Granīts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Debesiss, SIA

Gaujas 12, Rīga LV-1026
Par granītu:

Granīta bloki tiek ievesti no Zviedrijas, Karēlijas vai Somijas, kur tie tiek iegūti no klinšaino apvidu karjerām. Šo valstu klimats ir līdzīgs mūsu klimatam, kā rezultātā akmens ir spējīgs dzīvot mūsu klimata apstākļos. Sīkāk par pašu granītu: tas ir kristālisks iezis, kas sastāv no laukšpatiem (40-50%), kvarca (25-30%) un krāsainiem minerāliem (līdz 15%), ir viens no izplatītākajiem akmens veidiem. Paveidi: kālija laukšpatu granīts (normālgranīts), plagioklazu granīts 9plagiogranīts) un sārmainais granīts. Piemīt masīva tekstūra. Izšķir magmatiskos granītus, kas radušies magmai kristalizējoties, un metamorfos granītus, kas radušies metamorfo iežu granitizācijas procesā. Granītam raksturīga augsta salizturība, maza ūdensuzsūce, liela izturība pret dēdēšanu un to var labi apdarināt, slīpēt un pulēt. Granīta krāsojums ir bagātīgs no tumši melniem, sarkanie, zaļganiem, raibiem, pelēkiem līdz pat ļoti gaišiem un pat kristāliskiem. Melnā granīta pieminekļi būs vispiemērotākie gravēšanai, jo uz tiem vislabāk var redzēt gravējumu, kas ļoti kontrastē: Tumši melns granīta kapakmens un gaiši pelēcīgs gravējums.

Juris Vuškāns, IDV

Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Kamīnmeistars ar vairāk kā 30 gadu darba stāžu piedāvā kamīnu izbūvi. Kvalitatīvs darbs, iekļaujos noteiktajos izpildes termiņos. Sadarbojos ar vairākiem Latvijas kamīnsaloniem, plaša materiālu izvēle (Thermaw, Grenaisol, Skamol). Apdares veidošanai izmantoju marmoru, granītu, oniksu. Aicinu sadarbībai!

Roksia, SIA

Kvēles 5, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Bruģēšana, Bruģēšanas darbi, Bruģis, Bruģa remonts, Granīta bruģis, Kaltā akmens bruģis, Laukakmens, Pakāpieni, Kāpnes, Ceļa un ietvju apmales uzstādīšana, Konsultācijas, Tāmēšana.

Rugājs, IK

Sergeja Eizenšteina 69-94, Rīga LV-1079
Apraksts:

Strādājam bruģēšanas jomā kopš 2008. gada. Klientiem nodrošinām kvalitatīvu darbu un pievilcīgas cenas. Veicam darbus noteiktajos termiņos, individuālā pieeja katram klientam. Apjoms no 10 līdz 6000 kvadrātmetriem.

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

Ziemeļu akmens, šķelts akmens

"Lejasplošas darbnīcas" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Ziemeļu AKMENS ražojumi, produkcija:: ✓ Neregulāras granīta apdares plāksnes ✓ Stūrakmeņi ✓ Granīta bruģakmens ✓ Taisnstūra / kvadrāta granīta plāksnes ✓ Akmens šķembas (gabions) ✓ Šķelti laukakmeņi ✓ Dekoratīvie akmeņi ZIEMEĻU AKMENS::

Nodarbojas ar šķeltu Latvijas laukakmens apdaru plākšņu, granīta bruģakmeni, stūrakmeņu un akmens šķembu (gabionu) ražošanu un tirdzniecību. Latvijā un ārvalstīs klienti arvien vairāk sāk izmantot dažādus granīta izstrādājumus, jo novērtē akmens materiālu dabīgo skaistumu, kā arī tā ilgmūžību, fizikālās īpašības un tā estētiskumu. Latvijas laukakmens ir unikāls ar to, ka tas ir daudzkrāsains, un vienā akmenī var būt pat vairākas krāsu gammas. Akmens ir ilgmūžīgs un izturīgākais materiāls kopš senatnes, līdz ar to uzņēmums var droši teikt, ka, pateicoties akmens fizikālajām īpašībām, tas ir vienreizējs materiāls, uz kuru var paļauties, ka tas, piemēram, pēc 5 gadiem nesadrups vai arī krasi nemainīs savas fizikālās īpašības.

Poly Systems, SIA, Hidroizolācijas vairumtirdzniecība

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
Priekšrocības:

Saviem klientiem piedāvājam veikt hidroizolācijas darbu izpildi, sniedzam konsultācijas HYPERDESMO sistēmas ieklāšanā, piegādājam materiālus un apmācām tehnoloģiski pareizi veikt hidroizolācijas darbus, veicam tehnoloģijas uzraudzību.

✓ Hidroizolācijas sistēmas ✓ Hidroizolācijas konsultācijas ✓ Hidroizolācijas darbi ✓ Hyperdesmo ✓ Industriālās grīdas ✓ Terases un balkoni ✓ Stadioni un sporta laukumi ✓ Rezervuāri un baseini ✓ Deformācijas šuves ✓ Tilti un ceļi ✓ Pamatu hidroizolācija ✓ Jumtu hidroizolācija

Graintech, SIA, Latgales filiāle

"Ozoli", Trūpi, Viļānu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4650
Apraksts: SIA GRAINTECH ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilnveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi. Esam pilna servisa uzņēmums, kas nodrošina visu procesuālo ķēdi, lai spētu nodrošināt savu brendu un projektu garantiju, servisa atbalstu. Izstrādājam projektus, montējam, apmācam, nodrošinām pilna apjoma servisu un atbalstu. Piedāvājam graudu pirmapstrādes iekārtas: graudu kaltes, graudu uzglabāšanas torņus un bunkurus, graudu tīrītājus, graudu transporta sistēmas. Tāpat plašs piedāvājums lauksaimniecības un meža tehnikai. Ar mums Jūs varat būt droši par labāko cenas un kvalitātes risinājumu.

