveidojis pirmo ražotāja OUTLET veikalu ar plašu produktu klāstu. Neatkarīgi no tā, vai jums ir slīpais jumts, plakanais jumts vai zemes sistēma, "GreenLine Energy OUTLET" piedāvās klientiem vairāk nekā 50 dažādu garumu, izmēru, dizainu, profilu, savienojumus, invertorus, ārpus tīkla sistēmas, saules paneļus, hibrīdsistēmas un akumulatorus.

IMRE, vispārējā būvniecība

Ganību 92, Liepāja, LV-3411
Uzņēmumam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze būvniecības jomā. Veicam:: ✓ pilna cikla būvniecības darbus, ✓ ēku rekonstrukcijas un remontdarbus, ✓ jumtu segumu nomaiņu, ✓ saules paneļu uzstādīšanu. Apraksts:

SIA "IMRE" sevi pierāda kā uzticams un konstruktīvs sadarbības partneris, kam būtiska profesionāla un godprātīga attieksme pret savu darbu, inovatīva domāšana un augsta piedāvāto pakalpojumu kvalitāte, kas viss kopumā veicinājis arī ārzemju partneru piesaisti. Uzkrātā pieredze būvniecības procesa organizēšanā un vadīšanā nodrošina piemērotākos un kvalitatīvākos risinājumus ideju īstenošanai.

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k-1, Rīga, LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Grīdas stils, SIA

Pulkveža Brieža 31A, Rīga, LV-1045
Grīdas, koka grīdas, parkets, trīsslāņu parkets, parketa grīda , lamināta flīzes, vinila grīdas segumi

Kurzemes grīdas, SIA

Riekstu 1, Ventspils LV-3601
grīdas, ozola dēļi, parketa slīpēšana, grīdas ieklāšana, slīpēšana, ozolkoka, dēļi, atjaunošana, dēļu grīda , , oša grīda , ozola parkets, koka grīdas, koka grīdas dēļi, koka grīdas atjaunošana, restaurācija, ozolkoka