It, visā Latvijā

Drukāt

DZ Automeistars, SIA, Riepu serviss

Lietuvas šoseja 5, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

Rasa, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par kafejnīcu:

Mūsu mājīgā kafejnīca “RASA” atrodas Dobelē, ceriņu un sniegavīru galvaspilsētas centrā. Tā ir jauka tikšanās vieta, kur Jūs kopā ar ģimeni un draugiem labprāt pavadīsiet laiku. Piedāvājam visa veida banketu galdu klāšanu līdz 150 personām (3 zāles) pie mums un ārpus mūsu telpām.

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Autobusu nomas centrs, SIA

Krišjāņa Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Autobusu nomas centra pakalpojumi: ✓ Vietējie pasažieru pārvadājumi ✓ Starptautiskie pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Mikroautobusu noma ar šoferi ✓ Autobusu ekskursijas Autobusu noma:

Nodrošinām vietējos un starptautiskos pasažieru pārvadājumus kopš 2000.gada. Spējam piedāvāt autobusus un mikroautobusus, kas apmierina klientu vēlmes, jo mēs sadarbojamies ar daudzām autobusu kompānijām Latvijā. Esam uzticams un drošs sadarbības partneris. Mūsu klientu vidū ir gan lielas un Latvijā pazīstamas organizācijas, gan mazi uzņēmumi un privātpersonas.

Tik un Tā..., restorāns

Ēdiens līdzņemšanai Bolt vai Wolt pakalpojumos.
Eduarda Veidenbauma 8, Liepāja, LV-3401
Sakarā ar vasaras sezonu, ir ieviesti jauni pakalpojumi un pagarināts darba laiks:: ✓ Strādājam katru dienu no 1. jūnija līdz 30. augustam no plkst. 12.00 līdz pēdējam klientam, vakaros ieteicams veikt rezervāciju 29239111, lai varam garantēt vietu! ✓ Esam atvēruši vasaras dārzu, kur ir iespēja būt kopā ar mīļoto suni! ✓ No 1. jūnija līdz 30. augustam brokastis katru dienu no plkst. 08.00 līdz plkst. 11.00, cena no 7 euro. ✓ Dzīvā mūzika un vokāls katru piektdienu un sestdienu no plkst.19.00 līdz plkst. 22.00. ✓ Veicam banketu un mielastu kalpošanu līdz 50 personām, bez zāles īres. ✓ Piedāvajam banketa zāli izmantot sapulcēm un konferencēm līdz 30 personām. ✓ Lielos pasākumos pilsētā esam gatavi pagarināt darba laiku līdz plkst. 2.00, ja organizatori to saskaņos ar restorāna vadību, jo atrodamies ēkā bez dzīvokļiem.

Zeltābele, logopēdijas un attīstības centrs

Murjāņu 1A, Rīga, LV-1024
Piedāvājam pakalpojumus::

1. Individuālās logopēda nodarbības pie:

✓ logopēda – skolotāja, ✓ audiologopēda nodarbības

2. Grupu logoritmikas nodarbības

3. Nodarbības lasīt un rakstīt prasmju uzlabošanai

4. Vispārēju sagatavošanu skolai

5. Nodarbības SILTAJOS GRAUDOS (siltie graudi)

6. Audiologopēda nodarbības

ZL.LV iesaka

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

Dr. Kadiša vēnu klīnika, SIA Phleboart

Raiskuma 1, Rīga LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Lāzerprocedūras ✓ Lāzeroperācija ✓ Mikroflebektomija ✓ Mikroskleroterapija ✓ Putu skleroterapija US kontrolē ✓ Kompresijas terapija Apraksts:

Dr. Kadiša vēnu klīnika, kas atvērta 2020. gada rudenī Rīgā, Raiskuma ielā 1, ir jaunākā vēnu ārstniecības un estētikas iestāde Latvijā. Klīnikas dibinātājs un galvenais ārsts ir Dr. Med. Arnolds Kadišs - ķirurgs, flebologs, eksperts ar 20 gadu pieredzi klīniskajā darbā. Dr. Kadiša klīnika piedāvā klientiem mūsdienīgu pierādījumos balstītu vēnu veselības aprūpi un ārstniecību - no skleroterapijas līdz lārzeoperācijām. Klīnika aprīkota ar jaunākajām diagnostikas iekārtām, lārzeraparatūru un palīgierīcēm, kas būtiski uzlabo klientu izmeklēšanas un ārstēšanas kvalitāti. Dr. Kadiša klīnikā visu ārstniecības procesu veic un uzrauga viens ārsts, nodrošinot klientam personisku atbildību par ārstēšanas rezultātu, neatkarīgi no pacienta situācijas - vai tā ir kosmētiska vēnu tīklojuma novēršana, vai ielaistas vēnu varikozes ārstēšana.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30B, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