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpumi

Beķergrāvja 7, Rīga, LV-1007
Par noliktavu:

"Viatek 1", SIA piedāvā ne tikai tehniskās sāls tirdzniecību, bet arī noliktavu pakalpojumus Rīgā. Produktu uzglabāšana un piegāde no noliktavas Pārdaugavā.

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpumi

Ganību dambis 22g, Rīga, LV-1045
Par noliktavu:

"Viatek 1", SIA piedāvā ne tikai tehniskās sāls tirdzniecību, bet arī noliktavu pakalpojumus Rīgā. Produktu uzglabāšana un piegāde no noliktavas Ganību dambī 22g.

Viatek 1, SIA

F.Sadovņikova 39-4.st., Rīga, LV-1003
Produkti:: ✓ Tehniskā sāls ✓ Kalcija hlorīds ✓ Regenit tabletes ✓ Laizāmais sāls lopiem ✓ Atkritumu smalcināšana Par mums::

SIA VIATEK 1 nodarbojas ar tehniskās sāls piegādēm ceļu uzturētājiem un pašvaldībām jau kopš 1995. gada 28. novembra, kad tas bija vienīgais uzņēmums Latvijā, kas nodrošināja šādu pakalpojumu. Jau kopš uzņēmuma darbības pirmsākumiem SIA VIATEK 1 uztur ciešu sadarbību ar valsts akciju sabiedrību „Latvijas autoceļu uzturētājs”, VSIA „Latvijas valsts ceļi” un Latvijas Republikas pašvaldību uzņēmumiem, ziemas sezonā piegādājot augstas kvalitātes tehnisko sāli autoceļu apstrādei pret apledojuma veidošanos.

Smart Grass 247, SIA

Rūjas 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Uzņēmuma SIA SmartGrass247 pakalpojumi:: ✓ Mākslīgā zāliena ieklāšana ✓ Granīta šķembu klājums ✓ Sporta segumi ✓ Gumijas segumi ✓ Rotaļu iekārtas ✓ Āra trenažieri. Par SmartGrass247 uzņēmumu: Esam profesionāļi savā jomā. Kvalitāte neapšaubāmi ir mūsu prioritāte. Pieredze ir kvalitātes neatņemama sastāvdaļa, un tā mums noteikti ir.

Vairāk kā 10 gadu laikā esam piedalījušies simtiem dažādos projektos visā pasaulē. Tie bijuši ļoti ambiciozi, tādējādi esam strādājuši ar dažādiem materiāliem un dažādās tehnikās, nonākot pie, mūsuprāt, labākajiem, kvalitatīvākajiem un efektīvākajiem risinājumiem. Turpinām pilnveidoties, sekojam līdzi jaunumiem, lai varētu jums piedāvāt modernākos materiālus un iespējas.

Savā pieredzē dalīsimies ar katru klientu - palīdzēsim, ieteiksim un nonāksim pie labākā varianta tieši Jums!

Magnuss, DIENNAKTS apbedīšanas birojs, DIENNAKTS morgs, sertificēts, LAA biedrs

Turpinām strādāt klātienē!
Krišjāņa Barona 142, Rīga LV-1012
Uzņēmums piedāvā:

Pēc izsaukuma jebkurā DIENNAKTS LAIKĀ KONSULTĒS, pie jums ieradīsies bēru aģents, nogādās nelaiķi morgā, kur tas tiks sagatavots bērēm. Noformēsim visus ar bērēm saistītos dokumentus. Mūsu birojā jūs varēsiet izvēlēties bēru piederumus (zārku, pārsegu, tautisku segu, krustu u.c.), kā arī pasūtīt vainagus, štrausus, lentes, laicīgu, garīgu ceremoniju un mūziku. Noformēsim kapus, kremāciju. Mums ir savi sertificēti kaprači.

Būvelements, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Mūsu komandas paveikto ir novērtējuši mūsu sadarbības partneri. Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Iekārto griestu montāžas darbi ✓ Griestu apdares darbi ✓ Akustisko griestu montāžas darbi ✓ Sienu apdares darbi ✓ Akustisko sienu montāžas darbi ✓ Stikla un modulējamo starpsienu montāža

Goldingen Digger, SIA

"Bāze", Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov., LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Granite, IK

Kalna 1A, Rīga, LV-1003
pieminekļu izgatavošana. granīta reklāmas stendi, pieminekļi no granīta, pieminekļi no laukakmens, melnais granīts , kapu pieminekļi no laukakmens, granīta kapu apmales cenas, apmales kapiem, gravēšana, soliņi kapiem, granīts

GRANĪTS SK, IK

Kūrmājas prospekts 19 – 1, Liepāja, LV-3401
Informācija no uzņēmumu reģistra

GRANĪTS, Šemiota individuālais uzņēmums

Ogļu iela 10, Rīga, LV-1048
Informācija no uzņēmumu reģistra