KUBX, SIA

Jāņa Poruka 47, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Uzņēmuma pamatdarbība ir kāpņu, virtuves mēbeļu ražošana. Kāpnes ir būtisks mājas interjera elements, tāpēc uzņēmuma darbība ir vērsta uz pieprasījumu pēc kvalitatīvām kāpnēm. To nodrošina augsti kvalificēti speciālisti un modernas ražošanas tehnoloģijas. Kāpnes un virtuves iekārtas tiek izgatavotas pēc klienta projekta vai uzņēmuma izstrādātā projekta. Kāpņu un virtuves mēbeļu izgatavošanai izmanto augstas kvalitātes materiālus, kopā ar prasmīgu meistaru pieredzi garantē izstrādājumu kvalitāti un ilgmūžību. Mēs strādājam arī eksportam, ja nepieciešams, veicam savu izstrādājumu montāžas darbus ārzemēs.

FIXALL, SIA

Mazcenu aleja 37B, Jaunmārupe, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Datordiagnostika:: ✓ CAT ✓ MAN ✓ JCB ✓ VOLVO ✓ JOHN DEERE ✓ CLASS ✓ DEUTZ ✓ SPRACOUPE ✓ GLEANER ✓ SUNFLOWER ✓ LAVERDA ✓ TERRAGATOR ✓ MASSEY FERGUSON ✓ VALTRA ✓ WHITE PLANTERS ✓ NEW HOLLAND ✓ CASE ✓ KOBELCO ✓ STEYR ✓ FLEXICOIL ✓ AGCO ✓ ROGATOR ✓ CHALLENGER ✓ ISEKI ✓ FENDT ✓ SISU ✓ FELLA

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Ķengaragā

Kaņiera 10A, Rīga, LV-1063
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

Mare, viesnīca

Selgas 1C, Roja, Rojas pagasts, Talsu nov., LV-3264
Par viesnīcu:

Viesnīca "Mare" atrodas skaistā un harmoniskā vietā, Rojā - jahtu piestātnes krastā, meža burvību var redzēt no terases un pludmale ir vien 500m attālumā. Šo īpašumu pārstāv ģimenes uzņēmums, kas to ir lolojuši jau daudzu gadu garumā. Viesnīca izveidota 2006. gadā, bet ik gadu tā tiek atjaunota un sapucēta mūsu viesiem. Arī terases un pārējās viesnīcas teritorijas labiekārtošana notiek katru gadu. Esam gatavi iepriecināt ikvienu ar gardu maltīti, izklaidēm, siltām un jaukām naktsmājām, būt kopā Jūsu īpašajos svētkos - kāzu svinībās, dzimšanas dienās, grupu un citos pasākumos. Kā arī pagatavot svētku maltīti un uzklāt Jūsu svētku galdu. 

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

ART AUTOCENTRS, SIA, Autoserviss Pļavniekos

Riteņu ģeometrija uz 3D HOFMANN stenda!
Meirānu 5, Rīga, LV-1073
✓ Stūres stieņa maiņa 20-45 EUR ✓ Priekšējā amortizatora maiņa 35-65 EUR ✓ Aizmugurējā amortizatora maiņa 25-45 EUR ✓ Aizmugurējā tilta bukšu maiņa 30-85 EUR ✓ Priekšējo sviru maiņa 25-65 EUR ✓ Sajūga maiņa 120-350 EUR ✓ Kondicioniera uzpilde 45-80 EUR ✓ Kondicioniera sistēmas diagnostika 25-35 EUR

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

ZL.LV iesaka

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322 - 1.st., Rīga, LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.

INNOVA, Privātā vidusskola Rīgas centrā

Krišjāņa Barona 130, Rīga, LV-1012
Mēs piedāvājam:: ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, keramika, vizuālā māksla un citus ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas ✓ Vasaras nometne Papildinformācija:

Privātā vidusskola Innova – vienīgā attīstošās izglītības skola Eiropā, kas ieņem 2. un 3. vietu Latvijas skolu reitingā starptautiskajā pētniecībā dabas zinībās, matemātikā un lasīšanā (PISA un PIRLS).

Sniedzam:

✓ Holistiski attīstošās izglītības autorprogrammu ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, datorika, keramika, teātris un citus ✓ Labvēlīgu attieksmi ar skolēniem ✓ Ģimenes atmosfēru skolā ✓ Kvalitatīvu ēdināšanu ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas mentora pavadībā, piedalīšanos starptautiskajās olimpiādēs un projektos.

Zvaniet: +371 20 379 720.

Pieteikties SKOLAI: https://experiment.lv/

WWW PROF SERVICE, SIA

Pulkveža 5, Suži, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Barjeras un hidraulika: Uzstādīšana, apkope, remonts un atkļūdošana:

Tā kā cilvēku drošība ir atkarīga no barjeru nepārtrauktas darbības, ir ļoti svarīgi savlaicīgi veikt barjeru remontu un apkopi. Mūsu darbinieki ir uzkrājuši lielu pieredzi un veiksmīgi veic barjeru remontu un apkopi. Barjeras nodrošina kontroli pār transportlīdzekļiem un ierobežo piekļuvi. Automātiskās barjeras ir piemērotas dažādām teritorijām, bieži tiek izmantotas: autostāvvietas; tirdzniecības centri; garāžu kompleksi; rūpniecības uzņēmumi; autostāvvietas; viesnīcas; kontroles sistēmas.

Mēs uzstādīsim barjeras atkarībā no atrašanās vietas, apstākļiem un jūsu prasībām.

ZL.LV iesaka

Telpaugi.lv, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2 k-3, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Telpaugi.lv nav tikai parasta puķu bode, kā varētu šķist, bet gan vesela dizaineru un dārznieku komanda ar lielām zināšanām gan par jaunākajām tendencēm apzaļumošanā, gan par augu kopšanu un īpatnībām. Piegādājam labas kvalitātes telpaugus pēc pasūtījuma no tiešajiem telpaugu audzētājiem Holandē.  Katru dienu strādājam pie tā, lai klientiem nodrošinātu zaļus birojus, restorānus, terases un dažāda veida pasākumus. Pirmais iespaids ir ļoti nozīmīgs – telpaugu klātbūtnei būtu jārada prestižu, uzticības pilnu un mājīgu atmosfēru ne tikai jūsu klientiem, bet arī darbiniekiem. Ja Jūsu birojā ir “veci”, izgāzušies, sanīkuši, pārauguši telpaugi, mēs varam Jums palīdzēt tiem atkal ienest telpā zaļumu sajūtu. Esošo augu aprūpē ietverta – to pārstādīšana, jaunu dekoratīvo podu piemeklēšana, kopējā skata sakopšana.  Ja vēlies jaunus augus birojā, tad Telpaugi.lv aiztaupīs rūpes Jums meklējot pareizos augus un puķu podus. Ar klientiem tiekamies arī klātienē, kuras laikā novērtēsim telpu (temperatūru, apgaismojumu, dizainu kopumā) uzklausīsim klienta vēlmes un pēc visas šīs informācijas sagatavosim piedāvājumu. Starp citu, šis izvērtēšanas pakalpojums un piedāvājuma sagatavošana ir pilnīgi bez maksas. Pēc tam piegādāsim augus un dekoratīvos podus, tieši līdz katra auga atrašanās vietai, kur tas varēs plaukt, zaļot un svarīgākais iepriecināt katru dienu darbiniekus. Pēc telpaugu iegādes vari uzticēt rūpes mums. Mūsu dārznieki apciemos Jūsu biroju reizi nedēļā. Telpaugu kopšana nav tikai tā apliešana reizi nedēļā. Augi mūsdienās ir tik daudz un dažādi ar to kopšanas atšķirībām. Telpaugi.lv zinošie dārznieki zinās katra auga niķus un stiķus.